Cardo Scala Rider Smartpack Duo

Bluetooth Helm Headset


453.75 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Cardo Scala Rider Smartpack Duo

Communiceer moeiteloos met andere motorrijders met de Cardo Scala Rider Smartpack Duo. Deze twee motorheadsets beschikken over Dual DMC en Bluetooth en zijn geschikt voor groepsgesprekken met 2 tot 4 motorrijders. De Smartpack headsets hebben een bereik van maximaal 5 kilometer.

Lees meer

Eigenschappen Cardo Scala Rider Smartpack Duo

Set van 2 Cardo Scala Rider headsets
Communiceren met maximaal 4 motorrijders tegelijkertijd
Bereik maximaal 5 kilometer
Bluetooth en DMC voor naadloze communicatie
Verbind uw smartphone, MP3-speler of GPS via Bluetooth
Volledig handsfree bellen, neem gesprekken aan met uw stem
Stof- en spatwaterbestendig (IP67)
Noise cancelling microfoon
10 uur spreektijd, 7 dagen stand-by

Moeiteloos communiceren op de motor
Met de Cardo Scala Rider Smartpack bent u altijd bereikbaar op de motor en kunt u veilig communiceren met andere motorrijders. De motorheadset is volledig te bedienen met uw stem, zodat u nooit uw handen van het stuur hoeft te halen. Tijdens gesprekken geniet u van uitstekende HD geluidskwaliteit en past het speakervolume zich automatisch aan aan het omgevingslawaai en de rijsnelheid.

Bluetooth ondersteuning
De Bluetooth-functie maakt het mogelijk om uw smartphone, GPS of MP3-speler te koppelen. Ook kunt u communiceren met maximaal 3 andere motorrijders (met Bluetooth headset) die zich binnen het bereik van 1,6 km bevinden. Wanneer u zich buiten dit bereik bevindt en een smartphone heeft gekoppeld, schakelt het intercomgesprek automatisch over naar een telefoongesprek.

DMC technologie
Een unieke technologie op deze headset is het door Cardo ontwikkelde Dynamic Meshwork Communication (DMC). Het voordeel van deze technologie ten opzichte van Bluetooth is dat mensen de groep kunnen verlaten of binnentreden zonder dat het netwerk onderbroken wordt. Wanneer iemand tijdelijk buiten bereik raakt of een afslag mist, is dit dus geen enkel probleem. Maximaal 4 motorrijders kunnen worden opgenomen in dit virtuele netwerk met een bereik tot 5 km.

Geïntegreerde FM radio
Tijdens het rijden kunt u ook de radio opzetten; de Cardo Scala Rider Smartpack beschikt namelijk over een geïntegreerde FM-radio. De headset pakt met RDS altijd automatisch het sterkste radiosignaal, ook wanneer u op hoge snelheid rijdt. Sla maximaal 6 voorkeurszenders op in het geheugen en u hoeft nooit meer te zoeken naar uw favoriete radiostation.

Cardo Smartset app
De Cardo SmartSet app vormt een aanvulling op de bediening van de Smartpack. Met deze gratis app voor Android en iOS devices kunt u de headset aansturen en instellingen beheren. Start bijvoorbeeld intercom- en telefoongesprekken, speel muziek en radiostations af of stel het geluidsniveau in per audiobron.

Inhoud verpakking

  • 2x Cardo Scala Rider Smartpack headset
  • 2x Montagemateriaal
  • 2x Microfoon & oortjes
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: Smartpack DUO
EAN: 828831836588

Merk: Cardo

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie