Home - Product informatie - Headset toepassingen - EPOS Sennheiser: Bad audio is bad business

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprekEPOS Sennheiser: Bad audio is bad business

Door slecht werkende audio-oplossingen gaat binnen organisaties over de hele wereld veel tijd verloren. En zoals u weet; tijd is geld. Bovendien zorgt gebrekkige audioapparatuur tijdens zakelijke gesprekken voor frustraties en verwarring. Weet u nog de laatste keer dat u een telefoongesprek voerde met een collega? Of dat u een videoconferentie hield met een belangrijke zakenpartner? En herinnert u zich dan ook nog de vele malen dat het woordje wat werd uitgesproken doordat u elkaar niet verstond? Elke wat is er één te veel. EPOS is daarom op een missie en creëert de beste audio-oplossingen, zodat u en uw gesprekspartners communiceren zonder misverstanden en frustraties die door slechte audiokwaliteit kunnen ontstaan.

Een slechte audiokwaliteit is prijzig

Een organisatie levert enorm in op productiviteit als er zich tijdens audio- en videogesprekken constant haperingen voordoen. Slechte geluidskwaliteit kost medewerkers zo’n 29 minuten per week.* In plaats van dat zij kort en helder overleggen en weer doorgaan met een volgende werkzaamheid, besteden zij onnodig veel tijd aan het opvolgen van het gesprek. In het ergste geval komen belangrijke werkinstructies niet goed aan of zorgt het bij klanten voor een negatieve ervaring met het bedrijf. (*EPOS Rapport 2020)

   
Resultaat van slechte audiokwaliteit

Bereik meer met uitstekende geluidskwaliteit

EPOS gelooft dat zowel individuen als teams meer bereiken, beter presteren en hun productiviteit verhogen met behulp van uitstekende geluidskwaliteit. De juiste audiotools en -technologieën stimuleren professionals om het beste uit zichzelf te halen. EPOS biedt dan ook voor iedere werkomgeving headsets en speakerphones van ongekende kwaliteit mét professionele audiokwaliteit.
 

EPOS ADAPT series

Eén van de productlijnen die het EPOS assortiment omvat is EPOS ADAPT. Een productlijn vol audio-oplossingen die passen bij de manier waarop u werkt. Zodat u altijd en overal kunt werken zoals u wilt. Denk aan headsets voor professionals die niet aan een bureau werken, maar deelnemen aan vergaderingen en (video)conferenties of op afstand op andere locaties werken. Headsets voorzien van Hybrid Adaptive ANC (active noise cancelling) en geoptimaliseerde muziek zorgen voor vloeiende zakelijke gesprekken en een verhoogde concentratie tijdens werkzaamheden. Daarnaast kunt u communiceren via de populairste platforms. De ADAPT headsets zijn namelijk geoptimaliseerd voor Unified Communications en/of gecertificeerd voor Microsoft Teams. De EPOS ADAPT productlijn samengevat:
Biedt overal waar u werkt heldere audio
Zorgt voor focus en concentratie
Verpakt in een eigentijds design

Bekijk het volledige EPOS ADAPT assortiment

 
 
ADAPT 600 Series
 
Draadloze over-ear headsets
Met Bluetooth en stereo geluid
Gepersonaliseerd audioprofiel
EPOS AI voor heldere gesprekken
Vier adaptieve ANC microfoons
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Geoptimaliseerd voor UC
 
EPOS ADAPT 600 Serie
EPOS ADAPT 500 Serie
ADAPT 500 Series
 
Draadloze on-ear headsets
Met Bluetooth
Uitklapbare boommicrofoon
Draagbaar en opklapbaar design
Vier ANC microfoons
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Geoptimaliseerd voor UC

Bekijk de EPOS ADAPT 500 serie
ADAPT 400 Series
 
Draadloze in-ear headsets
Voorzien van een lichtgewicht nekband
Multi-point Bluetooth, 2 actieve connecties
Inclusief Bluetooth dongle
Comfortabele oordopjes in 4 maten
Vier adaptieve ANC microfoons
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Geoptimaliseerd voor UC
 
EPOS ADAPT 400 Serie
EPOS ADAPT 300 Serie
ADAPT 300 Series
 
Draadloze over-ear headsets
Met stereo geluid
Multi-point Bluetooth, 2 actieve connecties
Inclusief Bluetooth dongle
Draagbaar en opklapbaar design
ANC filtert achtergrondgeluid
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Geoptimaliseerd voor UC

Bekijk de EPOS ADAPT 300 serie
 
 

Good audio is good business

Apparatuur met een goede, professionele audiokwaliteit maakt vloeiende communicatie zonder misverstanden een stuk eenvoudiger. Wilt u ook het beste uit uzelf en uw collega’s halen met behulp van EPOS ADAPT headsets of bent u benieuwd naar de andere EPOS headsets? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialiseten voor meer informatie of een passend advies. Vul onderstaand contactformulier in, bel naar 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie