Cardo Scala Rider Freecom 2

Bluetooth Helm Headset


139.00 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Cardo Scala Rider Freecom 2

De Cardo Scala Rider Freecom 2 is een veelzijdige Bluetooth headset voor motorrijders. Naast handsfree bellen kunt u met deze motor headset met uw passagier communiceren en naar muziek luisteren. U hoeft uw handen nooit van het stuur te halen, want gesprekken aannemen doet u gewoon met uw stem.

Lees meer

Eigenschappen Cardo Scala Rider Freecom 2

Motor headset met twee Bluetooth-kanalen
Veilig communiceren met uw passagier
Verbind uw smartphone, mp3-speler of navigatiesysteem
Volledig handsfree bellen, neem gesprekken aan met uw stem
GPS-instructies te horen tijdens gesprekken
Stof- en spatwaterbestendig (IP67)
Past volume aan aan omgevingsgeluid en rijsnelheid
Te beheren via Cardo SmartSet app (iOS en Android)
Noise cancelling microfoon
Tot 13 uur spreektijd

Zorgeloos communiceren op de motor
De Cardo Scala Rider Freecom 2 is hét communicatiesysteem voor de motorrijder die op veilige wijze wil kunnen communiceren met zijn/haar passagier (zie volgende alinea). Daarnaast kunt u met deze gestroomlijnde motor headset veilig bellen en gebeld worden terwijl u onderweg bent. Inkomende oproepen neemt u gewoon aan met uw stem, wat betekent dat u uw handen dus nooit van het stuur hoeft te halen. De headset is uitgerust met twee Bluetooth kanalen zodat u naast uw mobiele telefoon een extra apparaat kunt koppelen, bijvoorbeeld een navigatiesysteem.

Communiceren met passagier
U kunt de Cardo Scala Rider Freecom 2 gebruiken om duidelijk te communiceren met de persoon die bij u achterop de motor zit, zonder te hoeven schreeuwen. Deze passagier dient dan ook een Scala Rider Freecom 2 headset te dragen. Een andere leuke functie die u dan kunt activeren is 'Music Sharing', waarmee u samen met uw passagier naar dezelfde nummers of radiozender kunt luisteren.

Onderweg muziek luisteren
Door uw smartphone of MP3-speler aan de headset te koppelen kunt u onderweg naar muziek luisteren. Dit kan draadloos via Bluetooth (AD2P) of bekabeld via een apart verkrijgbare AUX-kabel. De ultradunne vervangbare HD speakers (40mm) leveren een optimale geluidskwaliteit en passen zich automatisch aan aan het omgevingsgeluid.

Navigatiesysteem verbinden
Zoals eerder genoemd, is het mogelijk om de Cardo Scala Rider Freecom 2 te koppelen aan een GPS navigatiesysteem. Bent u in gesprek of muziek aan het luisteren, dan brengt de Cardo Scala Rider Freecom 2 automatisch het volume omlaag zodat u nooit belangrijke GPS-instructies hoeft te missen.

Geschikt voor diverse weersomstandigheden
De Cardo Scala Rider Freecom 2 is echt gemaakt voor onderweg en daarom stofbestendig en spatwaterdicht volgens de IP67-normering. Ideaal wanneer u te maken heeft met zware weersomstandigheden. Voor een goede verstaanbaarheid is de headset ook uitgerust met een zeer goede noise cancelling microfoon. De microfoon filtert ongewenste omgevingsgeluiden zoals windruis, echo en galm en is voorzien van een beschermkapje.

Inhoud verpakking

 • Cardo Scala Rider Freecom 2
 • 40mm speaker
 • Add-on speakers
 • Velcro voor microfoon en extra groot schuimpje
 • Plakstrip
 • Audio-kit
 • USB-kabel
 • USB-lader
 • Hybride microfoon
 • Draadmicrofoon
 • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: Freecom 2
EAN: 828831840172

Merk: Cardo

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie