Home - Product informatie - Merken - Sennheiser

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Sennheiser headsets

Sennheiser

Sennheiser is een Duits bedrijf, opgericht in 1945 door Fritz Sennheiser. Oorspronkelijk heette het familiebedrijf Labor W, maar al snel werd de naam veranderd in Sennheiser voor een betere herkenbaarheid. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van headsets en andere communicatieapparatuur, waaronder speakers, versterkers en conferentiesystemen. Daarnaast heeft Sennheiser een belangrijke rol in het ontwikkelen van betere communicatiemiddelen voor de nationale Duitse vliegmaatschappij Lufthansa.

Sennheiser headset, de collectie

Sennheiser voert een breed assortiment aan headsets en andere communicatiemiddelen. Daarbij kunt u denken aan hoofdtelefoons, microfoons, kantoorheadsets, multimedia headsets en producten als conferentiesystemen, speakers en versterkers. Het brede assortiment gaat uitstekend gepaard met productinnovatie en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Uw Sennheiser headset beschikt altijd over uitstekend geluid en een microfoon die achtergrondgeluid sterk reduceert. Ideaal voor in drukke situaties.
 
Sennheiser DW Office Pro
Sennheiser DW Office Pro

Meer info
Sennheiser SC660 Duo
Sennheiser SC660

Meer info
Sennheiser SC230 USB
Sennheiser SC230

Meer info

Sennheiser Telecom Partner

KommaGo is officieel Sennheiser Telecom Partner. Dit houdt in dat wij altijd een actueel aanbod voeren, uitstekend advies kunnen leveren en volop producttrainingen volgen.
 
Sennheiser logo “KommaGo is een servicegerichte organisatie met ‘persoonlijke’ webshops. In het landschap van leveranciers voor headsets en communicatieproducten zijn veel bedrijven actief. Sennheiser kiest als partners alleen voor bedrijven waarbij servicegerichtheid, productkennis en persoonlijkheid centraal staan. KommaGo hebben wij in de afgelopen jaren leren kennen als een waardige Sennheiser Telecom partner. Gedegen Sennheiser advies is wat u van Kommago mag verwachten.”

Sennheiser headset bij Headsetwinkel

Als trotse Sennheiser Telecom Partner zorgt Headsetwinkel voor het meest actuele aanbod van Sennheiser headsets. Dagelijks zitten onze productspecialisten voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Weten waar u op moet letten bij het kiezen van een Sennheiser headset? Lees verder op onze informatiepagina. Liever direct contact met één van onze productspecialisten? Bel dan met 030 669 1223.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie