Jabra GN9120 Flexboom Draadloze Headset


278.3 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Jabra GN9120 Flexboom Draadloze Headset

Jabra GN 9120 draadloze headset met flex boom microfoon. De populaire GN9120 geeft u volledige draadloze bewegingsvrijheid op kantoor met een bereik tot wel 150 meter!

Lees meer

Geef uzelf op kantoor alle vrijheid!

De draadloze Jabra GN9120 headset is in 3 varianten verkrijgbaar. Dit is de GN9120 Flexboom met noise cancelling microfoon en een bereik tot wel 150 meter in een standaardkantoorruimte! De Jabra GN9120 flexboom is ook verkrijgbaar in een stereo-uitvoering.

Kenmerken

Volledig draadloze GN9120 headset voor ultieme vrijheid op kantoor
Draadloze mobiliteit op kantoor - tot 150 meter bereik
tot 12 uur spreektijd
Keuze uit 3 verschillende uitvoeringen (GN 9120 Flex / midi / micro Boom)
Op afstand aannemen/verbreken (optioneel) (zie: Draadloze headsets, accessoires)
Fraai design, keuze uit 2 draagstijlen
Conferentie mogelijkheden, volledig draadloos confereren tot 4 gebruikers

Uw werkplek is met de tijd meegegaan, net als de headset. De draadloze headset gnnetcom GN 9120 headset is de toekomst van ongebonden telefoneren op kantoor. Met een ongeëvenaard bereik tot wel 150 meter en een spreektijd tot wel 12 uur, bent u verzekerd van een comfortabele werkdag. Door de GN 1000 RHL hoornlifter toe te voegen aan uw draadloze GN 9120 headset, kunt u gesprekken aannemen en verbreken vanaf elke plek op kantoor. Met de keuze uit 3 verschillende microfoons en 2 verschillende draagstijlen, is deze GN 9120 headset veelzijdig en comfortabel. De eenvoudige aansluiting van de GN 9120 is deze toepasbaar op bijna ieder vast telefoontoestel.

De GN 9120 headset voldoet aan de strengste eisen op gebied van veiligheid en akoestische bescherming. Flexibiliteit, comfort en een verantwoorde werkhouding zijn kernwoorden voor de GN 9120 draadloze headset.

Er zijn ook seperate headsets en bureauladers leverbaar. Hiermee kunt u zeer gemakkelijk conferentie gesprekken opzetten. Met de multi-unit conferentiemogelijkheid is het mogelijk om 4 headsets op 1 basisstation te gebruiken. Geniet van mobiele conferentiegesprekken zonder beperkingen van vergaderruimtes.

De optionele Hookswitch maakt het mogelijk om het gesprek op afstand aan te nemen en te verbreken!

Conference functie
Jabra heeft in de 9120 een hele aardige functie ingebouwd: de conferentiemode. Beschikt u over meer dan één 9120 headset, dan kunt u ze via het basisstation laten deelnemen in een conversatie. In een kantooromgeving kan zo'n functie heel nuttig zijn. Om de functie te benutten hoeft u de tweede GN 9120 headset tijdens een gesprek slechts enkele seconden op de basis te plaatsen.

Zodra u de 9120 headset van het station verwijderd zal in de headset die het gesprek heeft opgebouwd, een signaal klinken. De persoon kan vanaf die headset binnen vijftien seconden de extra headset accepteren, en op die wijze tot vier andere GN 9120 headsetgebruikers bij het gesprek betrekken. Deze functie is natuurlijk ook heel aardig om als meeluisteroplossing in te zetten.

Jabra Silver Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 9120-28-01
EAN: 5706991000771

Merk: Jabra


Reviews


16-05-2013

We gebruiken de Jabra headsets al heel lang bij onze huisartsenpost en zijn nog steeds tevreden. 1 headset is na 6 jaar kapot gegaan en die hebben we nu moeten vervangen. We hebben alleen de headset vervangen want het kastje was nog prima. Goed advies van headsetwinkel en het koste ons zo minder geld.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
14-07-2008

Mijn ervaring is dat deze headset erg prettig zit en fijn luistert. Wij hebben meerdere headsets gehad op de afdeling maar zijn met de 9120flex toch het meest tevreden.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Lees meer reviews

Veelgestelde vragenhoe aan te sluiten ?
Beste ,

Deze headset kan worden aangesloten op vaste bureautelefoons.

aansluiting gebeurd of op een aanwezige headsetpoort of op de hoornpoort van het toestel, als er geen aparte headsetpoort is.

We kunnen voor je controleren of aansluiting op je toestel gaat werken.

Op welk merk en type telefoon wil je de headset aansluiten?

Ik zie je reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Headsetwinkel

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie