Home - Nieuws
De comfortabele Logitech Zone Wireless (Plus) headsets en de Collaboration kits inclusief 4K of Full HD webcam zijn verkrijgbaar bij KommaGo en Headsetwinkel. Perfecte oplossingen wanneer u zich in een rumoerige omgeving wilt concentreren en voor het comm
Lees verder

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er enkele maatregelen getroffen met betrekking tot de bezorging en het afhalen van uw bestelling bij KommaGo.
Lees verder

Schaft u in de periode van 15 maart t/m 30 april 2020 één of meerdere deelnemende headsets aan bij Headsetwinkel.nl of KommaGo en gaat u deze zelf gebruiken? Claim dan uw cashback vóór 15 mei 2020 via https://www.jabra.com/c/emea/cashback.
Lees verder

EPOS Sennheiser ADAPT Bluetooth headsets zijn verkrijgbaar bij Headsetwinkel.nl en KommaGo. De Bluetooth headsets zorgen met Active Noise Cancellation (ANC) voor heldere zakelijke gesprekken en bieden de beste audiokwaliteit voor het luisteren van muziek.
Lees verder

De samenwerking tussen Demant A/S en Sennheiser electronic GmbH & Co. KG,  Sennheiser Communications A/S, zal ten einde komen in 2020. Demant startte het bedrijf EPOS, dat de huidige zakelijke oplossingen en gaming headsets van Sennheiser Communications o
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie