Home - Klantenservice - Service - Proefplaatsing

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek

Proefplaatsing

Op Headsetwinkel worden veel verschillende oplossingen aangeboden. Er zijn diverse office headsets en complete headsetoplossingen, maar ook voor conferencing en special interest headsets kunt u bij ons terecht. Door ons ruime assortiment kunnen we ons voorstellen dat u twijfelt over de juiste keuze.

Vrijblijvend testen

Indien u niet zeker weet of een bepaalde oplossing goed gaat werken binnen uw kantooromgeving, bieden wij u daarom de mogelijkheid om een headset vrijblijvend te testen! Een unieke mogelijkheid om een headset in de praktijk te gebruiken zonder dat u daarvoor verplichtingen heeft. De proefplaatsing is geheel kosteloos: zelfs de verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Procedure

U krijgt de headset vijf werkdagen op proef. Zo kunt u zonder ergens aan vast te zitten ervaren welk gemak onze oplossingen u te bieden hebben. Na vijf werkdagen vernemen we graag uw ervaringen met onze oplossingen. We kunnen vervolgens samen met u bekijken welke vervolgstappen er mogelijk zijn en kunnen we een passende offerte bieden voor eventuele aanschaf van meerdere headsets. Bevalt de headset niet? Dan is er niets aan de hand. We kijken graag met u verder naar een eventuele andere oplossing.

Hoe vraagt u een proefplaatsing aan?

1) Kies het product dat u wenst te testen (of neem contact op voor passend advies).

2) Mail of fax uw aanvraag samen met een uitreksel van de Kamer van Koophandel naar:e-mail: info@headsetwinkel.nl of fax: 030 - 666 66 21. Vermeld hier verder uw eventuele klantnummer, contactgegevens, contactpersoon en/of accountmanager bij.

3) U ontvangt per e-mail of fax een bevestiging van de proefplaatsing. We verzoeken u deze getekend retour te faxen. Het product wordt u dan -indien op voorraad- per omgaande toegestuurd.

4) Indien de test niet bevalt, kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt een servicenummer voor het retoursturen. U kunt de test vervolgens onbeschadigd en onbeplakt retour sturen. U kunt een proefplaatsing natuurlijk ook telefonisch aanvragen. Bel daarvoor met: 030 - 669 12 23


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie