Home - Product informatie - Merken - Sennheiser Tourguide 2020-D

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek

Sennheiser Tourguide 2020-D

Sennheiser is een bekend merk wanneer het gaat om kwalitatieve headsets, maar heeft daarnaast nog veel meer in het assortiment. Zo bracht Sennheiser het Tourguide 2020-D rondleidingsysteem op de markt; een zeer eenvoudig te gebruiken rondleidingsysteem voor uiteenlopende toepassingen. Geef een goed verstaanbare rondleiding, bied live vertalingen aan tijdens conferenties en zorg voor heldere audio tijdens voorstellingen in theaters. Met het Sennheiser Tourguide 2020-D systeem kan het!
 
Sennheiser Tourguide 2020-D
 

Gidsen en sprekers

Zowel de gidsen van rondleidingen als sprekers tijdens conferenties hebben baat bij een systeem dat makkelijk te bedienen is. Voor hen zijn er de handmicrofoon en de bodypack transmitter. Twee draadloze systemen voor de ultieme bwegingsvrijheid.
 
Sennheiser SKM 2020-D Handmicrofoon

Sennheiser SKM 2020-D Handmicrofoon

De handmicrofoon is draadloos, zodat sprekers geen rekening hoeven houden met kabels die in de weg zitten. De stevige behuizing maakt de microfoon geschikt voor podiumgebruik en door de keuze uit 6 kanalen, is er vrijwel altijd een kanaal zonder ruis beschikbaar.

Sennheiser SK 2020-D Transmitter

De bodypack transmitter geeft meer bewegingsvrijheid, omdat de spreker zijn handen vrij heeft. De transmitter verzendt audio vanuit een aangesloten microfoon naar de ontvangers van de deelnemers. Net zoals de handmicrofoon kan de transmitter op 6 kanalen ingesteld worden.

Sennheiser SK 2020-D Transmitter
 

Ontvangers voor deelnemers

Het Sennheiser Tourguide 2020-D systeem is de audio-oplossing die deelnemers van heldere audio voorziet. Voor hen zijn er de stethoset ontvanger en de losse bodypack ontvanger waarop een aparte headset wordt aangesloten. Het voordeel van de draadloze stethoset ontvanger is dat de oortjes geïntegreerd zijn en de bediening eenvoudig is. Ook de losse ontvanger is gemakkelijk te bedienen. Voor deze draadloze ontvanger kan gekozen worden uit losse oortjes of headsets, zoals de NP 02-100. Het is ook mogelijk de EK 2020-D-II aan te sluiten op een gehoorapparaat.
 

Sennheiser HDE 2020-D-II
Stethoset Ontvanger

Sennheiser EK 2020-D-II
Bodypack Ontvanger

Sennheiser NP 02-100
Duo Headset

Sennheiser HDE 2020-D-II Stethoset Ontvanger
Sennheiser EK 2020-D-II Bodypack Ontvanger
Sennheiser NP 02-100 Duo Headset
Bekijk Sennheiser HDE 2020-D-II Stethoset Ontvanger
Bekijk Sennheiser EK 2020-D-II Bodypack Ontvanger
Bekijk Sennheiser NP 02-100 Duo Headset
   

Opladen en vervoeren

Telkens nieuwe batterijen aanschaffen is met de Tourguide 2020-D overbodig. Zowel de transmitter en de bijbehorende reservebatterij als de (stethoset) ontvanger zijn oplaadbaar. In de oplaadkoffer is plaats voor 20 ontvangers en 2 transmitters, zodat het gehele systeem in één keer op te laden is. Wanneer de ontvangers in de oplaadkoffer staan, synchroniseren de ontvangstkanalen met één druk op de kopieerknop. Het oplaadstation fungeert tevens als opslagkoffer, die u gemakkelijk vervoert met de trolley. Zwaar tillen is niet meer nodig en het systeem neemt kan overal mee naartoe.

Sennheiser EZL 2020-20L Oplaadkoffer

Sennheiser EZL 2020-20L Oplaadkoffer
 
Bekijk Sennheiser EZL 2020-20L Oplaadkoffer
  

Sennheiser Tourguide GZR 2020 Trolley

Sennheiser Tourguide GZR 2020 Trolley

Bekijk Sennheiser Tourguide GZR 2020 Trolley
 

Meer informatie?

Heeft u vragen over het Sennheiser Tourguide 2020-D rondleidingsysteem? De productspecialisten van Headsetwinkel helpen u graag en kunnen met u meedenken over het beste rondleidingsysteem voor de gewenste toepassing. Neem telefonisch contact op via 030 669 1223 of per mail via info@headsetwinkel.nl. Tijdens kantooruren kunt u ook een chatbericht sturen via de website.


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie