Home - Nieuws
Axitour heeft een nieuw AXIWI model: het AXIWI AT-320M duplex communicatiesysteem. Dit model vervangt het AXIWI AT-320LD communicatiesysteem, dat vanaf heden niet meer verkrijgbaar zal zijn. De AXIWI AT-320M is verkrijgbaar op headsetwinkel.nl.
Lees verder

Ook voor het jaar 2017 is KommaGo weer gecertificeerd als geautoriseerd reseller van Sennheiser producten. Dit betekent dat wij via onze webshops originele producten van Sennheiser aan u mogen leveren. Wij voeren een actueel aanbod, kunnen u van passend a
Lees verder

Sennheiser heeft een nieuwe headset uitgebracht, de Sennheiser MB660 Wireless. Deze zakelijke headset is ideaal voor bedrijven met veel mobiele medewerkers en luidruchtige kantooromgevingen.
Lees verder

Tot het einde van het jaar ontvangt u een gratis aansluitkabel bij uw bedrade headset of een hoornlifter bij uw draadloze headset van Sennheiser. De eindejaarsactie geldt voor een aantal geselecteerde modellen.
Lees verder

Headsetspecialist Jabra introduceert 4 nieuwe headsets: de Jabra Evolve 30 II serie. Deze headsets zijn de opvolgers van de populaire Evolve 30 modellen en zijn verkrijgbaar in UC- en Skype for Business-varianten. Ook kunt u kiezen uit mono of stereo head
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie