Home - Product informatie - Headset branches - Headsets voor zakelijke dienstverlening

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Headsets voor zakelijke dienstverlening
Headsets voor zakelijke dienstverlening

In het bedrijfsleven krijgt u voortdurend te maken met bellende klanten. Dan is het lastig wanneer werknemers gebonden zijn aan vaste telefoons, waarbij altijd een hand nodig is om de hoorn vast te houden. Dit maakt werken tijdens het bellen een stuk lastiger. Juist wanneer uw werknemers de handen vrij hebben kunnen ze de bellende klant veel sneller helpen en het juiste antwoord of de juiste oplossing bieden. Dit is eenvoudig te realiseren met headsets voor de zakelijke dienstverlening.

Headsets voor elke bedrijfsomvang

In elk bedrijf, van educatieve instelling tot transport en van energiebedrijven tot online spelers, zorgen headsets voor het efficiënter uitvoeren van taken, snellere handelingssnelheid en een vergemakkelijking van de bedrijfsprocessen. Ter illustratie hiervan beschrijven we hieronder drie uitgevoerde projecten.
 
Leasemaatschappij
Educatie headsets
Consultant headset
Leasemaatschappij
(10 headsets)
Opleidingsinstituut
(50 headsets)
Fulfilment
(100 headsets)
Voor een leasemaatschappij uit het MKB hebben wij headsets verzorgd. Het bedrijf krijgt dagelijks vele klanten aan de lijn en belangrijk was dat meerdere werknemers tegelijk moesten kunnen bellen, zonder dat ze last van elkaar hadden. Headsets met Noise Cancelling zijn daar ideaal voor.
 
Een middelgrote speler in de opleidingsbranche kwam bij ons terecht met de vraag of we een oplossing hadden voor het efficiënter werken in hun opleidingsinstituut. De medewerkers moesten wel kunnen rondlopen en het geluid moest uitstekend zijn. Draadloze en Bluetooth headsets waren hier een uitstekende keuze. Een groot fulfilmentbureau met tienduizenden werknemers wereldwijd wilde voor haar Nederlandse vestiging de communicatie flink verbeteren. Efficiëntie, geluidskwaliteit en gebruiksgemak waren belangrijke vereisten. Headsetwinkel heeft naar volle tevredenheid de headsets geleverd.
 

Aandachtspunten headsets voor zakelijke dienstverlening

Een zakelijke omgeving vraagt om specifieke headsets. Daarom zetten wij de aandachtspunten voor headsets voor de zakelijke dienstverlening op een rij:

  • Goede noise cancelling: In zakelijke omgevingen wordt vaak veel tegelijk gebeld. Dan is het belangrijk dat achtergrondgeluid goed wordt weg gefilterd.

  • Flexibiliteit tijdens het werk: Op de werkvloer is flexibiliteit tegenwoordig ontzettend belangrijk. Met uw headset moet u weg kunnen lopen bij drukte of kunnen multitasken.

  • Multi use headsets: Zeker bij flexplekken is het handig wanneer u uw headset kunt koppelen aan meerdere bronnen. Verbind uw headset bijvoorbeeld met een laptop, uw PC of zelfs uw smartphone.
Modellen

Waarom bestellen bij Headsetwinkel?

Headsets zijn onmisbaar voor de zakelijke dienstverlening. Bedrijfsprocessen verlopen een stuk efficiënter en uw medewerkers kunnen hun taken blijven uitvoeren tijdens het bellen. Maar waarom moet u bij Headsetwinkel zijn voor uw headsets? De voordelen op een rijtje:
Kopen op rekening
Eigen contactpersoon
Advies op locatie
Kopen op rekening Eigen contactpersoon Advies op locatie
Bij ons kunt u kopen op rekening. Dit betekent dat u wel een factuur ontvangt bij elke bestelling, maar dat u een betalingstermijn van 30 dagen heeft. Het voordeel hiervan is dat u snel uw producten in gebruik kunt nemen, maar de betaling even kunt uitstellen.
 
Als zakelijke dienstverlener krijgt u te maken met vele verschillende partijen waar u voortdurend een andere contactpersoon te spreken krijgt. Bij ons krijgt u een eigen contactpersoon, zodat de lijnen kort blijven en er geen verwarring kan ontstaan over uw project.
 
Headsetwinkel is een echte kennispartij met jarenlange ervaring. Wij denken graag met u mee en geven vervolgens een onafhankelijk en professioneel advies, vaak op locatie (in overleg). Op deze manier kunnen wij perfect inschatten wat de beste headsetoplossing voor uw locatie is.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over eerder uitgevoerde projecten in de bedrijfswereld? Neem dan vrijblijvend contact op via 030 669 1223, mail naar info@headsetwinkel.nl of vul direct het onderstaande contactformulier in.


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie