Home - Nieuws - 2012

21-12-2012

Tevreden terugblik op Telecom Time beurs

Netwerkshop kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op de Telecom Time beurs van 12 & 13 december 2012. Gedurende deze dagen hebben we veel bestaande en nieuwe klanten mogen ontmoeten. Hiermee hebben we teruggeblikt op het afgelopen jaar en uiteraard vooruitgekeken naar 2013.

Onze give-away in kerstsfeer viel in de smaak en ook de kans om de Plantronics Voyager Legend te winnen werd volop gebruikt.

We willen onze klanten dan ook van harte bedanken voor het afgelopen jaar en fijne feestdagen toewensen. Uiteraard staan we ook in 2013 weer voor u klaar.

Contact met Netwerkshop
Misschien bent u niet in de gelegenheid geweest om naar de beurs te komen. Wenst u wel meer informatie over het productportfolio van Netwerkshop of wilt u de samenwerking bespreken met één van onze accountmanagers, neemt u dan gerust contact met ons op via 030-658 51 27

Winnaar Plantronics Voyager Legend
Tijdens de beurs had u de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten en hierdoor kans te maken op de Plantronics Voyager Legend headset. De uiteindelijke winnaar vindt u hieronder terug.


Winnaar: Rob Reijm – View on IT te Moordrecht
Gefeliciteerd, de headset wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Beursaanbiedingen
Gedurende de Telecom Time dagen had u de mogelijkheid om te profiteren van een tweetal beursaanbiedingen. Graag stellen we u als klant in de gelegenheid om hier tot het einde van het jaar van te profiteren.

Mocht u meer informatie wensen over onze Plantronics CS540 of Konftel 300 aanbieding, neemt u dan even contact op met onze binnendienst (info@netwerkshop.nl of 030 658 5127)
21-11-2012

Ontmoet ons op Telecom Time en profiteer van onze beursaanbiedingen!

Telecom Time beurs

Op 12 & 13 december 2012 vindt in Expo Houten het 10e Telecom Time Congres & Expo plaats. Wij zullen als Netwerkshop BV één van de exposanten zijn gedurende deze 2 dagen.

De beurs
Telecom Time is uitgegroeid tot hét grootste onafhankelijke telecomplatform van Nederland. Telecom Time biedt oplossingen, advies en inzicht aan alle spelers in de Telecom waardeketen. Op de Telecom Expo treedt u in contact met meer dan 75 toonaangevende leveranciers en fabrikanten die u graag de nieuwste producten laten beleven en innovaties laten zien.


Gedurende deze 2 dagen bespreken Nederlandse & internationale telecomexperts de belangrijkste ontwikkelingen en vraagstukken met u. Daarnaast kunt u optimaal met vakgenoten netwerken, zaken doen, kennis en ervaringen delen tijdens het jaarlijkse Telecom platform, waarin de Telecomsector z'n innoverende vermogen voor maatschappelijke en economische vraagstukken laat zien.


Kortom, 2 dagen die u als telecomexpert zeker niet mag missen. Graag nodigen wij u daarom uit om op 12 & 13 december naar de 10e Telecom Time in Houten te komen.


Netwerkshop op de beurs
U vindt ons op stand 02.F.07. We hebben de nieuwste headsetmogelijkheden van Plantronics voor bijvoorbeeld de sales afdeling, de beste audioconference oplossingen van Konftel en een live demo van Lifesize videoconferencing. Dus heeft u nog vragen of specifieke wensen op telecomgebied of lijkt het u leuk ons team eens in het echt te ontmoeten, dan is dit uw kans!


Tijdens de beurs kunt u profiteren van 2 geweldige beursaanbiedingen en verloten we onder onze bezoekers de nieuwste Plantronics bluetooth headset; De Plantronics Voyager Legend


Wilt u meer info over onze beursaanbieding, stuur dan een e-mail naar info@netwerkshop.nl o.v.v. van Beursaanbieding Telecom Time.


Gratis beurstoegang
Als relatie van Netwerkshop kunt u de 2-daagse beurs gratis bezoeken wanneer u zich vooraf registreert.Via de onderstaande link kunt u zich gemakkelijk en gratis inschrijven.


Gratis registreren
11-10-2012

Voorkom een boete van € 220,- voor bellen in de auto, gebruik een bluetooth headset.

De politie start vandaag een groot najaarsoffensief om het gebruik van de mobiele telefoon achter het stuur aan te pakken.
Dat meldt het AD hier in het volledige persbericht


Duizenden agenten hebben instructies gekregen om automobilisten die bellen, sms'en, internetten of mailen
te bekeuren met de standaardboete van 220 euro.

Eenvoudig op te lossen

Een eenvoudige en goedkope oplossing voor dit probleem is het gebruik van een bluetooth headset. 
Deze handige oortjes kunt u via bluetooth met uw smartphone verbinden om zo toch tijdens het rijden te kunnen telefoneren. 

Zo heeft u beide handen vrij en kunt u zich volledig richten op het besturen van de auto.


Welke headset moet u kiezen?
Headsetwinkel verkoopt een grote selectie bluetooth headsets, van goedkope bluetooth headsets
tot aan de beste bluetooth headsets uit ons assortiment.

Ons advies op dit moment zou gaan naar de nieuwste bluetooth headset van Plantronics, de Plantronics Voyager Legend.
Deze headset verwachten wij ieder moment weer op voorraad te krijgen.

Plantronics Voyager Legend

Wat deze headset zo uniek maakt is niet alleen het geweldige geluid en de beste noise cancelling ooit, maar het feit dat u met uw stem gesprekken kunt aannemen of weigeren. Zo heeft u tijdens het rijden altijd uw handen vrij. 


04-10-2012

Met dank aan onze klanten staat Netwerkshop bv dit jaar wederom in de Twinkle 100, dit jaar op plaats 94.

Netwerkshop in Twinkle top 100
Ook dit jaar is Netwerkshop BV weer terug te vinden in de Twinkle top100 - dit jaar op plaats 94. De Twinkle100 is een overzicht van de honderd in omzet grootste online retailers van Nederland. Daarnaast stelt de redactie een lijst samen van de dertig online reisbedrijven met de meeste omzet. Het gaat in de Twinkle100 om de omzet uit e-commerce activiteiten in Nederland uit 2011.

Vertrouwen
Netwerkshop is trots op het bereiken van dit resultaat, en wil met name u als klant bedanken voor het vertrouwen dat u heeft in onze webwinkels. Ook voor aankomend jaar wordt ernaar gestreefd om onze dienstverlening op uw wensen als klant af te stemmen en hopen we u dan ook opnieuw te mogen verwelkomen in een van onze webwinkels.

Webshops
Netwerkshop is de online specialist voor telecom-, netwerk en communicatieoplossingen. Wij hebben zeven gespecialiseerde webwinkels en staan voor u klaar om u te voorzien van een gedegen en vakkundig advies.

Onze winkels:

Routershop.nl - Routers, modems, switches, 3G en wifi oplossingen.
Wifishop.nl - Professionele wifi oplossingen
Voipshop.nl - Voice over IP telefoons
Headsetwinkel.nl - Professionele headsets
Portofoonwinkel.nl - Portofoons, megafoons en zendvergunningen
Vergadertelefonie.nl - Audio en videoconference oplossingen.
Firewallshop.nl - Hardwarematige firewall oplossingen 


19-09-2012

Plantronics Voyager Legend, de beste bluetooth headset van Plantronics.

Plantronics heeft gisteren hun nieuwste headset gepresenteerd.
De Plantronics Voyager Legend is een bluetooth headset van hoge kwaliteit met de beste noise cancelling techniek. Andere kenmerken zijn een ultiem draagcomfort en een optimale compatabiliteit met smartphones zoals Apple's iPhone en Android modellen.

Plantronics Voyager LegendPlantronics Voyager Legend


Voyager Legend specificaties

De nieuwste bluetooth headset van Plantronics beschikt over de volgende eigenschappen: 

  • 3 noise cancelling microfoons
  • geoptimaliseerd voor iPhone en Android toestellen
  • gesprekken aannemen en met uw stem
  • 7 uur spreektijd, 11 dagen stand-by
  • spatwaterdicht en robuust
  • multi-point bluetooth 3.0

De nieuwe Voyager Legend wordt medio oktober 2012 verwacht.
Voor meer informatie kunt u kijken op de Plantronics Voyager Legend productpagina


04-09-2012

Nieuwe Plantronics M25 bluetooth headset kent accu duur van 5 maanden dankzij DeepSleep techniek.

Plantronics introduceert twee nieuwe bluetooth headsets, de Plantronics M25 en de Plantronics M55. Beide bluetooth headsets zullen op korte termijn leverbaar zijn.

De Plantronics M25 is inmiddels ook al te bestellen bij Headsetwinkel voor slechts € 29,-

Plantronics M25 Bluetooth headset

5 maanden accu duur dankzij DeepSleep
Uniek aan deze nieuwe headsets is de DeepSleep technologie. Hiermee wordt het mogelijk de headset in een sluimerstand te zetten waardoor de accu tot wel 5 maanden mee kan gaan.

Buiten deze sluimerstand biedt de Plantronics M25 een gesprekstijd van 11 uur en een stand-by tijd van 16 uur.

Bekijk onze Plantronics M25 productpagina voor meer informatie.


27-08-2012

Ontvang €30,- retour bij aanschaf van de Plantronics Voyager PRO UC

Het is nu nog aantrekkelijker om een Plantronics Voyager PRO UC aan te schaffen! Bij aanschaf van deze multifunctionele Plantronics headset krijgt u nu €30,- retour.

De actie
Plantronics geeft geld terug bij bestelling van een Plantronics Voyager PRO UC bluetooth headset

Besteld u voor 28 September één of meerdere Voyager PRO UC headsets, dan kunt u via de actie link hieronder uw aankoop aanmelden. U kunt nog tot en met 25 Oktober 2012 uw aankoop registreren.

De Plantronics Voyager PRO UC
Deze draadloze headset is ontworpen voor mobiele professionals op kantoor of onderweg. Hiermee kunt u naadloos schakelen tussen gesprekken via uw pc/laptop én gesprekken via uw mobiele telefoon.. 

  • Gesprekken aannemen via uw pc/laptop én mobiele telefoon
  • Eenvoudige, multifunctionele call control-knop
  • Tot 6 uur gesprekstijd en 5 dagen stand-by tijd

Meer informatie over deze headset of online bestellen? Klik hier.


Gebruik maken van de actie
Indien u gebruik wilt maken van deze Plantronics cashback actie, dan kunt u zich registreren via de onderstaande link. Op deze pagina vindt u tevens de algemene voorwaarden terug die voor deze actie gelden.

Link: https://plantronicsbuyback.com/Portal/Portal.aspx


Vragen?
Wenst u een bestelling te plaatsen of heeft u vragen omtrent deze actie, neemt u gerust contact met ons op via de chat, via e-mail (info@headsetwinkel.nl ) of telefonisch ( 030-6691223 )
19-07-2012

Nederland kent hoogste boetes voor handheld bellen

Bron nieuwsbericht: GSMhelpdesk.nl

In vergelijking met andere Europese landen zijn de bekeuringen die Nederland uitdeelt voor niet hands-free bellen het hoogste. In Nederland levert niet hands-free bellen een bekeuring van 220 euro op.

Uit onderzoek van headset- en carkitfabrikant Jabra blijkt dat Nederland het duurste land van Europa is om betrapt te worden op niet hands-free bellen. In Nederland bedragen de bekeuringen voor niet hands-free bellen momenteel 220 euro waar ook nog eens 6 euro administratiekosten bovenop komen.

Ook Denemarken (205 euro), Spanje (circa 200 euro) en Noorwegen (165 euro) zijn erg dure landen om betrapt te worden op niet hands-free bellen.

Jabra MAP
Overzicht boetebedragen voor niet hands-free bellen 2012 (Bron: Jabra)

Natuurlijk publiceert Jabra de gegevens niet voor niets. Jabra is een van de grotere leveranciers van headsets en zogenaamde 'plug-in carkits' waarmee in de auto hands-free getelefoneerd kan worden.

Belangrijkste boodschap: de losse aanschafprijs van een headset of carkit ligt vooral in Nederland beduidend lager dan het bedrag van een bekeuring. In vrijwel de gehele Europese Unie is het verboden om zogenaamd 'handheld' te bellen (bellen met een mobiele telefoon in de hand).

De boetebedragen tussen Europese landen onderling verschillen echter zeer sterk. Wie in Estland, Letland of Litouwen betrapt wordt, komt er vanaf met een bekeuring varierend tussen de 10 en 90 euro. Dichter bij huis moeten hand-held bellers die in Duitsland betrapt worden een bekeuring van 40 euro betalen. Polen en Oostenrijk rekenen beide circa 50 euro.

Hoewel het overal verboden is om handheld te bellen, moeten reizigers naar populaire zonbestemmingen extra uitkijken. In Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Kroatië, en Griekenland zijn de bekeuringen voor niet hands-free bellen ook niet mals en liggen ver boven de 100 euro met uitschiters tot 200 euro in Spanje.

Een goede bluetooth headset nodig?
Bekijk ons assortiment bluetooth headsets en voorkom een hoge boete. 


14-06-2012

Jabra sleept wederom red dot design award in de wacht

De Jabra SUPREME is onderscheiden door de red dot design awards 2012. De awards zijn in het leven geroepen in 1955 en uitgegroeid tot ’s werelds meest gewilde keurmerk voor kwaliteitsdesign. Dit jaar kende de wedstrijd een record aantal deelnemers. De prijswinnaars worden 2 juli 2012 gehuldigd in het Aalto-Theater in Essen, Duitsland.

“De meest gedistingeerde producten binnen dit segment hadden niet alleen te maken met zware concurrentie, maar ook met de kritische blik van de jury”, zegt professor Dr. Peter Zec, initiatiefnemer en ceo red dot design award. “De jury heeft de genomineerde producten grondig onderzocht, getest en geëvalueerd op basis van de hoogste standaarden. De uiteindelijke winnaars toonden niet alleen een buitengewone kwaliteit, maar ook een ontwerp dat integraal onderdeel is van innovatieve productoplossingen.”

De Jabra SUPREME combineert design met gebruiksvriendelijkheid dankzij de gepatenteerde Flip-Boom arm. Door de arm uit te vouwen wordt de headset aangezet. De Jabra SUPREME is qua pasvorm en draagstijl aan te passen aan ieders wensen. De flexibele oorhaak is eenvoudig te verstellen en houdt de headset stevig op zijn plaats, zodat deze de hele dag probleemloos gedragen kan worden. 

Bron: Connexie

De Jabra Supreme is bij headsetwinkel uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar voor 99 euro incl. BTW en verzending. 
23-05-2012

Headsetwinkel opnieuw Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

Met ingang van 25 mei 2012 is Headsetwinkel  opnieuw  Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Het Thuiswinkel Waarborg is het enige keurmerk in Nederland dat webwinkels door certificering onafhankelijk toetst. Het logo wordt op dit moment gevoerd door circa 1500 webwinkels. Webwinkels mogen het logo enkel voeren, nadat zij de strenge certificering via de onafhankelijke Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg met succes hebben afgerond.

5 zekerheden
Met het Thuiswinkel Waarborg biedt Headsetwinkel haar klanten,  naast de standaard garantie ook nog de Thuiswinkel Waarborg zekerheden.  

Dit keurmerk biedt consumenten de volgende zekerheden:
1. Consumenten weten met wie zij zaken doen en hoe zij het bedrijf makkelijk kunnen benaderen.
2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
3. Bedenktijd is 14 dagen.
4. Veilige betaalomgeving.
5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Veiligheid en betrouwbaarheid
Voor consumenten betekent het Thuiswinkel Waarborg dat zij extra rechten hebben, als ze een aankoop op afstand doen. Hiervan zijn veel consumenten zich bewust, zoals blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo waarbij een representatieve steekproef is gehouden onder ruim 300 pc-bezitters van 18 jaar of ouder.

De meest genoemde punten die worden genoemd om bij een Thuiswinkel gecertificeerde webwinkel te kopen zijn: veiligheid (30%) en betrouwbaarheid (22%). Babs van der Staak, woordvoerder van de Consumentenbond zegt daar het volgende over: ”Het Thuiswinkel Waarborg heeft als voordeel dat je naar een onafhankelijke geschillencommissie kunt stappen als een product te laat of niet goed is afgeleverd”. Overigens geldt dit per 1 juli 2012 ook voor webwinkels die zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Headsetwinkel onderdeel van Netwerkshop
Headsetwinkel is onderdeel van Netwerkshop, welke nog 6 andere gespecialiseerde webwinkels heeft.  Net zoals Headsetwinkel worden deze webwinkels bemand door specialisten die voor iedere uitdaging op het gebied van netwerk, communicatie en telecom een passende totaaloplossing kunnen aanbieden. Deze webwinkels richten zich zowel op de consument als op de zakelijke markt.

22-05-2012

Nieuw: Jabra Supreme UC bluetooth headset

Jabra SUPREME UC headset zet standaard voor zakelijke professionals die vaak onderweg zijn. De headset is

In 2015 zal het aantal mobiele werkers wereldwijd stijgen naar 1,3 miljard, zo stelt onderzoeksbureau IDC*. Over drie jaar is 37,2 procent van de totale arbeidspopulatie mobiel. Werknemers overal ter wereld keren de 9-tot-5 mentaliteit de rug toe door te werken op afstand. De cloud maakt het mogelijk om zowel thuis als onderweg samen te werken. De toename van mobiel werken komt met name door de populariteit van laptops, smartphones en tablets. Jabra speelt in op de wensen van de mobiele werker en introduceert de Jabra SUPREME UC.


In 2011 introduceerde Jabra al de Jabra SUPREME, de eerste non-stereo headset met ‘Active Noise Cancellation’. Deze functie zorgt ervoor dat rumoerige achtergrondgeluiden geblokkeerd worden. Jabra komt nu met een variant op dit product, dat extra mogelijkheden biedt dankzij een aansluiting met Unified Communications (UC) applicaties (onder andere MicrosoftCiscoAvaya, Skype), mobiele telefoons en tablets. De Jabra SUPREME UC maakt draadloze communicatie mogelijk vanaf elke plek.

“Omdat de professional steeds meer mobiel werkt, zowel op kantoor als buiten kantoor, streeft Jabra naar het creëren van productieve en probleemloze communicatie onderweg,” zegt Mogens Elsberg, CEO van Jabra.  “De mobiele werker is een belangrijke klant voor ons en we willen er zeker van zijn dat we producten bieden die ervoor zorgen dat de mobiele werker verbonden is waar en wanneer dan ook.”

De Jabra SUPREME UC is uitgerust met een nano Bluetooth USB-adapter en kan hierdoor worden aangesloten op de PC en gebruikt worden voor Voice over IP zoals Skype-gesprekken, naast de gesprekken met de mobiele telefoon. De gebruiker blijft verbonden met zowel de mobiele telefoon als het telefoongesprek via internet en kan simpelweg wisselen met één druk op de knop. De headset is na het inpluggen direct gebruiksklaar voor het voeren van telefoongesprekken via internet. Aangezien de Jabra SUPREME UC een variant biedt voor elke belangrijke Unified Communications-applicatie, voorziet het zakelijke gebruikers van een optimale ervaring, ongeacht het soort gesprek.

De Jabra SUPREME UC beschikt over ‘Active Noise Cancellation’ en gebruikt éénmicrofoon en een elektronische chipset om storend omgevingsgeluid voor de drager van de headset te blokkeren, ongeacht of deze onderweg is of in een rumoerig kantoor zit. Noise Blackout 3.0 zorgt ervoor dat achtergrondgeluid bij de persoon aan de andere kant van de lijn in grote mate gereduceerd wordt.

De stijgende populariteit van smartphones heeft de manier waarop mensen communiceren veranderd en de weg vrijgemaakt voor intelligente ‘voice assistant’ technologieën. Deze technologieën worden onder meer gebruikt om berichten te versturen, te bellen en nog veel meer. De Jabra SUPREME UC is het beste maatje van deze voice assistants en activeert deze met een simpele handeling.

De gepatenteerde flexibele in- en uitklapbare microfoon van de SUPREME UC, stelt gebruikers in staat de headset aan en uit te zeten door dit onderdeel van de headset simpelweg in- en uit te klappen Hierdoor is de headset eenvoudig te activeren en te dragen. Het geavanceerde ontwerp, gecombineerd met een verstelbare oorhaak en daarnaast het oorkussen, maakt de headset comfortabel en praktisch en hierdoor uitermate geschikt voor de mobiele werker.

Bij headsetwinkel.nl is hij vanaf eind mei 2012 leverbaar voor 119,- excl. BTW. Verkrijgbaar in een standaard versie en een versie geoptimaliseerd voor microsoft Lync
27-04-2012

Plantronics headsets prima voor Dragon spraakherkenning software

Update 2015: Onderstaande producten zijn inmiddels niet meer leverbaar, klik hier voor een actueel assortiment van draadloze headsets geschikt voor spraaksoftware.

Maakt u gebruik van spraakherkenning software en wilt u hierbij de vrijheid van een draadloze headset? Dan heeft Plantronics twee zeer goede headsets in het productportfolio. De Plantronics W440 USB en de Plantronics voyager PRO UC lenen zich uitstekend voor het gebruik met spraakherkenningsprogramma’s als Dragon naturally speaking.

Plantronics W440 USB draadloze headset
Plantronics voyager PRO UC draadloze headset

“De goede audiokwaliteit en uitstekende ruisonderdrukking die de headsets van Plantronics bieden, zorgen voor een betere accuraatheid en rijkere gebruikerservaring met Dragon Naturally Speaking. Dankzij de Plantronics Smart Sensor technologie kunnen we contextual intelligence toevoegen aan de communicatie. De combinatie van Dragon Naturally Speaking en de Plantronics Voyager PRO UC biedt een intuïtievere gebruikservaring”, zegt George Khater, Senior Director, Product Management & Product Marketing bij Nuance Communications Inc. “Een gebruiker heeft nu de mogelijkheid om Dragon te bedienen door eenvoudigweg de headset op of af te zetten en brengt de gebruikerservaring naar een nieuw niveau.”

Voor de perfecte werking van de headsets met de spraakherkenningssoftware, is het gebruik van Voxenable aan te raden. VoxEnable is een Smart App van Expressware die de contextual intelligene verenigt met de spraakherkenningsoftware van Nuance’s Dragon Naturally Speaking door gebruik te maken van de smart sensor technologie in de Plantronics Voyager PRO UC SmartSet om zo uitzonderlijke spraakherkenning te bieden.

De Plantronics Voyager PRO UC headset werkt op basis van bluetooth technologie. De headset heeft een bereik van circa 10 meter en kan tevens gebruikt worden voor de mobiele telefoon. De Plantronics W440 USB werkt op basis van DECT en heeft zodoende een groter draadloos bereik. De microfoon is van uitmuntende kwaliteit, waardoor de headset zeer geschikt is voor onder andere spraakherkenning, maar ook voor gebruik met softphones van bijvoorbeeld Cisco en Skype.


17-04-2012

Netwerkshop opent nieuwe webwinkel: firewallshop.nl

Netwerkshop B.V. breidt haar portfolio van zakelijke webwinkels, in de categorie Networking en Telecom, uit met de komst van Firewallshop.nl. Met deze nieuwe webwinkel zal Netwerkshop de zakelijke markt nog breder gaan bedienen.

Firewallshop

Productportfolio

Firewallshop is een zakelijke webshop gericht op Netwerkbeveiliging en (SSL) VPN oplossingen voor kleine en grote netwerkomgevingen. Met gerenomeerde merken zoals Cisco, Sonicwall, Juniper en ZyXEL in het assortiment heeft Firewallshop een sterk en betrouwbaar productgamma in huis om voor elk vraagstuk een oplossing op maat te offreren. Firewallshop biedt de volgende productgroepen aan:

Firewalls
(SSL) VPN Oplossingen
Data Security
Anti-SPAM oplossingen
Licenties en Modules

Oplossingen

Firewallshop heeft de expertise in huis om voor elke bedrijfssector een totale oplossing op maat te bieden. Zo bieden ze oplossingen speciaal voor onderwijsinstellingen, kantoren, gezondheidsinstellingen, stichtingen, enterprise omgevingen etc.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met Firewallshop op:


26-03-2012

Introductie nieuwe Plantronics Blackwire C300 serie USB headsets.

Plantronics heeft een viertal nieuwe Blackwire USB headsets uitgebracht. De professionele Blackwire serie van Plantronics is ontworpen voor unified communications software zoals Microsoft Lync.

Plantronics Blackwire C310 headset


Professionele headsets voor de zakelijke gebruiker
De headsets zijn voorzien van lichtgewicht materialen en zijn eenvoudig te installeren dankzij Plug & Play. In de headsets zit een door Plantronics ontworpen techniek genaamd SoundGuard wat hoge tonen en pieken in het volume opvangt om uw gehoor te beschermen.

De noise cancelling microfoons en DSP techniek zorgen voor een natuurlijk stemgeluid met een filter voor omgevingsgeluiden en echo.

Verschillende uitvoeringen
De nieuwe Plantronics Blackwire C300 serie wordt geleverd in vier verschillende utivoeringen. 

Plantronics Blackwire C310 - USB headset voor unified communications.
Plantronics Blackwire C320 - USB headset met geluid op twee oren voor unified communications. 
Plantronics Blackwire C310-M - USB headset voor Microsoft Lync 
Plantronics Blackwire C320-M - USB headset met geluid op twee oren voor Microsoft Lync  


19-03-2012

Nu slechts € 10,- voor een Jabra GN hookswitch bij aanschaf van een draadoze headset!

We hebben een zeer aantrekkelijke actie voor u in samenwerking met Jabra.

Bij aanschaf van een draadloze Jabra headset, krijgt u een flinke korting op de zeer handige Jabra GN1000 hoornlifter.

De Jabra GN1000 kost u bij aanschaf van een draadloze headset slechts €10,- excl. in plaats van € 89,- excl. BTW!

Via de onderstaande link komt u direct op bij het productoverzicht uit.
Link: Jabra hookswitch actie

Wilt u weten of de hookswitch ook voor u een passende oplossing is? Neemt u dan contact op via email:(info@headsetwinkel.nl) telefoon:(030 669 1223) of de online chat.


Jabra GN1000 actie
05-03-2012

Ontvang geld terug bij aanschaf van Plantronics producten!

De actie
Plantronics geeft geld terug bij bestelling van een geselecteerde groep Plantronics producten. Besteld u binnen de actieperiode minimaal 1 actieproduct, dan kunt u zich al registreren voor de cashback actie!
Er geldt een maximum van 5 producten waarmee gebruik gemaakt kan worden van de cashback actie. U kunt tot en met 27 Juli 2012 uw aankoop registreren. Zoals vermeld dient het om een aankoop te gaan die tussen Februari 2012 en 30 Juni 2012 geplaatst is.

Deelnemende Plantronics Producten
Hieronder vindt u de de door Plantronics geselecteerde producten terug. Via de directe link komt u op de productpagina uit voor verdere productinformatie en het plaatsen van een bestelling.

Link: Plantronics Voyager PRO HD
Topheadset voor de zakelijke mobiele beller! 

Link: Plantronics Voyager PRO UC
Zeer geschikt voor gebruik met uw softphone en mobile phone

Plantronics Calisto P800 family voor microsoft lync
 Link: Calisto P820 
 Link: Calisto P825
 Link: Calisto P835

Zeer goede speakerphones voor gebruik met Microsoft lync

Gebruik maken van de actie
Indien u gebruik wilt maken van deze Plantronics cashback actie, dan kunt u zich registreren via de onderstaande link. Op deze pagina vindt u tevens de algemene voorwaarden terug die voor deze actie gelden.

Link: https://plantronicsbuyback.com/Portal/Portal.aspx


Vragen?
Wenst u een bestelling te plaatsen of Mocht u vragen hebben omtrent deze actie, neemt u gerust contact met ons op via de chat, via e-mail (info@headsetwinkel.nl ) of telefonisch ( 030-6691223 )


Plantronics cashback actie
20-02-2012

Headsetwinkel verlaagt prijzen van Plantronics draadloze headsets

Kiest u voor de aanschaf van een draadloze headset, dan kunt u tot en met eind maart 2012 profiteren van interessante kortingen! Hieronder vindt u een overzicht van de in prijs verlaagde headsets.

Headsets voor vaste bureatelefoon

De Plantronics CS540 (2 draagstijlen) van € 249,- nu voor € 219,- excl. BTW
De Plantronics CS540 (2 draagstijlen) inclusief hoornlifter HL10 van € 259,- nu voor € 229,- excl. BTW
De Plantronics CS540 (2 draagstijlen) inclusief APS-10 van € 259,- nu voor € 239,- excl. BTW

De Plantronics CS510 (geluid op één oor, hoofdband) van € 299,- nu voor € 219,- excl. BTW
De Plantronics CS520 (geluid op beide oren, hoofdband) van € 329,- nu voor € 289,- excl. BTW


Headsets voor multi-use ( aansltuiing op zowel de vaste telefoon, PC/laptop en mobile)

De Plantronics W740 (2 draagstijlen) van € 349,- nu voor € 299,- excl. BTW
De Plantronics W710 (geluid op één oor, hoofdband) van € 349,- nu voor € 299,- excl. BTW
De Plantronics W720 (geluid op beide oren, hoofdband) van € 379,- nu voor € 329,- excl. BTW
De Plantronics W730 (geluid om één oor, oorhaak) van € 349,- nu voor € 299,- excl. BTW

Heeft u verder vragen, of wenst u een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen, neemt u dan contact op via 030-6691223 of info@headsetwinkel.nl
16-01-2012

Prijsverlaging Plantronics CS540 draadloze headset

De Plantronics CS540 is een nieuwe standaard op het gebied van draadloze headsets. Om de introductie extra kracht bij te zetten kunt u nu profiteren van een prima introductiekorting.

Enkele kenmerken van de Plantronics CS540 headset

* Tot 9 uur spreektijd per oplaadbeurt
* De lichtste draadloze headset op de markt
* Keuze uit drie draagstijlen ( 2 meegeleverd, nekband los verkrijgbaar)
* Draadloos bereik tot 120 meter
* Gebruik van meerdere headsets op één werkplek mogelijk
* Microfoon met noise cancelling filtert achtergrondgeluid weg
* Een gesprek op afstand aannemen en verbreken met de optionele hoornlifters

Uitgebreide informatie en de mogelijkheid om te bestellen kan via de productpagina's. De directe productlinks vindt u hieronder terug.

De Headset
Link: Plantronics CS540 draadloze headset

Headset met optionele hoornlifter
Link: Plantronics CS540 draadloze headset incl. HL10 hoornlifter
Link: Plantronics CS540 draadloze headset incl. APA-22 electronische hookswitch
Link: Plantronics CS540 draadloze headset incl. APS-10 electronische hookswitch

Accessoires
Link: Plantronics CS540 nekband

Wenst u verdere informatie of een vrijblijvende prijsopgave, neemt u dan gerust contact op via telefoon, chat of e-mail. 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie