Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

ClearOne Chat 50

Personal USB Speakerphone

ClearOne Chat 50
Personal USB Speakerphone

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen Headsetwinkel met een  4.43/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Met de ClearOne Chat 50 haalt u een professionele personal speaker phone in huis. De ClearOne Chat 50 sluit u eenvoudig aan via USB en is bedoeld voor 1 of 2 gebruikers.

Eigenschappen ClearOne Chat 50:
 • Professionele speakerphone
 • Plug & Play installatie via USB
 • Hoogwaardige audio kwaliteit
 • Noise cancelling microfoon
 • Eenvoudig in gebruik

Professionele USB speakerphone
ClearOne staat bekend om de hoogwaardige microfoons die zorgen voor een heldere pickup van uw stemgeluid. De speciale microfoon filtert ongewenste omgevingsgeluiden weg zodat uw gesprekspartner of opgenomen gesprek altijd helder en zonder echo of galm klinkt.

In de ClearOne Chat 50 zit niet 1 microfoon, maar wel 3 microfoons van zeer hoge kwaliteit. De audio pickup van 120 graden met een afstand van 2,5 meter zorgt ervoor dat u niet recht voor de microfoon hoeft te spreken om verstaanbaar te zijn.

Verschillende versies
De ClearOne Chat 50 is het basis model uit de Chat serie en is bedoeld voor gebruik op computers met USB aansluiting. Naast de ClearOne Chat 50 hebben wij ook de ClearOne Chat 60 in het assortiment welke is geoptimaliseerd voor Skype en de ClearOne Chat 70 welke bedoeld is voor gebruik met Microsoft Lync.

Indien u met meer dan 2 personen in 1 ruimte wilt vergaderen kunt u de de grote broer van de Chat 50 gebruiken, de ClearOne Chat 150.

ClearOne Chat Video

Specificaties

Merk ClearOne
Artikelnummer CLE-910-159-001
EAN 671010590012
Aantal personen Tot 2 personen
Aansluiting USB aansluiting
Draadloos Nee
Skype voor Bedrijven Nee
Interne microfoons 1 microfoon
360 graden microfoon Nee
Extra microfoons mogelijk Nee
Opname functie Nee
Grootte vergaderruimte Klein

Bundels

 • 2% Bundelkorting

  2xClearOne Chat 50

  ClearOne Chat 50 duo pack

  264,57excl. btw

  320,13incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


Reviews

5

van de 5

6 reviews

5 sterren6
4 sterren0
3 sterren0
2 sterren0
1 ster0

Dit product beoordelen?

Rein Dekker, World Vision

22-07-2013

Dit model onlangs aangeschaft voor internationaal vergaderen via skype en vanuit Albanie met diverse andere kantoren bijv (UK en Cyprus) met een klein groepje (3-4) rond de tafel. Uitstekende apparaat, een opluchting na dringen om een laptop.

Barend de Wit

16-08-2012

Mooie compacte speakerphone.

Wordt geleverd in een mooie verpakking met alles erbij. Aansluitkabel, CD-Rom, Installatie handleiding en natuurlijk de full-duplex speakerphone.

Installatie op mijn HP was fluitje van een cent. Ik plugde de speakerphone met de USB kabel in de notebook en automatisch werd de ClearOne Chat 50 gedetecteerd. De ClearOne Chat 50 krijgt trouwens gewoon zijn voeding via USB.

Vervolgens starte ik Youtube om de speaker te testen - dit werkte super. Op de ClearOne Chat 50 zitten knoppen om het volume harder en zachter te zetten en een directe mute knop. Geluid bediening kan dus rechtstreeks via de ClearOne en hoeft niet perse via de PC.

Vervolgens een Vidyo conference call opgezet. Hier moest ik wel eenmalig de ClearOne selecteren als microfoon en speaker, maar maak er nu inmiddels 3 maanden met veel plezier gebruik van. Een absolute aanrader!

Richard

06-02-2012

We hebben voor ons bedrijf 2 van deze speaker phones aangeschaft, welke we gebruiken voor Skype conference calls met onze dochter ondernemingen in HongKong, New York, Los Angeles, London en Rennes.
Zowel de microfoon als de ingebouwde speaker geven een uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader voor Skype conferencing!

Richard Asveld,
Civolution B.V.

Veelgestelde vragen

Nee, dat is deze speakerphone niet.

De Clear One Chat 50 is een echte personal speakerphone. De audio pick-up van deze microfoon is 60 graden.

Wanneer u een speakerphone zoekt die geschikt is om te gebruiken in een groep heeft u de ClearOne Chat 150 nodig. Dit is een USB vergadertelefoon met 360 graden audio pick-up.
Dit heeft een aantal redenen:
- Allereerst is de audio pick-up beter. Een microfoon die standaard in een notebook zit is slechts een component in het geheel en daardoor laat de kwaliteit veelal sterk te wensen over.

- De ClearOne Chat 50 speakerphone is uitgerust met noise cancelling. Een standaard microfoon die in een notebook zit, heeft verder geen intelligentie in zich. Het kan geen ruis of storende achtergrond geluiden onderdrukken, maar zet alles transparant door.

- De ClearOne Chat 50 speakerphone is full-duplex. Dit betekent dat de communicatie op natuurlijke wijze verloopt, vergelijk het met een normaal telefoongesprek. Beide sprekende partijen kunnen transparant communiceren.
Ja, installatie is eenvoudig.

De ClearOne Chat 50 is een USB speakerphone. Dit is een kwestie van plug&play. Mocht uw desktop of notebook de microfoon niet standaard herkennen, kunt u deze selecteren in het programma waar u gebruik van maakt.

Het software programma dient overigens wel de speakerphone te ondersteunen.
Nee, hier is de ClearOne Chat 50 niet voor geschikt.

Mocht u opzoek zijn naar een personal speakerphone specifiek voor Microsoft Lync - dan heeft u de ClearOne Chat 70 nodig. Dit is een speakerphone die 'out of the box' functioneert met Microsoft Lync. 
De ClearOne Chat 50 is een speakerphone welke middels USB kan worden aangesloten met een laptop of PC. Vervolgens kunt u, het aangesloten USB device, als 'audio in' en 'audio out' moeten kunnen selecteren in de door uw gebruikte software.