Home - Product informatie - Headset toepassingen - Flexibel werken met Jabra

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Flexibel werken met Jabra

Voor veel mensen is naar kantoor gaan geen dagelijkse kost meer. Mede als gevolg van de covid-pandemie is het gebruik van UC-platforms in korte tijd flink toegenomen en is gebleken dat men ook vanuit huis of elders in staat is om werkzaamheden goed uit te voeren. Met de oplossingen van Jabra maakt het niet uit waar u werkt en communiceert u overal even productief.

Werk flexibel met de oplossingen van Jabra

Jabra is al jarenlang specialist op het gebied van professionele audio-oplossingen voor flexibel werken. Met hun uitgebreide aanbod aan headsets en speakerphones is er voor iedere omgeving wel een passende communicatieoplossing te vinden. Werkt u in een luidruchtige omgeving en wilt u zich beter kunnen concentreren? Of wilt u efficiënt gebruik kunnen maken van uw favoriete UC-platform zoals Zoom of Microsoft Teams, ongeacht waar u werkt? De headsets van Jabra helpen u daarbij.

 
Flexble worker

De flexibele professional

Uit recent onderzoek van Jabra komt naar voren dat 73% van de bedrijven van mening is dat flexibel werken een positieve invloed heeft gehad op de resultaten. Meer dan de helft van de ondervraagden is zelfs bereid om werken op afstand permanent in te voeren. Voor een zo hoog mogelijke productiviteit is het belangrijk dat medewerkers op afstand over de juiste apparatuur beschikken. De technici van Jabra zijn continu bezig met de ontwikkeling van hoogwaardige productseries, zoals de toonaangevende Evolve- en Speak-serie. Deze voldoen aan de eisen van professionals om goed te communiceren en bieden een hoog gebruikscomfort.
 
 

Klantenservice vanuit huis

Met de huidige technologie is het niet meer nodig om een klantenservice onder te brengen in drukke callcenters of kantooromgevingen. Iedere werkruimte kan nu eenvoudig worden omgetoverd tot een professioneel contactcenter. De Jabra Engage 50 is hiervoor de perfecte oplossing: deze bekabelde headset biedt een hoge mate van flexibiliteit (vanwege de compatibiliteit met pc, tablet en smartphone) en produceert een perfecte geluidskwaliteit. Zo maakt het niet uit waar u bent en kunt u klanten ook vanuit huis de beste service bieden.
Customer Service
 
 
Unified Communications

Unified communications

Dankzij UC-platforms als Microsoft Teams en Zoom is samenwerken op afstand een stuk eenvoudiger en toegankelijker geworden. Contact leggen met uw collega’s is op deze manier zo geregeld. Jabra UC-apparaten werken perfect samen met deze platforms en beschikken ook over allerlei features die de algehele gebruikerservaring verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een snellere verbinding, toegang tot berichten en vergaderingen via headsetknoppen en gesproken en visuele meldingen. Zo kunt u zo efficiënt mogelijk werken en communiceren.

 

Maak kennis met de professionals

Bureauwerker Coördinator met headset Externe medewerker
Bureauwerker Coördinator Externe medewerker

Voorkeuren:
 • Maximale concentratie
 • Weinig achtergrondgeluid
 • Stereo audio
 
Jabra Evolve 80
Jabra Evolve 80
 

Voorkeuren:
 • Bewegingsvrijheid tot 30m
 • Overal bereikbaar
 • Hoge productiviteit
 
Jabra Evolve 75
Jabra Evolve 75 Stereo
 

Voorkeuren:
 • Bewegingsvrijheid tot 30m
 • Verbinding met 2 apparaten
 • Enkeloors headset
 
Jabra Evolve 65
Jabra Evolve 65 Mono
 
 
Bureauwerker creatieve flexwerker Zakelijke flexwerker
Thuiswerker dienstverlening Creatieve flexwerker Zakelijke flexwerker

Voorkeuren:
 • Professionele dienstverlening
 • Focus op gesprekken aan bureau
 • Geen onderbrekingen
 
Jabra Engage 50 
Jabra Engage 50
 

Voorkeuren:
 • Bewegingsvrijheid tot 30m
 • Op iedere locatie kunnen werken
 • Zeer lange accuduur (37 uur)
 
Jabra Evolve2 65
Jabra Evolve2 65
 

Voorkeuren:
 • Overal kunnen vergaderen
 • Vergaderingen tot 6 personen
 • Verbinding via USB of Bluetooth
 
Jabra Speak 750
Jabra Speak 750

Werk ook flexibel met Jabra apparatuur

Wilt u weten met welke Jabra apparatuur het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met de productspecialisten van Headsetwinkel. Neem contact met ons op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl. Ook kunt ons bereiken via de chat of via onderstaand contactformulier.

Stel uw vraag

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie