Home - Product informatie - Headset informatie - Sennheiser Workout Actie

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Probeer gratis een Sennehiser headset tijden de Sennheiser Workout Actie!

Verhoogde productiviteit

Het klinkt heel logisch: wanneer u uw handen vrij heeft, kunt u zoveel meer voor elkaar krijgen! U kunt koffie halen, de trap op en neer wandelen, door het kantoor lopen en face-to-face met collega’s overleggen in plaats van via e-mail. Deze vormen van multitasking en samenwerking zijn van cruciaal belang in de huidige zakenwereld. Met een draadloze Sennheiser headset is het mogelijk om meer te bewegen tijdens werk en om stappen te maken op weg naar een gezondere, positieve en meer productieve werkdag!
Draadloze headsets maken beweging mogelijk

Denk om uw gezondheid

De hele dag op een stoel zittend naar een scherm kijken, vormt een serieuze bedreiging voor onze gezondheid. Draadloze headsets zijn de perfecte oplossing, omdat ze de vrijheid geven om rond te lopen door het kantoor én om te multitasken. De combinatie van hoogwaardige materialen en het ergonomisch ontwerp van Sennheiser headsets zorgen voor draagcomfort tijdens zowel kortstondig als langdurig gebruik. Door het comfort is het makkelijker om uw werkstijl aan te passen naar een meer mobiele en gezonde variant.

Ervaar de geluidskwaliteit van Sennheiser

Geluidskwaliteit is het belangrijkste criterium voor gebruikers van draadloze headsets. Slecht geluid is niet alleen stressvol; het is zeer vermoeiend. Sennheiser headsets zijn zodanig ontworpen dat ze voor zowel de spreker als de luisteraar een natuurlijke, comfortabele geluidservaring creëren. Zo kunnen u en uw gesprekspartner zich volledig richten op het gesprek, zelfs in een luidruchtige omgeving.Verbeterde mondelinge communicatie door uitstekende geluidskwaliteit: dat is waarin Sennheiser headsets uitblinken!

Ervaar de geluidskwaliteit van Sennheiser headsets

Probeer gratis een draadloze Sennheiser headset!

Probeer gratis een draadloze Sennheiser headset!

Sennheiser heeft een groot assortiment headsets die naadloos samenwerken met diverse communicatieplatformen, zodat u kunt genieten van ongelimiteerde mobiliteit en het beste geluid. Kom nu in vorm en probeer een maand lang gratis een draadloze Sennheiser headset! Keep your office in shape with the Sennheiser Workout!
Vraag nu gratis een Sennheiser headset op proef aan!

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie