demo - Yealink SIP-T27G Gigabit VoIP Telefoon voor 6 Lijnen


€ 108,90 incl. btw

€ 90,00 excl. btw

108.90 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, vrijdag in huis

demo - Yealink SIP-T27G Gigabit VoIP Telefoon voor 6 Lijnen

De Yealink SIP-T27P is de perfecte VoIP-telefoon voor bij u op kantoor. Met dit toestel kunt u tot 6 gesprekken tegelijkertijd aannemen. De SIP-T27P is voorzien van een groot LCD-display en beschikt over Busy Lamp Field technologie.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen YeaLink SIP-T27P

6 gelijktijdige gesprekken mogelijk
LED-lampjes als lijnindicatoren
Power over Ethernet ondersteuning
Headsetaansluiting
BLF ondersteuning
IPv6 ondersteuning
240x120 LCD-display met verlichting
Yealink HD Voice

Prima VoIP zakentelefoon

De Yealink SIP-T27P is speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor. Het toestel kan gevoed worden via een PoE switch dankzij de ingebouwde Power over Ethernet (PoE) ondersteuning. Daarnaast beschikt de SIP-T27P over Busy Lamp Field technologie. Hiermee krijgt u automatisch te zien welke lijn vrij is en welke bezet. Een rode LED staat voor een bezette lijn, de groene LED geeft aan dat een lijn vrij is.

Yealink HD Voice

De geluidskwaliteit van de Yealink SIP-T27P is uitstekend door de Yealink HD Voice technologie. Deze technologie voorkomt echo, filtert omgevingsgeluiden en versterkt de akoestische performance van de telefoon. Yealink HD Voice zorgt ervoor dat u zelf goed te horen bent en uw gesprekspartner u goed kunt verstaan.

Groot LCD-scherm

Deze VoIP-telefoon is uitgevoerd met een groot LCD scherm (3.66"). Op dit scherm vindt u alle belangrijke functies van het toestel. Handig is de achtergrondverlichting waardoor u ook bij weinig licht de functies kunt blijven lezen.

Stroomvoorziening

De telefoon kan via Power over Ethernet van stroom worden voorzien. U heeft hiervoor wel een PoE switch nodig.
Let op: Bij dit toestel van Yealink wordt niet standaard een extern voedingsapparaat meegeleverd.

6 gelijktijdige gesprekken

Met de Yealink SIP-T27P kunt u maximaal 6 gesprekken tegelijk voeren. Met SIP-27P kunt u snel switchen tussen de verschillende gesprekken. Zet eenvoudig één lijn in de wacht, terwijl u de andere lijn beantwoordt. De functie is handig voor drukke recepties of andere locaties waar veel naartoe wordt gebeld.

Uitgebreide telefoon functies

Uiteraard beschikt de Yealink VoIP-telefoon over een aantal basisfuncties die niet mogen ontbreken bij een zakelijke VoIP-telefoon. De SIP-T27P beschikt over een wachtstand, mute, doorverbinden en een conference mogelijkheid voor meerdere gebruikers. Ook zit er een intercom functie op deze VoIP-telefoon.

SIP-account

Voor het bellen via VoIP heeft u een SIP-account nodig. Wat is een SIP-account, waar vraagt u zo'n account aan en hoe stelt u uw SIP-account in? De antwoorden op deze vragen vindt u op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking

  • Yealink SIP-T27P
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-SIP-T27G
EAN: DD-SIP-T27G

Merk: Yealink

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie