Home - Product informatie - Headset toepassingen - Bluetooth headset voor mobiel werken

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek

Bluetooth headset voor mobiel werken

Mobiel werken wordt steeds belangrijker. Werknemers zijn in veel bedrijven al lang niet meer gebonden aan hun werkplek. Natuurlijk is flexibiliteit prettig, maar dan moeten er wel goede communicatiemiddelen voor handen zijn. Een Bluetooth headset is dan ideaal. Deze headsets zijn te koppelen aan een smartphone, tablet of laptop waardoor ze ideaal zijn voor mobiel werken.

Sennheiser, Jabra en Plantronics Bluetooth headsets

Sennheiser, Jabra en Plantronics zijn de absolute specialisten in Bluetooth headsets. De headsets van deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en veelvoud aan functies, waardoor ze ideaal zijn voor mobiel werken.
 
Sennheiser MB Pro 1
Bluetooth headset sennheiser

Meer informatie
Plantronics Voyager Edge
Bluetooth headset plantronics

Meer informatie
Jabra Motion+
Bluetooth headset Jabra

Meer informatie

Bluetooth headset geeft vrijheid

Een groot voordeel van een Bluetooth headset is de flexibiliteit. Werknemers kunnen prima mobiel werken, zonder dat de communicatiemogelijkheid wegvalt. Daarnaast is een Bluetooth headset in elke omgeving te gebruiken. Simpelweg de Bluetooth van de headset en uw smartphone, tablet of laptop inschakelen (of een Bluetooth dongel gebruiken) en u kunt communiceren. Niet langer zijn uw medewerkers gebonden aan vaste kantoorplekken.

Mobiel werken met een Bluetooth headset

Wanneer u een Bluetooth headset gaat gebruiken voor mobiel werken is de kans groot dat u ook veel tijd in de auto zult doorbrengen. Daarom zijn de meeste Bluetooth headsets uitgerust met technieken die omgevingsgeluid reduceren, bijvoorbeeld echo, windruis en galm. Dit zorgt ervoor dat gesprekspartners u uitstekend kunnen verstaan. Een andere welkome functie van een Bluetooth headset is dat u vrijwel altijd ook andere multimedia kunt afspelen, waaronder GPS, muziek of podcasts. Hierdoor kunt u uw Bluetooth headset inzetten voor mobiel werken, maar ook voor andere toepassingen.
Jabra motion

Bluetooth headset voor extra gemak

Wanneer u veel onderweg bent is het van belang dat u flexibel bent. Een Bluetooth headset zorgt hiervoor en is daardoor ideaal voor mobiel werken. Wel is het belangrijk dat u een kwaliteitsheadset kiest zodat de gesprekskwaliteit niet minder wordt wanneer u niet op kantoor zit. Hulp nodig bij het kiezen van een headset? Of bent u op zoek naar advies? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223.

Bluetooth headset testen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het gemak van een Bluetooth headset? Bij ons is het mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een headset te testen. Onze productspecialisten adviseren u graag bij het kiezen van het juiste model, waarna u 5 tot 10 werkdagen uw Bluetooth headset kunt testen. Neem contact op voor meer informatie via 030 669 1223 of vraag direct een proefplaatsing aan.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie