Home - Product informatie - Headset informatie - Headset kopen

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Headset kopen

Wilt u een headset kopen, dan is het raadzaam om u eerst te verdiepen in alle mogelijkheden. Dit zijn er namelijk nogal wat. Met een goed beeld van alle opties voorkomt u teleurstellingen en kiest u de headset die het beste bij u past. Headset aanschaffen? Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken. Voor elke wens hebben wij een oplossing.
     

Sennheiser Century SC 660 headset voor bureautelefoons
Plantronics CS540 draadloze DECT headset
Jabra Engage 75 Stereo draadloze DECT headset met Bluetooth en USB

Bekabelde headsets voor vaste telefoon
Headsets die draadgebonden zijn, zijn minder eenvoudig onderweg te gebruiken. Maar een pluspunt is dat zij niet afhankelijk zijn van een batterij. Hierdoor kunt u deze headsets blijven gebruiken, zonder op te laden. Er zijn drie soorten: enkeloors, dubbeloors en in-ear headsets.
 

Draadloze headsets voor vaste telefoon
Draadloze (wireless) headsets hebben vanzelfsprekend geen kabels. Het grote voordeel is dan ook dat zij zeer eenvoudig en flexibel in gebruik zijn. Wireless headsets werken op batterij. Er zijn drie soorten: enkeloors, dubbeloors en in-ear headsets.
 
Headsets voor meerdere apparaten
USB headsets of Bluetooth headsets zijn flexibel in gebruik. Deze headsets kunt u met diverse apparaten verbinden. Beide soorten headsets zijn zeer eenvoudig aan te sluiten op bijvoorbeeld laptops, smartphones en eventueel bureautelefoons
 

Headset kopen van topkwaliteit

Headsetwinkel kiest alleen voor de beste headsets van absolute topmerken. Schaft u bij ons een headset aan, dan kiest u voor kwaliteit. Zo vindt u in ons asortiment onder andere Jabra headsets. Jabra is een autoriteit op het gebied van kantoorheadsets en Bluetooth headsets. Een ander topmerk is EPOS Sennheiser, wat geroemd wordt om zijn uitgebreid aanbod van kwalitatief uitstekende headsets. Ook vindt u bij ons Poly (Plantronics) headsets. Dit merk combineert een zeer goede geluidskwaliteit met stijl en comfort.
 

Jabra logo Sennheiser logo Plantronics logo

 

Headset kopen: veelgestelde vragen

Afhankelijk van uw situatie kunnen bepaalde functies en eigenschappen van groot belang zijn bij het uitzoeken van de juiste headset. Kijk ook eens op onze informatiepagina Headset kiezen. Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar wilt u de headset voor gebruiken?
​​​U kunt tegenwoordig voor allerlei situaties een headset gebruiken. Er zijn diverse headsets die voor meerdere situaties tegelijk ingezet kunnen worden. Zoekt u bijvoorbeeld een headset voor op kantoor en een koppeling aan de vaste telefoon? Of wilt u een aansluiting op een PC? Of beide? Zoekt u een headset voor de smartphone en/of laptop, of een headset die aan alle bronnen gekoppeld kan worden? We hebben voor elke situatie wel een oplossing beschikbaar.
 
Is de headset comfortabel?
Meestal zijn hierbij twee factoren van belang: de aanwezigheid van oorkussens en het gewicht van de koptelefoon.
 
Heeft de headset (ultra) noise-cancelling?
Noise-cancelling is altijd prettig voor de standaard werkvloer. Zonder noise-cancelling wordt al het omgevingsgeluid opgepakt. Voor sommige beroepen, zoals helpdesk- of callcentermedewerker, is het handig om een ultra noise-cancelling headset te kopen waarmee u zich volledig kunt richten op uw klant.
 
Wilt u geluid op één oor of op beide oren?
Heeft u een drukke omgeving en moet u zich focussen op een gesprek, dan is een headset kopen met geluid op beide oren de juiste keus. Voor andere situaties is één oor prima.
 
Wat is de duurzaamheid van een headset?
Bij headsets is het belangrijk dat zij lang mee gaan. Op onze topmodellen zit maar liefst drie jaar garantie.
 
Is de headset geschikt voor Microsoft Teams en Skupe for Business?
Voor bijna elke ondernemer is het belangrijk een headset te kiezen die communicatieplatformen zoals Skype for Business en Microsoft Teams ondersteunt. Headsetwinkel heeft bijvoorbeeld headsets in het assortiment die speciaal Plug&Play zijn voor Microsoft Teams.
 
Wat is de kabellengte?
Soms is het fijn als u een lange kabel heeft op uw werk. De kabel kan echter ook in de weg zitten bij uw taken. De kabel kan eventueel worden verlengd met een verlengkabel.
 
Wat is de spreektijd van draadloze headsets?
Bij draadloze headsets is het belangrijk om te weten hoe lang u de headset kunt gebruiken voordat deze weer moet worden opgeladen.
 
Kiest u voor Bluetooth of DECT bij draadloze headsets?
Het voordeel van DECT headsets is dat u veel headsets kunt aansluiten op één aansluiting. Het voordeel van een Bluetooth headset is dat u deze op meerdere apparaten kunt aansluiten. Voor mobiele werkers kan Bluetooth zeer handig zijn, terwijl een kantoormedewerker eerder zal kiezen voor een DECT toestel. Lees meer over de verschillen tussen DECT en Bluetooth.
 
Wat is de prijs?
Een gegeven waartegen u bovenstaande vragen altijd moet afwegen, is de prijs. Headsetwinkel heeft enkele budgetheadsets in het assortiment die scherp geprijsd zijn maar wel kwaliteit leveren voor gebruikers.
 

Advies headset kopen

Bij een headset kopen komen een hoop zaken kijken. Heeft u na het lezen van deze pagina of de pagina Headset kiezen nog vragen? Headsetwinkel helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem daarom gerust contact op via 030 669 1223, via info@headsetwinkel.nl of vul onderstaand contactformulier in voor deskundig advies over headsets.


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie