Home - Product informatie - Merken - Peltor

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Peltor gehoorbescherming

Peltor
Peltor is onderdeel van 3M, een multinational in uiteenlopende producten voor de zakelijke markt. 3M, een afkorting voor Minnesota, Mining en Manufacturing) bestaat sinds 1902. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf heeft nog altijd haar hoofdkantoor in Saint Paul, Minnesota. De Europese tak van 3M zetelt in Diegem (België) en in Nederland staat sinds 1958 het hoofdkantoor in Delft. Om de communicatie op de werkvloer te versterken, en dan vooral in de bouw of onder extreme omstandigheden, heeft 3M de Peltor communicatieheadsets ontworpen.

Peltor gehoorbescherming, innovatie en comfort

Peltor gehoorbescherming is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. De Peltor gehoorbeschermers worden voornamelijk gebruikt in industriële omgevingen en de bouw. Dan is het belangrijk dat het toestel lekker zit, voldoende geluid tegen houdt en indien nodig ook zorgt voor heldere communicatie. Bij Headsetwinkel vindt u Peltor gehoorbescherming waarmee u ook kunt communiceren, zodat u uitstekend uit de voeten kunt op de werkvloer.
Peltor LiteCom Plus

Advies Peltor gehoorbescherming

Als headsetspecialist in de breedste zin van het woord kunt u bij ons uiteraard terecht voor professioneel advies over Peltor gehoorbescherming. Onze productspecialisten zitten elke dag voor u klaar om de beste headsets voor uw situatie te adviseren. Lees verder op onze adviespagina of ontdek waar u op moet letten bij het kiezen van een headset.

Assortiment Peltor gehoorbescherming

Peltor gehoorbescherming is er in alle soorten en maten. Zo zijn er headsets met Bluetooth, headsets met ingebouwde FM-ontvangers en headsets met microfoons. Natuurlijk bestaan er ook gecombineerde modellen van Peltor, waarbij u geniet van meerdere functies tegelijk. In theorie is er voor elke toepassing een geschikte Peltor gehoorbeschermer met communicatiemogelijkheden. Bekijk ons uitgebreide Peltor assortiment voor uw favoriete model. Hulp nodig bij het vinden van het juiste model? Neem dan vrijblijvende contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie