Home - Klantenservice - Service - Headset proefplaatsing

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1223

Start een chatgesprek


Headset testen? Vraag een gratis proefplaatsing aan!

Zakelijke headset nodig? Vraag een gratis proefplaatsing aan!

Om er zeker van te zijn dat u de juiste headset aanschaft, kunt u deze bij Headsetwinkel.nl vrijblijvend testen. Een unieke kans om de zakelijke headset van uw keuze in de praktijk uit te proberen zonder dat u een aankoopverplichting heeft. De proefplaatsing is geheel kosteloos, ook de verzendkosten nemen wij voor onze rekening.
  

Vraag een headset proefplaatsing aan


        
   
   

Testprocedure

U mag de headset 10 werkdagen testen. Zo heeft u de tijd om te ervaren welke voordelen de oplossing u te bieden heeft. Aan het einde van de testperiode bespreken we uw ervaring met de headset en bekijken we samen wat de vervolgstappen zijn. Ook bieden we indien gewenst een passende offerte voor de aanschaf van meerdere headsets. Bevalt de geteste headset helaas niet? Dan is er niets aan de hand. U stuurt de headset retour en vervolgens gaan we graag samen met u op zoek naar een andere oplossing.

Advies

Wellicht weet u precies welke headset u zoekt, maar we denken graag met u mee als dit nog niet het geval is. Of u nu een zakelijke headset voor op kantoor zoekt, een voor mobiel gebruik of een headset voor thuisgebruik; voor iedere toepassing vinden we een passende oplossing. Neem voor advies contact op via info@headsetwinkel.nl, telefonisch via 030 669 1223 of via de chat op de website.

Vrijblijvende test aanvragen

Om vrijblijvend een test aan te vragen, vult u hieronder het aanvraagformulier in. Vermeld bij de opmerkingen welk product u wilt testen. Weet u nog niet zeker welke headset u uit wilt proberen? Neem dan contact op voor advies.
 

Vraag uw headset proefplaatsing aan

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon*:
Plaats:
Telefoonnummer:
KVK nummer:
E-mailadres*:
Type & merk telefoon:
Eventuele opmerkingen*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie