Home - Product informatie - Headset branches - Zakelijk bestellen

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Zakelijk bestellen

Bij Headsetwinkel kunt u headsets bestellen met een zakelijk account. Dit biedt een aantal interessante voordelen voor uw bedrijf.

Zakelijk bestellen
 
Kopen op rekening
.
Eigen contactpersoon
.
Advies op locatie
Kopen op rekening Eigen contactpersoon Advies op locatie
Bij ons kunt u kopen op rekening. Dit betekent dat u wel een factuur ontvangt bij elke bestelling, maar dat u een betalingstermijn van 30 dagen heeft. Het voordeel hiervan is dat u wel snel uw producten in gebruik kunt nemen, maar de betaling even kunt uitstellen tot het beter voor u uitkomt.
 
Als zakelijke dienstverlener krijgt u te maken met vele verschillende partijen waar u voortdurend een andere contactpersoon te spreken krijgt. Bij ons krijgt u een eigen contactpersoon, zodat de lijnen kort blijven en er geen verwarring kan ontstaan over uw project. Net een stukje extra service, wel zo prettig.
 
Headsetwinkel is een echte kennispartij met jarenlange ervaring. Wij denken graag met u mee en geven vervolgens een onafhankelijk en professioneel advies, vaak op locatie (in overleg). Op deze manier kunnen wij perfect inschatten wat de beste headsetoplossing voor uw specfiieke bedrijfsomgeving- en situatie is.Aandachtspunten zakelijke headsets

Headsets in een zakelijke omgeving moeten voldoen aan een aantal voorwaarden om optimaal te kunnen communiceren. De aandachtspunten op een rij:
 
  • Goede noise cancelling: Vaak wordt er in zakelijke omgevingen veel tegelijk gebeld. Goede noise cancelling is dan essentieel zodat het achtergrondgeluid wordt weg gefilterd en uw gesprekspartner u duidelijk kan horen.
  • Flexibiliteit tijdens het werk: Flexibiliteit op de werkvloer is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Met een draadloze headset kunt u moeiteloos weglopen bij drukte of even snel een andere taak uitvoeren tijdens het bellen.
  • Multi use headset: Wanneer u werkt met flexplekken binnen uw bedrijf is het handig als uw headset is te koppelen aan meerdere bronnen. Multi use headsets zijn te verbinden met uw laptop, PC of zelfs uw smartphone.

Testen op locatie

Bij Headsetwinkel heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend headsets te testen op locatie. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van onze headsets en ervaart u in de praktijk of de headsets bijdragen aan betere communicatie. In overleg kan er gekozen worden voor een proefplaatsing of een zichttermijn van 30 dagen (niet goed, geld terug).

Headset advies

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of mail naar info@headsetwinkel.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie