Home - Product informatie - Headset informatie - Headset advies

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Headset advies

Headset advies

Met meer dan 15 jaar ervaring is Headsetwinkel, onderdeel van KommaGo, de specialist op het gebied van headsets. Bij ons kunt u terecht voor modellen van topmerken, professioneel headset advies of complete oplossingen op het gebied van Unified Communications (UC), Microsoft Lync en Skype for Business.

Headset advies - Alleen Topmerken

Headsetwinkel hecht veel waarde aan het leveren van headset advies. Met het enorme aanbod aan headsets kan het kiezen van het juiste model een flinke opgave zijn. Onze productspecialisten beschikken over up-to-date kennis over de headsets van topmerken als Plantronics, Jabra & Sennheiser. Als onafhankelijk specialist zullen wij u altijd de beste oplossing voor uw situatie adviseren.

Headset advies op locatie

Voor grotere projecten (vanaf 10 werkplekken) komen we graag bij u langs. Via de telefoon is het namelijk niet altijd mogelijk om alle factoren die van belang zijn bij het geven van headset advies in kaart te brengen. Professioneel advies op locatie is zowel voor u als voor ons een uitstekende oplossing bij grotere projecten. Wij kunnen een goede inschatting maken van de situatie en u weet direct waar u aan toe bent. Headsetwinkel heeft ervaring met Microsoft Lync en Skype for Business projecten (referenties opvraagbaar), maar ook voor andere projecten leveren wij professioneel headset advies.
Headset advies

Begeleiding ingebruikname headsets

Bij headsetwinkel staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij ondersteunen u dan ook graag bij het gehele traject. Van het geven van headset advies tot de ingebruikname van de bestelde headsets en Lync hardware. Uiteraard staan wij ook na ontvangst van uw bestelling klaar voor uw vragen, zodat de gebruikerservaring optimaal is.

A-merk headsets

Headsetwinkel is onafhankelijk en gecertificeerd partner van uitsluitend A-merken als Plantronics, Jabra & Sennheiser. Als partner beschikken wij over professionele productkennis en de nieuwste headsets. En headset advies krijgt u er natuurlijk gratis bij. Graag laten we onze partners aan het woord over de samenwerking met KommaGo:
 
Plantronics
Plantronics premium partner
"Wij zijn zeer blij dat Headsetwinkel, onderdeel van KommaGo, is opgetekend als Plantronics Premium Partner voor de Nederlandse markt. Het is voor ons duidelijk dat, naast een lange historie van kennis en kunde op het gebied van headsets en telecommunicatie KommaGo heeft aangetoond dat ze de kerncompetenties en expertise hebben die wij als Plantronics graag zien bij onze partners. De gecertificeerde specialisten van KommaGo zorgen ervoor dat Plantronics oplossingen op een juiste wijze worden geadviseerd en ge├»mplementeerd." 
 
Jabra
Jabra silver partner
"KommaGo is Jabra Silver Partner en heeft de kennis in huis om op elk gebied headset advies te geven. KommaGo werkt nauw samen met u om te achterhalen hoe uw medewerkers functioneren, welke wensen er zijn op de werkplaats en wat de verbindingsmogelijkheden zijn. Vanuit een gedegen kennisbasis van onze oplossingen en uw zakelijke behoeften, wordt de best mogelijke oplossing voor uw situatie aangedragen."
 
Sennheiser
Sennheiser logo

“KommaGo is een servicegerichte organisatie met ‘persoonlijke’ webshops. In het landschap van leveranciers voor headsets en communicatieproducten zijn veel bedrijven actief. Sennheiser kiest als partners alleen voor bedrijven waarbij servicegerichtheid, productkennis en persoonlijkheid centraal staan. KommaGo hebben wij in de afgelopen jaren leren kennen als een waardige Sennheiser Telecom partner. Gedegen Sennheiser headset advies is wat u van Kommago mag verwachten.”

Headset advies en afspraak maken

Wilt u meer informatie inwinnen over de mogelijkheden voor uw situatie? Kom dan langs in onze showroom in Utrecht. Daar kunnen wij u voorzien van professioneel headset advies en vaak ook direct verschillende headsets laten zien. Ook voor het alleen afhalen van uw headset kunt u bij ons langskomen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 030 669 1223 of per mail via info@headsetwinkel.nl. Om een afspraak te maken voor advies op locatie, verzoeken wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie