demo - JPL Element X500 Basispakket

Draadloze mono DECT headset


Dit product is niet meer leverbaar

demo - JPL Element X500 Basispakket

Eén draadloze DECT headset voor multifunctioneel gebruik, dat wilt u toch ook? Dit JPL Element X500 basispakket met mono headset is geschikt voor telefonie via bureautelefoons. Breid het optioneel uit tot een USB of Bluetooth headset voor pc of smartphone of maak er een dubbeloors variant van.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen JPL Element X500 Basispakket:

Draadloze mono DECT headset
Met basisstation en RJ-9 telefoonkabel
Modulair, duo hoofdband optioneel
Optioneel aanpasbaar naar USB of Bluetooth headset
Tot 6 uur gesprekstijd na 1 uur opladen
Maximaal 100m bereik (optimaal)
Volumecontrole op de headset
Surround shield noise cancelling microfoon

Multifunctionele en duurzame headset

De modulaire JPL Element X500 is een multifunctionele en duurzame oplossing. Dit basispakket is opzichzelfstaand te gebruiken en bevat een mono headset, basisstation en aansluitkabel met RJ-9 aansluiting. Beantwoordt u alleen oproepen die op uw bureautelefoon binnenkomen, dan heeft u hier genoeg aan. Wilt u ook oproepen vanaf uw smartphone of de softphone op uw pc of laptop ontvangen of draagt u liever een duo headset; bekijk dan de optionele uitbreidingsopties. Het voordeel van de modules is dat u bij veranderingen of bij een defect slechts één onderdeel hoeft te vervangen. De delen die intact zijn, blijft u gebruiken en worden zo niet nodeloos weggegooid.

Geschikt voor duidelijke communicatie

Opgeladen gaat de JPL Element X500 tot wel 6 uur gesprekstijd mee (140u stand-by). U communiceert uw boodschap via de noise cancelling microfoon, die ervoor zorgt dat uw gesprekspartner geen last heeft van het rumoer bij u op de werkvloer. Om de ander goed te horen, kunt u het volume op de headset naar wens aanpassen. Uw oren worden bovendien beschermd tegen onverwachte geluidspieken om gehoorbeschadiging te voorkomen.

Uitbreiding tot duo headset

In werkomgevingen met veel omgevingsgeluid is het prettiger om een dubbeloors headset te dragen. Of wellicht vindt u het simpelweg fijner wanneer u via beide oren geluid ontvangt. U hoeft dan geen tweede headset te kopen, maar kiest alleen voor een optionele JPL Element X500 duo hoofdband. Klik de mono hoofdband los en plaats de microfoon boom arm in de duo hoofdband.

Uitbreiding tot USB headset voor softphones op pc en laptop

Wilt u niet via uw bureautelefoon bellen, maar via een softphone op uw pc of laptop? Dan biedt de optionele JPL USB Cartridge Module met USB-naar-microUSB-kabel een uitkomst. De module steekt u in het basisstation waarna u deze via de USB kabel met een pc of laptop verbindt. Uw headset blijft via DECT draadloos verbonden met het basisstation.

Uitbreiding tot Bluetooth headset voor smartphone en softphones

Via uw headset ook telefoontjes vanaf uw smartphone of softphone (software) op een Bluetooth apparaat beantwoorden? Dan kunt u het beste kiezen voor de optionele Bluetooth Cartridge Module. Steek de module in het basisstation en maak een Bluetoothverbinding met maximaal 3 devices tegelijkertijd. Ook in dit geval blijft uw headset via DECT draadloos verbonden met het basisstation.

Inhoud verpakking JPL Element X500 Basispakket:

  • Mono hoofdband
  • Microfoon boom arm
  • Basisstation/standaard
  • Voedingsadapter
  • RJ-9 aansluitkabel (voor bureautelefoon)
  • Handleiding
  • Let op: duo hoofdband en modules worden niet meegeleverd


Sales representative
Vraag het onze expert!
Django van Hese
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-X500base
EAN: DD-X500BASE

Merk: JPL


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie