Home - Nieuws
De samenwerking tussen Demant A/S en Sennheiser electronic GmbH & Co. KG,  Sennheiser Communications A/S, zal ten einde komen in 2020. Demant startte het bedrijf EPOS, dat de huidige zakelijke oplossingen en gaming headsets van Sennheiser Communications o
Lees verder

Poly heeft de Savi 7200 Office Series gelanceerd. Een nieuwe draadloze DECT headset die geschikt is voor de bureautelefoon en compatible is met meer dan 800 analoge en IP-telefoons.
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Het heerlijk avondje is in aantocht. Sint en zijn pieten zijn al druk bezig om iedereen van een cadeautje te voorzien en om hen een beetje te ontlasten speelt KommaGo in samenwerking met Jabra voor Sinterklaas!
Lees verder

U vindt een Jabra Golden Ticket in uw pakketje waarmee u uw aankoopbedrag terugwint. Klinkt dat niet als muziek in uw oren? Tot en met 20 december 2019 maakt u kans op zo’n Jabra Golden Ticket bij uw zending!
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie