Jabra Pro 9450 Midi

Draadloze headset


278.30 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Jabra Pro 9450 Midi

De Jabra Pro 940 draadloze headset voor op kantoor is voorzien van HD audiokwaliteit en heeft een bereik van 150 meter. De gesprekstijd bedraagt 10 uur en de headset beschikt over Jabra SafeTone gehoorbescherming. U kunt de headset aansluiten op zowel uw PC, bureautelefoon of mobiele telefoon.

Lees meer

Eigenschappen Jabra Pro 9450

Draadloze headset voor softphone en bureautelefoon
HD audiokwaliteit
Bereik: 150 meter
Noise cancelling microfoon
Jabra SafeTone gehoorbescherming
Remote Call Control (gesprekken aannemen en afbreken via headset)
Gesprekstijd: 10 uur, stand-by tijd: 38 uur
Geschikt voor Microsoft Lync


Draadloze headset
De Jabra Pro 9450 is een professionele draadloze mono headset voor op kantoor. Deze headset brengt alle oproepen van uw softphone, mobiele telefoon en bureautelefoon samen op één handsfree apparaat. Hierdoor kunnen uw medewerkers nog efficiënter hun taken uitvoeren en zal de productiviteit omhoog gaan.

HD audiokwaliteit
Een headset op kantoor moet beschikken over uitstekende audiokwaliteit, immers, de communicatie met klanten moet helder kunnen verlopen. De Jabra Pro 9450 is uitgerust met HD breedbandaudio voor optimale geluidskwaliteit. Digital Signage Processing (DSP) draagt daarnaast bij aan een betere verstaanbaarheid en Noise Blackout zorgt voor geluidsonderdrukking. Alles helpt bij het verhogen van de geluidskwaliteit van de Jabra Pro 9450 headset.

Bereik: 150 meter
Op kantoor is het belangrijk dat een medewerker snel kan schakelen. Even wat opzoeken of even wat vragen aan een collega moet mogelijk zijn terwijl uw medewerker aan het bellen is. Met de Jabra Pro 9450 is dit geen probleem. Deze headset heeft een bereik van 150 meter, zodat uw werknemers vrijelijk kunnen bewegen tijdens het communiceren.

Noise Cancelling microfoon
Op sommige afdelingen, bijvoorbeeld de klantenservice, wordt er door meerdere mensen tegelijk gebeld. Het is dan niet handig wanneer de ontvangende partij ook de gesprekken van anderen meekrijgt. Daarom is de Jabra Pro 9450 headset uitgerust met een noise cancelling microfoon. Achtergrondgeluid wordt zoveel mogelijk weg gefilterd, zodat alleen uw stem over blijft.

Jabra SafeTone gehoorbescherming
Wanneer er veel gebeld moet worden, lopen uw medewerkers de kans op gehoorbeschadiging. Zeker wanneer de geluidsinstellingen van een headset niet optimaal zijn afgesteld. Met de Jabra Pro 9450 lopen uw medewerkers geen risico, deze headset is voorzien van Jabra SafeTone gehoorbescherming. Dit verhoogt de veiligheid en het comfort van de gebruikers van deze headset.

Gespreksbeheer
Via het meegeleverde basisstation kunt u gesprekken aannemen of verbreken, maar daarvoor moet u natuurlijk wel bij het basisstation in de buurt zijn. Met deze headset kunt u de gesprekken echter ook beheren op de headset zelf via Remote Call Control. Dit biedt uw werknemers nog meer flexibiliteit.

Inhoud verpakking

  • Jabra Pro 9450
  • Hoofdband
  • Oorhaak
  • Basisstation
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct

Jabra Silver Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 9450-25-507-101
EAN: 5706991012637

Merk: Jabra

Lees meerAccessoires

Jabra Lederlook Oorkussen

Jabra Lederlook Oorkussen

Kunstleder, Geschikt voor Pro 900 serie


Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 16,94 incl. btw
€ 14,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie