Home - Product informatie - Headset toepassingen - USB headset

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek

USB headset

Steeds meer bedrijven gaan over van een vaste telefoon naar softphone applicaties om te bellen op kantoor. Daarbij moeten headsets voor vaste telefoons vervangen worden voor een USB headset. Alleen met de juiste combinatie van softphone en USB headset geniet u van de best mogelijke geluidskwaliteit.

Softphone applicaties

Een softphone applicatie is een programma op uw computer, laptop of tablet waarmee u kunt bellen. Bekende voorbeelden zijn Avaya One-X, Microsoft Lync en Skype. Het voordeel van softphone applicaties is dat ze veel geld besparen op telefoonkosten, apparatuur en bekabeling. Wel is het belangrijk om een USB headset aan te schaffen om gebruik te maken van uw softphone applicatie.

USB headset voor iedere situatie

USB headsets zijn verkrijgbaar in vele varianten. Bedraad of draadloos, mono (enkeloors) of duo (dubbeloors), elke situatie vraagt om een andere headset. Voor het maken van een gedegen keuze is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn. Bent u op zoek naar professioneel headset advies? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223.

Draadloze of bedrade USB headset

Een belangrijke afweging die u moet maken is of u gaat voor een draadloze of bedrade USB headset. Een bedrade headset is ideaal voor op kantoor of in medische omgevingen waar uw medewerkers hun taken achter de computer kunnen uitvoeren. Een draadloze USB headset is geschikt voor omgevingen waar mobiliteit en flexibiliteit essentieel zijn. Beide soorten headsets leveren uitstekende geluidskwaliteit, het gaat puur om de flexibiliteit van uw medewerkers.
 
Sennheiser DW Office
USB headset sennheiser

Meer info
Plantronics Blackwire C720
USB headset Plantronics

Meer info
Jabra Pro 930
USB Headset jabra

Meer info

Enkeloors (mono) of dubbeloors (duo) USB headset

Een andere keuze die u dient te maken is een mono of een duo USB headset. Een mono headset is een goede keuze wanneer het van belang is dat uw medewerkers altijd beschikbaar zijn voor communicatie met andere collega’s. In drukke omgevingen waarin veel gebeld wordt, bijvoorbeeld callcenters, is een duo USB headset een betere keuze. Uw medewerkers kunnen zich dan volledig concentreren op het gesprek dat zij voeren met de klant.

USB headset testen

Bent u net overgegaan op bellen met softphone applicaties en heeft u nog geen USB headsets? Dan begrijpen wij dat u eerst een USB headset wilt testen. Een headset testen is mogelijk, gratis en geheel vrijblijvend. Kijk voor de voorwaarden op onze informatiepagina of neem direct contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie