Home - Product informatie - Merken - Jabra

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Jabra headset

Jabra headset

Jabra is één van de wereldwijde marktleiders als het gaat om headsets, waaronder bluetooth headsets, bedrade en draadloze modellen, maar ook Unified Communications headsets. Jabra is ontstaan uit GN Store Nord. Dit bedrijf heeft meer dan 140 jaar ervaring als het gaat om geavanceerde communicatieoplossingen. Vanuit deze geschiedenis is Jabra opgericht, om de communicatie op kantoren en in contactcenters over de hele wereld te verbeteren. Inmiddels is Jabra niet meer weg te denken uit de headsetbranche en is het bedrijf uitgegroeid tot een speler van formaat.

Jabra headset

Jabra heeft haar collectie headsets in de loop der jaren flink uitgebreid. Met als gevolg dat u een jabra headset in alle soorten en maten kunt bestellen. Alle Jabra headsets zijn voorzien van diverse technologieën om de geluidskwaliteit te verbeteren en in de meeste gevallen beschikken ze ook over een Noise Cancelling microfoon. Jabra staat bekend om haar productinnovaties, waardoor u met een Jabra headset voortdurend geniet van de best mogelijke kwaliteit.
Jabra Pro 9465
Jabra Pro 9465

Meer info
Jabra BIZ 2300 Mono
Jabra Biz 2300

Meer info
Jabra Evolve 65
Jabra Evolve 65

Meer info

Jabra Silver Partner

KommaGo werkt al jaren samen met Jabra en is officiële dealer van het headsetmerk. Als Jabra Silver Partner heeft KommaGo uitstekende productkennis en krijgt u altijd het beste advies voor een Jabra headset.
 
Jabra silver partner "KommaGo is Jabra Silver Partner en heeft de kennis in huis om op elk gebied headsetadvies te geven. KommaGo werkt nauw samen met u om te achterhalen hoe uw medewerkers functioneren, welke wensen er zijn op de werkplaats en wat de verbindingsmogelijkheden zijn. Vanuit een gedegen kennisbasis van onze oplossingen en uw zakelijke behoeften, wordt de best mogelijke oplossing voor uw situatie aangedragen."

Compatibiliteit Jabra headset

Met een Jabra headset kunt u alle kanten op. Deze headsets zijn bijvoorbeeld geschikt om aan te sluiten op uw bureautelefoon, maar ook op uw mobiele telefoon, laptop of PC. Zo kunt u altijd communiceren op de manier die u het beste uitkomt. Dit geeft u flexibiliteit en maakt Jabra headsets geschikt voor elke situatie. Bij Headsetwinkel vindt u een groot assortiment aan Jabra headsets. Bent u benieuwd welk model geschikt is voor uw omgeving? Kijk op onze pagina ‘headset kiezen’, lees verder voor headset advies of neem direct contact op via 030 669 1223.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie