Jabra GN2100 Duo NC Telecoil


€ 192,39 incl. btw

€ 159,00  excl. btw

192.39 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Jabra GN2100 Duo NC Telecoil

GN Netcom 2100 Telecoil speciaal voor gehoorapparaten of slechthorenden. Ook deze gebruikers hebben met deze headset een uitstekende geluidskwaliteit de hele dag door. Perfecte keuze voor slechthorenden.

Lees meer

De nieuwe GN 2100 Telecoil* maakt de superieure GN 2100 beschikbaar voor gebruikers van een gehoorapparaat. Deze gebruikers kunnen nu ook genieten van alle voordelen van handsfree telefoneren.

Headset voor slechthorenden en gebruikers met een gehoorapparaat
Ontworpen voor gebruikers van gehoorapparaten die ook de voordelen van een headset willen ervaren, is de GN 2100 Telecoil uitgevoerd met een Telecoil in het gehoorgedeelte. De headset functioneert met alle standaard telecoil uitgevoerde gehoorapparaten. De telecoil filtert ongewenste achtergrondgeluiden weg terwijl het de geluidskwaliteit verhoogt waardoor de gebruiker duidelijke en heldere telefoongesprekken kan voeren.

Het gebruik van de GN 2100 Telecoil is zeer eenvoudig. Plaats de schakelaar van uw gehoorapparaat in de "T" positie en u bent klaar om de headset te gebruiken. Voor de beste prestaties plaatst u de vlakke kant van het gehoorgedeelte zo dicht mogelijk bij uw gehoorapparaat. Het ontwerp van de GN 2100 Telecoil garandeert optimaal comfort voor de gehele dag dankzij het flexibele lichtgewicht ontwerp. De Noise Cancelling microfoon (NC) filtert ongewenste achtergrondgeluiden weg waardoor de headset uiterst geschikt is voor rumoerige of open kantoorruimten.

Met de accessoires kunt u de headset aanpassen naar uw voorkeur. Kies uit verschillende maten en typen oorkussens voor uw persoonlijk comfort.

De GN 2100 Telecoil biedt de voordelen van een headset aan de gebruikers van gehoorapparaten.

Let op: de Jabra GN2100 Telecoil heeft twee speakers, maar het geluid wordt slechts weergegeven op één oor. De reden hiervoor is dat de ringleiding niet geplaatst kan worden aan de kant van de microfoon. Aan de kant van de microfoon is namelijk al spraaktechnologie geplaatst waardoor er geen ruimte is voor de ringleiding. Het is wel mogelijk om een dubbeloors uitvoering van de Telecoil te bestellen, deze moet echter op aanvraag gefabriceerd worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten op 030 - 669 12 23.


Kenmerken
  • Telecoil technologie, oorspronkelijk ontworpen voor gehoorapparaten, is tientallen jaren geperfectioneerd om gebruikers van gehoorapparaten het beste geluid te kunnen bieden.
  • Microfoon met Noise Cancelling
  • Duo draagstijl d.m.v. hoofdbeugel
  • Lichtgewicht ontwerp
  • Zachte lederlook oorkussens
  • Kleding klip
  • 2 jaar garantie


Vraag het onze expert!
Jeroen Koorevaar
Tel: 030 669 1223
Chat Direct

Jabra Silver Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 2127-80-54
EAN: 5706991000504

Merk: Jabra

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie