Home - Product informatie - Headset toepassingen - Communiceer via Microsoft Teams met gecertificeerde EPOS apparatuur

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Communiceer via Microsoft Teams certified EPOS apparatuur

Om u de ultieme communicatie- en samenwerkingsoplossingen te bieden, is EPOS (toonaangevend leverancier van premium audio oplossingen) al geruime tijd partner van Microsoft (wereldleider op het gebied van Unified Communications en samenwerkingsoplossingen). Diverse modellen EPOS headsets en speakerphones zijn dan ook gecertificeerd voor Microsoft Teams.

Via dit samenwerkingsplatform kunnen professionals van over de hele wereld met elkaar chatten, vergaderen, samenwerken en bestanden delen met behulp van de ingebouwde zakelijke Office 365 applicaties. Worden dit handige platform, de premium EPOS audiokwaliteit, een volledig geïntegreerde gespreksbediening en het uitstekende comfort gecombineerd? Dan profiteert u van een gestroomlijnde communicatie-ervaring met duidelijke communicatie die de samenwerking en productiviteit verbetert.

 
EPOS logo en Microsoft logo


 

MS Teams certificeerde EPOS headsets en speakerphones

EPOS biedt een breed assortiment Microsoft Teams certified headsets en speakerphones voor een gestroomlijnde communicatie. Ervaar een hoge kwaliteit EPOS audio in combinatie met de eenvoud van een plug-and-play oplossing die ook nog eens naadloos samenwerkt met Microsoft Teams. De gecertificeerde producten zijn herkenbaar aan de dedicated Teams knop, die u onder andere terugvindt op een aantal draadloze headsets uit de EPOS ADAPT serie en de EXPAND SP 30T speakerphone.
   
 
Bekijk het volledige EPOS ADAPT assortiment

 

Wat zijn voordelen van Microsoft Teams certified apparatuur?

Met de speciale Teams knop op uw EPOS headset of speakerphone start u Microsoft Teams op uw pc (via de BTD 800 USB dongle), zodat u direct aan een vergadering kunt deelnemen. Vanaf uw gecertificeerde EPOS device heeft u de mogelijkheid om gesprekken binnen het Teams platform te beheren. Dit betekent dat u oproepen kunt beantwoorden en beëindigen, gesprekken kunt dempen of in de wacht kunt zetten en dat u het volume kunt regelen via de headset of speakerphone. Bovendien knippert de LED op de Teams knop bij meldingen, die u ontvangt wanneer u een gemiste oproep heeft, een voicemail heeft ontvangen of wanneer de vergadering is gestart. Drukt u op de Teams knop dan wordt u direct naar de juiste plaats binnen het platform gestuurd.
 
Microsoft Teams certified logo
   
EPOS en Microsoft Teams infographic
  

Kan ik ook een voor Skype for Business gecertificeerde headset gebruiken?

Een headset die alleen voor Skype for Business gecertificeerd is mag dan wel compatibel zijn met Microsoft Teams, maar het biedt niet dezelfde voordelen als een voor Microsoft Teams gecertificeerde headset. Wanneer u op de knop met hoorn drukt, hoort u geen kiestoon en wordt Teams niet direct gestart. Het is daarnaast ook niet mogelijk om een Teams oproep via de headset te weigeren. Een Skype for Business certified headset werkt in combinatie met Teams in feite dus hetzelfde als elke andere headset die niet voor MS Teams gecertificeerd is.
 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over EPOS headsets en speakerphones en welke varianten naadloos samenwerken met Microsoft Teams? Of heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223, stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie