Axitour AXIWI AT-320 Long Distance

Communicatiesysteem (extra groot bereik, max. 5 pers.)


260.15 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Axitour AXIWI AT-320 Long Distance

De Axitour AXIWI AT-320 Long Distance is een draadloos communicatiesysteem dat o.a. ingezet kan worden bij rondleidingen. Het systeem heeft een bereik tot maar liefst 250 meter en ondersteunt 2-wegcommunicatie met maximaal 5 personen. Voor het gebruik is geen vergunning nodig.

Lees meer

Eigenschappen AXIWI AT-320 Long Distance

Frequentie 2,402 - 2,483 GHz
Bereik maximaal 250 meter
Afmeting 65x32x22 mm
Gewicht 39 gram (inclusief batterij)
Headset aansluiting 3,5 mm
Oplaadtijd 2 uur
Gebruiksduur "Master" circa. 8 uur
Gebruiksduur "Slave" (volger) circa. 12 uur

Multifunctioneel communicatiesysteem
Het AXIWI AT-320 Long Distance is een multifunctionele communicatieoplossing waarmee u direct kunt communiceren met een grote groep mensen. De opvolger van de AXIWI AT-320 heeft een aanzienlijk groter bereik dan zijn voorganger; namelijk 250 meter in plaats van 120 meter. Het draadloze systeem kent zeer uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Zo is het systeem in te zetten bij rondleidingen, musea, congressen, educatiedoeleinden of sportevenementen.

Hoe werkt het
Wanneer u de AXIWI AT-320 Long Distance inzet tijdens een rondleiding, vergroot u de interactie met de deelnemers (volgers) en worden rondleidingen een stuk levendiger. Zowel de gids als de deelnemers worden uitgerust met een AT-320 unit, waar een headset met microfoon aan gekoppeld is. Het verhaal van de gids is voor alle deelnemers duidelijk te verstaan en het stellen van vragen wordt een stuk eenvoudiger. Door de S-knop in te drukken kan direct gecommuniceerd worden met de gids en is de vraag ook hoorbaar voor de overige deelnemers. Gelijktijdig kunnen 5 personen meedoen aan het gesprek.

Handsfree, 4 kanalen
Het AXIWI AT-320 Long Distance communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken en werkt vergunningsvrij op de 2,4 GHz frequentie. Er zijn 4 kanalen beschikbaar; per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem.

Systeem op maat
U kunt het systeem volledig naar uw wensen samenstellen. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat u meer AT-320 units nodig heeft, of een specifiek oortje of microfoon. Onze productspecialist staat voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken: bel naar 030 669 1223 (ma-vr, 9:00-17:30u) of stuur een email naar info@headsetwinkel.nl.

Inhoud verpakking

  • AXIWI AT-320 Long Distance
  • Nekkoord
  • Oplaad hulpstuk
  • Handleiding


Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: AXIWI AT-320 / LD

Merk: Axitour


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie