ClearOne Chat 50

Personal USB Speakerphone


Dit product is niet meer leverbaar

ClearOne Chat 50

Met de ClearOne Chat 50 haalt u een professionele personal speaker phone in huis. De ClearOne Chat 50 sluit u eenvoudig aan via USB en is bedoeld voor 1 of 2 gebruikers.

Lees meer

Eigenschappen ClearOne Chat 50:
  • Professionele speakerphone
  • Plug & Play installatie via USB
  • Hoogwaardige audio kwaliteit
  • Noise cancelling microfoon
  • Eenvoudig in gebruik

Professionele USB speakerphone
ClearOne staat bekend om de hoogwaardige microfoons die zorgen voor een heldere pickup van uw stemgeluid. De speciale microfoon filtert ongewenste omgevingsgeluiden weg zodat uw gesprekspartner of opgenomen gesprek altijd helder en zonder echo of galm klinkt.

In de ClearOne Chat 50 zit niet 1 microfoon, maar wel 3 microfoons van zeer hoge kwaliteit. De audio pickup van 120 graden met een afstand van 2,5 meter zorgt ervoor dat u niet recht voor de microfoon hoeft te spreken om verstaanbaar te zijn.

Verschillende versies
De ClearOne Chat 50 is het basis model uit de Chat serie en is bedoeld voor gebruik op computers met USB aansluiting. Naast de ClearOne Chat 50 hebben wij ook de ClearOne Chat 60 in het assortiment welke is geoptimaliseerd voor Skype en de ClearOne Chat 70 welke bedoeld is voor gebruik met Microsoft Lync.

Indien u met meer dan 2 personen in 1 ruimte wilt vergaderen kunt u de de grote broer van de Chat 50 gebruiken, de ClearOne Chat 150.

ClearOne Chat Video



Sales representative
Vraag het onze expert!
Django van Hese
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: CLE-910-159-001
EAN: 671010590012

Merk: ClearOne

Lees meer



Bundels

2X
ClearOne Chat 50

ClearOne Chat 50 duo pack

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
264,57 excl. btw
320,13 incl. btw
2 % bundelkorting

Reviews


26-10-2010

Ik gebruik de Clearone Chat 50 USB voor Skype en het geluid is werkelijk waar subliem te noemen. Prijs/kwaliteit gezien is dit een geweldig apparaat en ik kan het iedereen aanraden. Zelfs onderweg pakt de microfoon mijn stemgeluid perfect op en het kleine apparaatje is zeer gemakkelijk mee te nemen. Kortom een leuk apparaat voor relatief gezien weinig geld!

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
31-01-2011

Voorheen klooide we hier intern altijd met headsets om vanaf onze desktop met elkaar fatsoenlijk te kunnen communiceren.
De clearone chat 50 werd geadviseerd en we kijken met plezier terug naar dit advies. De geluidskwaliteit is veel beter t.o.v. het geklooi met de headsets die we eerst gebruikte.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragen



Is deze microfoon ook geschikt voor grotere groepen?
Nee, dat is deze speakerphone niet.

De Clear One Chat 50 is een echte personal speakerphone. De audio pick-up van deze microfoon is 60 graden.

Wanneer u een speakerphone zoekt die geschikt is om te gebruiken in een groep heeft u de ClearOne Chat 150 nodig. Dit is een USB vergadertelefoon met 360 graden audio pick-up.
Waarom is deze speakerphone beter dan de standaard microfoon en speaker in mijn notebook?
Dit heeft een aantal redenen:
- Allereerst is de audio pick-up beter. Een microfoon die standaard in een notebook zit is slechts een component in het geheel en daardoor laat de kwaliteit veelal sterk te wensen over.

- De ClearOne Chat 50 speakerphone is uitgerust met noise cancelling. Een standaard microfoon die in een notebook zit, heeft verder geen intelligentie in zich. Het kan geen ruis of storende achtergrond geluiden onderdrukken, maar zet alles transparant door.

- De ClearOne Chat 50 speakerphone is full-duplex. Dit betekent dat de communicatie op natuurlijke wijze verloopt, vergelijk het met een normaal telefoongesprek. Beide sprekende partijen kunnen transparant communiceren.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie