Home - Nieuws
Skype for Business zal per 31 juli 2021 compleet worden opgevolgd door Microsoft Teams. Gebruikers van Skype for Business gecertificeerde Jabra Evolve en Engage headsets, kunnen echter gebruik blijven maken van hun bestaande producten.
Lees verder

Headsetfabrikant Poly introduceert de Blackwire 8225 headsets; nu te bestellen bij Headsetwinkel.nl. Met de toevoeging van een compleet nieuw product speelt Poly slim in op de wens van de gebruiker. Op dit moment zijn geconcentreerd werken en een premium
Lees verder

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen is op afstand communiceren nu belangrijker dan ooit tevoren. Dit is ook te merken op de werkvloer: directe communicatie in bijvoorbeeld een fabriekshal of magazijn is met de opgestelde maatregelen vanuit de o
Lees verder

De nieuwe Logitech Zone Wired headsets zijn vanaf nu bij ons verkrijbaar. Deze comfortabele USB-headsets leveren niet alleen eersteklas audio, maar zijn ook voorzien van talloze features die van pas komen in een drukke werkomgeving.
Lees verder

Rond de feestdagen in april en mei hanteert KommaGo aangepaste levertijden. De levering van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer duren dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie