Home - Nieuws - 2010

13-12-2010

Plantronics inruilactie

Uw oude headsets zijn geld waard!
Zijn uw oude headsets aan vervanging toe? dan is nu het moment om toe te slaan.
In samenwerking met Plantronics heeft headsetwinkel een speciale inruil actie voor u.

Ruil uw oude kantoor headset in voor een Plantronics Encore headset en u krijgt 25 euro korting!
Ongeacht welk merk of type u inruilt krijgt u 25 euro korting bij anschaf van een Plantronics Encore headset. Deze actie is geldig vanaf 5 headsets, neem contact op met één van onze medewerkers om gebruik te maken van de inruilactie.

Klik op één van de bovenstaande headsets om de product informatie te lezen.

Om gebruik te maken van deze geweldige actie belt u met 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl
29-10-2010

Plantronics Voyager Pro+ nu bij headsetwinkel

Plantronics Voyager Pro+, de ideale bluetooth headset voor smartphones
Plantronics breidt zijn portfolio Bluetooth producten uit met de nieuwe Plantronics Voyager PRO+ Bluetooth headset, de nieuwe versie van de award-winnende Voyager PRO en een favoriet bij liefhebbers. Deze headset is onderdeel van een reeks smart headsets die zijn afgestemd op het groeiende aantal smartphone-gebruikers.

Flexibel en mobiel werken wordt steeds meer de norm. Hierdoor hebben werknemers technologieën nodig die betrouwbaar zijn en deze lifestyle ondersteunen. De Voyager PRO+ is ontworpen voor de groeiende generatie smartphone-gebruikers. De headset bevat nieuwe functies waaronder A2DP technologie voor het streamen van muziek, podcasts en GPS navigatie; handige verbeterde spraak-alerts die gebruikers informeren over de resterende spreektijd, het volume, de status van de batterij en mute. De headset is verpakt in een milieuvriendelijke verpakking met de nieuwe merkidentiteit.

Mobiele professionals
De Plantronics Voyager PRO+ is gemaakt voor de mobiele professional die superieure noice cancellation vereist in een geluidsrijke omgeving. De knoppen voor power, volume en mute zijn makkelijk toegankelijk en via multipoint technologie kan de headset worden aangesloten op twee verschillende mobiele telefoons. Daarnaast is de headset makkelijk op te bergen. De lithium-polymeer batterij biedt tot zes uur onafgebroken gesprekstijd en vijf dagen standby-tijd, dit is meer tijd dan de meeste mobiele telefoons bieden.

Uitstekende geluidskwaliteit
De Plantronics Voyager PRO+ wordt geleverd met AudioIQ2, Plantronics digitale signaalverwerking (DSP) technologie en een unieke verstelbare dual-microfoon. Terwijl andere headsets geluidsreductie leveren ten koste van de geluidskwaliteit, biedt deze headset sublieme geluidskwaliteit. Dit komt doordat de microfoonboom dicht bij de mond geplaatst kan worden zodat het stemgeluid goed wordt opgevangen en de AudioIQ2 technologie het omgevingsgeluid er effectiever uit kan filteren, inclusief behoud van het natuurlijke geluid van de stem.De headset minimaliseert tevens windruis, een grote stoorzender tijdens gesprekken. De Plantronics Voyager PRO+ is voorzien van drie lagen WindSmart® technologie.

Tenslotte levert de Voyager PRO+ ongeëvenaarde inbound audiokwaliteit om er zeker van te zijn dat ieder woord gehoord wordt, zowel voor de beller als de persoon die gebeld wordt. De headset beschikt over een speaker die zorgt voor full-spectrum audio waardoor de gesprekken rijker klinken.

Nieuwe generatie
‘De smartphone generatie van vandaag de dag wil een headset die past binnen een lifestyle die gericht is op het slimmer werken, evenals audiokwaliteit waar ze op kunnen bouwen’, aldus Stuart Bradshaw, EMEA consumer marketing manager. ‘De Voyager PRO+ biedt hands-free gemak en is een aanvulling op het mobiele werken. De combinatie van de geluidskwaliteit en optimale comfort en usability maakt de headset tot een ideale partner van de laatste generatie smartphones en apparaten

Klik hier om de Plantronics Voyager Pro+ te bestellen!
18-10-2010

Plantronics M100 Bluetooth Headset

Nieuw bij Headsetwinkel, de Plantronics M100 Bluetooth headset.
De ideale Bluetooth headset voor uw smartphone dankzij de nieuwste technische snufjes en multi point bluetooth technology. De Plantronics M100 bluetooth headset kan worden aangemeld op twee telefoons en is voorzien van de nieuwste DSP technology om ruis tegen te gaan en de geluidskwaliteit te verhogen.

De Plantronics M100 is onder andere geschikt voor de iPhone en heeft een aantal zeer handige features waaronder een aantal gesproken meldingen bij gebruik van de headset zoals:

• Aan/uit
• Telefoon verbonden/Verbinding verbroken
• Afstemmen
• Afstemmen gelukt/mislukt
• Mutefunctie aan/uit
• Maximaal volume
• Batterij bijna leeg
• Headset opladen
• Multipoint in-/uitschakelen

Klik hier voor meer product informatie.
13-10-2010

Gratis navigatie systeem bij de Jabra GN9120 draadloze headset

Bestel nu een Jabra GN 9120 Flexboom Draadloze Headset en ontvang een gratis Mio M315 navigatie systeem! Deze exclusieve actie is geldig zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij!

 
04-10-2010

Microsoft OCS Headsets

Vanaf heden te bestellen bij Headsetwinkel, de nieuwe Plantronics Blackwire headset serie voor Microsoft OCS.De Plantronics Blackwire headsets voor Unified Communications software heeft een speciale serie voor het Microsoft Office Communications Server Platform. Deze headsets van Plantronics zijn geoptimaliseerd voor het Microsoft OCS platform. De headsets komen in verschillende uitvoeringen.


Plantronics Microsoft OCS Headset Blackwire C210-M

- Microsoft OCS Headset met geluid op één oor.

Plantronics Microsoft OCS Headset Blackwire C220-M

- Microsoft OCS headset met geluid op beide oren

Plantronics Microsoft OCS Headset Blackwire C420-M

- Verbeterde noise reduction en geluid op beide oren

Plantronics Microsoft OCS Headset Blackwire C610-M

- Professionele Microsoft OCS Headset

Plantronics Microsoft OCS Headset Blackwire C620-M

- Professionele Microsoft OCS Headset, geluid op beide oren

Plantronics Microsoft OCS headset HW251N

- Professionele Microsoft OCS Headset, ultiem draagcomfort

Plantronics Microsoft OCS headset HW261N

- Professionele Microsoft OCS Headset, ultiem draagcomfort geluid op beide oren.Wilt u meer informatie omtrent deze nieuwe headset serie van Plantronics? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 669 1223 of vraag direct een offerte aan
10-08-2010

Exclusieve aanbieding: Plantronics CS60 met gratis bluetooth headset!

Headsetwinkel heeft wederom een exclusieve aanbieding voor u!

De meest gebruikte draadloze headset, de Plantronics CS60, nu in een bundel met een gratis Plantronics Explorer 240 bluetooth headset.

De CS60 sluit u gemakkelijk aan op uw vaste telefoontoestel, waardoor u een stuk gemakkelijker en veel efficiënter kunt werken. Daarnaast koppelt u de Explorer 240 via bluetooth aan uw mobiele toestel, waardoor u altijd bereikbaar bent.

Deze aanbieding wordt zoals u van ons gewend bent, volledig gratis verzonden. Klik hier om direct te bestellen, voor deze exclusieve bundel geldt op=op!
29-07-2010

Headset, Wifi, en het Nieuwe Werken!

Onlangs bezocht Wifishop op uitnodiging van netwerkbeheerder Knoworries BV het nieuwe kantoor van Microsoft op Schiphol. Dit nieuwe pand is geheel ontworpen volgens de visie van “Het Nieuwe Werken” (c.q. New way of working). Dat wil zeggen dat de architect het gehele pand zo ingericht heeft dat extreem flexibel werken in de praktijk optimaal mogelijk is. Een mondiaal unicum, want een dergelijke innovatieve aanpak heeft ook Microsoft USA nog niet gerealiseerd.

900 man versus 600 werkplekken?

Hoe inefficiënt klassieke kantoren zijn, wordt bewezen door de verhouding personeel-werkplekken. Factoren als afspraken-buiten-de-deur, thuiswerken, flexibele werktijden, vakantie, ziekte en openstaande vacatures zorgen ervoor dat normaliter veel werkplekken onbenut blijven. En dat is zonde van het oppervlak en de hardware. Microsoft draait dit om: voor de ruim 930 man personeel zijn “maar” 600 werkplekken en slechts 300 parkeerplaatsen beschikbaar. En wie het eerst komt, het eerst maalt. Niemand heeft nog een eigen bureau of kantoor. Zelfs de directeur en de administratie niet. Alleen een locker is beschikbaar voor pennen en kladblokken. Je kiest de werkomgeving waar je afhankelijk van je taak op dat moment behoefte aan hebt. 

Wifi en flexibele werkplekken
Het gehele kantoor is voorzien van “rookmelder”-accesspoints, waardoor overal draadloos bereik is. Medewerkers kunnen dus zelf bepalen waar ze gaan werken. Even geconcentreerd werken? Neem een cubicle of een concentratiewerkplek. Even bijpraten met collega's of manager? Neem een bijpraat-zitje of vergaderhoek. Korte krachtige sales-meeting? Gebruik het kantoor met de sta-tafels. Even uitrusten? Doe gauw een powernap in de rusthoek. En uiteraard staan overal lange tafels om als team of projectgroep te kunnen overleggen. Iedereen heeft een laptop waardoor via wificontinu op het netwerk gewerkt kan worden en de bureaus zijn elektrisch in hoogte verstelbaar. Wifi is dus de basis van dit concept.

Vergaderruimten
De diverse vergaderruimten zijn eenvoudig via MS Outlook èn via een touchpanel bij de entree te reserveren. Dit systeem is uiteraard direct gekoppeld aan Outlook, opdat bedrijfsbreed iedereen direct de actuele status qua beschikbaarheid kan inzien. Een intelligente vergadertelefoon wordt ingezet om video-conference mogelijk te maken (Microsoft Round Table-systeem). Zo zijn vergaderingen of presentaties mondiaal te volgen.

Gasten en wifi
Voor klanten en resellers die op Schiphol in transit zijn of die te gast zijn bij Micorsoft, is bij de entree een speciale gastenhoek ter beschikking gesteld, waar men via wifi email kan bijwerken of online kan werken.

Microsoft OCS

Naast telefoon en email, kunnen medewerkers ook met elkaar communiceren middels Microsoft Office Communications server (OCS). Dit is een real-time communicatiesysteem voor bedrijven, wat vergelijkbaar is met chat en skype en wat real-time aangeeft of een collega aanwezig is en of die beschikbaar is voor vragen. Ideaal, want u zult een collega dan niet onnodig bellen als die in een meeting zit. Gebruik met een Microsoft OCS gecertificeerde headset is daarbij aan te raden. 

Efficiëntie, kostenbesparing & imago
Dit flexibele systeem voldoet in de praktijk uitstekend. Microsoft heeft per werknemer minder vloeroppervlak nodig, de medewerkers zijn procentueel vaker op kantoor en het personeel is blijer dan voorheen. En dat laatste kan een essentieel argument worden om in de toekomst personeel aan te trekken. De voordelen liegen er dus niet om: niet voor niets gaat een organisatie als de Politie-academie hier komend najaar ook gebruik van maken.
10-06-2010

Nieuwe werken op mobiel: WorkSnug & Plantronics

Het nieuwe werken is flexibel, overal, en hoe je maar wilt. Maar boven alles is het mobiel, en de Apple iPhone heeft daar veel aan bijgedragen.

Plantronics heeft nu samen met WorkSnug een nieuwe iPhone Applicatie ontwikkeld die moet helpen bij het nieuwe werken. Een zogeheten 'Augmented Reality' applicatie; u richt de iPhone simpelweg op een straat of een specifieke plek zoals een koffiebar, en u ziet direct in beeld of er Wi-Fi aanwezig is, hoe hard het geluid is, en nog veel meer.

Door de gebruikers van WorkSnug worden er reviews achtergelaten over de plek waar u op richt, zodat u ook gelijk weet of het een goede werkplek is. Plantronics gebruikt haar geluidstechniek om het aantal decibel te meten.

WorkSnug kunt u gratis via de App Store op uw iPhone downloaden! De applicatie werkt op dit moment in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Leiden (meer steden worden toegevoegd).

WorkSnug en de Apple iPhone werken optimaal met de headsets van Plantronics, hieronder kunt u de beste opties bekijken;

Plantronics Backbeat 906 bluetooth headset & oordopjes

Plantronics Discovery 975 bluetooth headset

 
20-05-2010

Nieuw: De Plantronics Calisto USB telefoon

Het overgaan op Unified Communications vanaf standaard telefonie is voor sommige gebruikers een behoorlijke stap. De oplossing daarvoor draagt Plantronics nu samen met Headsetwinkel aan: de Plantronics Calisto USB bureautelefoon!

De nieuwe Plantronics Calisto 540 valt onder de Calisto-familie en is een ‘Optimized for Microsoft Office Communicator’ bureautelefoon.

De Calisto 540 is ideaal voor gebruikers met een vaste werkplek die de pc met name gebruiken voor het voeren van spraakgesprekken maar de vertrouwdheid willen van een bureautelefoon. Daarnaast is er een USB speakerphone en een handset.

Bekijk de Plantronics Calisto Pro USB P540-M telefoon
19-04-2010

Gratis vakantiebon bij een Plantronics proefplaatsing!

 

De Plantronics Vakantie Cadeaubonnen aktie is de leukste manier om korting op uw volgende vakantie te verdienen. Uw bedrijf mag geheel GRATIS en vrijblijvend een headset uit onze office range (draadgebonden en draadloos)  testen en U krijgt korting* op uw volgende vakantie!

 

Gaat u na de test over tot aanschaf van de headset ontvangt u nog eens 2 extra Vakantie Cadeaubonnen. En wanneer u 6 headsets of meer koopt, krijgt u maar liefst 3 extra Vakantie Cadeaubonnen bovenop de eerste bon voor het testen.   Zo kan uw voordeel op uw volgende vakantie oplopen tot maar liefst € 200!

 

Vul snel uw gegevens in dan nemen wij contact met u op! Begin uw koffers alvast maar te pakken, wij wensen u een goede reis en een hele fijne vakantie.

 

 * De totaal in te leveren cadeaubonnen dienen ten minste 10% van de totale reissom te zijn

 

Klik hier om een vrijblijvende proefplaatsing aan te vragen!
12-03-2010

De Plantronics CS60 draadloze headset nu extra voordelig!

De Plantronics CS60 is de meest gebruikte draadloze headset, en dat is natuurlijk niet voor niets.

De headset is zowel thuis als op kantoor te gebruiken, en doordat er meerdere draagstijlen worden meegeleverd is de headset perfect aan te passen naar ieders persoonlijke wensen.

U wilt ook gebruik gaan maken van een draadloze headset? De Plantronics CS60 is t/m 31 maart extra voordelig, profiteer nu!

Klik hier voor meer informatie en om te bestellen; http://www.headsetwinkel.nl/products/professionele-headsets/plantronics/draadloze-headset/plantronics-cs60-draadloze-headset.htm
11-01-2010

Plantronics Voyager PRO wint prestigieuze iF Product Design Award 2010

Plantronics kondigt vandaag aan dat de Plantronics Voyager PRO Bluetooth headset de prestigieuze international Forum (iF) product design award 2010 heeft gewonnen in de categorie telecommunicatie.

Al 56 jaar wordt de iF product design award gezien als een internationaal erkend handelsmerk voor excellent design. Over de hele wereld geldt het iF-merk, met kantoren in Hannover, München, Taipei, Seoul en Curitiba/Paraná, als een gevestigd symbool voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van design.

Bijna 2.500 inzendingen uit 39 verschillende landen streden om de award van 2010.

De iF award is het nieuwste eerbetoon aan de Plantronics Voyager PRO headset sinds de introductie vorig jaar. De Voyager PRO won eerder de begeerde Editors’ Choice awards van CNET en PC Magazine, en werd genoemd als CES Innovations Design and Engineering Award Honoree in de categorie draadloze handsetaccessoires.

Ontwikkeld voor geluidskwaliteit

De Voyager PRO biedt de meest geavanceerde noise-cancelling en wind noise reduction technology in de markt. De headset beschikt over een verstelbare microfoon en AudioIQ2, de nieuwe generatie digital signal processing (DSP) technologie. Hierdoor kan het stemgeluid van de gebruiker nauwkeurig worden vastgelegd en tegelijkertijd achtergrondgeluid worden geëlimineerd. De drie lagen WindSmart-technologie verminderen lawaai veroorzaakt door de wind en leveren rijke, natuurlijke inkomende audio zodat de beller duidelijk verstaanbaar is en hij de persoon aan de andere kant van de lijn eveneens duidelijk kan verstaan.

De Plantronics Voyager PRO doorstond 24 testronden om het ontwerp te perfectioneren voor comfortabel gebruik gedurende de hele dag. Het oorgedeelte is gemaakt van zacht silicone voor een optimale pasvorm en biedt een “geluidskanaal” die helpt de audio gelijk over het oor te verdelen. De headset is zeer comfortabel om te dragen en de batterij biedt tot zes uur gesprekstijd alvorens hij weer moet worden opgeladen.

Bekijk de Plantronics Voyager PRO hier op onze website; http://www.headsetwinkel.nl/products/bluetooth-headsets/plantronics/plantronics-voyager-pro-bluetooth-headset.htm

 
08-01-2010

Plantronics uitgeroepen tot preferred headsetleverancier voor Avaya Unified Communications en contactcenteroplossingen

Plantronics kondigt vandaag een uitbreiding aan van zijn 40-jarige business en technologie relatie met Avaya om Unified Communications (UC) en Contact Center (CC) oplossingen te leveren die bedrijven helpen beter samen te werken en operationele kosten te verminderen. Plantronics is uitgeroepen tot Avaya preferred headset provider om zakelijke gebruikers ongeëvenaarde audiokwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersgemak te bieden.

“Avaya en Plantronics samen bieden klanten end-to-end Unified Communications-oplossingen die naadloos op elkaar aansluiten, risico’s minimaliseren, de adoptie bij IT-besluitvormers stimuleren, en eindgebruikers geweldige audio en eenvoud bieden,” zegt Linda Dotts, vice president Product Marketing, Unified Communications, Avaya. “Het uitbreiden van ons samenwerkingsverband helpt onze klanten te beseffen welke manier van werken en welke kostenbesparingen samenhangen met Unified Communications.”

Plantronics’ brede portfolio headsets is Avaya-gecertificeerd. De headsets bieden onmiddellijk connectiviteit en geavanceerde call control-functionaliteiten met Avaya’s oplossingen. Daarnaast zullen Plantronics en Avaya in de toekomst gezamenlijk spraakoplossingen introduceren die profiteren van Avaya’s serie samenwerkingstoepassingen en applicaties met als doel klanten een nieuw niveau van communicatie intelligence te bieden.

Enige headsetleverancier met Platinum DevConnect-lidmaatschap
Plantronics is nu Platinum-lid van het Avaya DevConnect-programma, een initiatief voor de ontwikkeling en verkoop van producten van derden die samenwerken met Avaya-technologie. Plantronics is de enige headsetleverancier in het Avaya DevConnect-programma met een Platinum status.

 

Headsetwinkel is Premium Partner van Plantronics en levert het volledige Avaya assortiment, dit kunt u hier op onze website terugvinden; http://www.headsetwinkel.nl/products/professionele-headsets/avaya-headsets/

 

 

 
05-01-2010

Een heel fijn 2010 toegewenst!

Via deze weg willen wij van Headsetwinkel.nl, Headsetcenter.nl en Dectwinkel.nl u graag een heel erg fijn en gezond 2010 toewensen!

Ook in het nieuwe jaar kunt u van ons weer verschillende leuke acties en aanbiedingen verwachten, en uiteraard de service die u altijd al van ons gewend bent.

Om te profiteren van exclusieve aanbiedingen kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Nogmaals een heel fijn 2010 en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webwinkel!

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie