Home - Product informatie - Headset toepassingen - Blokkeer omgevingsgeluid met EPOS ANC headsets

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprekBlokkeer omgevingsgeluid met EPOS ANC headsets

Blokkeer omgevingsgeluid met EPOS ANC headsets

Open werkomgevingen stimuleren de samenwerking binnen teams en tussen verschillende afdelingen. Stel bijvoorbeeld snel een vraag aan een collega aan de andere kant van de ruimte en een probleem is in een split second opgelost. Maar een open ruimte kan ook nadelen met zich meebrengen zoals meer omgevingsgeluid. Extra veel rumoer. En dat komt de concentratie helaas niet ten goede. EPOS headsets zijn daarom uitgerust met diverse Active Noise Cancellation technologieën, zodat u zich ook perfect kunt focussen op taken die om meer concentratie en zelfstandigheid vragen.


Ga direct naar:
1. Verschillen tussen passieve en actieve geluidsreductie
2. Drie soorten Active Noise Cancellation
3. EPOS ADAPT headsets met Hybrid (Adaptive) ANC
4. Neem contact met ons op

1. Verschillen tussen passieve en actieve geluidsreductie

Vrijwel elke headset biedt een vorm van passieve geluidsreductie. Door een headset te dragen worden geluiden uit uw omgeving enigszins geblokkeerd. Gehoorbeschermers zijn een goed voorbeeld van headsets met passieve noise cancellation. Echter zijn deze nogal groot van formaat en niet comfortabel genoeg om de gehele dag op kantoor te dragen.
 
De meer comfortabele headsets met passieve ruisonderdrukking blokkeren alleen geluiden met hoge frequenties boven 800Hz. Active noise cancellation headsets vullen de passieve onderdrukking aan en weren daarnaast actief de geluiden met lagere frequenties tussen 20 Hz en 800 Hz. Kortom: ANC headsets bieden dezelfde voordelen als passieve noise cancellation headset, maar voegen een extra niveau van geluidsonderdrukking toe door effectief lage geluidsgolven te weren.

2. Drie soorten Active Noise Cancellation

EPOS onderscheidt 3 typen ANC: feedforward, feedback en hybrid active noise cancellation. Bij feedforward ANC wordt een microfoon aan de buitenzijde van de oorschelp geplaatst. Deze microfoon detecteert omgevingsgeluid en genereert zogenoemd anti-ruis, wat op hetzelfde geluidsniveau als de omgevingsruis de oorschelp van de headset in gaat.
 
Bij feedback ANC bevindt de microfoon zich aan de binnenkant van de oorschelp. Deze meet het ongewenste geluid nog voordat het uw oor bereikt en genereert anti-noise om het omgevingsgeluid op te heffen. ADAPT 300 serie headsets beschikken over deze vorm van ANC.
 
Worden de twee technologieën gecombineerd, dan spreken we over hybrid active noise cancellation. Headsets met hybrid ANC beschikken dus over microfoons aan de binnen- en buitenkant van de oorschelpen. Bij een dubbeloors headset zijn er in totaal 4 ANC microfoons aanwezig.EPOS hybrid active noise cancellation

3. EPOS ADAPT headsets met Hybrid (Adaptive) ANC

EPOS ANC headsets reduceren achtergrondgeluid, zodat u zich overal uitstekend kunt focussen op uw werk. Dit verhoogt uw productiviteit en zorgt dat u het beste uit uzelf kunt halen. EPOS headsets uit de ADAPT 400 en ADAPT 500 serie zijn uitgerust met hybrid ANC. Bij de ADAPT 600 serie doet EPOS er zelfs nog een schepje bovenop met hybrid adaptive ANC. Deze laatste technologie voegt een adaptieve dimensie toe en monitort het omgevingsgeluid continu om het anti-geluid automatisch hierop aan te passen.
 
EPOS ADAPT 400
EPOS ADAPT 500
EPOS ADAPT 600
ADAPT 400 Serie ADAPT 500 Serie ADAPT 600 Serie
Draadloze in-ear headsets
Met een lichtgewicht nekband
Bluetooth, 2 actieve connecties
Inclusief Bluetooth dongle

Vier ANC microfoons
Oordopjes in 4 maten
Microsoft Teams certified
Geoptimaliseerd voor UC
Draadloze on-ear headsets
Met Bluetooth
Uitklapbare boommicrofoon
Draagbaar en opklapbaar design
Vier ANC microfoons
Microsoft Teams certified
Geoptimaliseerd voor UC
 
Draadloze over-ear headsets
Met Bluetooth en stereo geluid
Gepersonaliseerd audioprofiel
EPOS AI voor heldere gesprekken
Vier adaptieve ANC microfoons
Microsoft Teams certified
Geoptimaliseerd voor UC
 
 
Bekijk ADAPT 500
 
 
   

4. Interesse in EPOS ANC headsets?

Wanneer u meer wilt weten over EPOS ANC, kunt u het EPOS ANC whitepaper downloaden. Wilt u meer weten over de EPOS ADAPT headsets of heeft u interesse in een headset met ANC technologie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in, neem telefonisch contact op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie