Home - Nieuws
Houd uw hoofd koel deze zomer! Bij aanschaf van een Sennheiser headset ontvangt u nu tijdelijk een Sennheiser koeltas cadeau. Deze actie geldt ook bij aanschaf van een Sennheiser voordeelbundel.
Lees verder

Jabra lanceert een nieuwe draadloze headset: de Evolve 75. De professionele headset beschikt over superieure Active Noise Cancellation en een geïntegreerde ‘busy lights’ om de productiviteit van medewerkers te verbeteren.
Lees verder

In 2017 mag KommaGo zich nogmaals Plantronics Premium Partner noemen. Het voordeel voor u is dat wij een breed aanbod van Plantronics producten kunnen leveren en dat we u van een passend en goed advies voorzien.
Lees verder

Axitour heeft een nieuw AXIWI model: het AXIWI AT-320M duplex communicatiesysteem. Dit model vervangt het AXIWI AT-320LD communicatiesysteem, dat vanaf heden niet meer verkrijgbaar zal zijn. De AXIWI AT-320M is verkrijgbaar op headsetwinkel.nl.
Lees verder

Ook voor het jaar 2017 is KommaGo weer gecertificeerd als geautoriseerd reseller van Sennheiser producten. Dit betekent dat wij via onze webshops originele producten van Sennheiser aan u mogen leveren. Wij voeren een actueel aanbod, kunnen u van passend a
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie