Home - Nieuws - 2006

20-12-2006

Creditcard betaling

Headsetwinkel.nl heeft een nieuwe betalingsmethode.
Naaste de bestaande betalingsmethodes (vooruit per bank, onder rembours, iDEAL) kunt u nu ook met creditcard betalen. U kunt betalen met credit cards van de firma's Mastercard en Visa.


13-12-2006

Online chatfunctie op headsetwinkel.nl

Netwerkshop heeft per 6 december een chatfunctie van NTRsupport geïmplementeerd op haar webwinkels Headsetwinkel.nl / Routershop.nl / Wifishop.nl / Xboxhome.nl.  Bezoekers staan hierdoor direct in contact met een expert die een passend advies op maat kan geven. De chatfunctie past bij de visie van Netwerkshop om haar klanten steeds op innovatieve en klantgerichte wijze te bedienen.

 

Door de groei van internet in het algemeen en e-commerce in het bijzonder is er bij klanten een behoefte aan een specifieke benadering ontstaan. De toevoeging van de chatfunctie aan het portfolio van Netwerkshop is daarvan een logisch gevolg.    

 

Alle webwinkels ondersteunen de chatfunctie. Door middel van een simpele klik op de “Live Chat” button staat de klant direct in contact met een medewerker. Het contact met de webwinkel is persoonlijker dan e-mail en de drempel voor het stellen van vragen is lager dan via de telefoon. Bovendien kunnen vragen sneller en efficiënter afgehandeld worden.
11-12-2006

Verzendkosten belgië verlaagd!

De verzendkosten naar belgië zijn blijvend in prijs verlaagd. U betaalt bij vooruitbetaling nog maar € 9,- excl. BTW 


04-12-2006

Decemberaanbiedingen

De hele maand december vindt u op onze website onze December aanbiedingen! U vindt ze in het linker menu of door op de banner te klikken.

Hieronder een kleine greep uit de aanbiedingen:

Bestelt u 3x de plantronics CS60, dan ontvangt u de plantronics Explorer 330 er GRATIS bij.

Bestelt u 2x de GNnetcom GN9350, dan ontvangt u de Jabra BT150 er GRATIS bij!
31-10-2006

Nieuw in ons assortiment.

De revolutionaire GN 9350 is het ultieme voorbeeld van een draadloze headset voor op kantoor. De GN 9350 is door zijn multifunctionele karakter aan te sluiten op zowel de traditionele telefoon als op uw PC. Dit betekent dat u zonder problemen kunt overstappen of uitbreiden naar VoIP toepassingen zonder dat u nieuwe headsets hoeft aan te schaffen.

Surf nu naar de productpagina voor alle specificaties van deze zeer interessante headset!

Productpagina GN9350

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie