Home - Nieuws
Fabrikant Axitour presenteert de AXIWI AT-350. Een vol duplex communicatiesysteem voor 2 tot 6 gebruikers. Het systeem werkt op 863 Mhz en stelt de gebruikers in staat om gelijktijdig met elkaar te communiceren via een open verbinding.
Lees verder

Yealink heeft de EHS40 gelanceerd; een headset adapter die het gebruik van een draadloze headset in combinatie met een Yealink IP-telefoon vereenvoudigt.
Lees verder

Sinds kort kunt u bij KommaGo terecht voor de zakelijke JPL headsets. Ons assortiment JPL headsets bestaat uit diverse modellen met een goede geluidskwaliteit en een prima prijs/kwaliteit verhouding. De handige en duurzame JPL Element X500 headset is een
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Ontvang nu tot €35,- cashback na aankoop van een geselecteerde Jabra headset via Headsetwinkel.nl. Wanneer u een deelnemende Jabra headset aanschaft in de periode van 1 november t/m 31 december 2018 kunt u uiterlijk 15 januari 2019 uw cashback claimen bij
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie