Home - Product informatie - Headset informatie - Haal meer uit uw dag met een Sennheiser headset

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Haal meer uit uw dag

Haal meer uit uw dag met een Sennheiser headset

U kent het wel, wilt u net een kop koffie inschenken of een kopietje maken, gaat de telefoon. U moet terug naar uw plek om daarna weer opnieuw naar het koffiezetapparaat of de kopieermachine te lopen. Dit is verre van efficiënt en kost een hoop tijd. Zou het dan niet fijn zijn om tegelijkertijd te kunnen bellen zonder uw taak direct te moeten neerleggen? Met een Sennheiser draadloze headset is dit geen probleem.

 
Haal meer uit uw dag


Waarom een draadloze Sennheiser headset?

Een draadloze Sennheiser headset geeft u veel meer bewegingsvrijheid op kantoor. Het bereik kan onder ideale omstandigheden oplopen tot wel 150 meter. Even snel naar een collega lopen om wat te vragen? Geen probleem. Een order picken in het magazijn terwijl u aan het bellen bent? Evenmin een probleem. En onderweg naar een vergaderruimte nog even een gesprek afronden? Ook mogelijk. Kortom, met een draadloze Sennheiser headset haalt u meer uit uw dag.

Demonstratievideo 1:Demonstratievideo 2:

Ook meer uit uw dag halen met een Sennheiser headset?

Ontdek zelf hoe u nog meer uit uw dag kunt halen met een Sennheiser headset. Vraag via het onderstaande contactformulier direct een proefplaatsing aan en test een Sennheiser headset. Advies nodig voor het kiezen van het juiste model? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of mail naar info@headsetwinkel.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie