Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Over Headsetwinkel

Headsetwinkel is onderdeel van KommaGo BV, een onderneming die sinds 1999 actief is op internet. Onder Kommago vallen gespecialiseerde internetwinkels met elk een eigen team van experts die u voorzien van een advies op maat.

Headsetwinkel is sinds 2003 online en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste online headsetleveranciers in Nederland. Headsetwinkel is premium partner van merken als Plantronics, Jabra en Sennheiser.

Headsetwinkel richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Als zakelijke klant kunt u bij Headsetwinkel geheel kosteloos een proefplaatsing voor headsets aanvragen, net als advies van onze experts. Bij afname van meerdere headsets biedt Headsetwinkel op offertebasis scherpe prijzen en is er tevens de mogelijkheid om resellers standaard kortingen te geven. Als zakelijke klant kunt u ook eenvoudig op rekening kopen met een betaaltermijn van 30 dagen.

Het assortiment van Headsetwinkel.nl omvat:
  • Draadloze kantoor headsets
  • Bedrade kantoor headsets
  • Callcenter headsets
  • Professionele bluetooth headsets
  • Unified Communications headsets
  • Microsoft Lync/Skype for Business headsets
  • Headset accessoires ( aansluitkabels, oorkussens etc. )
Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogstaande A-merken

KommaGo

KommaGo heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van e-commerce. Onze filosofie is het aanbieden van een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten, gekoppeld aan een scherpe prijsstrategie. Omdat KommaGo louter met productspecialisten werkt kunnen klanten snel van een passend advies worden voorzien.