Home - Product informatie - Headset toepassingen - Jabra Evolve2 headsets verbeteren productiviteit

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprekJabra Evolve2 headsets verbeteren productiviteit

Jabra Evolve2 headsets verbeteren productiviteit

De productiviteit van werknemers verbeteren? Met de Jabra Evolve2 headsets is dit mogelijk! De headsets uit de Evolve2 serie zorgen voor verbetering van de concentratie en samenwerking en verhogen de flexibiliteit van uw kenniswerkers. Men kan de headsets namelijk in meerdere werkomgevingen gebruiken en vanuit daar met collega’s communiceren. Zelfs in een rumoerig open kantoor of op locatie bij een klant is geconcentreerd werken gemakkelijk. Om aan alle wensen te voldoen bestaat de Jabra Evolve2 serie uit diverse modellen headsets, al dan niet met ANC en een Microsoft Teams certificering.

 

Evolve2: de nieuwe standaard

Om de uitdagingen van de moderne kenniswerker op te lossen kwam Jabra niet met vernieuwingen, maar met de nieuwste standaard voor headsets. En dat allemaal in de vorm van de Jabra Evolve2 40, Jabra Evolve2 65 en de Jabra Evolve2 85. Met een nieuwe digitale chipset, noise cancellation, krachtige microfoontechnologie en een premium design verhogen de headsets ieders productiviteit, concentratie en flexibiliteit.
 

Jabra Evolve2 40, 65 en 85

Het Jabra Evolve2 assortiment bestaat uit de Jabra Evolve2 40 USB headsets, de Jabra Evolve2 65 Bluetooth headsets en de professionele Jabra Evolve2 85 Bluetooth headsets met ANC. Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar in een UC variant en een variant die gecertificeerd is voor Microsoft Teams. Verder bevat het assortiment enkeloors en dubbeloors modellen en varianten met een USB-A of USB-C aansluiting of Jabra Link 380 Bluetooth USB(-C) adapter. De Evolve2 65 en 85 headsets zijn zelfs leverbaar in een zwart of beige design. Genoeg keuze dus voor iedereen!
 
Jabra Evolve2 40
Jabra Evolve2 65
Jabra Evolve2 85
Jabra Evolve2 40 Jabra Evolve2 65 Jabra Evolve2 85
Bekabelde USB-headset
Geschikt voor UC platforms
Gecertificeerd voor Teams
Keuze uit enkeloors of dubbeloors
USB-A of -C aansluiting
 
 
Draadloze Bluetooth headset
Geschikt voor UC platforms
Gecertificeerd voor Teams
Keuze uit enkeloors of dubbeloors
Inclusief of exclusief oplaadstation
USB-A of -C Bluetooth adapter
In de kleur zwart of beige
Draadloze Bluetooth headset
Geschikt voor UC
Gecertificeerd voor Teams
USB-A of -C Bluetooth adapter
Opladen via de kabel
In de kleur zwart of beige

Tot 37 uur gesprekstijd
 

Active Noise Cancellation (ANC) voor optimale concentratie

Collega’s die overleggen of veelvuldig telefoneren zijn een belangrijke bron van afleiding. Een aantal Jabra Evolve2 headsets biedt daarom digital hybride Active Noise Cancellation (ANC), aangestuurd door Jabra’s meest geavanceerde digitale chipset voor een ongekende geluidsisolatie. Door deze actieve vorm van ruisonderdrukking kunt u zich optimaal concentreren op uw eigen werkzaamheden, wat uw productiviteit verhoogt.
    Jabra Evolve2 ANC Active Noise Cancellation

  

Efficiënt samenwerken via UC en Microsoft Teams

Jabra Evolve2 headsets zijn compatible met de bekende Unified Communication platforms, zodat u kunt samenwerken op de manier waarop u dat gewend bent. Werkt u het liefst via Microsoft Teams, dan is het aan te raden om een Evolve2 headset met Microsoft Teams certificering te kiezen. Deze headsets zijn namelijk voorzien van een speciale Teams knop. Drukt u hierop, dan kunt u direct verbinding maken met collega’s of deelnemen aan vergaderingen. Het LED statuslampje van deze headsets toont of u een oproep of het begin van een meeting heeft gemist, zodat u direct actie kunt ondernemen. Certified for Microsoft Teams logo
 

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in een Jabra Evolve2 headset of wilt u weten welke headset het beste bij uw (werk)situatie past? Neem dan contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1223, stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl, stel uw vraag in de chat op de website of vul onderstaand contactformulier in. We helpen u graag bij uw keuze!

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie