Home - Product informatie - Headset informatie - Poly Cashback Actie

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


poly cashback header

Poly Cashback Actie

Ontvang nu tot 40,- cashback op Poly headsets en speakerphones

Of u nu op kantoor aan de slag gaat, thuiswerkt of deze werkplekken afwisselt; het is belangrijk om in contact te blijven met collega’s, zakenpartners en klanten. Poly biedt daarom voor diverse werksituaties professionele headsets en speakerphones. Zo kunt u in uitstekende audiokwaliteit en met comfort communiceren, zonder dat omgevingsgeluid u hindert. Zelf ervaren? Op diverse Poly headsets en speakerphones krijgt u nu tot wel 40,- cashback! *Bekijk de actievoorwaarden


Headsets voor hybride werkers
Werkt u een aantal dagen thuis en bent u de overige werkdagen op kantoor? Dan is het wel zo prettig als u een headset heeft die voor beide werkplekken de juiste functies biedt. De draadloze Poly Voyager Focus UC Bluetooth headset en de Poly Blackwire C5200 USB headset zijn twee modellen voor hybride werknemers.
 
Poly Voyager Focus UC
Poly Voyager Focus UC – €40,- cashback
De Voyager Focus UC is Poly’s populairste stereo Bluetooth headset met active noise cancelling (ANC) technologie. Deze draadloze headset is met diverse Bluetooth apparaten te verbinden en dempt omgevingsgeluid. Perfect wanneer er op kantoor of thuis veel rumoer is en u geconcentreerd wilt werken. Dankzij slimme sensoren beantwoordt u een oproep snel en eenvoudig door de headset op te zetten en activeert de mute-functie bij het afzetten. Ook wordt muziek automatisch gepauzeerd als een oproep binnenkomt.
 
Poly Blackwire C5200 - €15,- cashback
Draagt u tijdens werkdagen regelmatig een headset, dan biedt de Poly Blackwire C5200 uitkomst. Deze USB(-C) headset is geschikt voor langdurig multimedia gebruik en is zeer comfortabel. Via de in-line call control unit kunt u gesprekken aannemen, beëindigen en muten en regelt u het volume. De dubbeloors headset beschikt over een 3.5mm audio connector en een USB-A of USB-C aansluiting.
Poly Blackwire 5200 serie

Headset voor callcenter medewerkers

In callcenters bellen medewerkers vrijwel de hele werkdag. Wel zo fijn als een headset dan ook comfortabel genoeg is om een lange tijd te dragen. Daarbij is het van belang dat gesprekspartners de medewerker goed verstaan en geen last hebben al die andere bellende collega’s.
 
Poly EncorePro 520
Poly EncorePro 520 - €20,- cashback
De Poly EncorePro 520 is zo’n comfortabele headset die u de hele werkdag kunt dragen. Door het lichtgewicht design heeft u nauwelijks door dat u de headset draagt, terwijl u gesprekken voert in kristalhelder geluid. Degene die u aan de lijnt heeft hoort alleen uw stemgeluid, zodat u goed verstaanbaar bent.

Speakerphone voor medewerkers on-the-go

Medewerkers die veel onderweg zijn, op locatie werken of switchen tussen kantoor en thuis kunnen met behulp van een speakerphone overal vergaderen. De audiokwaliteit is vrijwel altijd beter dan dat van een laptop of smartphone.
 
Poly Sync 20/20+ - €20,- cashback
Met de Poly Sync 20/20+ USB Bluetooth speakerphone voert u vergaderingen en één-op-één gesprekken in een buitengewoon professionele audiokwaliteit. Deze draagbare personal speakerphone focust op uw stem en onderdrukt echo en ruis uit de omgeving. Uiteraard kunt u tussen de werkzaamheden door ook genieten van uw favoriete muziek.
Poly Sync 20 speakerphones
 

  *Actievoorwaarden
  • De cashback actie geldt bij aankopen van 6 april t/m 30 september 2021
  • De cashback actie geldt alleen voor een aantal geselecteerde headsets en speakerphones
  • De cashback is te claimen via https://poly-cashback.sales-promotions.com/nl/customer-apply-for-promotion/
  • U dient de cashback binnen 28 dagen na aankoop te claimen
  • Alleen volledige en naar waarheid ingediende claims worden door Poly in behandeling genomen
  • U dient een BTW-nummer in te vullen. De actie is daarom alleen voor organisaties e.d. die aan deze vereiste voldoen
  • Claims worden gevalideerd en, indien correct ingevuld, goedgekeurd door Poly. Na goedkeuring ontvangt u het cashback bedrag vanuit Poly.
  • Poly behoudt zich het recht voor om deze promotie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen of te beëindigen
  • Bekijk alle actievoorwaarden

Advies nodig?

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie