Home - Product informatie - Merken - Bose

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


 
Bose professional - Work better. Wherever.

Bose

Bij Bose is men bevlogen en wordt één doel nagestreefd: unieke producten en ervaringen creëren voor klanten. Op de weg daarnaartoe handelt men altijd met integriteit en wordt er gestreefd naar perfectie, waarbij de passie en het onderlinge respect nooit uit het oog verloren worden. Onderzoek, innovatie en inventiviteit vormen de essentie van het bedrijf en wordt dan ook aangemoedigd. Bose creëert meerwaarde voor zijn klanten door inzicht te krijgen in de behoeften van de klant. Door vanuit de klant te denken levert Bose alleen producten van duurzame kwaliteit die aan de wensen voldoen.

Bose productportfolio

Bose levert louter kwalitatieve audioproducten, zoals de oplossingen uit de Bose Work productlijn. Bose Work oplossingen helpen teams effectiever samen te werken met behulp van uitstekende audio en video. Hierdoor verlopen interacties natuurlijker en hoort, ziet en begrijpt men elkaar beter, wat resulteert in een betere samenwerking.

Bose Headphones 700 UC

Tot de Bose Work productlijn behoort ook de professionele noise cancelling headset Bose Headphones 700 UC. Deze headset maakt elke werkplek geschikt voor het houden van audioconferenties. U verbindt de headset draadloos via Bluetooth met een mobiel apparaat of met de Bluetooth dongle in een pc. Zo bent u niet alleen op uw werkplek, maar ook onderweg goed bereikbaar en kunt u overal naar prachtige muziek luisteren. De headset is gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams, maar u kunt uiteraard ook vergaderen via communicatieplatformen als Zoom en Google Meet.
 

Bluetooth headset met USB dongle

De Bose Headphones 700 UC is bij KommaGo verkrijgbaar met een zilver of een zwart design. Bij beide varianten ontvangt u een USB Link Bluetooth dongle, zodat u uw headset draadloos met uw pc of laptop verbindt. In dit geval geldt de Microsoft Teams certificering en werkt de headset naadloos samen met de vergaderapplicatie. Bovendien heeft u tot 30 meter draadloos bereik, wat 10 meter is wanneer u de headset met een mobiel device koppelt. Via touch control op het oor bedient u gesprekken en muziek en u bepaalt zelf de hoeveel omgevingsgeluid die u hoort. U heeft namelijk keuze uit 11 noise cancelling niveaus, zodat u naar wens kunt instellen wat u wel of niet van het omgevingsgeluid meekrijgt.
Bose-Headphones-700-UC-wit
Bose-Headphones-700-UC-zwart
Bose Headphones 700 UC Silver Bose Headphones 700 UC Black

Meer info en gespecialiseerd advies op maat

Wilt u meer weten over Bose apparatuur? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zijn helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing, die aan uw wensen voldoet. Bel naar telefoonnummer 030 669 1223, stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Stuur een email naar   info@headsetwinkel.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie