Home - Product informatie - Headset toepassingen - Bluetooth headset voor mobiel werken

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Bluetooth headset voor mobiel werken

Mobiel werken is voor veel werknemers iets wat zij dagelijks doen. Zij zijn daardoor niet meer gebonden aan hun werkplek op kantoor. Natuurlijk is flexibiliteit prettig, maar dan moeten er wel goede communicatiemiddelen voor handen zijn die dat mogelijk maken. Een Bluetooth headset is voor mobiele werkers dan ook ideaal. Deze headsets zijn draadloos te koppelen aan een smartphone, tablet en laptop of via een Bluetooth dongle aan een pc. Zo kunt u op kantoor, onderweg of thuis flexibel werken.
 

Sennheiser, Jabra en Plantronics Bluetooth headsets

EPOS | Sennheiser, Jabra en Poly/Plantronics zijn bekende leveranciers van uitstekende Bluetooth headsets. De headsets van deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit en veelvoud aan functies, waardoor ze ideaal zijn voor het mobiel werken.
 
EPOS Sennheiser ADAPT 560 Jabra Evolve2 65 MS Stereo Plantronics Voyager Focus UC B828
EPOS Sennheiser ADAPT 560 Jabra Evolve2 65 MS Stereo Plantronics Voyager Focus UC B828
Stereo Bluetooth headset
Tot 41 uur gesprekstijd
Tot 25 meter bereik​
Met USB Bluetooth dongle
Microsoft Teams certified
Opladen via USB-C kabel
 
Stereo Bluetooth headset
Tot 35 uur gesprekstijd
Tot 30 meter bereik​
Met USB Bluetooth dongle
Microsoft Teams certified
Opladen via USB-kabel
 
Stereo Bluetooth headset
Tot 12 uur gesprekstijd
Tot 30 meter bereik​
Met USB Bluetooth dongle
Geschikt voor UC
Opladen via USB-kabel
     (of met met laadstation)
 

Bluetooth headset geeft bewegingsvrijheid

Een groot voordeel van een Bluetooth headset is dus de flexibiliteit. Werknemers kunnen met gemak mobiel werken, zonder dat de verbinding wegvalt. Daarnaast is een Bluetooth headset in elke omgeving te gebruiken. Loop op kantoor bijvoorbeeld naar een collega als u een vraag heeft, houd uw gesprekken onderweg in de trein of bel vanaf uw thuiswerkplek naar het hoofdkantoor. Om te communiceren schakelt u simpelweg de Bluetooth van de headset en het te verbinden apparaat in (zoals een smartphone, tablet of laptop) of gebruik een Bluetooth dongel voor uw pc.
 

Mobiel werken met een Bluetooth headset

Wanneer u een Bluetooth headset wilt gebruiken voor mobiel werken, is de kans aanwezig dat u veel tijd in de auto doorbrengt. Daarom zijn de meeste Bluetooth headsets uitgerust met technieken die omgevingsgeluiden zoals echo, windruis en galm reduceren. Door de geluidsreductie vrstaan uw gesprekspartners u uitstekend. Lees meer over Active Noise Cancelling headsets. Een andere handige functie van een Bluetooth headset is dat u naast het voeren van telefoongesprekken ook multimedia kunt afspelen. Denk hierbij aan GPS instructies, muziek of podcasts. Hierdoor kunt u uw Bluetooth headset niet alleen voor uw zakelijke telefoongesprekken gebruiken, maar ook voor andere toepassingen.


EPOS headset voor de mobiele werknemers
  

Interesse of wilt u een Bluetooth headset testen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het gemak van een Bluetooth headset? Bij ons is het mogelijk om geheel vrijblijvend een headset te testen. Onze productspecialisten adviseren u graag bij het kiezen van het juiste model, waarna u 5 tot 10 werkdagen uw Bluetooth headset kunt testen. Hulp nodig bij het kiezen van een headset? Of bent u op zoek naar advies? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1223, stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie