Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Cardo Systems Packtalk Bold JBL Single

1 Headset, Max 15 Rijders

205,79excl. btw

249,00incl. btw

Cardo Systems Packtalk Bold JBL Single
1 Headset, Max 15 Rijders

205,79 excl. btw

249,00 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Klanten beoordelen Headsetwinkel met een  4.39/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Bekijk de Cardo productvergelijking en zie direct de onderlinge verschillen tussen de Cardo helm headsets.

Met de Cardo Scala Rider Packtalk Bold JBL Bluetooth headset bent u altijd bereikbaar op de motor. Voer moeiteloos gesprekken met maar liefst 15 motorrijders tegelijkertijd en geniet van een ongekende geluidskwaliteit met de JBL speaker. De headset is volledig handsfree en heeft een bereik van 8 km.

Eigenschappen Cardo Scala Rider Packtalk Bold JBL

Communiceren met maximaal 15 motorrijders tegelijkertijd
Bluetooth en DMC voor naadloze communicatie
Bluetooth-bereik: maximaal 1,6 kilometer
DMC-bereik: maximaal 8 kilometer
Verbind uw smartphone of GPS via Bluetooth
Volledig handsfree bellen, neem gesprekken aan met uw stem
Hoogwaardige JBL speaker
Ondersteunt Siri en OK Google
Stof- en spatwaterbestendig (IP67)
13 uur spreektijd, 7 dagen stand-by

Moeiteloos communiceren op de motor

Met de Cardo Scala Rider Packtalk Bold JBL communiceert u moeiteloos en veilig op de motor. Bevestig de Bluetooth motorheadset aan uw helm om onderweg gesprekken te kunnen voeren met andere motorrijders. U kunt daarnaast twee Bluetooth apparaten verbinden met de headset, zoals een smartphone en een navigatiesysteem. De Packtalk Bold JBL biedt een ongekende geluidskwaliteit dankzij de ingebouwde JBL speaker en heeft een spreektijd van maximaal 13 uur.


Bluetooth ondersteuning

Wanneer u communiceert via Bluetooth kunnen in totaal negen motorrijders afwisselend met elkaar spreken over een maximale afstand van 1,6 km. Ook een groepsgesprek met vier personen tegelijkertijd (4-weg intercom) is mogelijk. Met de Click-to-Link functie maakt u eenvoudig verbinding met andere headsets onderweg. De Cardo Scala Rider Packtalk Bold JBL schakelt automatisch over naar uw smartphone zodra u zich buiten het Bluetooth-bereik bevindt.

DMC technologie

Naast de Bluetooth-functie beschikt de Cardo Scala Rider Packtalk Bold JBL over Dynamic Meshwork Communication (DMC) technologie. Deze technologie is speciaal ontwikkeld door Cardo en maakt het mogelijk om met maximaal 15 motorrijders te communiceren binnen een bereik van maar liefst 8 km. Een ander voordeel ten opzichte van Bluetooth, is dat de verbinding niet tijdelijk wordt onderbroken wanneer één van de motorrijders de groep verlaat of betreedt. Beide technologieën werken vloeiend samen.

Spraakbesturing

De Cardo Scala Rider Packtalk Bold JBL ondersteunt spraakbesturing via VOX, Siri en OK Google zodat u de headset volledig met uw stem kunt bedienen. Wel zo veilig aangezien u dus nooit meer uw hand van het stuur hoeft te halen.

Muziek luisteren

Naar muziek luisteren tijdens een motorrit? Stream muziek via A2DP vanaf uw smartphone of zet de FM-radio aan. De JBL speaker is speciaal ontworpen voor op de motor en zorgt voor een optimale geluidsbeleving zodat u echt van uw muziek kunt genieten. Parallel audio-streaming maakt het mogelijk om ook tijdens gesprekken naar muziek te blijven luisteren. Zit er een passagier achterop, maak dan gebruik van 'Music Sharing' om samen naar muziek te luisteren wanneer hij/zij ook een Cardo Bluetooth headset draagt.

Cardo Connect app

Met de Cardo Connect voor Android en iOS devices kunt u de headset onderweg naar wens instellen. Start bijvoorbeeld intercom- en telefoongesprekken, speel muziek en radiostations af of stel het geluidsniveau in per audiobron.

Inhoud verpakking

  • Cardo Scala Rider Smartpack Bold JBL headset
  • Draadmicrofoon
  • Schuimrubberen windbeschermers voor microfoon
  • Vochtige doekjes
  • Kussentjes voor om de speakers
  • Klittenbandpleisters
  • Klem voor hybride microfoon
  • Lijmplaat
  • Handleiding

Specificaties

Merk Cardo
Artikelnummer PTB00001
EAN 828831842787
Fiets of motor Motor
Aantal gebruikers 15
Bereik headsets Tot 8 km

Reviews

Veelgestelde vragen