Home - Product informatie - Headset toepassingen - Office headset

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Office headset

Het gebruik van kantoor headsets is de laatste jaren sterk toegenomen. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van een office headset. Maar wat zijn deze voordelen en hoe kiest u de ideale office headset?
 
Draadloze headset Draadloze headset bekabelde headset USB headset
jabra pro jabra pro biz 2300 Jabra evolve 40
Jabra PRO 9460 Mono Draadloze Headset Jabra PRO 920 draadloze headset

Jabra BIZ 2300 QD Mono Headset

Jabra Evolve 40 UC Stereo headset
JabraVoor telefoon & PC
JabraTouchscreen bediening
JabraNoise cancelling
JabraBereik tot 150 meter
Superieure kwaliteit
JabraNoise cancelling
JabraSpreektijd max 8 uur
JabraBereik tot 120 meter
JabraVoor bureautelefoons
JabraEnkeloors headset
JabraNoise cancelling
JabraSuperieure kwaliteit
JabraStereo headset
JabraPremium geluid

Hoge kwaliteit 
Meervoudig gebruik

De voordelen van een kantoor headset

Met een office headset worden rug- en schouderklachten verminderd en gaat de productiviteit omhoog. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Met een kantoor headset hoeft u namelijk niet meer voorover gebogen te zitten naar de telefoon, maar kunt u in een comfortabele houding communiceren met uw klanten. Daarnaast kunt u met een headset op gewoon uw werkzaamheden voortzetten. Zo kunt u én communiceren met de klant én uw taken uitvoeren.

Office headset geluidskwaliteit

Een ander groot voordeel van een office headset is de geluidskwaliteit. Gerenommeerde headsetmerken als Plantronics, Jabra en Sennheiser gebruiken elk hun eigen technieken, bijvoorbeeld HD Voice of breedband audiokwaliteit om de gesprekskwaliteit hoog te houden. Ideaal in drukke situaties is noise-cancelling technologie, die ervoor zorgt dat het achtergrondgeluid niet wordt meegestuurd via de microfoon. Dit zorgt voor heldere communicatie. Active noise cancellation is nog geavanceerder, omdat deze technologie ook op de speakers zorgt voor de reductie van achtergrondgeluid.
Plantronics headset

Flexibiliteit office headset

De flexibiliteit van een office headset hangt af van uw keuze voor draadloos of draadgebonden. Met een draadloze (DECT of Bluetooth) headset kunt u vanzelfsprekend vrijuit bewegen, waar een draadgebonden headset u beperkt tot een bewegingsvrijheid van 2 meter. Echter, in veel gevallen is een draadgebonden headset een prima oplossing en is het helemaal niet nodig om een draadloze headset in te zetten. Welke kantoor headset het best voor u geschikt is, hangt af van de situatie. Onze productspecialisten adviseren u graag hierover.

Test een kantoor headset

Wij bieden een groot assortiment aan kantoor headsets, maar begrijpen dat u eerst eens een headset wilt testen. Dat kan! Bij ons is het mogelijk om elke kantoor headset geheel vrijblijvend 5 of 10 werkdagen te testen. Zo ontdekt u de mogelijkheden van uw office headset en weet u direct of het model voor u de best mogelijke oplossing is. Neem contact op voor meer informatie via 030 669 1223 of lees meer over ‘headset testen’.

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie