demo - Sennheiser DW Office telefoon


185 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

demo - Sennheiser DW Office telefoon

De Sennheiser DW Office behoort tot de top onder de draadloze headsets. De Sennheiser DW Office kan op een vaste telefoon worden aangesloten. Met twee verschillende draagstijlen, zeer goede noise cancelling en ingebouwde gehoorbescherming is deze headset een absolute topper.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen Sennheiser DW Office

  • Te gebruiken op een vaste telefoon
  • 2 draagstijlen: over uw hoofd of om het oor
  • Conference en meeluister mogelijkheid tot 4 headsets
  • Ingebouwde gehoorbescherming via ActiveGard
  • 8 uur gesprekstijd op een volle accu
  • Tot wel 180 meter bereik bij vrij zicht

Headset voor vaste telefoon
De Sennheiser DW Office kan worden aangesloten op een vaste telefoon en geeft u draadloze vrijheid met een bereik van maximaal 180 meter. De speciale noise cancelling microfoons zorgen ervoor dat de headset in rumoerige omgevingen gebruikt kan worden zonder dat uw gesprekspartner vervelende geluiden op de achtergrond hoort.

Conference en meeluister mogelijkheid
Uniek aan de Sennheiser DW Office is de mogelijkheid om op 1 basisstation tot wel 4 headsets aan te melden. Zo kunt u met 4 mensen tegelijk een gesprek voeren, zelfs wanneer er geen buitenlijn actief is. Naast de conference mogelijkheid kunt u deze functie ook prima gebruiken als meeluister oplossing om bijvoorbeeld een collega in te werken. Zo kan iemand meeluisteren met het gesprek terwijl de headset op mute staat.Twee verschillende draagstijlen
De Sennheiser DW Office kan over het hoofd worden gedragen met de bijgeleverde hoofdband, maar u kunt de headset ook los klikken van de hoofdband en een bijgeleverde oorhaak bevestigen. Zo kunt u de Sennheiser DW Office om het oor dragen. De bijgeleverde hoofdband en oorhaak zijn verstelbaar zodat deze door iedereen prettig gedragen kan worden. Dankzij het lage gewicht van slechts 22 gram kunt u de headset de gehele dag dragen.

Zeer goede noise cancelling en geweldig geluid
Sennheiser staat bekend om hun geweldige microfoon en speaker techniek. Veel bekende artiesten kiezen juist vanwege deze uitmuntende kwaliteit voor sennheiser producten wanneer ze op het podium of in de studio staan.

Sennheiser heeft zich als merk bewezen als top fabrikant op audio- en microfoontechniek. Deze kwaliteit vindt u uiteraard ook terug in de Sennheiser DW Office. De beste noise cancelling microfoons die ongewenste geluiden wegfilteren en een geweldige audiokwaliteit zorgen voor een prettige ervaring wanneer u belt met een Sennheiser headset.Zeer goede ingebouwde accu
In de Sennheiser DW Office zit een accu die automatisch oplaadt wanneer u de headset in het basisstation plaatst. Bij een volle accu heeft u een spreektijd van wel 8 uur en binnen 20 minuten laadt u de accu al voor 50% op. Dankzij de snelle laadtijd en lange accuduur is de Sennheiser DW Office uitermate geschikt voor gebruikers die veel bellen op een dag. Ideaal voor mensen op de sales vloer of receptionistes.

Ingebouwde gehoorbescherming
Sennheiser heeft een speciale techniek ontwikkeld genaamd ActiveGard, welke ook is ingebouwd in de Sennheiser DW Office. Plotselinge geluidspieken worden door deze techniek afgezwakt zodat ze niet schadelijk zijn voor uw gehoor. Iedereen belt wel eens per ongeluk een fax, of krijgt door een storing een harde of hoge toon te horen tijdens een telefoontje. Deze hoge en harde tonen kunnen uw gehoor beschadigen. ActiveGard vangt dit op en brengt deze tonen naar een normaal niveau zodat u de tonen wel hoort, maar uw gehoor niet wordt beschadigd. Deze techniek is uniek bij Sennheiser headsets.

Geweldig goed bereik
De draadloze techniek in de Sennheiser DW Office maakt gebruik van DECT technologie. Hierdoor heeft de headset een bereik van 55 meter of zelfs 180 meter bij vrij zicht. Daarnaast werkt DECT techniek op een hogere bandbreedte dan bijvoorbeeld bluetooth waardoor de geluidskwaliteit nog beter is.

Gesprekken op afstand aannemen
Met de Sennheiser DW Office kunt u gesprekken op afstand aannemen wanneer uw telefoontoestel dit ondersteunt. Sennheiser levert hiervoor speciale EHS adapters en mechanische hoornlifters.

We zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden bij uw telefoontoestel zijn. Neemt u gerust contact op via e-mail of per telefoon. 030 669 1223

Vraag het onze expert!
Jeroen Koorevaar
Tel: 030 669 1223
Chat Direct

Sennheiser Authorised Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-504430
EAN: DD-504430

Merk: Sennheiser


Alternatieven

Gratis hoornlifter*
Sennheiser DW Pro 1

Sennheiser DW Pro 1

voor bureautelefoon & PCVoor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 349,69 incl. btw
€ 289,00 excl. btw
Gratis hoornlifter*
Sennheiser DW Office telefoon & PC

Sennheiser DW Office telefoon & PC

DW10Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 337,59 incl. btw
€ 279,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie