Cardo Scala Rider Freecom 4 Duo

Bluetooth Helm Headset


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Cardo Scala Rider Freecom 4 Duo

De Cardo Scala Rider Freecom 4 is een veelzijdige Bluetooth headset voor motorrijders. Deze motor headset laat u veilig met drie andere motorrijders communiceren tot een afstand van 1,2 km. Bovendien kunt u de Freecom 4 draadloos koppelen met uw mobiele telefoon en gesprekken aannemen met uw stem.

Lees meer

Eigenschappen Cardo Scala Rider Freecom 4

Motor headset met twee Bluetooth-kanalen
Veilig communiceren met 3 andere motorrijders (tot 1,2 km)
Verbind uw smartphone, mp3-speler of navigatiesysteem
Volledig handsfree bellen, neem gesprekken aan met uw stem
GPS-instructies te horen tijdens gesprekken
Stof- en spatwaterbestendig (IP67)
Past volume aan aan omgevingsgeluid en rijsnelheid
Te beheren via Cardo SmartSet app (iOS en Android)
Noise cancelling microfoon
Tot 13 uur spreektijd

Zorgeloos communiceren op de motor
De Cardo Scala Rider Freecom 4 is hét communicatiesysteem voor de motorrijder die op veilige wijze wil kunnen communiceren met andere motorrijders. De headset stelt u in staat om over een afstand van maximaal 1,2 kilometer met 3 andere motorrijders te communiceren. Het is zelfs mogelijk om zonder de headsets eerst te pairen, te communiceren met een andere Freecom 4 gebruiker door een druk op de headsetknop. Wanneer u een passagier voorziet van een Scala Rider Freecom 4 is het ook mogelijk om met elkaar via een intercom functie te communiceren en gezamelijk naar muziek te luisteren.

Veilig bellen en gebeld worden
Daarnaast kunt u met deze gestroomlijnde motor headset veilig bellen en gebeld worden terwijl u onderweg bent. Inkomende oproepen neemt u gewoon aan met uw stem, wat betekent dat u uw handen dus nooit van het stuur hoeft te halen. De headset is uitgerust met twee Bluetooth kanalen zodat u naast uw mobiele telefoon een extra apparaat kunt koppelen, bijvoorbeeld een navigatiesysteem.

Onderweg muziek luisteren
Door uw smartphone of MP3-speler aan de headset te koppelen kunt u onderweg naar muziek luisteren. Dit kan draadloos via Bluetooth (AD2P) of bekabeld via een apart verkrijgbare AUX-kabel. De ultradunne vervangbare HD speakers (40mm) leveren een optimale geluidskwaliteit en passen zich automatisch aan aan het omgevingsgeluid.

Navigatiesysteem verbinden
Zoals eerder genoemd, is het mogelijk om de Cardo Scala Rider Freecom 4 te koppelen aan een GPS navigatiesysteem. Bent u in gesprek of muziek aan het luisteren, dan brengt de Cardo Scala Rider Freecom 4 automatisch het volume omlaag zodat u nooit belangrijke GPS-instructies hoeft te missen.

Geschikt voor diverse weersomstandigheden
De Cardo Scala Rider Freecom 4 is echt gemaakt voor onderweg en daarom stofbestendig en spatwaterdicht volgens de IP67-normering. Ideaal wanneer u te maken heeft met zware weersomstandigheden. Voor een goede verstaanbaarheid is de headset ook uitgerust met een zeer goede noise cancelling microfoon. De microfoon filtert ongewenste omgevingsgeluiden zoals windruis, echo en galm en is voorzien van een beschermkapje.

Inhoud verpakking

  • Cardo Scala Rider Freecom 4
  • Montagemateriaal
  • Microfoon & oortjes
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: Freecom 4 Duo
EAN: 828831840592

Merk: Cardo

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie