Home - Nieuws - 2007

21-12-2007

Het nieuwe jaar is in zicht, nog maar 10 dagen om te profiteren van onze eindejaarsacties!

Nog even en er is weer een jaar voorbij...


Pak daarom nu nog de eindejaarsacties van Headsetwinkel mee!


Wij hebben twee schitterende acties voor u:

 

1) Wat dacht u van de Plantronics CS60 Oudejaarsloterij actie?

Met de Plantronics CS60 heeft u de beste draadloze headset in huis die u makkelijker laat werken, comfortabel is en u uw gesprekken op topniveau laat afhandelen.

U profiteert met deze actie dubbel, u kan dit niet laten lopen. Bij elke bestelling van de Plantronics CS60 krijgt u er een gratis HL10 hoornlifter bij en een gratis half Oudejaarslot ! Een spetterende eindejaarsaanbieding toch?

 

2) Of de geselecteerde Eindejaarsaanbiedingen?

In het menu aan de linkerzijde vindt u de eindejaarsaanbiedingen van Headsetwinkel. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd als actieaanbieding en zijn de laatste dagen van het jaar extra voordelig geprijsd!

Bijvoorbeeld de Jabra BT2020 Bluetooth headset ! Een comfortabele headset met een lange levensduur voor uw mobiele telefoon.

 Of de Plantronics Voyager 520 Bluetooth headset . Voor de stijlbewuste gebruiker is dit een fraai vormgegeven headset met een kristalhelder geluid nu met extra korting! Slechts € 41,60 ex. BTW

Kijk nu snel bij onze eindejaarsaanbiedingen!

 
14-12-2007

Nieuwe Bluetooth headset: de Jabra BT3030!

De Jabra BT3030 Bluetooth headset

 Het laatste model headset in de innovatieve Blueooth range van Jabra. Met de Jabra BT3030 voert u telefoongesprekken en luistert u naar uw favoriete op uw mp3-speler. Gelijktijdig pairen is dus geen probleem. Bij een binnenkomend gesprek stopt de muziek automatisch en gaat weer verder als het gesprek beeindigd is.

De Jabra BT3030 heeft een onderscheidend design in de vorm van een 'dog tag' die door militairen om de nek wordt gedragen. Dit geeft de headset een stoere uitstraling. De dog tag is het bedieningselement om gesprekken te beantwoorden en uw mp3-speler draadloos te bedienen.Past bij iedere stijl

De Jabra BT3030 past bij iedere stijl. De headset kan als stoere accessoire worden gedragen op uw kleding. Of discreet en elegant met de handige kledingclip. U hoeft bovendien niet bang te zijn voor onverhoopte schade. De BT3030 kan tegen een stootje en is bestand tegen regen!

 

 

Introductieprijs

Op Headsetwinkel koopt u de Jabra BT3030 tegen een introductieprijs van slechts € 49,95 ex. BTW. Nergens goedkoper! Voor € 49,95 ex. BTW heeft u een trendy headset met een fullstereo geluidskwaliteit in huis.


Vragen?

Twijfelt u of uw mobiele toestel geschikt is voor de Jabra BT3030? Bel ons gerust even op, onze medewerkers zoeken het graag voor u uit.

Bel (030) 669 12 23

E-mail info@headsetwinkel.nl

 
14-12-2007

Spetterende actie Oudejaarsloterij!

 

 


 

 

Profiteer nu dubbel met de Headsetwinkel Oudejaarsloterij actie:

Bestel de Plantronics CS60 draadloze headset en u krijgt van ons een gratis HL10 hoornlifter én een half Oudejaarslot cadeau!

 

Plantronics CS60

De Plantronics CS60 is dé draadloze headset. Prettig, comfortabel en een sublieme geluidskwaliteit. Begin 2008 dus goed. Door de Plantronics CS60 bent u mobiel en handsfree en bent u af van die lastige telefoondraden. Met de gratis meegeleverde hoornlifter wordt u zelfs in staat gesteld om gesprekken op afstand aan te nemen!

Misschien heeft u geluk en bent u in 2008 miljonair doordat wij u bij elke bestelling een gratis half Oudejaarslot cadeau doen!

Pak dus uw voordeel met de Headsetwinkel eindejaarsactie!


Let op: de actie is geldig t/m 31 december 2007. Wees er snel bij want OP = OP

 
30-11-2007

Sinterklaasaanbiedingen op Headsetwinkel.nl

 

Headsetwinkel speelt voor Sint!

Als u op zoek bent naar een leuk en functioneel cadeautje voor pakjesavond, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor Sinterklaas een assortiment samengesteld waarmee u bij uw familie, vrienden of relaties altijd goed mee voor de dag komt.

Uit ons ruime assortiment headsets en toebehoren hebben wij de producten geselecteerd die door onze klanten als beste gewaardeerd worden.

En..... Tegen extra voordelige prijzen!


Ga snel naar de Sinterklaasaanbiedingen en zorg ervoor dat u een topcadeau in huis hebt voor pakjesavond!

 

Bedrijven/Relatiegeschenken

Bent u een bedrijf of instelling en wilt u dit jaar uw werknemers op een leuke manier verrassen? Kies uit ons ruime assortiment headsets en accessoires. Bij afname van meer dan vijf stuks kunnen wij u uiteraard een nog scherpere prijs bieden.


Vraag gewoon even een offerte aan.


Of bel met 030 - 669 12 23 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl

 

Ga snel naar de Sinterklaasaanbiedingen en zorg ervoor dat u een topcadeau in huis hebt voor pakjesavond!

 
16-11-2007

Let op! Nog tot 31 december gratis hoornlifter bij Plantronics draadloze headsets

 

Plantronics draadloze headset = GRATIS HL10 hoornlifter

 

 

Eindejaarsaanbieding*

Headsetwinkel heeft een interessante aanbieding : wie een draadloze headset van Plantronics besteld, krijgt er gratis een HL10 hoornlifter bij. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 31 december!

 

Begin 2008 dus goed en maak het u makkelijk op kantoor met een draadloze headset en totale bewegingsvrijheid.


Naar de eindejaarsaanbiedingen

 

HL10 Hoornlifter

Een draadloze headset zegt eigenlijk genoeg. Comfortabel, handsfree en handsfree telefoneren. De hoornlifter van Plantronics maakt het telefoneren nog aantrekkelijker voor u. Het apparaatje plaatst u tussen de hoorn en het toestel. De hoornlifter lift de hoorn van het toestel wanneer u een inkomend gesprek krijgt.

Wanneer u niet op uw werkplek bent kunt u zo met bijvoorbeeld uw Plantronics CS60 gesprekken op afstand beantwoorden. U hoeft zo nooit meer een belangrijk telefoontje te missen.

Wel zo makkelijk toch?


Naar de eindejaarsaanbiedingen

 

* Aanbieding geldig op alle draadloze Plantronics office headsets. Geldig tot 31 december 2007.
05-11-2007

Persbericht: “Jabra headset experience op de Regio Business Dagen in Utrecht”


De Meern, 5 november 2007 -

Headsetwinkel betrekt samen met headsetmerk Jabra een stand op de jaarlijkse editie van de Regio Business Dagen in de Jaarbeurs Utrecht op 14 & 15 november 2007. Op de Regio Business Dagen kunnen bedrijven op bijzondere wijze kennismaken met de voordelen van een headset boven een gewone telefoonhoorn. Zo zullen medewerkers van Jabra en Headsetwinkel aantonen dat het mogelijk is om tegelijkertijd een potje te tennissen en een telefoongesprek te voeren.


Headsetwinkel is ervan overtuigd dat headsets bijdragen aan een efficiënte, gezonde organisatie. In vrijwel iedere werksituatie is de headset op zijn plek. Veel bedrijven zijn zich niet bewust van deze voordelen en de Regio Business Dagen vormen daarom een goed platform om deze boodschap over te brengen. Op de Headsetwinkel/Jabra stand kunnen bezoekers het gebruik van headsets echt ervaren en het gemak, comfort en efficiëntie aan den lijve ondervinden.


Manager van Headsetwinkel, Patrick van Rosengarten: “Ons doel is de headset toegankelijk maken voor een groot publiek. Met alleen informeren kom je er niet. Wij denken dat je mensen actief moet betrekken om de voordelen te demonstreren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Met Jabra hebben we een sterke partner om een brede doelgroep aan te spreken. Een headset maakt je mobieler en zelfs een spelletje tennis behoort tot de mogelijkheden. Degenen met de hoogste score maken kans op een Bluetooth headset. Hoe we dat op de beurs precies gaan invullen wil ik nog niet vertellen. Maar ik kan wel stellen dat het een bijzondere ervaring wordt voor de bezoeker.”


Bezoek onze stand 05 op de Regio Business Dagen Utrecht van 14 tot en met 15 november 2007 in de Jaarbeurs en maak kans op een Jabra JX10 Cara Steel Limited Edition bij een gratis en vrijblijvende proefplaatsing.


Over Headsetwinkel

Headsetwinkel is dè specialist op het gebied van professionele headsets. Headsetwinkel is gecertificeerd dealer van de wereldmerken Jabra/GN, Plantronics en Sennheiser. Door onze jarenlange ervaring hebben wij expertise kunnen opbouwen waarmee we ons onderscheiden op de markt. Headsetwinkel staat synoniem voor A-merken, topkwaliteit, ergonomisch verantwoord en een servicegerichte benadering.


Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Francois Bakker, Marketing&Communicatie

T: 030 - 669 12 23

E: info@headsetwinkel.nl

W: www.headsetwinkel.nl

05-11-2007

Headsetwinkel Eindejaarsaanbieding: gratis HL10 hoornlifter

 

Headsetwinkel Eindejaarsaanbieding
Gratis hoornlifter bij Plantronics draadloze headsets!*

Plantronics CS60

+


GRATIS!

 Plantronics CS70N
+

GRATIS!
 Plantronics CS351N +

GRATIS!
 Plantronics CS361N +

GRATIS!

Plantronics Voyager

510 system

+

GRATIS!

 

* Actie geldig tot 31 december 2007

 
29-10-2007

Bezoek Headsetwinkel op de Regio Business Dagen in Utrecht!

 

Kom 14 & 15 november 2007 naar de Headsetwinkel stand

 

Headsetwinkel en Jabra

Heeft u altijd al eens kennis willen maken met Headsetwinkel of Jabra, pak dan nu uw kans. Headsetwinkel en Jabra hebben op de Regio Business Dagen namelijk gezamenlijk een stand. En niet zomaar een stand.

Er zijn nieuwe en bestaande type headsets te bewonderen. Niet alleen te bewonderen, maar ook echt te gebruiken en beleven in een wel zeer bijzondere setting. Wat die setting precies is, gaan we nog niet verklappen.

Kom gewoon langs op stand 05 en ervaar het.


Schrijf u hier gratis in als bezoeker

 

Op onze stand kunt u:

Kennismaken met Headsetwinkel

Kennismaken met Jabra

De nieuwste Jabra headsets bezichtigen
Jabra headsets beleven in een unieke setting
Gratis & vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen
Kans maken op een Jabra JX10 Cara Steel (t.w.v. € 149,-)

 

U ziet het al: alleen op onze stand vindt u echte gezelligheid! Wij maken graag nader kennis met u onder het genot van een kopje koffie. Prefereert u een persoonlijke afspraak? Geen probleem! Neem gewoon even contact met ons op. E-mail: info@headsetwinkel.nl / Tel: 030 - 669 12 23


Schrijf u hier gratis in als bezoeker

 

Wanneer?

De Regio Business Dagen worden 14 & 15 november gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. De openingstijden zijn:

Woensdag 14 november van 12.00 - 20.00 uur en

Donderdag 15 november van 12.00 - 18.00 uur


Schrijf u hier gratis in als bezoeker

 

Regio Business Dagen Utrecht

De Regio Business Dagen zijn speciaal bedoeld om ondernemers uit de regio Utrecht nader tot elkaar te brengen. Persoonlijk contact en een unieke dag zijn de voorbodes tot succes. Ook Headsetwinkel ontmoet u daarom graag op deze regiobeurs! U kunt ons vinden op stand 05.


Schrijf u hier gratis in als bezoeker

 


Francois Bakker, Marketing en Communicatie
Headsetwinkel.nl
T: 030 - 669 12 23
E: info@headsetwinkel.nl

 
17-10-2007

Speciale hoornlifter ontwikkeld voor de Sennheiser BW900

 

Nu ook met de Sennheiser BW900 gesprekken op afstand aannemen!


Sennheiser BW900 met hoornlifter

Nieuw: de succesvolle Sennheiser BW900 met hoornlifter bundelpakket! De Sennheiser BW900 is met de hoornlifter HSL10 geschikt om gesprekken op afstand aan te nemen en te verbreken. De hoornlifter wordt eenvoudig bevestigd op uw telefoontoestel en is operationeel binnen 5 minuten.

Direct naar de Sennheiser BW900 voordeelbundel

 

Het kantoor is uw domein

Vanaf nu bent u volledig draadloos. Handsfree en multitasking behoren tot efficient werken op kantoor. Met de Sennheiser BW900 inclusief HSL10 hoornlifter bent u volledig bewegingsvrij. De bewegingsvrijheid is verbazingwekkend: 100 meter!

Bovendien maakt de Sennheiser BW900 geen gebruik van DECT maar van Bluetooth voor optimaal storingsvrij werken.

Direct naar de Sennheiser BW900 voordeelbundel

 

Bluetooth topkwaliteit

De Sennheiser BW900 heeft ingebouwde Bluetooth Class 1 functionaliteit. Dit betekent 100 meter bewegingsvrijheid in een normale kantoorruimte. Bluetooth Class 1 is nieuw en een upgrade van de standaard Bluetooth. Speciaal ontwikkeld en toegepast voor de multifunctionele Sennheiser BW900 zakelijke gebruiker.

Combineer ook in een handomdraai uw mobiele telefoon met de headset!

Direct naar de Sennheiser BW900 voordeelbundel

 
17-10-2007

Panasonic, Siemens en Topcom toestellen SUPERVOORDEEL

 

Headsetwinkel doet DECT-toestellen van Panasonic, Siemens en Topcom weg tegen stuntprijzen!

 

 

ACTIE: d e c t

t o e s t e l l e n

s u p e r s t u n t

a a n b i e d i n g

Het is prijzen pakken bij Headsetwinkel: de draagbare telefoontoestellen (DECT) zijn deze maand in de aanbieding.

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een aantal hardlopers geselecteerd die wij weg doen tegen Super Stunt Prijzen. Geniet van de beste kwaliteit thuis of op de werkplek met gerenommeerde telefoonmerken Panasonic, Samsung en Topcom.

De voorraad is beperkt, kijk dus snel op de actiepagina om uw favoriete telefoontoestel niet te missen!


Direct naar de Panasonic, Siemens en Topcom DECT Aanbiedingen

 

Grote merken

Het zijn niet zomaar merken geselecteerd op onze actiepagina. Bewezen topmodellen als: de Panasonic KX-TG7100 , KX-TG7102 , KX-TG7122 , KX-TGA 711 handset , KX-TGA 810 handset , de Siemens Gigaset E365 en de Topcom Butler 6040 !

Direct naar de Panasonic, Siemens en Topcom DECT Aanbiedingen


Uw tevredenheidsgarantie

Even voor u op een rijtje gezet:

* Super stunt prijs

* Uit voorraad leverbaar direct besteld = morgen in huis (iDEAL, rembours, credit card)

* Kwaliteitsgarantie

Nergens vindt u zo'n superaanbieding!

 


LET OP

Wees er snel bij, want OP = OP

Direct naar de Panasonic, Siemens en Topcom DECT Aanbiedingen

 
09-10-2007

Nieuwe Bluetooth headset van Plantronics: De Voyager 520

 

Plantronics introduceert nieuwe Bluetooth headset in Voyager serieDe Plantronics Voyager 520 : voor de zakelijke professional

Met de introductie van de Voyager 520 concentreert Plantronics zich ook met haar Bluetooth headsets op de meer zakelijke gebruiker. De Voyager 520 laat zich kenmerken als een betrouwbare headset in elke situatie.

Door de vernieuwde batterij heeft de headset een zeer lange spreek- en standbytijd. U hoeft nooit meer zonder headset te zitten tijdens uw belangrijke zakelijke gesprekken. Kijk alleen al naar het design, en u bent overtuigd van de klasse van de Voyager 520 .


Direct naar de Plantronics Voyager 520


De voordelen op een rij:

- Zakelijke, betrouwbare headset;

- Ultracomfort, geschikt voor lange gesprekken;

- Exclusief design;

- Noise-cancelling microfoon;

- Quickpairing, instellen en gebruiken in een handomdraai;

- Multipoint, pairen met 2 Bluetooth apparaten;

- Lange levensduur batterij;

- Inclusief desktop laadstation.


Direct naar de Plantronics Voyager 520

 

Kennismakingskorting
De Plantronics Voyager 520 wordt bij Headsetwinkel exclusief geintroduceerd met een kennismakingskorting.

Voor de prijs van € 41,50 (ex. BTW) kunt u genieten van deze super headset. Nergens anders vindt u een goedkopere prijs dan bij Headsetwinkel! Precies zoals u dat van ons gewend bent.


Direct naar de Plantronics Voyager 520

 

Direct uit voorraad leverbaar
Bij een bestelling van de Plantronics Voyager 520 Bluetooth headset heeft u de headset binnen 1-2 werkdagen in huis. De Voyager 520 is namelijk direct uit voorraad leverbaar bij Headsetwinkel!


Direct naar de Plantronics Voyager 520
03-10-2007

Wederom TCO \\\'07 certificaten Plantronics headsets


Ook dit jaar is Plantronics weer als veilig en betrouwbaar bestempeld met het befaamde TCO keurmerk

 

Nog meer Plantronics headsets met TCO certificaat

Ook dit jaar heeft het TCO (The Swedish Confederation for Professional Employees) het TCO keurmerk uitgereikt aan Plantronics. Dit jaar werden de Plantronics Voyager 520, Explorer 350 , Pulsar 590E , Pulsar 590A en .Audio 990 onder de TCO'07 vlag gepresenteerd. Deze Bluetooth headsets voldoen aan de strengste normen van het TCO label.

De Plantronics TCO Family op een rij:

- Plantronics CS60

- Plantronics .Audio 910

- Plantronics Voyager 510 system

- Plantronics Supraplus Corded headsets

- Plantronics Discovery 665

- Plantronics Voyager 520 (nieuw)

- Plantronics Explorer 350 (nieuw)

- Plantronics Pulsar 590E/A (nieuw)

- Plantronics .Audio 990 (nieuw)

 Het TCO Label

Het TCO label is al jaren een befaamd keurmerk voor veilige en betrouwbare producten. Voor headsets betekent dit dat het product is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een prestatie en milieuwbewuste omgeving. Het label geldt als norm voor veiligheid en ecologie in de bedrijfsomgeving.

 

Meer informatie over het TCO keurmerk .

 


Wat betekent dit voor uw organisatie?

Niks geen angst voor straling of inefficientie!

Met de gecertificeerde Plantronics headsets kunt u veilig en verantwoord werken. De headsets voldoen aan de strengste eisen voor ecologie, ergonomie en energiebesparing. Dus ook het zogenaamde 'DECT stralingsgevaar' kan wat betreft Plantronics draadloze headsets naar het rijk der fabelen verwezen worden. Het TCO'07 keurmerk heeft namelijk bewezen dat er geen stralingsgevaar is van Plantronics draadloze headsets.

Natuurlijk is Headsetwinkel uw bekende en vertrouwde dealer van Plantronics producten. In Nederland zijn wij één van de weinige partijen met een Premium Partner samenwerkingsovereenkomst met Plantronics.

Naar het draadloze Plantronics assortiment
19-09-2007

Brainclinics en Radboud Universiteit Nijmegen adviseren: handsfree bellen? Gebruik een headset!

 

Gebruik headset voorkomt vertraagde hersenactiviteit

 

Onderzoek Brainclinics en Radboud Universiteit Nijmegen

Brainclinics houdt zich in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen al geruime tijd bezig met onderzoek naar de hersenactiviteit in relatie tot mobiel bellen. Het onderzoek dat ruim 2 jaar in beslag heeft genomen bij honderden mensen toont een verband aan tussen deze twee factoren.
Mobiele telefoons vertragen hersenen

Dit onderzoek is het eerste onderzoek dat de effecten van mobiel bellen over een langere periode heeft gemeten. Twee of drie jaar mobiel bellen toont een vertraagde hersenactiviteit (zoals bij de ziekte van Alzheimer). Onderzoeker Martijn Arns maakt zich meer zorgen over de gezondheidsrisico's op de lange termijn.

 

 

 Handsfree en/of bellen met een headset de ideale oplossing

Bio-psycholoog van Brainclinics, Martijn Arns, adviseert de mobiele beller met klem gebruik te maken van een headset of handsfree te bellen. De beller voorkomt zo schadelijke straling van het toestel.


Wij hebben voor u de oplossing!
Headsetwinkel is al jaren gespecialiseerd in headsets en mede voorstander van het gebruik van headsets vanwege gezondheidsredenen. Gezond en flexibel werken in een organisatie staat bij ons voorop.

Kijk gerust rond voor onze Bluetooth carkits of Bluetooth headsets . Te combineren met ieder mobiel toestel. Komt u er niet uit? Neem gewoon even contact met ons op via 030 - 669 12 23 of info@headsetwinkel.nl


Een Bluetooth headset heeft u al vanaf €29,95
. Klik hier voor onze Bluetooth aanbiedingen!

 
12-09-2007

De Jabra SP5050 door onze klanten als beste getest


De klanten van Headsetwinkel vinden de Jabra SP5050 de beste Bluetooth carkit van het moment!

Best getest
Na herhaaldelijke vragen hebben wij bij een kleine groep vaste klanten een onderzoekje gedaan.

Onze klanten die al eerder een vergelijkbare carkit hebben gehad of gebruikt, vinden de SP5050 van Jabra een aanzienlijke verbetering. Zij delen onze mening dat de Jabra SP5050 de beste Bluetooth carkit is van het monent!

 

Net uit, maar al zo succesvol
De Jabra SP5050 is pas half juni uitgekomen maar is al bekend bij een groot publiek. De Bluetooth carkit is al menigmaal besproken door vakbladen waarbij de kritieken overwegend lovend waren. Vooral het prijs-kwaliteitsaspect is iets wat de meeste klanten aanspreekt.


Ook op Headsetwinkel.nl zijn reviews terug te vinden van onze klanten. Wij zijn erg verrast door het grote aantal (positieve) reviews die wij terugkrijgen. We willen onze klanten daarvoor bedanken en aansporen dit te blijven doen! Zo kunnen wij u en andere klanten alleen maar nog beter van dienst zijn. Een topproduct als de SP5050 krijgt hierdoor ook de aandacht die het verdient.

Klik hier om naar de productpagina te gaan en laat meteen een review achter!

De Headsetwinkel klanten hebben de voordelen van de Jabra SP5050 samen met ons even voor u op een rijtje gezet.

De voordelen op een rij:

- Uit voorraad leverbaar

- Laagste prijs, een lagere prijs met (standaard)verzendkosten vindt u nergens

- Compleet geleverd

- Kwaliteit: erg goede geluidskwaliteit, geen ruis en geen storingen

- Design: compact, discreet design

- Accessoires: autolader + zonneklepbevestiging

 

Wacht niet langer en bestel ook een Jabra SP5050 Bluetooth carkit! Klik hier om de productpagina te bekijken.

 

 
31-08-2007

Extra controles op handsfree bellen!

Extra controles op handsfree bellen

Er komen vanaf morgen 50 agenten extra die gaan controleren of automobilisten die bellen achter het stuur, dat wel handsfree doen.


Onopvallend
Als zij met de telefoon aan het oor worden gesnapt, krijgen zij een boete. De agenten kunnen gebruik maken van 20 nieuwe onopvallende motoren. De extra controles zullen een jaar duren. Automobilisten krijgen een boete van 130 euro, bromfietsers van 90 euro.

Verboden
Bellen in de auto of op de brommer is sinds maart 2002 verboden. Handsfree bellen mag wel, evenals mobiel bellen op de fiets. Jaarlijks veroorzaakt bellend rijden honderden ongevallen.

U kunt zich de boete van € 130,- euro gemakkelijk besparen. Een bluetooth headset heeft u al vanaf € 29,95 euro!

Kijk op onze website in de categorie bluetooth headsets of vraag advies per telefoon, e-mail of chat!

Aanbevolen headsets
- Plantronics voyager 510 windsmart met gratis autolader!
-
Plantronics explorer 220
23-08-2007

Sennheiser introduceert nieuwe Bluetooth headset: de VMX100

 

Geniet nu ook van de uitmuntende kwaliteit van Sennheiser met uw mobiele telefoon of andere apparaten met Bluetooth!

De Sennheiser VMX 100

 
Bluetooth opnieuw ontdekt

Doordat Sennheiser ook haar technologie heeft toegepast op Bluetooth toepassingen, wordt een extra dimensie gegeven aan uw gesprekken. U heeft nog nooit met eenzelfde kwaliteit uw gesprekken gevoerd als met de Sennheiser VMX 100. Sennheiser staat al jarenlang bekend om haar kwaliteitsapparatuur die gebruikt wordt op kantoor en kleinzakelijk gebruik.

 

Twee microfoons!

Wij horen het u al denken: 2 microfoons, waar is dat goed voor? Dat zullen wij u uitleggen. Sennheiser onderscheid zich veelvuldig door haar klasse en creativiteit. Dit zien we terug bij de Sennheiser VMX 100 .

De ene microfoon versterkt uw stemgeluid en filtert hoge en lage uitschieters. De andere microfoon drukt omgevingsgeluid en ruis dankzij het unieke VoiceMax-systeem. Het resultaat: kristalheldere gesprekken. Zo heeft u dus optimale noise-cancelling met 2 microfoons die discreet zijn verwerkt in het design van de Sennheiser VMX 100 .

 

Comfortabel

De Sennheiser VMX 100 is een van de meest comfortabele headsets ter wereld. Zo comfortabel dat u niet eens merkt dat u hem draagt. Het oortje van de VMX 100 past zich automatisch aan aan uw oorschelp. De microfoon is flexibel en kan naar uw wens worden gedragen. Bovendien hoeft u ook niet bang te zijn de headset te verliezen, want het oortje is stevig bevestigd aan uw oor.

 

"Getting the VMX 100 may be the best call you’ll ever make."

 
03-08-2007

Nieuwe Jabra Bluetooth headset!

 

De nieuwste aanwinst in het Jabra portfolio is de veelzijdige Jabra BT3010 .

Deze nieuwste headset van het merk Jabra zal een verouderd model gaan vervangen. Vanaf heden wordt de Jabra BT160 niet meer gefabriceerd en zal deze vervangen worden door de Jabra BT3010 .

Net als zijn voorganger, de BT160 , krijg je bij de BT3010 de mogelijkheid om deze geheel aan te passen aan je eigen stijl en stemming. Door de 33(!) meegeleverde verwisselbare covers EN de mogelijkheid een eigen cover samen te stellen op de website van Jabra, kun je de headset helemaal naar eigen wens personaliseren. Je kan je headset hierdoor dus aanpassen aan je kledingkeuze, het weer of gewoon hoe je je voelt!

Mede door zijn aantrekkelijke prijs, de lange spreek- en stand-by tijd, is het een echte aanwinst voor het Jabra Portfolio!

Reeds uit voorraad leverbaar bij Headsetwinkel voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Jabra BT3010 koopt u nu voor maar € 37,95 (inclusief BTW).

 

Ga naar de Jabra BT3010 productpagina

jabra_bt3010_400
18-06-2007

Grote korting op GN Netcom draadloze headsets!


Vanaf heden op Headsetwinkel: grote kortingen op de draadloze headsets van het topmerk GN Netcom ! Hou Headsetwinkel iedere dag in de gaten voor de dagprijzen!

De bewezen kwaliteit van GN Netcom draadloze headsets geeft onze klanten al jaren een tevreden gevoel. Kies voor GN Netcom als u de beste geluidskwaliteit verlangst, het grootste bereik en het grootste comfort. Nergens anders vinden onze klanten deze actieprijzen voor GN Netcom draadloze headsets .


De kortingsactie geldt op alle professionele draadloze headset van GN Netcom:

- GN 9120 draadloze headset (mono, midi, duo)

- GN 9330 draadloze headset

- GN 9350 draadloze headset

 


Bent u een nieuwe klant en nog niet bekend met de sublieme kwaliteit van GN Netcom? Testen is mogelijk!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefplaatsing aan bij onze medewerkers. Vrijblijvend testen, geheel kosteloos. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Vraag naar de voorwaarden en verzeker uzelf van 100% tevredenheidsgarantie!

Bel: 030 - 669 12 23

E-mail: info@headsetwinkel.nl

 

LET OP: de kortingsactie loopt tot en met 30 juni! Dus wees er snel bij om uw voordeel niet mis te lopen.

 
17-06-2007

Gratis: Plantronics CS70N + Explorer 220

 

Gratis Plantronics Bluetooth headset bij aanschaf van een Plantronics CS70N draadloze headset!

 

Headsetwinkel biedt u deze zomer volop voordeel!

Gratis: Explorer 220

 

 

Bij de aanschaf van de nieuwe Plantronics CS70N draadloze headset krijgt u namelijk een Bluetooth headset cadeau! De Explorer 220 is de nieuwste Bluetooth headset van Plantronics en wordt u volledig gratis meegestuurd met de CS70N .

Bestel dus nu op Headsetwinkel de Plantronics CS70N en profiteer van deze winstpakker. U voert u professionele gesprekken met de comfortabele en sublieme geluidskwaliteit van de CS70N . Thuis of onderweg pairt u de Explorer 220 met uw mobiele toestel zodat u ook dan handsfree kunt bellen.

De Plantronics CS70N is er voor de prijs van € 299,- (ex. BTW)

 

LET OP: Actie is geldig zolang de voorraad strekt! ACTIE VERLOPEN

 
14-06-2007

Nieuwe Sennheiser BW 900 draadloze headset

 

Eindelijk is het zover:Sennheiser heeft haar nieuwste draadloze headset geintroduceerd, en vanaf nu bent u daarvoor bij Headsetwinkel aan het juiste adres!

De Sennheiser BW 900 is een ware revolutie op verschillende vlakken. Wij zullen u even kort laten zien waarom.

 

 

 • Intelligent systeem
  De Sennheiser BW 900 draadloze headset heeft een intelligent systeem dat luistert naar uw stemgeluid en omgeving. Het volume van spraak en het geluid op de speaker past zich hier automatisch op aan. U en uw gesprekspartner hebben zo beiden plezier van een helder gesprek.

 • De nieuwste Bluetooth technologie
  Met de Sennheiser BW 900 haalt u de nieuwste Bluetooth technologie in huis: Bluetooth Class 1. Met Bluetooth Class 1 heeft u geen beperkingen meer! Voorheen een bereik tot 10 meter, nu kunt u in een kantoorruimte tot 100 meter bewegen van uw basisstation.

 • Multifunctioneel
  Pairen met uw PDA, laptop, PC of mobiele telefoon is geen probleem meer. U bent met één draadloze headset klaar om bereikbaar te zijn voor uw contacten. Switch tussen gesprekken, zet ze in de wacht. Multitask als nooit tevoren.


Bestel direct
Ga direct naar de productpagina om de Sennheiser BW 900 te bestellen.


Vrijblijvend testen?

Wilt u de Sennheiser BW 900 vrijblijvend testen, dan wil Headsetwinkel u graag deze unieke mogelijkheid bieden. Neem contact met ons op via 030 - 669 12 23 of info@headsetwinkel.nl Onze specialisten maken uw proefplaatsing helemaal in orde en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft.

 
08-05-2007

Headsetwinkel op Gezond in Bedrijf Beurs 2007

 

 

 

Headsetwinkel op GIB 2007
Zoals te lezen is in onderstaand persbericht, is Headsetwinkel ook dit jaar aanwezig op de beurs Gezond in Bedrijf 2007 . Headsetwinkel heeft een aantrekkelijke stand ingericht waar haar experts klanten en prospects inlichten over headsets in de moderne werkomgeving.


Samenwerking Plantronics
Als gecertificeerd partner van Plantronics presenteren wij u de ergonomische voordelen van headsets en het belang voor een gezonde organisatie. Om de voordelen te ervaren kunnen bezoekers een headset vrijblijvend op proef aanvragen.


Bent u geinteresseerd?

U bent van harte welkom op 23 en 24 mei. Bezoek ons op stand AE+AF en ontmoet onze medewerkers die staan te popelen om u van informatie te voorzien en de nieuwste producten paraat hebben. Of gewoon om ons eens te ontmoeten en een praatje te maken onder het genot van een hapje en een drankje op het VIP-terras.

Neem contact met ons op voor een routebeschrijving of de mogelijkheden voor een VIP-UITNODIGING.


Francois Bakker, Marketing en Communicatie
Headsetwinkel.nl
T: 030 - 669 12 23
E: info@headsetwinkel.nl
08-05-2007

Persbericht Headsetwinkel GIB 2007

 

“Headsetwinkel demonstreert als partner van Plantronics ergonomische voordelen headsets”

 

De Meern, 7 mei 2007 -

Ook deze jaargang zijn Headsetwinkel en Plantronics weer te vinden op de Gezond in Bedrijf Beurs 2007 in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 23 en 24 mei geven experts van Headsetwinkel informatie over de ergonomische voordelen van professionele headsets. Uiteraard zullen ook de nieuwste (draadloze) headsets de revue passeren en zijn deze als showmodel aanwezig. Bovendien kunnen bedrijven een vrijblijvende proefplaatsing aanvragen. Aan het einde van de beurs zal een wireless headset en een Bluetooth headset verloot worden onder alle aanmeldingen.

Headsets zijn een zeer geschikte oplossing om ergonomisch verantwoord te werken en de productiviteit op de werkvloer te verhogen. Diverse onderzoeken van onder meer de University of Surrey, HB Maynard en KRC Research tonen een duidelijk beeld: De nieuwe generatie moet aan een hogere norm voldoen en voert regelmatig dezelfde handelingen uit achter het bureau. Dit leidt tot rugklachten die in Europa de nummer twee reden voor ziekteverzuim vormt. Gebruik van headsets verminderd 30% van de nekklachten en 16% van pijn in de rug. Daarnaast leveren headsets aantoonbare voordelen als handsfree en ergonomisch werken, multi-tasken en mobiliteit.

Sinds kort werkt Plantronics samen met de Nederlandse Vereniging voor Ergonomie (NVvE). Leden van de NVvE krijgen de gelegenheid een wireless headset uit te proberen. Als gecertificeerd dealer van Plantronics is Headsetwinkel verheugd met de samenwerking. Headsetwinkel is gespecialiseerd in professionele headsets en levert producten die aansluiten bij haar bedrijfsfilosofie. De kwaliteit van werken en het welzijn van mensen staan bij ons hoog in het vaandel.

Bezoek onze stand AE+AF op de beurs Gezond in Bedrijf 2007 van 23 tot en met 24 mei in de Jaarbeurs te Utrecht en maak kans op een gratis headset of vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan.

Over Headsetwinkel

Headsetwinkel is dè specialist op het gebied van professionele headsets. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise kunnen opbouwen waarmee we ons onderscheiden op de markt. Headsetwinkel staat synoniem voor A-merken, topkwaliteit, ergonomisch verantwoord en een servicegerichte benadering.

###

- E I N D E P E R S B E R I C H T -

 

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Francois Bakker, Marketing&Communicatie

T: 030 - 669 12 23

E: info@headsetwinkel.nl
23-04-2007

Nieuwe Jabra zakelijke Bluetooth headsets

Twee nieuwe stijlvolle Jabra headsets op Headsetwinkel.nl: Jabra BT5010 en Jabra BT5020


Jabra BT5010 en Jabra BT5020
Speciaal voor de zakelijke gebruiker heeft Jabra nu ook haar Bluetooth headsets volledig ontworpen naar de wens van de eindgebruiker. Lange gebruikstijd voor uw belangrijke zakelijke gesprekken en discreet te dragen om het oor. Opmerkelijk nieuw design en elegante uitstraling.

Met de BT5010 heeft u een uitschuifbare unit voor de microfoon welke ervoor zorgt dat uw stem helder en natuurgetrouw wordt opgevangen. De BT5020 heeft een unieke in-earhook draagstijl voor het ultieme comfort en een oneindige gebruikstijd tot wel 300 uur.

Wat is er bijzonder aan de BT5010 en de BT5020 ?

Ongelooflijk lang gebruiken
Zeer lange gesprekstijd tot wel 10 uur. Dankzij de speciaal ontwikkelde batterij gaan de Jabra BT5010 en de Jabra BT5020 veel langer mee dan andere Bluetooth headsets. Geniet nu nog langer van uw gesprekken. Tot wel 300 uur standby-tijd met de BT5020 en 250 uur met de BT5010 .

Multipoint
Pairen met meerdere toestellen, zonder teveel gedoe. Snel, eenvoudig en handig voor elke zakelijke gebruiker. Switch tussen gesprekken, schakel door of zet een oproep in de wacht.

Exclusief zakelijk

Voor u als zakelijk gebruiker ontworpen: draag de BT5010 of BT5020 discreet maar geniet van de beste kwaliteit. Laat u verbazen en bestel de headset nu op Headsetwinkel.nl

 

 

Bestellen of reserveren? Ga direct naar de Jabra productpagina !
10-04-2007

Nieuwe VoIP toestellen op Headsetwinkel

Let op: voor voip toestelen verwijzen wij u vanaf heden door naar Voipshop.nl.

 

Headsetwinkel breidt het assortiment VoIP-toestellen uit

- Philips VoIP4331S MSN Dualphone
- Philips VoI3211S Skype Dualphone
- Topcom Butler 4812 Skype/DECT


Philips VoIP 4331S MSN Dualphone
Gratis of bellen tegen zeer voordelige tarieven met Windows Live Messenger. Eenvoudig te installeren en de beste kwaliteit van Philips. De Philips VoIP 433 heeft uitgebreide functies en een gebruiksvriendelijke interface. Blijf gebruikmaken van uw traditionele lijn en bel tegelijkertijd met de voordelige tarieven van VoIP.

 


Philips VoIP3211S Skype Dualphone
De variant speciaal geschikt voor het populaire Skype! Zowel vaste lijn als VoIP. Gebruiksvriendelijk, uniek design, gratis bellen met Skype en de bewezen Philips kwaliteit maken van dit toestel een uitstekende keuze.

 

 

Topcom Butler 4812 Skype/DECT telefoon
Gemakkelijk aan te sluiten door Plug & Play! Met de Topcom Butler 4812 switcht u eenvoudig naar uw breedbandverbinding om gebruik te maken van de voordelige en vaak gratis tarieven van VoIP. Altijd laagste tarieven met bijvoorbeeld Skype of VoIPBuster. Geschikt voor een zeer groot aantal VoI providers.

 

Ruime keuze
Headsetwinkel biedt u graag een ruime keuze in het assortiment. Voor de beste VoIP toestellen en headsets moet u dan ook bij Headsetwinkel zijn.

Ons assortiment VoIP producten voert de merken:


Philips
Topcom
RTX Dualphone
Olympia Skype Dualphone
Tiptel
Linksys
Polycom
IP Cyberphone


Blijf up to date
Regelmatig komen er nieuwe producten, updates en accesoires op de markt. Wij passen ons assortiment dan ook voortdurend aan volgens de laatste ontwikkelingen op de markt. Kijk geregeld rond op onze webwinkel en blijf up to date voor de nieuwste producten. Of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

29-03-2007

Nieuwe Jabra draadloze headsetJABRA JX10 MET BLUETOOTH HUB

Nieuw op Headsetwinkel


 Het draadloze headset assortiment wordt verrijkt met een multifunctionele topper: de Jabra JX10 met Bluetooth Hub. Wel zo makkelijk om één headset te hebben voor PC, vast bureautoestel en mobiele telefoon. Deze draadloze, zakelijke headset is vanaf nu verkrijgbaar op Headsetwinkel. Direct BESTELLEN .

De Jabra JX10 in een notendop:


Headset voor al uw telefoonverkeer
Pairen met mobiele telefoon is iets wat al langer kan. Maar vanaf nu is de JX10 ook geschikt voor PC's en de meeste bureautoestellen. Door de Bluetooth Hub pairt u de JX10 met een kantoortoestel of PC in een handomdraai.


Ontworpen voor de drukke zakenman/vrouw
Ontworpen voor de office professional die naast werkzaamheden op kantoor ook regelmatig op de weg zit. De Jabra JX10 zorgt dat u overal handsfree bereikbaar bent zodat u tijdens drukke werkzaamheden in staat bent om efficient te multitasken.


Exclusief design
De Jabra JX10 is exclusief ontworpen door wereldberoemde designer Jacob Jensen. Zeer geschikt voor de stijlbewuste zakeljike gebruiker. De headset weegt minder dan 10 g waardoor u hem constant kunt dragen. Steeds weer bereikbaar voor ieder belangrijk gesprek.


Momenteel de draadloze topper! Natuurlijk op Headsetwinkel.

 

Bestel de Jabra JX10 nu op de Headsetwinkel voor de voordelige actieprijs!

 

 
29-03-2007

Gebruik een bluetooth headset!

De politie heeft aangegeven de komende maanden streng te controleren op bellen in de auto.
 
Laat je dus niet verassen en hou je handen aan het stuur. De politie zal de komende maanden in veel steden en op de Nederlandse wegen intensief controleren op bellen in de auto. Op het moment dat je je motor start is het verboden om je telefoon nog ter hand te nemen. Zorg er dus voor dat je goed geïnstalleerd bent voordat je wegrijdt, zodat je onderweg zorgeloos kan telefoneren. De boete voor bellen in de auto bedraagt 130 euro. Zonde van je geld dus.

Op de headsetwinkel vindt u bluetooth headsets van diverse topmerken als Jabra, plantronics en logitech. U schaft al een bluetooth headset aan voor een kleine € 30,-! Een stuk minder dan de torenhoge boete die de politie uitdeelt.

 

 

 
28-03-2007

Plantronics ontwikkelt TCO headsets

 

Op 23 maart jongstleden heeft Plantronics aangekondigd dat het headsets heeft ontwikkeld die voldoen aan de nieuwe norm voor lawaai in de werkomgeving. Headsetwinkel was hiervan uiteraard op de hoogte en wilt u hierover graag informeren. Onderstaand kunt u een deel van het persbericht lezen.

 

Plantronics eerste partij met TCO gecertificeerde headsets


Mijlpaal voor Plantronics: SupraPlus DIGITAL headset ontworpen voor veiligheid van werknemers op kantoor en in contact centers

Hoofddorp, 23 maart 2007 --- Plantronics annonceert vandaag het summum in digitaal geluid voor intensief telefoonverkeer, zoals dat voorkomt in contact centers. De SupraPlus DIGITAL en de VistaPlus Adaptor voldoen volledig aan bestaande en komende regelgeving betreffende lawaai in de werkomgeving. Deze Europese voorschriften zullen overal in Europa van kracht worden. Een van die voorschriften luidt dat de blootstelling aan lawaai de 85dB niet mag overschrijden en onder ideale omstandigheden beneden de 80dB moet liggen.

Het voldoen aan de nieuwe regelgeving is essentieel voor managers van contact centers en het voldoen aan de voorschriften betekent dat het volume van de headset lager moet staan dan eerder het geval was. Dat maakt gesprekken moeilijker verstaanbaar. Als de SupraPlus DIGITAL headset gekoppeld wordt aan de VistaPlus maakt hij gebruik van een slimme geheugentechniek die de instellingen van de headset opslaat, waardoor VistaPlus de eigen instellingen kan afstellen en zo het ontvangstniveau kan optimaliseren. Op die manier wordt voldaan aan de wetgeving en kan de headset een kristalhelder geluid produceren.

De VistaPlus Adaptor is uitgerust met SoundGuard Digital dat bescherming biedt tegen lawaai en plotseling optredende luide tonen opspoort en onderdrukt, zonder dat het normale spraakvolume daardoor wordt aangetast.

De prijzen van de headsets liggen tussen euro 92 en euro 279, exclusief BTW. De headsets zijn te koop bij Plantronics partners .


(Bron: www.persberichten.com)

Headsetwinkel
Alle Plantronics headsets zijn vanzelfsprekend te leveren door Headsetwinkel. Headsetwinkel is dan ook officieel dealer van Plantronics producten . Bij ons kunt u terecht voor scherpe prijzen en een schat aan kennis en informatie. Daarnaast leveren wij u de best mogelijke service voor, tijdens en na de koop met onze gespecialiseerde serviceafdeling.

Meer informatie?
T: 030 - 669 12 23
E: info@ headsetwinkel.nl


Volledige persbericht lezen?

Wilt u het volledige persbericht lezen? Surf dan naar: Persbericht Plantronics
26-03-2007

Update telefoontoestellen met A2DPVERBETERDE COMPTABILITEIT BLUETOOTH HEADSETS EN CARKITS


Plantronics headsets, Jabra headsets en Parrot Carkits door A2DP-profiel nu zeer geschikt op Nokia toestellen!


Nokia heeft voor een groot aantal toestellen een update geprogrammeerd. Het bekende A2DP-profiel kan zo op vele toestellen worden geinstalleerd. De telefoons zullen hierdoor compatibel zijn met Plantronics , Jabra en Parrot stereo producten.


Wat is A2DP?
A2DP is een Bluetooth Stereo profiel. Mobiele telefoons, PDA's en PC's moeten dit profiel ondersteunen om stereo Bluetooth headsets te kunnen aanmelden. Alleen door dit profiel kan een goede werking worden gegarandeerd.

Nooit geen problemen meer met twijfels over comptabiliteit. Nokia programmeert het A2DP-profiel vanaf een bepaalde softwareversie standaard op het toestel.

Nog meer mobiele gebruikers kunnen nu eindeloos genieten van de warme klanken van stereogeluid op hun Jabra BT620s, Plantronics Pulsar 590E of Parrot CK3200 .

Klik hier om direct naar Bluetooth headsets te gaan!


Gratis update "oude" toestellen

Telefoons met een oudere softwareversie kunnen gratis geupdate worden door Nokia. Dit kan in de diverse Nokia Service Centers. Een andere mogelijkheid is om de update zelf uit te voeren. Het enige wat u nodig heeft is een PC met internetverbinding en een USB-kabel (bijv. de CA-53).

Klik op de onderstaande link om naar de software-updatepagina te gaan.Geschikte toestellen
Headsetwinkel heeft in de onderstaande tabel de geschikte Nokia toestellen even voor u op een rijtje gezet:

Telefoon
A2DP compatibel
Firmware versie
Nokia 6126
A2DP compatibel (2.0+EDR) 5.50 of hoger
Nokia 6131A2DP compaitbel (2.0+EDR)
5.50 of hoger
Nokia 6103
A2DP compatibel (2.0+EDR)
5.50 of hoger
Nokia 6151
A2DP compatibel (2.0+EDR)
4.91 of hoger
Nokia 6233
A2DP compaitbel (2.0+EDR)
4.91 of hoger
Nokia 6234
A2DP compatibel (2.0+EDR) 4.91 of hoger
Nokia 6280
A2DP compatibel (2.0+EDR)
5.92 of hoger
Nokia 6282
A2DP compatibel (2.0+EDR) 5.92 of hoger
Nokia 6288
A2DP compatibel (2.0+EDR)
5.92 of hoger


Door het commando #0000# in te voeren kunt u checken welke Firmware versie uw toestel heeft.


Ander toestel?
Heeft u een ander toestel of een ander telefoonmerk en wilt u weten of deze geschikt is om te communiceren met het A2DP-profiel? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

E: info@headsetwinkel.nl
T: 030 - 66 91 223
19-03-2007

Jabra & GNNetcom gaan samen!


GN Netcom wordt Jabra

Misschien had u het al wel gelezen of gehoord: toonaangevende wereldspeler op de headsetmarkt GN Netcom heeft besloten om een naamsverandering door te voeren. Het gehele productportfolio zal gevoerd worden onder de naam Jabra.

Persbericht

Onderstaand een stukje uit het persbericht van GN Netcom :

BREDA, 26 januari 2007 – In 2006 heeft GN zijn zakelijke- en consumentendivisies GN Netcom en GN Mobile , beter bekend als Jabra , samengevoegd. Deze fusie heeft tot gevolg dat GN de naam Jabra als productnaam voor het gehele headsetportfolio invoert. Alle bestaande producten zullen in de komende 12 tot 15 maanden omgezet worden naar het Jabra merk.

Naar aanleiding van divers marktonderzoek, feedback van partners en feedback van klanten is besloten om de naam Jabra verder te handhaven. Er is gebleken dat er behoefte is aan één identiteit die de unieke eigenschappen van onze headsets perfect weergeeft. Jabra is de naam die de historie van innovatie, leiderschap op het gebied van technologie en optimale kwaliteit reflecteert.


Headsetwinkel houdt u op de hoogte

Natuurlijk blijft het assortiment van Headsetwinkel ongewijzigd. Zo kunt u ook in de toekomst bij ons terecht voor het meest brede assortiment professionele headsets .

Door onze goede contacten met GN Netcom blijven wij steeds op de hoogte van de ontwikkelingen in het proces. Zo kunnen wij u tijdig informeren over de laatste nieuwtjes zodat u niet voor verassingen komt te staan als u een tweede exemplaar van uw "oude" GN headset wilt bestellen. Hou daarom onze website en de nieuwsberichten in de gaten.

Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. U hoeft hiervoor slechts uw e-mail adres aan de linkerkant onder de nieuwsberichten in te vullen.

Kortom: GN Netcom wordt dus Jabra , maar Headsetwinkel blijft u dezelfde topkwaliteit garandereren, zoals u dat van ons gewend bent.

 
19-03-2007

Nieuwe bundel: GN Netcom 2100 met GN8210 bundel


Nieuwe GN Netcom professionele bundel!!

De GN Netcom 2100 headset met DSP 8210 versterker is nieuw op de Headsetwinkel. De meest professionele draadgebonden bundel die op het moment verkrijgbaar is op de markt.


GN Netcom 2100
Met de GN Netcom 2100 headset weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. En dit is niet zomaar kwaliteit: de 2100 geeft u een onvoorstelbaar scherp en helder geluid op de oren. Uw gesprekken waren nog nooit zo duidelijk door het wideband geluid op de speaker(s). Na de GN2100 wilt u geen andere headset meer.

GN Netcom 8210 versterker
Dankzij het gebruik van de GN8210 versterker met DSP-techniek bent u verzekerd van bescherming van uw gehoor. Hoge geluidspieken worden constant gefilterd uit het geluid. Bovendien voldoet u op de werkvloer aan de nieuwe wet- en regelgeving voor het gebruik van headsets. De zogenaamde noise@work richtlijn.

U had het zeker allang gezien: deze bundel van de GN2100 en GN8210 versterker is de meest professionele kwaliteitsbundel voor de veeleisende gebruiker.


Zelf bundel samenstellen?

Heeft u liever de GN2100 met geluid op twee oren ? Geen probleem! Neem gewoon even contact op met één van onze medewerkers. Zij stellen graag een op maat gerichte bundel samen.

Telefoon: 030 - 666 66 21 of

E-mail: Info@headsetwinkel.nl


Andere bundelaanbiedingen?

Op Headsetwinkel vindt u vele professionele bundelaanbiedingen. Kijk eens rond voor:

- Maandaanbiedingen
- Headset/versterker bundels
- Headset/telefoon bundels
- VoIP-bundels
- Overige bundels
15-03-2007

Assortiment Parrot Carkits uitgebreid


Headsetwinkel heeft het assortiment Parrot Carkits uitgebreid. Twee nieuwe modellen zijn toegevoegd aan de productcategorie Bluetooth Carkits:

- Parrot Easy Drive Bluetooth Carkit

- Parrot CK3400 Bluetooth Carkit


Parrot Easy Drive Bluetooth Carkit
Zoekt u een carkit direct klaar voor gebruik? Dan is de Parrot Easy Drive de carkit die u zoekt. Binnen luttele seconden plugt u het apparaat in de sigarettenaansteker en de carkit is klaar voor gebruik.

Gemakkelijk handsfree telefoneren met de Parrot Easy Drive is gegarandeerd. Geen gedoe met bekabeling of verloopstekkers. Met de Parrot Easy Drive is het Plug & Drive!

In het kort:
- Plug & Drive
- Volledig handsfree
- Voice-Dialing
- DSP perfecte geluidskwaliteit
- Te pairen met 5 toestellen


Parrot CK3400 Bluetooth Carkit
De carkit voor Smartphones en PDA's. Een inbouwcarkit die te pairen is met uw telefoon, Smartphone of PDA met daarnaast een bijzondere functie: navigatie. Door de ingebouwde GPS-antenne is navigeren met de Parrot CK3400 te doen in een handomdraai. Bovendien is de CK3400 compatibel met Tomtom.

Alle informatie die u nodig heeft wordt scherp weergegeven op een fraai Full Color LCD-kleurenscherm. Koppel foto's aan contacten uit uw uitgebreide adressebestand op de Parrot CK3400 . Zien wie er belt is wel zo gemakkelijk.

In het kort:
- TFT kleuren LCD-scherm
- GPS- en navigatiefunctie
- Spraakherkenning tot 150 contacten
- Hoge geluidskwaliteit
- Te pairen met 5 apparaten


Nieuwe Handleiding

Headsetwinkel heeft bij de Parrot producten een nieuwe handleiding toegevoegd. Het inbouwen van de wat geavanceerdere carkits wordt in deze stap-voor-stap handleiding eenvoudig uitgelegd. Kies de carkit van uw voorkeur en het automerk en automatisch krijgt u het installatieproces in PDF-formaat te zien.

 
09-03-2007

Nieuwe Jabra Driverpack BT135

 

JABRA HEEFT WEER EEN NIEUWE DRIVERPACK: DE JABRA BT135 DRIVERPACK


De Jabra BT135 is onlangs op de markt gebracht en vanwege groots succes is deze lichtgewicht headset er nu ook in een speciale Driverpack uitvoering. Jabra heeft speciaal voor de mobiele gebruiker een Bluetooth headset ontwikkeld die handig is te gebruiken onderweg.

De Driverpacks zijn enorm populair, en naast de Jabra BT250v is er nu dus ook een Driverpack van de Jabra BT135 . Deze hebben als extra een autolader en een headsethouder meegeleverd.


Het bijzondere van de BT135
De Jabra BT135 is een superlichtgewicht headset van slechts 14 gram. Op de zijkant van de headset zit een multifunctionele knop die de sterke van de Bluetooth verbinding, de batterijstatus en de oplaadstatus weergeeft. De BT135 heeft een geweldige spreektijd van 8 uur en een standby-tijd van 170 uur. Meegeleverd zijn afneembare covers om de kleur van de headset naar voorkeur aan te passen.


Inhoud pakket:

- Jabra BT135 Bluetooth headset
- 3 verschillende covers:
Afterdark Black, Ski Patrol Red en Moss Stone Green

- Netstroomadapter
- Handleiding


EXTRA:


- Autolader
- Headsethouder
05-03-2007

Sennheiser PC Headsets: wijziging artikelnummerLet op!! Wijziging artikelnummers Sennheiser PC headsets op korte termijnVanaf heden zijn de artikelnummers van de Sennheiser PC headsets gewijzigd. De verpakking van de Sennheiser PC headsets worden in een geheel nieuw jasje gestoken en vandaar dat deze wijziging wordt doorgevoerd.Een voorbeeld:

Uw "oude" Sennheiser PC 160 headset gaat vanaf nu Sennheiser PC161 headset heten. En uw "oude" Sennheiser PC140 headset gaat voortaan Sennheiser PC141 headset heten. Bij elk product wordt een getal opgeteld.

Let dus goed op bij uw toekomstige bestellingen, de oude artikelnummers zullen voorlopig nog gebruikt worden maar op den duur zullen deze worden vervangen.

 


Hulp?
Headsetwinkel.nl informeert u graag over de laatste ontwikkelingen en maakt specialistische productkennis begrijpelijk, precies zoals u dat van ons gewend bent.

Bel gewoon even met 030 - 669 12 23 of stuur ons een e-mail info@headsetwinkel.nl


Nieuwsbrief
Wilt u steeds op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen op headsetgebied? Meld u dan NU aan voor onze gratis nieuwsbrief! Dit kunt u bij de navigatiebalk aan de linkerkant doen, voer slechts uw e-mail adres in en u wordt wekelijks op de hoogte gehouden.
28-02-2007

Nieuwe Plantronics Pulsar 260 Bluetooth Headset

 

Plantronics Bluetooth headset assortiment uitgebreid


Vanaf week 9 heeft Headsetwinkel.nl de Plantronics Pulsar 260 headset toegevoegd aan haar assortiment. De Pulsar 260 is een Bluetooth headset speciaal voor gebruikers die willen genieten van stereo geluidskwaliteit om muziek te luisteren en daarnaast tegelijkertijd (mobiel) bereikbaar zijn.

 

 

De Pulsar 260 is een zeer discrete headset die u onopvallend kunt dragen. Met twee draagstijlen: door middel van een kledingclip of een draagkoord. Ideaal voor de zakelijke gebruiker onderweg. In de auto kan de headset op één oor gedragen worden en de bediening verloopt vlekkeloos door de compacte module.

 

 

Onlangs heeft Plantronics deze nieuwe headset uitgebracht en Headsetwinkel.nl heeft de Pulsar 260 vanzelfsprekend opgenomen in haar assortiment. Zo blijven wij u steeds een compleet assortiment aanbieden met een ruime keuze. De Plantronics Pulsar 260 is in dat brede assortiment een uitstekende Bluetooth headset.
26-02-2007

RTX Dualphone 3088 nu op de Headsetwinkel

Bellen via internet én uw vaste telefoon?


Dan is de RTX Dualphone 3088 het antwoord waar u zolang naar gezocht heeft! Eindelijk een draadloze telefoon waarmee u kunt skypen zonder dat uw computer aanstaat. De RTX Dualphone 3088 is een DECT-toestel die eenvoudig is in het gebruik. Geen moeilijke instellingen: gewoon aansluiten op uw breedbandmodem of -router en uw reguliere telefoonaansluiting, en u bent klaar om te bellen.


De RTX Dualphone 3088 in het kort:

- Geen computer meer nodig
- Gratis bellen naar uw Skype-contacten
- Voordelig bellen met Skype-Out tarieven
- Blijven bellen met uw vaste telefoonoperator
- Berichtgeving gemiste oproepen en Voicemail
- Zien wie er belt: Skype-naam en foto op uw display
- Standaard 10 polyfonische beltonen
- En nog veel, veel meer!


Vele Headsetwinkel.nl klanten gingen u al voor en maken optimaal gebruik van de voordelen van dit multifunctionele toestel. U bent helemaal klaar voor de toekomst: VoIP-bellen wordt de nieuwe standaard. U merkt hier echter niets van, u blijft gewoon bellen zoals u gewend bent. De RTX Dualphone 3088 is dé hit van het moment!


Design

Het toestel heeft een strak, zakelijk design dat past bij elk bedrijfsinterieur of huishouden. Bovendien heeft de RTX Dualphone 3088 een fraai kleurenscherm en maakt het gebruik van de populaire Skype interface.

 

NU BLIJVEND IN PRIJS VERLAAGD:

 

De RTX DUALPHONE 3088 , nu voor slechts € 116,76 (ex. BTW)

 

BESTEL hem vandaag nog!


Scherpe prijzen, uitmuntende service
Alleen bij Headsetwinkel.nl

 
12-02-2007

Nieuwe Jabra headets

Nieuw in het assortiment van Headsetwinkel:


De Jabra T5330 en de Jabra BT8010


Het toonaangevende headsetmerk Jabra heeft weer een nieuwe lijn toegevoegd aan haar al brede assortiment. Jabra is al sinds jaar en dag hét merk Bluetooth headset. Sinds kort heeft het bedrijf zich ook op de draadloze office headset markt gestort. De gedachte hierachter is dat een draadloze office headset geschikt is voor iedereen: van professionele gebruiker tot thuisgebruiker. Een betaalbare prijs is hier één van de pijlers van.


Jabra T5330

De Jabra T5330 is geschikt voor lichte kantoorgebruikers met een gemiddelde gesprekstijd van 1 tot 4 uur per dag. Een ideale headset dus voor de gemiddelde beller. De headset laat zich uitspreken door een uniek ontwerp
die niet misstaat in een kantoor- of privéomgeving.

 

Een geweldige geluidskwaliteit en een tiental functies in een compacte behuizing van slechts 18 gram maken de headset helemaal af. De prijs voor draadloos telefoneren hoeft voor gemiddelde gebruikers vanaf nu geen obstakel meer te zijn. De Jabra T5330 is hiervoor de oplossing.

 


Jabra BT8010

Een nieuwe, uitzonderlijke headset in het Bluetooth segment. Jabra voldoet met deze headset aan de vurige wens van vele gebruikers om muziek te kunnen luisteren, en als het moet gesprekken kunnen aannemen zonder te veel gedoe en problemen. Werk en ontspanning vinden hun balans door het dragen van de BT8010.

De BT8010 is een complete headset waarmee u kunt telefoneren en muziek luisteren met stereo geluidskwaliteit. De headset bestaat uit een mono- en een stereo-unit. De stereo-unit draagt u wanneer u muziek luistert op kantoor, onderweg, of thuis. Wanneer u een inkomende oproep krijgt kunt u met de gebruiksvriendelijke aannameknop eenvoudig switchen naar een mobiel gesprek. De Jabra BT8010 is een headset die bij je past.
08-02-2007

Persbericht Netwerkshop

“Netwerkshop heeft er twee nieuwe webwinkels bij”

 

De Meern, 8 februari 2007 -
Netwerkshop heeft er weer twee nieuwe webwinkels bij: Portofoonwinkel.nl en Vergadertelefonie.nl Het totaal aantal webwinkels komt hiermee op acht. De twee nieuwe shops richten zich voornamelijk op de zakelijke markt. Professionele portofoons en audio/video vergadersystemen zijn producten waarin de winkels zich hebben gespecialiseerd.

Bedrijven kunnen bij Portofoonwinkel.nl terecht voor alles wat met portofoons te maken heeft. De webwinkel biedt een ruime keuze uit de modellen van onder andere Kenwood en Motorola. Het is voor de bezoeker zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een complete beveiligingsbundel samen te stellen. Ook een breed assortiment accessoires zoals headsets, batterijen en laders worden door Portofoonwinkel aangeboden.

Vergadertelefonie.nl heeft een uitgebreid assortiment Audio en Video conferencing oplossingen met merken als Konftel, Polycom, Clearone en Phoenix Audio. Deze merken zijn ideaal voor boardrooms,desktops en vergaderruimten van klein tot groot. Door de uitstekende geluidskwaliteit van de vergadersystemen is het net alsof u een conference in real-time bijwoont. Vanaf nu is ook afstand geen belemmering meer om een vergadering te missen en ontloopt u bovendien het toenemende fileprobleem. Netwerkshop voegt dan ook met trots deze nieuwe aanwinst toe aan haar webwinkel-portfolio.

“In de afgelopen jaren heeft Netwerkshop met succes onder andere de formules Headsetwinkel, Routershop en Wifishop ontwikkeld. Sinds de doorstart van de internetmarkt is het aantal webwinkels aanzienlijk gegroeid. De zakelijke markt wordt hierbij soms een beetje vergeten. Bedrijven verdienen een bijzondere benadering met wat meer extra service voor een totaaloplossing. Wij als specialist vinden het daarbij belangrijk om informatie voor de klant toegankelijk te maken. Dit in combinatie met een scherpe prijs is wat onze webwinkels onderscheidend maakt”, aldus Edo Foudraine, één van de oprichters van Netwerkshop.
05-02-2007

NIEUW: Siemens toestel met Bluetooth

In de markt is veelvuldig vraag naar een DECT-toestel met extra functionaliteiten zoals we die kennen van een mobiele telefoon. Het antwoord vindt u vanaf nu bij Headsetwinkel:

De Siemens Gigaset SL560

De SL560 sluit u gewoon aan op uw analoge telefoonaansluiting. De Bluetooth connectie zorgt ervoor dat u uw PC eenvoudig kan synchroniseren. Het downloaden van telefoonnummers, ringtones en foto’s doet u in een handomdraai. De Siemens SL560 combineert de voordelen van uw mobiele en vaste telefoon en u haalt dan ook een complete topper in huis met dit toestel.

Exclusief design
De SL-serie kenmerkt zich door het strakke, zakelijke design. Een groots toestel die een geweldige aanvulling is op uw interieur.

 Ga direct naar de productpagina en overtuig uzelf!

Bluetooth headset
Net zo interessant wellicht is het gebruik van een Bluetooth headset. Middels een headset kunt u handsfree en comfortabel telefoneren. Superieure geluidskwaliteit is standaard zoals u dat kan verwachten van een topmerk als Siemens. Kijk hiervoor naar onze speciale bundelaanbieding van de Siemens SL560 met Plantronics Voyager 510 WindSmart !

Klik hier!

Wat kunt u met dit toestel?

 • Opslaan van 250 namen, telefoonnummers en verjaardagen
 • Pairen met Bluetooth apparaten
 • Draadloos en handsfree telefoneren icm een Bluetooth headset
 • Downloaden van foto’s, telefoonnummers en ringtones
 • SMS’en
 • Zien wie er belt met Siemens FotoWeergave®
 • Stil telefoneren mbv Vibracall

  Inhoud pakket

 • Los basisstation
 • Handset met Bluetooth connectie
 • Losse lader

  Uiteraard kunt u voor dit nieuwe kwaliteitstoestel weer terecht bij Headsetwinkel. Als één van de weinige aanbieders kan Headsetwinkel de Siemens Gigaset SL560 leveren binnen 1 à 2 werkdagen.

  BESTELLEN
  Ga direct naar de productpagina om te bestellen!
 • 11-01-2007

  Plantronics CS60 op proef?

  U krijgt als zakelijke klant de draadloze headset 5 werkdagen op proef. Na deze vijf werkdagen vernemen we natuurlijk graag uw bevindingen met de headset. U kunt daarna zelf beslissen of u de headset wenst te behouden of retourneerd aan de headsetwinkel.

  Wat moet u doen?

  U hoeft enkel een aanvraag inclusief een uitreksel van de kamer van koophandel per fax of email te versturen. We nemen dan even contact met u op en zullen de proefplaatsing diezelfde dag nog voor u verwerken.

  Meer weten? Bel 030-6691223 of mail naar info@headsetwinkel.nl
  02-01-2007

  Gelukkig nieuwjaar

  Alle medewerkers van Netwerkshop B.V. willen u langs deze weg een gelukkig 2007 toewensen!

  We willen u bedanken voor al uw bestellingen in het afgelopen jaar, en we hopen dat we u ook in het nieuwe jaar van dienst mogen zijn.

  Het team van Netwerkshop B.V.
  02-01-2007

  Lancering portofoonwinkel.nl

   logoemail NetwerkShop is het nieuwe jaar goed begonnen met de lancering van een compleet nieuwe winkel.
  Vanaf vandaag is PortofoonWinkel uw specialist op het gebied van portofoons voor zowel kleinzakelijke als grootschalige uitrol van portofoon oplossingen. 

  Klik hier om direct naar Portofoonwinkel te gaan!

  Service

  Contact

  Bestelproces

  Algemene informatie