Home - Klantenservice - Bestelproces - Veilig betalen

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Veilig betalen


Tijdens het bestellen op onze website heeft u de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:
 

iDEAL
Betalen via iDeal is veilig, gemakkelijk en snel. Wanneer u kiest voor een iDeal betaling dient u uw eigen bank te selecteren. De betaling voert u vervolgens uit in uw eigen, vertrouwde internetbankieromgeving. Na betaling komt u vanzelf weer op onze website terecht. Als u via iDeal betaalt is de betaling direct zichtbaar. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen versturen, mits voorradig. 

 

Het is ook mogelijk om de bestelling telefonisch of per e-mail te plaatsen en via iDeal de betaling voldoen. U zal van ons een iDeal uitnodiging ontvangen per e-mail waarmee u simpel en snel de betaling kunt uitvoeren. 

Betalen met iDeal is bij vrijwel elke bank mogelijk. Meer informatie over betalingen via iDEAL? Klik hier. Voor het betalen via iDeal berekenen wij geen extra kosten.Vooruit per bank
Wanneer u kiest voor een handmatige vooruitbetaling zal u een proforma factuur op het opgegeven emailadres ontvangen. Aan de hand van deze proforma factuur kunt u de betaling voldoen, onder vermelding van het ordernummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons is geregistreerd wordt uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt. Het ontvangen van een handmatige vooruitbetaling zal in de regel 1 tot 2 werkdagen in beslag nemen.

Betalen via een proforma factuur brengt geen extra kosten met zich mee.Creditcard
Beschikt u over een creditcard dan kunt u uw bestelling op een snelle en veilige manier betalen. Dit doet u door alle benodige gegevens van de kaart af te lezen en deze in te vullen in de daarvoor bestemde invoervelden. Het is belangrijk dat het factuuradres overeenkomt met de gegevens van de kaarthouder. Wanneer uw betaling is voldaan zal u terug worden geleidt naar onze website. Uw bestelling zal direct verwerkt en ,indien voorradig, verstuurd worden. 

Wij accepteren de volgende creditcards:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
    

Voor creditcard betalingen rekenen wij geen extra kosten. 

Onder rembours
Indien u voor een bestelling onder rembours kiest kunt u het aankoopbedrag contant en gepast voldoen bij aflevering. Het exacte bedrag kunt u onder andere op uw orderbevestiging terugvinden. Omdat er voor de levering geen betaling plaatsvindt kunnen wij uw bestelling direct verwerken en ,indien voorradig, verzenden. Bestellingen onder rembours worden enkel op werkdagen bezorgd.

Voor rembourszendingen rekenen wij €9,68 rembourskosten.

Op rekening
Voor bedrijven, overheidsinstellingen, zorginstellingen en gemeenten is het mogelijk om op rekening te bestellen. Alvorens bestellingen op rekening worden verzonden wordt een toetsing uitgevoerd. Deze toetsing vindt plaats op basis van een uittreksel uit het handelsregister. Deze kunt u bij uw online bestelling uploaden, in PDF formaat. Ook kunt u uw bestelling en het uittreksel faxen of per e-mail aanleveren. Na toetsing ontvangt u bericht van ons.

Kunt u al op rekening bestellen? Geef dan uw bestelling per e-mail of telefonisch door.

Voor leveringen op rekening worden geen extra kosten berekend.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie