Home - Product informatie - Merken - Plantronics

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Plantronics headsets

Plantronics is wereldwijd marktleider in zowel draadloze, bedrade als Bluetooth headsets. Wat veel mensen niet weten is dat het nog een relatief jong bedrijf is. Plantronics werd opgericht in 1961 in Santa Cruz, California. Twee piloten ontwikkelden in hun garage een lichtgewicht headset voor in de luchtvaart, om de communicatie en het draagcomfort tijdens het vliegen te verbeteren. Wat ze toen nog niet konden weten, was dat Plantronics zou uitgroeien tot een wereldwijde specialist in headsets.

Plantronics logo

Plantronics headset, de ontwikkeling

Begonnen als producent van headsets voor piloten, is Plantronics uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de branche. Inmiddels maakt Plantronics een veelvoud aan headsets, in alle soorten en maten. En steevast met één doel: het verbeteren van de communicatie op de werkplek. De ontwikkeling van headsets heeft geleid tot vele prijzen, waaronder de meerdere malen bekroonde Voyager PRO headset. Het Amerikaanse merk doet er alles aan om steeds te blijven vernieuwen en om nieuwe technologieën te blijven ontwikkelen. Daarom is een Plantronics headset altijd een goede keus.
 
Plantronics Savi W720
Plantronics Savi W720

Meer info

Plantronics Encore PRO HW710Plantronics Encore HW710

Meer info
Plantronics Blackwire C725
Plantronics Blackwire 725

Meer info

Plantronics Premium Partner

KommaGo is Plantronics Premium Partner dankzij het volgen van producttrainingen en een jarenlange samenwerking.
 
Plantronics premium partner "Wij zijn zeer blij dat Headsetwinkel, onderdeel van KommaGo, is opgetekend als Plantronics Premium Partner voor de Nederlandse markt. Het is voor ons duidelijk dat, naast een lange historie van kennis en kunde op het gebied van headsets en telecommunicatie KommaGo heeft aangetoond dat ze de kerncompetenties en expertise hebben die wij als Plantronics graag zien bij onze partners. De gecertificeerde specialisten van KommaGo zorgen ervoor dat Plantronics oplossingen op een juiste wijze worden geadviseerd en geïmplementeerd." 
 

Plantronics headset voor elke situatie

Het assortiment aan Plantronics headsets bij Headsetwinkel is zeer divers. Van draadloze tot bedrade modellen en van Bluetooth headsets tot Unified Communications toestellen. Wij doen er alles aan om het assortiment voortdurend actueel te houden, zodat we u altijd de beste Plantronics headset kunnen bieden en adviseren. Ook voor Microsoft Lync heeft Plantronics mooie oplossingen. Lees voor het aanschaffen van een Plantronics headset eerst waar u op moet letten of kies voor meer advies. Bellen kan natuurlijk ook via 030 669 1223.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie