Home - Product informatie - Headset toepassingen - Headsets voor Microsoft Teams

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Headsets voor Microsoft Teams

Microsoft Teams header

Microsoft Teams is een van de populairste online samenwerkingsplatforms van dit moment. Met de opvolger van Skype for Business kunnen mensen eenvoudig op afstand communiceren, bestanden uitwisselen en conference calls voeren. Om probleemloos te kunnen bellen via Microsoft Teams zijn er speciale Teams headsets beschikbaar. Deze gecertificeerde headsets hoeft u alleen maar aan te sluiten waarna ze zijn klaar voor gebruik.

Voordelen Microsoft Teams headsets:

  • Werkt gegarandeerd met Microsoft Teams
  • Plug & Play installatie
  • Geen aanvullende drivers nodig
  • Soms voorzien van Teams-knop voor eenvoudige synchronisatie  

Waarom een Teams gecertificeerde headset?

Headsets die gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams werken 100% gegarandeerd met de applicatie. Na het aansluiten op uw device kunt u direct communiceren via de headset, zonder dat er aanvullende drivers hoeven te worden geïnstalleerd. De headsets zijn daarom eenvoudig te implementeren in iedere organisatie die gebruikmaakt van Microsoft Teams. Ook thuiswerkers kunnen er direct mee aan de slag. De meeste headsets die gecertificeerd zijn voor Skype for Business zijn overigens ook geschikt voor Microsoft Teams.
 
Teams Certified logo

Bekijk ons Microsoft Teams headset assortiment

Op Headsetwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan headsets van Jabra, Sennheiser en Poly/Plantronics die geschikt zijn voor Microsoft Teams. Ga naar de bekabelde headsets voor Microsoft Teams of de draadloze headsets voor Microsoft Teams.
 
Bedrade MS Teams headsets
 

Heeft u een vraag?

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie