Home - Nieuws - 2008

22-12-2008

Headsetwinkel wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2009

 

Headsetwinkel wil al haar klanten en relaties bedanken voor het afgelopen jaar. 2008 was voor ons een jaar met vooruitgang en verbetering van onze bestaande services. U bent daarin vanzelfsprekend steeds weer een onmisbare factor geweest. Daarom willen wij u bedanken en wensen wij u en uw collega's fijne feestdagen en een voorspoedig 2009 toe.

Ook in 2009 staan wij weer graag tot uw dienst en kunt u bij ons terecht voor al uw telecom en headset oplossingen van Plantronics, Jabra GN Netcom en Sennheiser.

Met vriendelijke groet,


Patrick van Rosengarten
Manager Headsetwinkel.nl

Graag tot ziens in 2009! 
24-11-2008

Koop een draadloze headset en maak kans op 12,5 miljoen!

 

Spetterende eindejaarsactie

Headsetwinkel heeft weer een leuke actie voor haar klanten. Als u nu een Plantronics CS60 draadloze headset aanschaft, krijgt u gratis een half Oudejaarslot voor de trekking van 31 december aanstaande. 

Bij de Plantronics CS60 wordt bovendien een gratis hoornlifter meegeleverd om  gesprekken op afstand te kunnen aannemen.

 

Eindejaarsactie: slechts € 219,- ex. BTW

Wilt u dus kans maken om als miljonair 2009 in te gaan? Bestel dan snel!

De loten worden direct met uw bestelling meegestuurd. 

Superaanbieding:
met deze professionele kantoorheadset belt u met de handen vrij en bent u in staat om meer werkzaamheden uit te voeren in minder tijd. Daarnaast kunt u met de gratis hoornlifter gesprekken op afstand aannemen. Met elk half Oudejaarslot maakt u kans om € 12,5 miljoen te winnen bij de Staatsloterij.

Let op: actie is slechts geldig tot en met 29 december 2008 dus wees er snel bij!

 
11-11-2008

Nieuw bij Headsetwinkel: Dragon Naturally Speaking spraakherkenning software

Nieuw bij Headsetwinkel! De beste spraakherkennings software die er is, nu in een voordelige combinatie met de Plantronics CS60 USB draadloze headset. Direct klaar voor gebruik!

Met Dragon NaturallySpeaking 10 Standard stellen gebruikers documenten en e-mail- en chatberichten op eenvoudigweg door tegen hun computer te praten. Ze kunnen zelfs spraakgestuurd op internet surfen. Dragon NaturallySpeaking 10 zet spraak driemaal sneller om in tekst dan een gebruiker kan typen en het is tot maar liefst 99% nauwkeurig. Het programma herkent de stem direct en wordt gaandeweg steeds beter. Dragon NaturallySpeaking 10 doet al het werk. Gebruikers hoeven geen vinger uit te steken.

Gebruiksvriendelijk én leuk:

Dragon NaturallySpeaking is snel, simpel, tot 99% nauwkeurig en leuk voor het hele gezin.
Gebruikers hoeven geen ingewikkelde opdrachten uit hun hoofd te leren, maar hanteren normale spreektaal. Met één simpele spraakopdracht - "maak dat groter" - wordt het lettertype vergroot. Schrijven, bewerken en opmaken: alles gebeurt via de stem.

Met DNS 10 Standard kunnen gebruikers:

 • In recordtijd brieven schrijven
 • Online chatten
 • Ontspannen internetten
 • Veelgebruikte programma's aansturen.

  Verbeteringen in DNS 10 Standard:
 • Grotere nauwkeurigheid
 • Verbeterde interface
 • Verbeterde Help-informatie en rondleidingen
 • Quick Voice Formatting
 • Natuurlijke spraakopdrachten
 • Ondersteuning voor Mozilla Firefox.
 • Maak nu kennis met deze fantastische software, nu verkrijgbaar in een unieke bundel met een draadloze Plantronics CS60 USB headset!
  04-11-2008

  Kennismaken met de voordelen van headsets op de Regio Business Dagen


  Utrecht, 4 november 2008
  Headsetwinkel staat dit jaar weer op de Regio Business Dagen in de Jaarbeurs te Utrecht op 12 en 13 november 2008. In samenwerking met Plantronics betrekt Headsetwinkel standnummer 6 om bedrijven in de regio Utrecht de nieuwste headsets voor verschillende branches en functies te tonen. Om bezoekers kennis te laten maken met de voordelen van een headset kan tevens direct een vrijblijvende en gratis testperiode van tien dagen worden aangevraagd.

  Op deze editie van de Regio Business Dagen leggen beide bedrijven het accent op het voordeel en nut van headsets voor allerlei verschillende organisaties. “Veel mensen denken dat een headset alleen geschikt is voor een receptioniste” vertelt Patrick van Rosengarten, manager van Headsetwinkel. “Om de voordelen van een headset te benutten hoef je per definitie niet veel te bellen. Een headset brengt in principe bij elk gesprek al aanzienlijke benefits met zich mee.”

  Die voordelen zijn heel uiteenlopend. Op de beurs zullen medewerkers van Headsetwinkel en Plantronics laten zien dat je met een headset niet meer gebonden bent aan de werkplek. Dat nek- en rugklachten tot het verleden behoren en dat men in hetzelfde tijdsbestek meer werkzaamheden kan uitvoeren. Het ruime assortiment van Plantronics biedt voldoende keuze om te voorzien in de specifieke wensen en behoeften van bedrijven in verschillende branches.

  “Wij denken dat het ‘product’ headset nog niet voldoende bekend is onder bedrijven. Laat staan de positieve uitwerking op de werkzaamheden die hiermee gepaard gaan. We zijn blij dat we op deze beurs de dialoog met bezoekers kunnen aangaan, ondersteund door toonaangevend headsetfabrikant Plantronics. Bezoekers kunnen bovendien direct een gratis en vrijblijvende proefperiode van tien dagen aanvragen. Dat we dit tevens regionaal kunnen inkaderen is mooi meegenomen” aldus Van Rosengarten.

  De Regio Business Dagen vinden 12 en 13 november van 14.00 tot 20.00 uur plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het bezoeken van de beurs is gratis. Aanmelden kan op www.regiobusinessdagen.nl

   
  Voor meer informatie over headsets zie www.headsetwinkel.nl
   

   
  03-11-2008

  Webshops Netwerkshop nu ook 's avonds geopend


  Utrecht, 3 november 2008
  Netwerkshop heeft de openingstijden van haar webshops verruimd tot 21.00 uur. Met de nieuwe openingstijden wil de organisatie haar service verbeteren en klanten tegemoet komen die overdag niet in staat zijn een bestelling te plaatsen. 

  Alle webwinkels van Netwerkshop zijn vanaf nu van 09.00 – 21.00 uur geopend. Klanten staan tot 21.00 uur direct in contact met medewerkers van Netwerkshop. Dit kan telefonisch maar ook per e-mail en live-chat. Daarnaast worden alle bestellingen voor 21.00 uur ook de volgende dag bij de klant afgeleverd. 

  Het verruimen van de openingstijden is een weloverwogen beslissing geweest. Uit de cijfers van Netwerkshop blijkt dat een aanzienlijk deel van de bezoekers zich buiten kantooruren oriënteert op een mogelijke aankoop. Ook de veelvuldige vragen die klanten ’s avonds per e-mail stellen is hier een belangrijke indicator voor. 

  “Natuurlijk hopen we met deze beslissing extra omzet te genereren. Maar in de eerste plaats is het uitgangspunt om onze klanten nog beter van dienst te zijn en te anticiperen op de wensen die wij vanuit de markt ontvangen. Onze medewerkers staan elke werkdag klaar om alle vragen van klanten te beantwoorden. Dat dit nu ook telefonisch kan en dat geplaatste bestellingen voor 21.00 uur direct worden verzonden, vind ik een goede ontwikkeling. Daarnaast sluit dit uitstekend aan bij ons concept van kennis & service”, aldus Edo Foudraine directeur e-commerce bij Netwerkshop.

  Netwerkshop is een ervaren e-commerce organisatie. In de loop der jaren is het aantal webshops gegroeid en wordt er continu gesleuteld aan het concept om het webwinkelen bij Netwerkshop zo plezierig mogelijk te maken. Het aanbod van elf webshops varieert van netwerkapparatuur en games tot allerhande zakelijke telecomoplossingen.

   

  Voor meer informatie over Netwerkshop en haar webwinkels zie: www.netwerkshop.nl
  15-10-2008

  Belangrijke mededeling voor Jabra GN Netcom 9120 gebruikers

  Veiligheidskennisgeving


  Beste Headsetwinkel klant,


  Wij hebben een belangrijke mededeling voor onze klanten die tussen januari 2005 en september 2008 een Jabra GN9120 draadloze headset hebben besteld.

  Jabra GNNetcom heeft Headsetwinkel op de hoogte gebracht van het feit dat er in bepaalde GN9120-headsets die in de periode 2005-2008 op de markt zijn verspreid, mogelijk kortsluiting kan worden veroorzaakt door oververhitting van de batterij. Deze batterij bevind zich in 'het oortje' van de draadloze 9120 headset en niet in het basisstation. Wereldwijd zijn er meer dan 1 miljoen stuks GN9120 verkocht en minder dan vijftig voorvallen zijn gerapporteerd bij GNNetcom. Waarbij echter van geen enkel geval sprake was in Nederland.

  Doordat Jabra GNNetcom en Headsetwinkel productveiligheid hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij als voorzorgsmaatregel een terughaalactie opgestart. De batterijen met een verhoogd risico zijn afkomstig van onze voormalige batterijleverancier, ATL (Amperex Technology Limited), Hongkong. GNNetcom heeft overigens met deze batterijleverancier en dit batterijtype gebroken.

  Inmiddels heeft Headsetwinkel samen met Jabra GNNetcom alle batterijen in onze huidige voorraad vervangen en kan de 9120 dus zonder problemen aangeschaft worden. Voor producten die voor 30 september 2008 zijn aangeschaft, verzoeken wij u dringend om de batterij te controleren naar aanleiding van onze daarvoor speciaal opgezette instructies. Het vervangen van deze batterij is heel eenvoudig en wordt volledig vergoed door Jabra GNNetcom. Voor vragen kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen met uw contactpersoon binnen Headsetwinkel. Wij zullen vervolgens de aanvraagprocedure in gang zetten om de batterij te vervangen.

  Batterij vervangen
  Op onze speciale website kunt u bekijken welke batterijen vervangen dienen te worden. Klik hier voor de instructies om de batterij te vervangen en kosteloos een vervangende batterijset te bestellen. U kunt zelf een vervangende accu voor de GN9120 aanvragen. Dit heeft u in een handomdraai geregeld op de website www.jabra.com/battery.

  Mocht u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden, dan kunt u ons altijd bereiken op 030 - 669 12 23. Of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl


  Met vriendelijke groet,

  Headsetwinkel.nl,


  Patrick van Rosengarten
  Manager Headsetwinkel
  07-10-2008

  Office headset van Sennheiser voor mobiele professionals

  VMX 100 Office draadloze headset

  Sennheiser komt met een nieuwe draadloze headset voor op kantoor: De VMX 100 Office. De VMX 100 Office is een Bluetooth headset met een draadloos basisstation. Hierdoor bent u niet gebonden aan uw telefoontoestel en vergroot u het standaard Bluetooth bereik van 10 meter naar 35 meter!

  De VMX 100 Office is hetzelfde type als de succesvolle Sennheiser VMX 100 Bluetooth headset voor mobiele telefoons. Deze headset kenmerkt zich in superieure geluidskwaliteit zoals we dat van Sennheiser gewend zijn. Aangevuld met een extreem draagcomfort voor lange belsessies maakt dit hem ideaal voor mobile professionals. 

  Alles-in-1 headset

  Zeer interessant aan de VMX 100 is de mogelijkheid om de headset niet alleen aan uw mobiele telefoon te koppelen, maar ook aan elk willekeurig bureautoestel, PDA of PC. Tegelijkertijd handsfree telefoneren met uw Skype contacten en het telefoonverkeer op uw bureautoestel afhandelen, was nog nooit zo makkelijk.

  Nu bestellen? Klik hier om de Sennheiser VMX 100 Office headset te bestellen voor slechts € 249,-

   
  02-10-2008

  Headsetwinkel uitgeroepen tot beste reseller Plantronics headsets in Nederland

   

  Utrecht, 2 oktober 2008 Headsetwinkel is de beste leverancier op het gebied van Plantronics headsets in Nederland volgens distributeur GO Telecom. De prestaties van Headsetwinkel zijn bekroond met een award. Dit is vorige week bekend gemaakt tijdens het GO Telecom Dealer Event op 25 september.

  Een headset is geen ingewikkeld product en om een headset te gebruiken hoeft men geen technicus te zijn. Het bedrijfsleven weet echter vaak niet welke meerwaarde headsets hebben voor hun organisatie. Op dit terrein valt nog veel te winnen en daarom is het verkopen van headsets aan de andere kant tegelijkertijd ook een kunst.

  Deze kunst beheerst Headsetwinkel. De verkoopvaardigheden van Headsetwinkel zijn bekroond met de award ‘Beste leverancier PlantronicsHeadsets.nl’ welke werd uitgereikt tijdens het GO Telecom Channel Partner Event. Uit 750 resellers heeft GO Telecom drie resellers genomineerd die in aanmerking komen voor de award: Shop4Telecom, SB Commerce en Headsetwinkel. De prestaties van de genomineerden worden in kaart gebracht en aangevuld met waarden op het domein van assertiviteit, creativiteit en campagnes, consistent aanbieden van headsets en het uitvoeren van activiteiten.

  Het is juist nèt dat beetje extra waardoor Headsetwinkel de award in de wacht heeft gesleept. Björn Heisterkamp, Marketing Manager van GO Telecom: “Tegenwoordig speelt het online aanbieden van producten een steeds belangrijkere rol. Headsetwinkel heeft online een dominante positie en heeft bewezen dit consistent uit te dragen naar haar klanten. Natuurlijk spelen omzet en verkoop een aantoonbare rol. Maar bij Headsetwinkel heerst een duidelijke filosofie en een creatieve sfeer die deze organisatie zo onderscheidend maakt. Om de lijnen uit te zetten naar een zekere toekomst, is een dergelijke bedrijfsopvatting onontbeerlijk.”

  Manager van Headsetwinkel, Patrick van Rosengarten, is uiterst tevreden met de award. “Wij hebben al jarenlang een goede relatie met GO Telecom en een enorme commitment naar het merk Plantronics. Bij een headset komt heel wat meer kijken dan alleen prijs. Onze mix van een hoogwaardig kennisniveau, creativiteit en een totaalaanbod heeft ons een sterke positie op de markt opgeleverd. Dit heeft zich uitbetaald met deze award. Ik ben met recht trots.”
  01-10-2008

  Nieuwe callcenterheadset van Plantronics

  Nieuwe headset speciaal voor callcenters

  Plantronics is natuurlijk al jaren gespecialiseerd in professionele headset oplossingen. Het merk komt nu weer met een nieuwe headset: De Plantronics EncorePro. Een headset speciaal vervaardigd voor toepassing in het callcenter.

  Hogere productiviteit in callcenter

  De headset is zo ontworpen dat tegelijkertijd de productiviteit als de ergonomie op de werkvloer bevorderd wordt. De EncorePro van Plantronics is een breedband headset, hierdoor worden kristalheldere gesprekken gecreerd tussen agent en klant.

  Tevens beschikt de nieuwe headset over een omgevingsgeluid werende microfoon en een unieke microfoonhouder voor een perfecte afstelling. Misverstanden tussen agent en klant zullen tot een minimum worden beperkt.

  De nieuwe standaard in callcenter headsets, de Plantronics DuoPro, heeft een lichtgewicht ontwerp met zachte imitatielederen oorkussens. Doordat de headset zo licht is en zich aanpast aan de vorm van het hoofd van de gebruiker, kan hij de hele dag zonder problemen gedragen worden.
   
  Enkeloors en dubbeloors uitvoering

  De Plantronics EncorePro callcenterheadset is leverbaar in een monoraule en  binaurale uitvoering. Monoraul voor omgevingen waarin overleg met collega's van belang is, en binaural voor omgevingen waarin een volledige focus is vereist op het gesprek met de klant.

  Callcentermedewerkers enthousiast over EncorePro

  Tijdens een recent onderzoek onder callcentermedewerkers die een proef deden met de EncorePro kwam aan het licht dat 60 procent van mening was dat de pasvorm van de headset verbeterd was, 65 procent zei dat de geluidskwaliteit beter was en 70 procent gaf te kennen het ontwerp fraaier te vinden dan dat van bestaande headsets. * 

  Begin 2009 op de Nederlandse markt gebracht
  De nieuwe Plantronics EncorePro callcenter headsets zijn naar schatting begin 2009 leverbaar. Zodra wij de eerste exemplaren binnen hebben zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte brengen, als u dat wenst. Ook zullen wij dan speciaal voor callcenters onze eerste testresultaten naar buiten brengen.


  * Bron: www.breekpunt.nl
  22-09-2008

  Nog tot eind september gratis hoornlifter bij Plantronics headsets

  Gratis hoornlifters!

  Een draadloze headset bestellen bij Headsetwinkel wordt nog aantrekkelijker. Bij elke draadloze kantoorheadset van Plantronics wordt gratis een hoornlifter meegeleverd.

  Met de HL10 hoornlifter benut u nog meer voordelen van een draadloze headset. Een hoornlifter wordt geplaatst tussen de hoorn en het telefoontoestel.

  Doordat de hoornlifter in contact staat met uw draadloze headset, bent u in staat om op afstand elk gesprek aan te nemen. 

  Bestel nu het ideale accessoire voor uw draadloze headset!

   

  Actie loopt tot eind september

  Maar let op: wees er snel bij want de hoornlifter krijgt u alleen gratis als u voor 1 oktober 2008 besteld.

  Klik hier om direct naar onze topaanbiedingen te gaan!

   
  18-08-2008

  Plantronics Summersales!

  Sale! Sale! Sale!

  Mis 'm niet: de Plantronics Summersales, exclusief bij Headsetwinkel! U behaalt in de laatste dagen van de zomermaanden extra voordeel door een draadloze headset van Plantronics aan te schaffen.

  U profiteert natuurlijk al van draadloze vrijheid en een hogere productiviteit door te kiezen voor een draadloze headset. Maar door voor Plantronics te kiezen, ontvangt u vanaf nu een gratis Bluetooth headset t.w.v. € 25,20.

  Wacht niet langer en bestel dus vandaag nog een draadloze kantoorheadset van Plantronics. De modellen waarbij wij u een gratis Bluetooth headset cadeau doen zijn: de Plantronics CS60, CS70N, CS351N, CS361N en Voyager 510 system.

  De bestelling heeft u snel geleverd: binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd! 

   

  Plantronics Explorer 230 Bluetooth headset

  De Explorer 230 is de nieuwste Bluetooth headset van Plantronics. De Explorer 230 Bluetooth headset is een gebruiksvriendelijk instapmodel. Speciaal geschikt voor in de auto met zijn noise-cancelling microfoon, voert u nu ook in de auto de meest heldere gesprekken.

  Deze nieuwste Bluetooth headset van Plantronics is geschikt voor de meeste mobiele telefoons met Bluetooth. Het is een lichtgewicht model van slechts 11 gram en daardoor heel comfortabel te dragen tijdens lange ritten.

  Ook in de auto belt u nu veel comfortabeler én ook nog eens veilig!

   

  Let op! Actie loopt van 1 augustus t/m 30 september 2008. Wees er dus snel bij zodat u bij elke draadloze bestelling een Bluetooth headset cadeau krijgt.
  14-07-2008

  Tasendas.nl Online

  Tasendas.nl is dé specialist op gebied van laptoptassen. TasenDas verkoopt verschillende soorten laptoptassen, digicam tasjes, mp3 tasjes en gsm tasjes.

  Bent u op zoek naar een goede notebooktas? Dan bent u bij Tasendas aan het juiste adres!

  Tasendas is onderdeel van Netwerkshop BV . Netwerkshop is sinds 2001 actief op internet met verschillende online winkels. Tasendas is dus een betrouwbaar adres voor uw online bestellingen. Tevens heeft Tasendas een klantenservice die op werkdagen tegen lokaal tarief telefonisch per e-mail en online chat te bereiken is.


  Tasendas verkoopt verschillende bekende merken zoals Golla, Samsonite, Abbrazzio en Belkin !

  De speerpunten van Tasendas zijn:

  - Kennis & service.
  - Snelle levering.
  - Deskundig advies
  - Snelle reacties op e-mail.
  - 40 uur per week telefonisch bereikbaar.
  - Betrouwbare en verzekerde verzending via TNT post.
  03-07-2008

  Minder kans op RSI dankzij headset

  In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht lopen werknemers die lang achter hun pc zitten geen groter risico op RSI. Monotone handelingen en werken onder lunchtijd hebben daarentegen wel een negatief effect op de klachten.

  Dit komt naar voren in onderzoek van Stefan IJmker waarmee hij is gepromoveerd aan het VU Medisch Centrum. Hij hield hiervoor twee jaar lang bij 2000 kantoormedewerkers bij hoe lang zij achter de computer zaten en of zij last hadden van een muisarm. Uit zijn onderzoek kwam de verrassende conclusie dat er geen direct verband bestaat tussen de tijd die iemand doorbrengt achter het computerscherm en het risico op RSI.

  Vijf factoren
  Waar komen de klachten dan wel vandaan? Volgens IJmker spelen hierbij verschillende factoren een rol: weinig afwisseling in werktaken, lage waardering van het werk, gelijktijdig telefoon- en computergebruik, sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor werktaken en doorwerken tijdens lunchpauzes.

  Als vier of vijf van deze factoren op een medewerker van toepassing zijn wordt de kans op RSI-klachten vijf keer zo groot. Sommige factoren zijn moeilijk te beïnvloeden (bijvoorbeeld lage werkwaardering), maar gelijktijdig gebruik van telefoon en pc is eenvoudig op te lossen met een goede headset.

   

  Bron: HRPraktijk.nl
  27-06-2008

  Bereik Jabra GN9300 headset serie verbeterd! Draadloos bereik tot 120 meter

  Meer en beter draadloos

  Fabrikant Jabra heeft haar innoverende techniek doorgevoerd in haar topserie 9300. De draadloze headsets Jabra GN9330 en Jabra GN9350 hebben nu een verbeterd bereik tot 120 meter in een kantooromgeving.

  Daarnaast zijn ook de materialen van de headsets aangepast. Jabra maakt nu voor de GN9300 serie gebruik van zachtere en flexibelere materialen waardoor deze draadloze headsets comfortabeler zijn te dragen. Ook de microfoon van de headset kan door de doorgevoerde verbeteringen comfortabeler geplaatst worden.


  De GN9300 serie: voor elk wat wils

  De Jabra GN9300 serie biedt voor iedereen een uitstekende oplossing.  Jabra GN9330e

  Is geschikt voor gebruik met de vaste telefoon. Kan in principe op elk vast toestel op een bureau worden aangesloten.

     Jabra GN9350e

  Deze draadloze headset combineert het mooie van twee werelden: geschikt voor de vaste, traditionele telefoon, én voor IP-telefonie via een vast IP-toestel of PC. Ook voor deze draadloze headset geldt: aan te sluiten op ieder toestel.

   


  Jabra GN9330e USB

  Geschikt voor IP-telefonie middels de PC. Dankzij de USB-aansluiting van deze draadloze headset kan u vanaf nu op hoogwaardig niveau telefoneren via uw PC. Ideale skype headset!
  23-05-2008

  Gratis Oranje verassing bij iedere draadloze headset!


  Koop nu een draadloze headset! Want....

   

  Bij iedere draadloze headset verzenden wij een gratis Oranje-verassing!

   

   

  Het EK-voetbal in Oostenrijk en Zwitserland begint op 7 juni en eindigt op 29 juni 2008. Dit is dus hét moment om helemaal in de Oranje stemming te komen.

   

   

  Gratis Oranje verassing bij iedere draadloze headset

  Bij elke aankoop van een draadloze kantoorheadset sturen wij een gratis Oranje-verassing mee. Het maakt dus niet uit of u nou van Plantronics, GN Jabra of Sennheiser een headset koopt, u krijgt altijd een leuke attentie toegestuurd.

   

  Sjaals, hoedjes, toeters, opblaashamers, punthoeden

  Voor elk is er wat wils: Headsetwinkel heeft een aantal leuke Oranje-attributen voor u geselecteerd waarmee u gegarandeerd sfeermaker bent als u het Nederlands Elftal op het EK-voetbal aanmoedigt.

    En nog veel meer!

   

  Bestel snel en laat deze mooie kans niet aan u voorbij gaan, want: de actie is geldig zolang de voorraad strekt. Dus OP = OP.
  16-05-2008

  Ontdek de ergonomische meerwaarde van headsets met de Gezond in Bedrijf Beurs Quiz

  Utrecht, 16 mei 2008 Headsetwinkel demonstreert op de Gezond in Bedrijf beurs 2008 de ergonomische voordelen van Plantronics headsets. Bezoekers kunnen op een leuke manier de meerwaarde van headsets ontdekken door deel te nemen aan de Gezond in Bedrijf Beurs Quiz. Deelnemers zien hun moeite niet onbeloond: aan de luxe bar van Headsetwinkel wordt vers geperste jus d’orange geserveerd. Onder de winnaars wordt bovendien een Philips Wake-up Light en diverse headsets verloot. Headsetwinkel en Plantronics zijn op 21 en 22 mei 2008 te vinden op stand A11 in de Jaarbeurs te Utrecht.

  Ergonomisch en gezond werken door een headset te gebruiken staat centraal op de stand van Headsetwinkel. Een headset en ergonomie klinkt misschien als een logische combinatie, maar voor veel bedrijven en organisaties is dit echter nog niet zo duidelijk. Headsetwinkel is al jaren professional in headsets en met deze ervaring wordt de meerwaarde van een headset tastbaar gemaakt voor bezoekers op de Gezond in Bedrijf beurs.


  Aan bezoekers wordt eenvoudig uitgelegd welke voordelen werken met een headset met zich meebrengt. Er wordt gedemonstreerd dat de mobiliteit op de werkvloer wordt verhoogd door de draadloze vrijheid van een headset. Een fax ophalen in een andere ruimte is geen probleem meer. Een hoorn tussen nek en schouder inklemmen behoort ook voorgoed tot het verleden. Plantronics headsets worden handsfree gedragen zonder lastige draden waardoor nek- en rugklachten worden voorkomen.


  Het bijzondere van deze editie van de Gezond in Bedrijf beurs is dat Headsetwinkel en Plantronics de stand hebben ingericht met een luxe bar. Onder het genot van een drankje kunnen bezoekers meedoen aan de Gezond in Bedrijf Quiz en de nieuwste modellen headsets bewonderen. Door deel te nemen aan de quiz dingen bezoekers automatisch mee naar leuke prijzen. Met als hoofdprijs een Philips Wake-up Light.


  Benieuwd geworden naar wat een headset voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u gewoon even gezellig plaatsnemen aan onze luxe bar voor een lekker drankje? Kom dan gerust naar stand A11. De beursmedewerkers van Headsetwinkel en Plantronics vertellen u alles wat u wilt weten.
  07-05-2008

  Knallende EK-actieprijzen!

  Beste Headsetwinkel klant,

   

  Het is weer opletten geblazen. Bij een bijzondere gelegenheid als het EK-voetbal 2008 in Oostenrijk en Zwitserland hoort natuurlijk een echte Headsetwinkel actie. Het assortiment Jabra headsets is in de periode 28 april t/m 30 juni 2008 zeer scherp geprijsd.

   

  Kies hieronder uw favoriete headset en profiteer direct van deze knalprijzen!

   

   

   


  Draadloze headsets

  Jabra GN9330
  Jabra 9120 Micro
  Jabra GN9120 Micro+GN1000
  Jabra GN9330+GN1000

   

  Draadgebonden headsets

  Jabra GN2100 Flex3in1 NC
  Jabra GN2100 Flex Duo NC
  Jabra GN2100 Micro 3in1
  Jabra GN2100 Micro Duo
  Jabra GN2000 Flex Mono NC
  Jabra GN2100 Flex Duo NC
  Jabra GN2000 ST Mono
  Jabra GN2000 ST Mono
  Jabra GN1000

   

  Normale prijs

  Normaal: € 269,-
  Normaal: € 299,-
  Normaal: € 381,-
  Normaal: € 351,-  Normale prijs

  Normaal: € 178,-
  Normaal: € 187,-
  Normaal: € 167,-
  Normaal: € 160,-
  Normaal: € 109,-
  Normaal: € 139,-
  Normaal: € 89,-
  Normaal: € 119,-
  Normaal: € 82,-

   

  EK-actieprijs

  EK-actieprijs € 229,-
  EK-actieprijs € 229,-
  EK-actieprijs € 249,-
  EK-actieprijs € 249,-  EK-actieprijs

  EK-actieprijs €158,-
  EK-actieprijs €167,-
  EK-actieprijs €150,-
  EK-actieprijs €140,-
  EK-actieprijs € 99,-
  EK-actieprijs € 119,-
  EK-actieprijs € 69,-
  EK-actieprijs € 99,-
  EK-actieprijs € 49,-

   

  Meer informatie?
  Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan vandaag nog naar 030 - 669 12 23. Wij helpen u graag bij de juiste keuze van uw headset en voorzien u van actuele prijzen of een scherpe offerte. Mailen kan ook: info@headsetwinkel.nl
  21-03-2008

  Kies nu voor een draadloze headset!


  Fantastische aanbieding op Plantronics headsets!

  Altijd al met een headset willen bellen? Loopt u al een tijdje met het idee om uw verouderde headsets te vervangen? Nu is het moment! De hardlopers van Plantronics als de CS60, CS70N, CS351N en CS361N draadloze headsets zijn tijdelijk in prijs verlaagd.


  + Gratis hoornlifter!

  Nu alle draadloze headset met hoornlifter om op afstand aan te nemen! Kiezen voor een draadloze headset wordt nu wel heel makkelijk.

  Wat dacht u van de meest succesvolle draadloze headset aller tijden: de CS60, nu voor slechts € 219,- Of een bedrade headset vanaf € 69,-! Ongeloofwaardig? Misschien. Wij kunnen alleen stellen dat u bij Headsetwinkel de beste aanschafprijs heeft.


  Een greep uit onze speciale aanbiedingen (prijzen ex. BTW):

  Plantronics CS60
  , nu: € 219,-! meest gebruikte headset met meerdere draagstijlen

   

   
  Plantronics CS70N
  , nu: € 259,-! stijlvolle headset om het oor gedragen

   

   
  Plantronics H251N
  , nu: € 89,-! hoofdband bedrade headset geschikt voor langdurig gebruik

   


  Wees er snel bij want aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt!


  De beste deals heeft u bij Headsetwinkel


  Meer informatie over de aanbiedingen:

  T: 030 - 669 12 23
  E: info@headsetwinkel.n
  21-03-2008

  Plantronics headsets voldoen aan strengste normen voor gebruik, prestaties en milieu


  De TCO '07 norm

  TCO is het keurmerk van de onafhankelijke organisatie TCO Development. Jaarlijks labelt TCO producten die in aanmerking komen voor dit keurmerk. Dit jaar heeft Plantronics de eer om het TCO '07 keurmerk te mogen dragen.

  Elke door Plantronics ontworpen headset voldoet aan de strengste normen van prestaties en milieu. Wat zegt dit precies? De Plantronics producten zijn ontworpen om mensen gemakkelijk te laten werken waardoor een verkoper bijvoorbeeld zijn prestaties uit zijn gesprekken verhoogd. En dit allemaal gezond en verantwoord zonder hoorn tussen nek en schouder te klemmen. Ook het milieu wordt gespaard door het gebruik van duurzame grondstoffen en productieprocessen volgens de strengste milieunormen.

  Voor draadloze headsets betekent het ook dat deze voldoen aan de eisen van straling. Geruchten over schadelijke straling van headsets kunnen dus afgeschreven worden.

  Goedgekeurde Plantronics producten

  CS60
  CS60 USB
  CS351N
  CS361N
  CS70N
  Alle Supraplus bedrade headsets
  .Audio 910
  Alle Encore bedrade headsets
  .Audio 990
  Alle Duoset bedrade headsets
  Explorer 330, 340, 350
  Alle Bluetooth Voyager en Discovery headsets
  07-03-2008

  Maart Mega Maand: Vier headsets halen, drie betalen!  Spectaculaire aanbieding!
  Welkom bij de meest spectaculaire aanbieding van het moment. Headsetwinkel heeft samen met Jabra/GN een aantal producten geselecteerd die deze maand zeer voordelig geprijsd zijn.


  Maart Mega Maand*

  Wat betekent de Maart Mega Maand? Het is heel eenvoudig: bij aanschaf van drie dezelfde Jabra headsets ontvangt u de vierde helemaal gratis! U kunt kiezen uit speciaal voor u geselecteerde producten uit ons assortiment.

   


  De Jabra GN9120 Flex draadloze headset

   

   


  De Jabra GN 9330 draadloze headset

   
  De Jabra GN2000 NC mono draadgebonden headset (met aansluitkabel!)

  De Jabra GN2000 NC duo draadgebonden headset (met aansluitkabel!)

   

  Wij hebben het al makkelijk voor u gemaakt, want beide draadloze headsets kunnen op vrijwel elk vast bureautoestel worden aangesloten. En om het u nog makkelijker te maken hebben we bij beide draadgebonden headsets een universele aansluitkabel in de bundel opgenomen!


  Bestel vandaag nog of vraag een vrijblijvende offerte aan!

  Bestel de Jabra headsets zo snel mogelijk, want de actie is slechts geldig tot 31 maart 2008! En wees er snel bij want OP = OP. Klik hier om een offerte aan te vragen, of bel 030- 669 14 04 of mail naar info@headsetwinkel.nl


  * Alleen geldig als u drie dezelfde headsets besteld, geldig zolang de voorraad.
  28-02-2008

  Eindelijk specialist in consumenten headsets: Headsetcenter.nl

  de Meern, 28 februari 2008 Het jongste initiatief van Netwerkshop BV heet Headsetcenter. Headsetcenter is speciaal bedoeld voor de ‘gewone’ man of vrouw en heeft het grootste assortiment Bluetooth headsets, PC headsets en headphones van merken als Jabra, Plantronics en Sennheiser. Headsetcenter is inmiddels de tiende webwinkel van Netwerkshop en wil met de headset de nog onderbelichte consumentenmarkt veroveren.

  Corporate organisatie Netwerkshop is helemaal thuis in headsets. één van de eerste webshops -Headsetwinkel- is al sinds 2003 enorm succesvol in professionele headsets voor de zakelijke markt. Headsetcenter spitst haar aanbod meer toe op consumentenproducten. Het assortiment bestaat uit headsets die gebruikt kunnen worden voor mobiele telefoon, PC en audio-apparaten.

  Directeur e-commerce van Netwerkshop, Edo Foudraine: "We zagen steeds meer vraag naar Bluetooth en PC headsets, voornamelijk door consumenten. Dit is natuurlijk een prettige constatering, maar voor Headsetwinkel gaf dit een overload aan drukte. Het idee ontstond daarom al gauw om ons aanbod te splitsen in consumenten en zakelijke producten. Headsetwinkel voor de zakelijke markt en Headsetcenter voor de consumentenmarkt. Onze gedachte achter de splitsing is dat het overzicht bewaard wordt. Bovendien kunnen we beide doelgroepen van een significant betere dienstverlening voorzien met een daarop afgestemd productenaanbod en ondersteuning bij de aankoop”.

  Headsetcenter wil het voor de consument niet te moeilijk maken met zakelijke oplossingen waarbij technische aspecten vaak een grote rol spelen. Een headset is een handig hulpmiddel en kan door iedereen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan bellen in de auto of een headset voor gaming. Eenvoud komt dan ook centraal terug op de webwinkel van Headsetcenter door zeer uitgebreide en duidelijke productinformatie. Het wordt klanten met de kieshulp daarnaast makkelijk gemaakt om een keuze te maken voor een geschikte headset.

  “Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en een PC. Daarop een headset aansluiten is kinderspel. "Wij denken dat de headset net zo standaard wordt als een DVD-speler. Een headset is er voor iedereen. Met Headsetwinkel zijn we de grootste zakelijke online specialist in de Benelux. Het is onze ambitie om van Headsetcenter de grootste speler op de online consumentenmarkt te maken" aldus Edo Foudraine.

  In de komende weken heeft Headsetcenter een aantal zeer aantrekkelijke openingsaanbiedingen. De eerste klanten krijgen korting op geselecteerde producten uit het Bluetooth en PC assortiment. De aanbiedingen variëren per week. Klanten kunnen zich abonneren op de speciale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de openingsaanbiedingen. Voor meer informatie zie www.headsetcenter.nl


  Over Netwerkshop

  In 1999 ontstond het idee om een e-commerce concept voor specialistische webwinkels te starten. De eerste webwinkel -Routershop- was zeer succesvol en daarom werden er al snel andere webwinkels zoals Wifishop en Headsetwinkel aan het concept toegevoegd. De essentie is dat iedere webshop specialisten in huis heeft die op basis van vakkennis klanten kunnen ondersteunen. Onderscheidend ten opzichte van andere concepten is dat de klant bij Netwerkshop het gevoel krijgt bij een 'echte' winkel te winkelen. Medewerkers hebben uitstekende kennis, weten welke producten ze verkopen en kunnen klanten daardoor effectief adviseren bij hun aankoop. Het tweede uitgangspunt is dat bij een specialistische webwinkel een high service level hoort. Klanten vinden bij elke webshop van Netwerkshop een uitstekend serviceniveau dankzij de ruime contactmogelijkheden, snelle levertijden en de eigen helpdesk.

  De webwinkels van Netwerkshop: Routershop.nl Wifishop.nl Headsetwinkel.nl Headsetcenter.nl Portofoonwinkel.nl Voipshop.nl Vergadertelefonie.nl Xboxhome.nl Wiihome.nl Ps3home.nl


  Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Francois Bakker, PR & Communicatie, telefoon 030 - 669 14 04, e-mail fbakker@headsetcenter.nl  28-01-2008

  Connect-programma Plantronics verwelkomt twee nieuwe Premium Partners

  Hoofddorp, 28 januari 2008 –– Afgelopen week zijn twee nieuwe Premium Partners toegetreden tot het Plantronics ‘Connect’-partnerprogramma: Newtel Essence en Headsetwinkel.nl. Het partnerprogramma is gericht op het vergroten van de verkoop- en marketingkennis van de resellers van Plantronics. Om Premium Partner te worden moet een reseller aan een aantal voorwaarden voldoen. Er wordt gekeken naar omzetcijfers, acquisitiebeleid en of ze net die extra stap zetten die andere resellers niet zetten. In heel Nederland zijn er op dit moment slechts drie Premium Partners: Newtel Essence en Headsetwinkel.nl en Shop4Telecom, die in september 2007 Premium Partner werd.

  Newtel Essence, marktleider in de contact center markt, is zeer te spreken over het programma. “Deelnemen aan het ‘Connect’-programma was voor ons een logische stap,” zegt Serge Poppes, commercieel directeur van Newtel Essence. “Het programma geeft toegang tot uitgebreide productinformatie van Plantronics waardoor we een kwalitatief hogere service aan onze klanten kunnen bieden. Dit zal onze marktpositie verder versterken. Om als Premium Partner deel te kunnen nemen is een bevestiging van de prettige samenwerking die we al jaren met Plantronics hebben.”

  Headsetwinkel.nl, online de nummer één leverancier van headsets, is ook te spreken over het programma. “Door aan te sluiten als Premium Partner bij het ‘Connect’-programma wordt de samenwerking met Plantronics duidelijk op een hoger plan gezet. We zien het als een bekroning op de vruchtbare samenwerking,” zegt Edo Foudraine, directeur e-commerce van Headsetwinkel.nl. “Het partnership stimuleert verdere groei in verkoop en service en het draagt bij aan de professionalisering van onze diensten. Dit zal resulteren in een toename van klantvertrouwen.”

  Iedere Connect deelnemer krijgt een accountmanager toegewezen die hulp biedt bij sales promotion. Ze krijgen ondersteuning op het gebied van demonstraties, het uitzetten van samples, joint promotions en de algehele marketingplanning. De speciaal voor het programma opgerichte portal biedt toegang tot productinformatie, case stories, direct marketing en verkoophulpmiddelen. Daarnaast ontvangen de deelnemers maandelijks de ‘Connect’-nieuwsbrief.


  Het ‘Connect’-programma is niet alleen voor de resellers een kans om hun kennis van Plantronics te vergroten maar ook andersom. Plantronics kan hierdoor beter inspelen op de wensen van de resellers en haar service optimaliseren.


  Om te registreren voor het Connect Partner Programma kijk op www.plantronet.com


  Over Plantronics
  Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics’ ervaring in mission critical communicatie – waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden “One small step for man…” vanaf de maan. Plantronics’ producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876.

  Voor meer informatie voor de pers:

  Lubbers & De Jong
  Elske van Gent
  T: +31 (0)20 421 05 65
  E: elske@l-dj.nl  11-01-2008

  Hoeveel draadloze headsets werken er in één ruimte?


  "Hoeveel draadloze headsets kunnen er in één ruimte operationeel zijn? En storen die headsets als ze tegelijk gebruikt worden?" Dit is een vraag die onze medewerkers veelvuldig te horen krijgen. Reden voor Headsetwinkel om hier deze week een nieuwsitem aan te wenden.

   

  Waarmee dient u rekening te houden?

  Als u wilt weten hoeveel draadloze headsets er gebruikt kunnen worden in een bepaalde omgeving, moet u met een paar zaken rekening houden. De belangrijkste hiervan zijn:
  1. Het aantal gelijktijdige headsetgebruikers
  2. De indeling en het ontwerp van het kantoor
  3. De draadloze technologie die wordt gebruikt (bijvoorbeeld Bluetooth® of DECT)

  Bluetooth- en DECT-systemen werken met verschillende frequenties en er zullen dus geen storingen optreden.


  Advies bij draadloze kantoor headsets

  Overzicht
  U moet rekening houden met een groot aantal onderling samenhangende factoren om het aantal draadloze headsets te bepalen dat u wilt gaan gebruiken. Daarom is het uiterst moeilijk om een exact advies te geven.
  Plantronics raadt klanten die meer dan 70 draadloze headsets willen inzetten daarom nadrukkelijk aan om een inspectie te laten uitvoeren. Neem contact op met Headsetwinkel als u van plan bent om meer dan 70 headsets in één ruimte te gebruiken.

  Als algemene richtlijn geldt dat er 70 headsets zonder problemen tegelijk kunnen worden gebruikt. Bij een normaal bedrijf, waar werknemers niet meer dan 30-40% van hun tijd aan het bellen zijn, zullen 120 headsets waarschijnlijk ook geen problemen geven. Afhankelijk van de omgeving is het mogelijk om meer headsets te gebruiken, maar voor een specifiek advies is een inspectie noodzakelijk.

  Achtergrond
  Er wordt beweerd dat het assortiment draadloze DECT-headsets van Plantronics 70 ‘kanalen’ hebben. Er wordt ook beweerd dat sommige andere DECT-producten 120 kanalen hebben. Alle headsets hebben in feite toegang tot 120 kanalen, maar het gebruik van ongeveer 70 kanalen kan worden gewaarborgd. Dit geldt ook voor de meeste andere DECT-systemen.

  Elke gelijktijdige oproep vereist een kanaal. Dit zou betekenen dat er maximaal 70 gelijktijdige gebruikers kunnen zijn. Plantronics houdt dit aantal vaak aan, omdat er bij minder gebruikers een erg kleine kans op problemen is. In werkelijkheid kunnen er veel meer producten tegelijk worden gebruikt. Plantronics heeft zelfs klanten die wel 500 draadloze headsets tegelijk gebruiken.

  Eén van de belangrijkste voordelen van DECT is dat het een beschermde frequentieband is. Dit betekent dat het GEEN last heeft van storingen van andere radiosignalen, zoals WiFi of Bluetooth. In vergelijking met Bluetooth is het dus mogelijk om veel meer draadloze DECT-systemen te gebruiken.

  1: Het aantal GELIJKTIJDIGE gebruikers
  Het maximale aantal gelijktijdige gebruikers in een ‘bepaalde omgeving’ (waar we nog op terugkomen) is 70, gezien het aantal beschikbare kanalen. Natuurlijk is bij een normaal bedrijf niet iedereen steeds aan het bellen. Dus eenvoudig gezegd, als de headsets 50% van de tijd worden gebruikt, verdubbelt ongeveer het aantal gebruikers.

  Dit zou betekenen dat als de headsets 20% van de tijd worden gebruikt, het mogelijk moet zijn om 350 gebruikers tegelijk te laten werken. Helaas is dat niet het geval. Elke headset (of deze nu wordt gebruikt of niet) maakt gebruik van een deel van de beschikbare kanalen. Dus, hoe meer headsets er worden gebruikt in een omgeving, hoe minder kanalen er beschikbaar zijn voor oproepen.

  Het effect hiervan is echter relatief klein bij 120 headsets.

  2: De indeling en het ontwerp van het kantoor
  Geen enkel kantoor is hetzelfde. Sommige kantoren hebben kantoortuinen. Sommige kantoren hebben meerdere verdiepingen. Sommige kantoren zijn opgedeeld in delen, die worden gescheiden door vergaderruimtes, muren en open ruimtes. Deze fysieke barrières verstoren de signalen, maar houden deze signalen niet tegen. De verschillende barrières die in een kantoor aanwezig zijn, hebben invloed op het aantal headsets dat kan worden gebruikt.

  In omgevingen waar er geen storing kan optreden die wordt veroorzaakt door andere signalen, kunnen er 70
  headsets tegelijk worden gebruikt als deze continu worden gebruikt. Of 120 headsets als deze 50% van de tijd
  worden gebruikt. De indeling, het materiaal en een groot aantal andere factoren kunnen van grote invloed zijn op de signalen die door het kantoor worden verzonden. Een betonnen muur is een betere afscheiding dan een raam, bij een groot centraal atrium wordt het signaal verstoord door de vloeren enz.

  Sommige kantoren zullen als één ruimte worden gezien, ook al is het kantoor opgedeeld in meerdere ruimtes. In dit geval, geldt het advies in deel 1. Bij grotere kantoren, kunnen er 2-3 ruimtes zijn. Hierdoor kunnen er meer headsets worden gebruikt. Als er bijvoorbeeld 3 goed afgescheiden ruimtes zijn en de headsets 30-40% van de tijd worden gebruikt, dan is het mogelijke aantal headsets 120 x 3= 360.

  Headsetwinkel heeft klanten die zoveel headsets gebruiken en er zijn klanten die nog meer in één ruimte gebruiken. Door een inspectie kan de mate van storing tussen de ruimtes worden bepaald, zodat er een specifiek advies kan worden gegeven.


  Advies bij Bluetooth

  Overzicht
  Bij gebruik van draadloze Bluetooth-headsets, geldt als algemene richtlijn dat er maximaal 8 gelijktijdige gebruikers (actieve oproepen) kunnen zijn in een kantoor van 15 x 20 m. Als de ruimte wordt verdubbeld, wordt het maximale aantal actieve oproepen vermenigvuldigd met 1,5.

  Bijvoorbeeld: kantoor van 15 x 20 m = 8 actieve oproepen
  Ruimte is twee keer zo groot: kantoor van 30 x 20 m = 12 actieve oproepen (= 8 x 1,5)
  Ruimte wordt weer twee keer zo groot: kantoor van 30 x 40 m = 18 actieve oproepen (= 12 x 1,5)

  Er kunnen over het algemeen meer gebruikers zijn (omdat de kans erg klein is dat alle gebruikers tegelijk aan het bellen zijn).

  Bluetooth en WiFi
  Plantronics Voyager-headsets met Adaptive Frequency Hopping (AFH) zijn ontworpen om storing van 802.11-WiFisystemen te verminderen. Dit systeem werkt goed met slechts een of twee 802.11-basisstations (toegangspunten) in de buurt, hoewel er af en toe kleine storingen kunnen optreden. Als er meer dan twee WiFi-toegangspunten in dezelfde omgeving zijn, kan er storing optreden bij het gebruik van de headset.

  02-01-2008

  Happy Newyear!

  In 2007...


  Hebben we weer een aantal hoogtepunten mogen beleven, omdat:

  - Onze live-chat support online is gegaan (januari '07)

  - We aan twee geslaagde beurzen hebben deelgenomen (mei en november '07)

  - De elementen kennis&service centraal staan in onze bedrijfsidentiteit (november '07)

  - De website een nieuw design heeft gekregen (december '07)

  - Headsetwinkel Premium Partner is geworden van Plantronics (december '07)

  - We over het geheel een gezonde groei hebben doorgemaakt

  Al met al een bewogen, maar zeer goed jaar.

  We hebben dit te danken aan onze gemotiveerde en gedreven medewerkers die van Headsetwinkel steeds weer de onderscheidende professional in headsets maken.

  Maar in het bijzonder willen wij u bedanken. Onze trouwe klanten zijn het fundament voor ons succes en wij kijken ernaar uit om onze duurzame relatie verder met u uit te bouwen. Want onze missie blijft: 'Van elk contact een tevreden klant maken'


  In 2008...


  Ook in 2008 hebben wij weer van alles voor u in petto. Headsetwinkel zal deelnemen aan diverse beurzen waarop wij u de nieuwste producten en trends op de markt zullen tonen. Ook u zal daarnaast profiteren van de privileges die wij als Premium Partner van Plantronics hebben. Dit betekent bijvoorbeeld scherpere prijzen en high service levels. Onze website en het nieuwe design zullen continu verbeterd worden in de loop van 2008. Houdt onze website daarom voortdurend in de gaten.


  Vragen en/of opmerkingen?

  Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten! Wij horen graag hoe wij ons kunnen blijven verbeteren zodat wij u steeds weer op het hoogste niveau van dienst kunnen zijn.

  T: 030 - 669 12 23
  E: info@headsetwinkel.nl

  Wij wensen u goede zaken en een gezond 2008 toe.

  En graag tot ziens namens alle medewerkers van Headsetwinkel.nl

  Service

  Contact

  Bestelproces

  Algemene informatie