Home - Nieuws - 2013

20-12-2013

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen hanteren alle shops van KommaGo aangepaste verzend- en openingstijden. Hieronder kunt u een kort overzicht terugvinden:

 • Dinsdag 24 December verzenden wij pakketten tot 14:00.
 • Woensdag 25 en donderdag 26 December zijn wij wegens Kerst gesloten.

Vrijdag 27 december verwerken wij alle bestellingen die na 24 december 14:00 zijn geplaatst.

 • Op dinsdag 31 december verzenden wij pakketten tot 14:00.
 • Nieuwjaarsdag woensdag 1 januari 2014 zijn wij gesloten.

Donderdag 2 januari verwerken wij bestellingen die na 31 december 14:00 zijn geplaatst.

Het team van KommaGo wenst u hele fijne feestdagen toe en we hopen u in 2014 ook weer te mogen begroeten.16-12-2013

Nieuwe modellen Plantronics Blackwire 300 series

Headsetwinkel heeft het assortiment van de Blackwire 300 USB headsets uitgebreid met vier nieuwe modellen. Deze hebben als extra functionaliteit dat ze platgevouwen kunnen worden en daardoor makkelijk mee zijn te nemen. Professionele headsets voor de zakelijke gebruiker
De professionele Blackwire 300 serie van Plantronics is ontworpen voor unified communications software zoals Microsoft Lync. De headsets zijn voorzien van lichtgewicht materialen en zijn eenvoudig te installeren dankzij Plug & Play. In de headsets zit een door Plantronics ontworpen techniek genaamd SoundGuard wat hoge tonen en pieken in het volume opvangt om uw gehoor te beschermen.

De noise cancelling microfoons en DSP techniek zorgen voor een natuurlijk stemgeluid met een filter voor omgevingsgeluiden en echo.

Verschillende uitvoeringen
De nieuwe modellen uit Plantronics Blackwire C300 serie komen in vier verschillende uitvoeringen:

Plantronics Blackwire C315 - Enkeloors USB headset voor unified communications.
Plantronics Blackwire C325 - Dubbeloors USB headset voor unified communications. 
Plantronics Blackwire C315-M - Enkeloors USB enkeloors headset geoptimaliseerd voor Microsoft Lync. 
Plantronics Blackwire C325-M - Dubbeloors USB headset geoptimaliseerd voor Microsoft Lync.  
09-12-2013

Gratis kerstpakket bij minimale besteding van €500,-!Uw kerstborrel kan straks echt goed van start gaan met het borrelpakket van Headsetwinkel. Dit (non-alcoholische) kerstpakket ontvangt u gratis bij uw bestelling wanneer u minimaal €500,- besteedt in onze webshop. De actie is geldig vanaf 9 december 2013 en loopt zolang de voorraad strekt. Headsetwinkel wenst u alvast hele fijne kerstdagen toe!


Voorwaarden

 • Maximaal 1 pakket per klant
 • Actie loopt vanaf 9 december 2013
 • Zolang de voorraad strekt 
 • Minimale orderwaarde is €500,- excl. BTW
 • Deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen15-10-2013

Bespaar 129 euro op de Sennheiser DW Office

Sennheiser DW OfficeWilt u op kantoor bellen met één van de beste draadloze headsets van dit moment maar niet teveel betalen? Headsetwinkel levert u kwaliteit voor een extra scherpe prijs.

Tijdelijk kunnen wij de Sennheiser DW Office voor gebruik op uw zakelijke telefoontoestel aanbieden voor €239,00 excl. btw (€289,19 incl. btw), ten opzichte van de normale prijs van €279,00 excl. btw.

Tevens ontvangt u afhankelijk van uw type telefoon een hoornlifter of EHS kabel geheel gratis bij de Sennheiser DW Office headset. Met dit accessoire kunt u op afstand gesprekken aannemen, ook als u even niet aan uw bureau zit.

Bestellen is simpel:

1. U bestelt de Sennheiser DW Office via Headsetwinkel.nl
2. Wij nemen contact met u op om na te gaan of u de hoornlifter of EHS kabel nodig heeft bij uw toestel.
3. Uw bestelling wordt gratis bezorgd.

Wilt u een bestelling plaatsen of meer weten over de Sennheiser DW Office Pro? Bekijk de productpagina!
30-09-2013

Plantronics introduceert de Voyager Legend CS

Voyager Legend CSPlantronics maakt de beste bluetooth-headset van dit moment ook geschikt voor gebruik in combinatie met vaste bureautoestellen. De Voyager Legend CS bestaat uit een comfortabele, lichtgewicht bluetooth-headset met een basisstation voor uw vaste telefoon.
Of u nu onderweg bent of op de zaak, u kunt overal gebruik maken van uw vertrouwde bluetooth-headset.

De headset is voorzien van de allerlaatste technieken en laat u opnemen door enkel de headset op uw oor te plaatsen. Draagt u de headset als u wordt gebeld, zal de naam van de beller worden uitgesproken en kunt u middels een stemcommando het gesprek aannemen of weigeren.
De headset is voorzien van drie microfoons waardoor ongewenste geluiden zoals windruis niet hoorbaar zijn.

De Plantronics Voyager Legend CS is vanaf nu verkrijgbaar.
Meer weten over deze headset? Bezoek de productpagina.16-09-2013

Verscherpte politiecontrole tijdens campagne ''Aandacht op de weg''

Voyager Legenddeze week is de mediacampagne 'Aandacht op de weg' van start gegaan. Deze campagne, die gedurende het najaar loopt, staat in het teken van het gebruik van de mobiele telefoon in de auto. Het ministerie van infrastructuur en milieu heeft dit initiatief in het leven geroepen om de gevaren van het mobiele gebruik in de auto te benadrukken. De politie heeft inmiddels aangegeven van deze campagne gebruik te maken om extra scherp te controleren op deze overtreding. Bij overtreding is het boetebedrag inmiddels al opgelopen tot €220,-.

Waarom zou u eigenlijk het risico nemen om een bekeuring van €220,- te ontvangen? Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer de helft van de mobiele telefoonbezitters het apparaat gebruikt in het verkeer. Dit leidt tot vele (dodelijke) ongevallen in Nederland. Bestaat er dan geen alternatief zodat u toch kunt blijven bellen tijdens het rijden?

Natuurlijk wel, Headsetwinkel.nl biedt dé oplossing voor dit probleem. We hebben een ruim assortiment van bluetooth headsets voor in de auto. Het voordeel van deze headsets is dat u zich optimaal kunt blijven concentreren op de weg maar tegelijk ook in contact blijft met de rest van de wereld.

Een absolute topper op dit gebied in onze collectie is de Plantronics Voyager Legend. Deze headset is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de auto doordat u gesprekken kunt aannemen en verbreken met uw stem. Zo hoeft u nooit uw handen van het stuur te halen. Daarnaast zitten er in deze headset drie 'noise cancelling' microfoons die ruis, echo en galm tegengaan.

Een stukje veiligheid, comfort en gemak kost u slechts €66,03 excl. btw. Een fijner bedrag dan een bekeuring van € 220,-.

Bekijk onze selectie Bluetooth headsets en carkits
28-08-2013

Netcamshop.nl gelanceerd

Vanaf vandaag is Netcamshop.nl de nieuwste webwinkel van KommaGo. Op deze nieuwe shop kunt u alles vinden omtrent camerabeveiliging. Het assortiment omvat indoor en outdoor oplossingen voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Netcamshop.nl levert oplossingen van onder andere Panasonic, Grandstream, Axis en D-Link.

Om de lancering van Netcamshop te vieren hebben we in samenwerking met Panasonic een spectaculaire openingsaanbieding voor alle bezoekers.
Bij de Panasonic WV-SF335 Fixed Dome HD IP Camera ontvangt u nu tijdelijk een gratis Kingston 32GB Klasse 10 SDHC geheugenkaart geleverd. Ook kunt u een maand gratis gebruik maken van het People-counting.nl platform. Met people-counting kunt u via de camera automatisch bijhouden hoeveel personen de camera hebben gepasseerd. Zo kunt u aan het einde van een dag bijvoorbeeld zien hoeveel klanten er in een winkel zijn geweest.

Klik hier om de openingsaanbieding te bekijken.

Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Bel dan naar 030-669 1224 of mail naar info@netcamshop.nl.


19-08-2013

Sennheiser Presence: Nieuwe standaard voor Bluetooth headsets


Sennheiser Presence 1Ook al wordt er steeds meer buiten kantoor gewerkt, er wordt verwacht dat men overal bereikbaar blijft. Sennheiser helpt mee om dit te realiseren met de Presence headset. De Presence Bluetooth headset combineert goede geluidskwaliteit met een compact en discreet design. Door diverse noviteiten is de Presence uitermate geschikt om ook op kantoor te gebruiken, naast het gebruik op een smartphone.

HD Voice clarity
Producten van Sennheiser staan bekend om hun goede geluidskwaliteit. Voor de Presence is dit niet anders. De Presence biedt niet alleen een perfect geluid voor degene die de headset draagt, maar ook degene met wie u belt.

Windsafe
Windgeruis is één van de grootste ergernissen bij mobiel bellen. De Presence zorgt met zijn Windsafe technologie dat deze ergernis voorgoed tot het verleden behoort.


                                                                   Unified communications en Lync
Sennheiser Presence 1De Presence headsets is geoptimaliseerd voor gebruikers van Unified Communications. De meegeleverde dongle zorgt voor een voor een plug & play verbinding met uw computer. Het blijft mogelijk om moeiteloos te schakelen tussen gesprekken op uw mobiele telefoon of computer.
Wanneer u specifiek gebruik maakt van Microsoft Lync kunt u kiezen voor een speciale Lync uitvoering van de Presence.

De headset kent verder tot 10 uur spreektijd en een draadloos bereik tot 25 meter. De gebruikte materialen geven de Sennheiser Presence een representatieve look & feel.


Meer weten? Bekijk de productpaginas:

Sennheiser Presence UC bluetooth headset
Sennheiser Presence Microsoft Lync bluetooth headset


12-08-2013

Ook de Jabra Motion UC+ is MKB Proof 2013

In navolging van de Plantronics Voyager heeft ook de Jabra Motion UC+ het predicaat 'MKB Proof 2013' ontvangen van magazines WinMagPro en Baaz.

De Jabra Motion UC+ is niet alleen geschikt voor gebruik op een smartphone maar ook dienst doen op een laptop, computer of tablet. Hierdoor is het een veelzijdig apparaat.
De bouwkwaliteit van de headset viel positief op samen met het gemak waarop de headset in gebruik genomen kan worden.

Doordat u de headset via uw stem kunt bedienen is het aannemen en weigeren van telefoontjes geen enkel probleem.
Bovendien geeft de headset via een stem aan met welke commando's u bepaalde handelingen kunt verrichten. De aanwezigheid van deze functionaliteiten hebben er mede voor gezorgd dat de Motion UC+ met recht 'MKB Proof' genoemd mag worden.

Bron: http://www.winmagpro.nl/content/jabra-motion-uc
12-08-2013

Plantronics Voyager Legend is MKB Proof 2013

De Plantronics Voyager Legend is door de redactie van WINMAG Pro en Baaz MKB Proof bevonden.

De redactie hanteert hiervoor de onderstaande criteria:

 • Veilig. Bij de selectie van producten en diensten is veiligheid van bedrijfsgegevens en respect voor privacy een belangrijke wegingsfactor.
 • Goede investering. De producten en diensten in dit magazine zijn veilige investeringen voor het midden- en kleinbedrijf. Alleen producten en diensten die zichzelf op wat voor manier dan ook terugverdienen verdienen het predikaat.
 • Zorgvuldig uitgekozen. MKB Proof staat onder strenge redactie van ITmagazine WINMAG Pro en businessmagazine Baaz. De deelnemende dienstverleners zijn zorgvuldig bekeken, getest en uitgekozen door experts.

De Plantronics Voyager Legend dankt de uitverkiezing onder andere aan de zeer goede geluidskwaliteit, een compleet pakket aan accessoires, de gebruiksvriendelijkheid en technische noviteiten.

De Plantronics Voyager Legend bestelt u nu al voor € 79,90 incl. btw en bezorging.

Bron: http://www.winmagpro.nl/content/plantronics-voyager-legend-uc05-08-2013

Headsetwinkel is Authorised Sennheiser Partner

Sennheiser ASPSennheiser, fabrikant van hoogwaardige audio-apparatuur, heeft Headsetwinkel aangesteld als Authorised Partner. Headsetwinkel voldoet hiermee aan de door Sennheiser gestelde eisen op het gebied van service. Met het opstellen van deze eisen wil Sennheiser verzekeren dat officiële Sennheiser verkooppunten een bepaald niveau van kwaliteit en service bieden.

Buiten de gevraagde mate van service biedt Headsetwinkel ook extra mogelijkheden voor klanten. Zo is het mogelijk om vrijblijvend een headset te testen voor 14 dagen en worden klanten voorzien van een gedegen advies alvorens tot een test of aanschaf over te gaan.


Alleen de verkooppunten die succesvol door Sennheiser zijn getoetst mogen het zogenaamde Authorised Sennheiser Partner logo voeren. In navolging van de aanstelling door Sennheiser kunt u dit logo vanaf nu ook op Headsetwinkel terugvinden.
27-06-2013

Wilde stakingen PostNL bezorgers

Update: De stakingen zijn voorbij. Pakketten worden weer op de reguliere wijze bezorgd.

Vanaf afgelopen dinsdag 27-06-2013 heeft PostNL te maken met wilde stakingen van een deel van hun pakketbezorgers. Dit betekent voor u dat bestellingen wellicht niet worden bezorgd op de aangegeven leverdatum, maar op een later tijdstip.

Wanneer de postcode van het afleveradres van uw bestelling in één de volgende gebieden valt kan het zijn dat de bezorging van uw pakket vertraging oploopt:

Postcodegebied: 1041-2134
Postcodegebied: 1011-1127
Postcodegebied: 2260-2694
Postcodegebied: 1441-1567
Postcodegebied: 2144-2597
Postcodegebied: 3400-4199

Onze excuses voor dit ongemak. Wij hopen dat de stakingen spoedig voorbij zijn zodat we u de service kunnen leveren die u van ons gewend bent.22-05-2013

KommaGo opent Mobielverbinden

KommaGo, bekend van specialistische webshops als Routershop, Wifishop en Headsetwinkel, opent een nieuwe internetwinkel. Mobielverbinden vertegenwoordigt alles op het gebied van professionele 3G- en 4G-apparatuur.

Het assortiment van Mobielverbinden bestaat naast ontvangers, machine-to-machine routers, antennes en mobiele routers ook uit kant-en-klare totaaloplossingen. Met deze vooraf samengestelde pakketten hoopt KommaGo deze nieuwe technologie beter inzichtelijk te maken. 
Net als de bestaande webwinkels van KommaGo zal Mobielverbinden uitsluitend bemand worden door productspecialisten en zal service centraal staan.

Om de opening van Mobielverbinden kracht bij te zetten zijn er een aantal scherpe aanbiedingen geselecteerd. Zo ontvangen nieuwe klanten bij aankoop van een Huawei 3G- of 4G-router een gratis USB dongle. Bij een Netcomm 4G-router wordt tijdens de opening een gratis Dovado Tiny mobiele 4G router geleverd. Kopers van een professionele Conel 4G-router ontvangen een gratis Pulse Larsen 4G omni antenne bij hun bestelling.

Bezoek Mobielverbinden en profiteer van deze introductieaanbiedingen.

17-05-2013

KommaGo tijdens Pinksteren

In verband met tweede Pinksterdag is KommaGo gesloten op 20 mei 2013. Bestellingen die in het lange weekend van 18 tot en met 20 mei geplaatst worden zullen wij dinsdag 21 mei direct verwerken en, indien de producten voorradig zijn, verzenden.

Alle medewerkers van KommaGo wensen u een fijn Pinksterweekend toe.


08-05-2013

KommaGo op Hemelvaart

Op 9 mei zullen we in verband met Hemelvaartsdag geen pakketten versturen.

Omdat onze webshops 24 uur per dag beschikbaar zijn kunt u natuurlijk wel uw bestellingen plaatsen gedurende deze dag. Deze bestellingen zullen wij vrijdag 10 mei verwerken en, indien de producten voorradig zijn, direct versturen. Naar verwachting zullen deze bestellingen zaterdag of, in het geval van bedrijfsbestellingen, maandag aangeboden gaan worden.

29-04-2013

Koninginnedag

Op 30 april is het magazijn van KommaGo gesloten vanwege Koninginnedag. Er zullen op deze dag geen bestellingen verstuurd worden. Uiteraard kunt u wel gewoon uw bestelling plaatsen via één van onze shops. Deze zullen wij woensdag 1 mei verwerken en, indien de producten voorradig zijn, direct versturen.

Alle medewerkers van KommaGo wensen u een prachtige Koninginnedag toe.24-04-2013

Gratis bedrade headset bij Sennheiser modellen

Sennheiser actie

In samenwerking met Sennheiser biedt Headsetwinkel extra waar voor uw geld. Bij aanschaf van geselecteerde Sennheiser Office headsets ontvangt u niet alleen één van de beste draadloze headsets van dit moment, maar ook een gratis Sennheiser USB of Lync headset.

Om in aanmerking te komen voor een deze gratis headset hoeft u enkel een bestelling te plaatsen voor één of meerdere draadloze Sennheiser Office 2-in-1 headsets. Wij nemen vervolgens contact op om het door u gewenste type bedrade headset geheel gratis aan de bestelling toe te voegen.

Meer weten over deze Sennheiser actie? Bekijk de actiepagina!


08-04-2013

Netwerkshop krijgt nieuwe naam: KommaGo

KommaGo logo

'KommaGo' is de nieuwe naam van Netwerkshop, één van de grootste online specialisten voor ICT- en telecomoplossingen. KommaGo kiest met deze nieuwe naam voor een positie in de online-retailmarkt die haar deskundige en krachtige profiel onderstreept. Onder KommaGo vallen zeven webshops op het gebied van netwerk-, communicatie- en telecomoplossingen. Het aantal webshops van KommaGo groeit nog steeds.


De online search van particulieren en bedrijven naar snelle en betrouwbare ICT- en telecomoplossingen blijft groeien, signaleert KommaGo. "We hebben afgelopen jaren gezien dat mensen en bedrijven massaal online  gaan zoeken naar  deze oplossingen", aldus directeur
Merlijn Foudraine van KommaGo. "Online bieden wij met  onze webshops die oplossingen. Onze kracht zit ook in het feit dat we klanten, als ze  hier behoefte aan hebben, persoonlijk adviseren en begeleiden. We merken dat de klant die mogelijkheid graag wil blijven hebben."

Sterk online merk

Tegelijkertijd met de naamswijziging krijgt KommaGo.nl een geheel 'nieuw jasje'. De site en alle zeven webshops van KommaGo worden de komende periode vernieuwd. Dit zijn Voipshop.nl,  Headsetwinkel.nl, Portofoonwinkel.nl, Vergadertelefonie.nl, Routershop.nl, Wifishop.nl en Firewallshop.nl.

"Ook als Netwerkshop waren al onze sites onderling herkenbaar", zegt directeur Foudraine. “Bij  KommaGo zal dit nog duidelijker zijn. KommaGo en onze webshops zullen online eenheid communiceren en staan voor een sterk online merk.”


Netwerkshop werd in 1999 opgericht en telt op dit moment ruim twintig medewerkers.
Deskundigheid maar ook snelle levering van online bestellingen zetten KommaGo stevig in de markt. KommaGo is afgelopen jaren steevast terug te vinden in de ‘Twinkle 100’, hét overzicht van de honderd grootste online retailers in Nederland.
02-04-2013

Nieuw: Cardo motor en fietshelm headsetsscala logo

Headsetwinkel heeft haar assortiment bluetooth headsets uitgebreid met een zeer interessante lijn bluetooth headsets voor op de motor en fiets. Deze oplossingen zijn ideaal voor gebruik tijdens fiets- en motorvakanties. Met behulp van deze headsets kunt u contact onderhouden met uw reisgenoten of medepassagiers.

De nieuwste aanwinst van Cardo is de Scala Rider G9. Met de Scala rider G9 kunnen maximaal negen motorrijders afwisselend met elkaar spreken. Dankzij de unieke 'One+8' technologie is full duplex communicatie mogelijk. Dit houdt in dat er door beide partijen tegelijkertijd gesproken kan worden. Daarnaast is het mogelijk om telefoongesprekken voeren en navigatie-instructies te beluisteren.

Interesse? Klik hier om direct naar de productpagina van de Scala Rider G9 te gaan.

Het complete assortiment aan motorhelm en fietshelm headsets kunt u hier terugvinden.13-03-2013

Headsetwinkel geeft een gratis bluetooth headset weg

In de maand februari heeft Headsetwinkel een Plantronics Marque 2 bluetooth headset verloot onder alle klanten die een product review schreven op onze website, of een shop review hebben geplaatst.

Plantronics Marque 2

De winnares is mevrouw Hoijtink die een review schreef op de website van trustpilot.
Headsetwinkel feliciteert mevrouw Hoijtink met de gewonnen bluetooth headset.

Ook kans maken op een prijs?
Headsetwinkel verloot regelmatig prijzen onder klanten die na aankoop een product beoordelen op onze website. Heeft u recentelijk een product gekocht? op de product pagina kunt u een review achterlaten en u maakt zo automatisch kans op een prijs!


21-01-2013

Sennheiser wint een award voor de Sennheiser DW office draadloze headset serie

Frost & Sullivan reikt elk jaar een award uit voor het meest innovatie communicatie product van dat jaar.
Dit jaar ontvangt Sennheiser een Frost & Sullivan award 2012 voor de Sennheiser DW office headset serie.

Sennheiser DW Office headsets
De Sennheiser DW Office serie bestaat uit 3 draadloze headsets, geschikt voor zowel bureautelefoons als softphone applicaties. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om te tefefoneren via uw vaste telefoontoestel en bijvoorbeeld Skype.

Sennheiser DW office 

Sennheiser
Sennheiser headsets zijn voorzien van hoge kwaliteit noise cancelling microfoons en geweldige audio ervaring. Het is niet voor niets dat de grootste artiesten op aarde gebruik maken van Sennheiser wanneer het op microfoons en overige audio apparatuur aankomt.

DW Office headsets
De Sennheiser DW Office headsets bestaan uit de volgende 3 modellen:

Sennheiser DW Office - draadloze headset met 2 draagstijlen, voor softphone en vaste telefoon.  
Sennheiser DW Office Pro 1 - Draadloze headset met robuuste hoofdband.
Sennheiser DW Office Pro 2 - Draadloze headset met robuuste hoofdband en geluid op beide oren. 

Wilt u meer informatie over deze prachtig vormgegeven draadloze headsets?
Bel dan gerust met onze experts en vraag direct een gratis proefplaatsing aan! 

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 030 669 1223 Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie