Home - Nieuws - 2014

22-12-2014

KommaGo wenst u fijne feestdagen

Graag willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in 2014. Het afgelopen jaar hebben wij ernaar gestreefd om techniek toegankelijk te maken. Als uw leverancier voor technische oplossingen staat KommaGo ook in 2015 voor u klaar om samen met u technische projecten tot een succes te maken.

 

“KommaGo wenst u prettige feestdagen en een inspirerend en succesvol 2015!"Openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de laatste dagen van het jaar zijn wij tijdens kerst en nieuwjaarsdag gesloten. Op 24 en 31 december zijn wij tot 15.00 uur geopend. Tot 15.00 uur kunt u uw bestelling plaatsen, deze wordt dezelfde dag nog verstuurd. Bekijk hieronder het overzicht van onze openingstijden rond de feestdagen.


 • 24 december tot 15.00 uur bestellen; levering 27 of 29 december
 • 25 december gesloten
 • 26 december gesloten
 • 31 december tot 15.00 uur bestellen; levering 2 januari
 • 1 januari gesloten


Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@kommago.nl en 030 65 85 127. Op 24 en 31 december zijn wij tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar. 
03-12-2014

Jabra introduceert de nieuwe Jabra Evolve serie

Jabra heeft afgelopen maand de nieuwe Jabra Evolve serie geïntroduceerd. De nieuwe Jabra Evolve serie bestaat uit verschillende professionele headsets die speciaal zijn ontworpen om uw concentratie te verhogen. Daarnaast is ook de gesprekskwaliteit van de headset geoptimaliseerd.

 

De geluidsonderdrukkingstechnologie zorgt ervoor dat achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd waardoor u zich beter kunt focussen op uw werkzaamheden. Ook kunt u met de busy light functie aangeven of u in gesprek bent of niet gestoord wil worden. Zo zien uw collega’s direct of u beschikbaar bent.

 

Noise cancelling

Ook tijdens een telefoongesprek kunt u en uw gesprekspartner genieten van een zeer goede geluidskwaliteit. De microfoon met noise cancelling elimineert namelijk storende achtergrondgeluiden op werkvloer. De stereospeakers ondersteunen Wideband geluidsfrequentie en zijn ook geschikt voor het luisteren naar muziek. Daarnaast beschikt de headset over Digital Signal Processing (DSP), een technologie die uw stem en muziek digitaal optimaliseert en echo onderdrukt.

 

Aansluitmogelijkheden

De Jabra Evolve headset is eenvoudig aan te sluiten op uw PC, smartphone of tablet door middel van een USB of 3,5 mm-aansluiting. Daarnaast kunt u de microfoon in een handomdraai wegwerken in de hoofdband zodat u de Jabra Evolve ook kunt gebruiken als stijlvolle headset.

Jabra Evolve modellen

De Jabra Evolve serie bestaat uit verschillende modellen. Naast de bedrade en draadloze bluetooth headset zijn er ook modellen die geoptimaliseerd zijn voor Microsoft Lync. Elk model binnen de Evolve serie is verkrijgbaar als enkeloors (mono) en dubbeloors (stereo) headset. Hierdoor kunt u de juiste headset kiezen die het best past bij uw werkzaamheden. Bekijk nu alle modellen uit de Evolve serie of klik op een van de onderstaande voorgeselecteerde Jabra Evolve modellen.

 

Jabra Evolve 80 UC Stereo Headset

Jabra Evolve 65 MS Stereo Microsoft Lync Bluetooth Headset Jabra Evolve 20 UC Mono Headset02-12-2014

Nieuw: Stroomstore.nl

Stroomstore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Stroomstore.nl levert alles op het gebied van stroom, waaronder professionele stroombronnen, stroomverdelers en stroomopslag. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals APC, EV-Box, Keraf en Victron Energy.

De lancering van Stroomstore.nl vieren wij met drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW): 

Brennenstuhl Garant Haspel - 25 meter


Aanbieding 1:
ABL Sursum Basic 502 laadpaal voor € 1799,- met gratis installatie

Aanbieding 2: APC Smart-UPS 750VA LCD 230V van € 289,99 voor € 229,95

Aanbieding 3: Brennenstuhl Garant Haspel van € 49,90 voor € 39,95

 
Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Stroomstore.nl  worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030-303 6704 of stuur een e-mail naar info@stroomstore.nl.

Klik hier om een kijkje te nemen op stroomstore.nl
21-11-2014

Plantronics draadloze DECT-headsets voldoen als eerste aan nieuwe beveiligingsnormen

De DECT-headsets van de Plantronics CS500 en Savi 700 serie zijn gecertificeerd volgens de laatste veiligheidsnormen van het DECT-forum. Het zijn de eerste headsets op de markt die aan deze eisen voldoen.

De normen zijn door het DECT-forum in januari 2013 aangekondigd en bieden richtlijnen en een certificeringsproces voor het doorvoeren veiligheidsverbeteringen bij DECT-systemen. Het gaat hierbij om verbeteringen op 8 gebieden, waaronder authenticatie, encryptie en call setup. Een product ontvangt de ´DECT Forum Security Certification´ wanneer het voldoet aan alle eisen en is onderzocht door een erkend, onafhankelijk testlab.

“Dankzij de introductie van het certificeringsprogramma kunnen DECT-leveranciers hun apparatuur laten certificeren tegen de nieuwste veiligheidsstandaarden. Hierdoor kunnen ze klanten verzekeren dat hun communicatie beveiligd is”, aldus Andreas Zipp, voorzitter van het DECT Forum.

Met deze prestatie toont Plantronics aan een echte voorloper te zijn qua functionaliteiten en veiligheid bij DECT-headsets. De Plantronics CS500 en Savi 700 serie zijn beide verkrijgbaar op Headsetwinkel.nl.
13-11-2014

Schrijf een Plantronics review en win

Schrijf een Plantronics review en win

Heeft u een Plantronics product aangeschaft bij Headsetwinkel.nl? Schrijf dan een review over uw product op Headsetwinkel.nl en maak kans op mooie prijzen. De review actie loopt tot vrijdag 12-12-2014.


De prijzen

Onder alle geplaatste reviews binnen de actieperiode, verloten we een tuinfakkel, een terrasverwarmer, een Sit & Joy zitzak en een tuinkachel. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

banner

Hoe maakt u kans?
 
1. Zoek uw product op Headsetwinkel.nl
2. Klik op reviews
3. Schrijf uw recensie
4. Noteer enkele plus- en minpunten
5. Kies een waardering (0 – 5 sterren)
6. Laat uw gegevens achter

                                 

Actievoorwaarden
 

 • Producten zijn aangeschaft bij Headsetwinkel.nl
 • Alleen volledige reviews maken kans
 • Vermelding van contactinformatie is verplicht
 • Reviewactie loopt van vrijdag 14-11 t/m vrijdag 12-12-2014
 • De winnaars ontvangen persoonlijk bericht
 13-11-2014

Microsoft Lync wordt Skype for Business

Microsoft Lync wordt Skype for Business


Microsoft gaat in 2015 de naam van Microsoft Lync veranderen in Skype for Business. De zakelijke communicatiesoftware krijgt de uiterlijke kenmerken van Skype, ook introduceert Microsoft onder andere de mogelijkheid tot videogesprekken. Alle andere functionaliteiten van Microsoft Lync blijven behouden.
 


Microsoft betaalde in 2011 8,5 miljard dollar voor Skype. Tot op heden zijn de diensten gescheiden gebleven. Maar daar komt nu verandering in. Microsoft gaat de ontwikkelteams samenvoegen en voert enkele updates door. Ook wordt Skype for Business samengevoegd met OneDrive for Business.


Naast de mogelijkheid tot het opzetten van videogesprekken worden ook de Skype-iconen in Skype for Business geïntegreerd. Hiermee kunnen gebruikers gesprekken openen, sluiten of video’s toevoegen. Ook wordt het aantal kliks dat nodig is om een gesprek te starten verminderd. Gebruikers van Lync Server 2013 dienen alleen een software-update te installeren om gebruik te maken van Skype for Business. Deze update wordt voor Office 365-gebruikers automatisch uitgerold. De opvolger van Lync zal echter pas volgend jaar beschikbaar zijn.
03-11-2014

Plantronics introduceert nieuwe EncorePro headsets

Met de nieuwe EncorePro serie introduceert Plantronics een nieuwe lijn aan headsets voor de zakelijke markt. De nieuwe Plantronics EncorePro headsets bieden gebruikers een unieke high definition audio kwaliteit. Verschillende functies zorgen namelijk voor een uitstekende audio-ervaring.

De EncorePro headset ondersteunt standaard breedbandaudio waardoor uw gesprekspartner helder en duidelijk klinkt. De SoundGuard technologie beschermt tegelijkertijd uw gehoor door plotselinge geluidspieken van boven de 118 dBA af te vlakken. De Plantronics EncorePro serie bestaat uit een enkel-oors en dubbel-oors model. Daarnaast zijn er verschillende microfoon en hoofdband varianten beschikbaar.


Voordelen Plantronics EncorePro

Zakelijke headset voor pc of deskphone
Licht en comfortabel
Hoofdband en microfoon verstelbaar
HD-audio en Noise Cancelling
SoundGuard voor dempen geluidspieken
Robuust ontwerp met metaal

Plantronics EncorePro HW510 Mono

 

Plantronics EncorePro HW510V Mono
Plantronics EncorePro HW520 Duo

Plantronics EncorePro HW520V Duo

Plantronics EncorePro HW530 Mono

   

Plantronics EncorePro HW540 Mono

 Plantronics EncorePro HW710 Mono

Plantronics EncorePro HW720 Duo Headset
03-11-2014

Test gratis Sennheiser producten en win een TW Steel horlogeTest gratis één of twee van de onderstaande Sennheiser producten en maak kans op een TW Steel horloge. Doorloop de onderstaande stappen en meld u snel aan voor de Sennheiser sennsational actie. 

 • Stap 1: Ga naar de Sennheiser actie pagina. Vul hier uw e-mailadres en de unieke reseller code C8WN2H in.
 • Stap 2: Selecteer één of twee van de onderstaande producten en klik op Request Now.
 • Stap 3: Binnen drie dagen wordt er contact met u opgenomen voor het inplannen van de proefplaatsing.
 • Stap 4: Geniet twee weken lang vrijblijvend van de Sennheiser producten.
 • Stap 5: Deel uw ervaring en maak kans op één van de onderstaande TW Steel horloges.


Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie.

SC 230 USB ML/ SC 260 USB ML

SC 230 / SC 260

SP 20/ SP 20 ML

PRESENCE™ UC/ UC ML

       
 SC 630/ SC 660  SC 630/660 USB ML DW Office  

 


15-10-2014

Nieuw: Presentatiestore.nl

Presentatiestore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Presentatiestore.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan (touchscreen) beeldschermen, projectoren, luidsprekers en vergaderoplossingen. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals Philips, Samsung, Sharp, Sony, Lifesize en NEC.

 

Wij kunnen voor uw vergaderruimte, boardroom, conference room, seminarruimte of auditorium een oplossing op maat verzorgen. Ook voor Digital Signage totaaloplossingen kun u terecht bij Presentatiestore.nl

 

                                                    
 

Openingsaanbiedingen
De lancering van Presentatiestore.nl vieren wij met drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW):


Aanbieding 1: Philips Q-Line Signage Solution 42" LED Display van €679,- voor €569,-

Aanbieding 2: Sony DWZ-B70HL Dasspeld Microfoon, Bodypack Zender en Ontvanger Set van  €629,- voor €599,-

Aanbieding 3: Optoma HD141X Home Cinema ProjectorBradmachine van €499,- voor €479,-

 
Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Presentatiestore.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030-3036701 of stuur een e-mail naar info@presentatiestore.nl.
08-09-2014

Tijdelijk gratis Bluetooth headset bij aanschaf Plantronics CS520 of CS540

Profiteer nu van de Plantronics actie van Headsetwinkel en ontvang een gratis Bluetooth headset bij aanschaf van een Plantronics CS520 of CS540. De Plantronics Bluetooth headset zit comfortabel om het oor en is perfect om mee te bellen of om muziek te luisteren via uw mobiele telefoon. Met een Bluetooth headset voorkomt u tevens hoge boetes en vermijdt u gevaarlijke verkeerssituaties tijdens deelname aan het verkeer.


Deze actie is geldig tot 30 september.

Plantronics CS520 Plantronics CS54026-08-2014

Nieuwe KommaGo website: Luchtcompressorstore.nl

Luchtcompressorstore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Luchtcompressorstore.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan compressoren, luchtdrukgereedschap en accessoires. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals Airpress, Senco en Einhell. Voor zowel lichte als professionele toepassingen is wel een passende oplossing te vinden.

Openingsaanbiedingen
De lancering van Luchtcompressorstore.nl vieren wij met vijf aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW):


Aanbieding 1: Senco PC1010EU Compressor + Senco Nietmachine van €369,- voor €329,-

Aanbieding 2
: Senco PC1010EU Compressor + Senco Bradmachine van €399,- voor €349,-

Aanbieding 3: Einhell BT-AC 400/50 Compressor + Gratis Einhell 5-delige Perslucht Blaasset voor €239,- 

Aanbieding 4: Einhell BT-AC 190/6 Olievrije Compressor + Gratis Einhell 3-delige Perslucht Blaasset voor €99,-

Aanbieding 5: Einhell BT-AC 200/24 Olievrije Compressor + Gratis Einhell 3-delige Perslucht Blaasset voor €99,-


Wat is een compressor?
Een compressor stelt door het samenpersen van aangezogen lucht een bepaalde luchtdruk beschikbaar. De geleverde druk kan vervolgens worden gebruikt voor het aandrijven van luchtdrukgereedschap dat op de compressor wordt aangesloten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  blaaspistolen, verfspuiten, tackers, slagmoersleutels en slijpmachines. 

Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Luchtcompressorstore.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1405 of stuur een e-mail naar info@luchtcompressorstore.nl.
15-07-2014

Nieuwe webwinkel: Meetshop.nl

Meetshop.nl

Meetshop.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Meetshop.nl vindt u professionele meet- en testinstrumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor het meten van elektriciteit, licht, geluid of het testen van apparaten.

Het assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige producten van bekende merken zoals Fluke en Extech. Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid. 


Openingsaanbiedingen

De lancering van Meetshop.nl vieren wij met twee aantrekkelijke openingsaanbiedingen:

De Fluke 175 True-RMS Digitale Multimeter van €199,- voor €179,- (excl. btw)
Bekijk deze aanbieding.


De Extech DT200 Laser Afstand Meter van €99,- voor €89,- (excl. btw)
Bekijk deze aanbieding.


Gratis verzending en advies op maat

Alle bestellingen op Meetshop.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via
030-669 1403 of stuur een e-mail naar info@meetshop.nl.
10-07-2014

KommaGo wordt Plantronics Premium Partner

KommaGo, bekend van webwinkels als Headsetwinkel.nl en Voipshop.nl mag zich vanaf heden Plantronics Premium Partner noemen. De productspecialisten van KommaGo hebben succesvol het certificeringstraject van Plantronics doorlopen.

“Het Plantronics Partner Connect programma kent verschillende programmaniveaus waarin kerncompetenties en expertisegebieden van wederverkopers helder zijn gedefinieerd”, aldus Olav de Bruin , Head of Channel Plantronics. “KommaGo heeft de hoogste haalbare certificering behaald, namelijk die van Premium Partner. Dit geeft ons als fabrikant een waarborg dat iedere eindgebruiker of organisatie die iets wil doen op het gebied van Unified Communications of Connect Centre in relatie tot headsets met zijn vragen terecht kan bij KommaGo.“  Plantronics Partner logo


Met de expertise van KommaGo kunnen klanten een gedegen advies verwachten, ook als het om complexe vraagstukken gaat. Telefoon- en headsetoplossingen vormen steeds vaker onderdeel van IT-netwerken, een ander expertisevlak van KommaGo.

Olav de Bruin: “Deze nieuwe technologie biedt geweldige nieuwe kansen, maar het is complexe materie waarvoor niet iedere wederverkoper zelf de benodigde kennis in huis heeft. De gecertificeerde specialisten van KommaGo zorgen ervoor dat Plantronics oplossingen op een juiste wijze worden geïmplementeerd.”

Uitreiking
Edwin Oskam (links) en Patrick van Rosengarten (rechts) van KommaGo nemen de award in ontvangst uit handen van Olav de Bruin (midden) van Plantronics.

KommaGo, voorheen Netwerkshop, werd in 1999 opgericht en is bekend van webshops als Routershop.nl, Wifishop.nl en Headsetwinkel.nl . Vooral deskundigheid maar ook snelle levering van online bestellingen zetten KommaGo stevig in de markt. In 2013 betrok KommaGo een nieuwe locatie in Utrecht inclusief showroom. Hier worden ook op reguliere basis seminars gegeven. KommaGo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste online retailers in Nederland en is steevast terug te vinden in de Twinkle 100.

Over Plantronics
Plantronics is een wereldwijde leider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met innovaties in audiotechnologie en creëren oplossingen die heldere gesprekken en ruisonderdrukking combineren met ongeëvenaarde audio-ervaring en kwaliteit. De Plantronics-producten werden oorspronkelijk ontworpen voor de commerciële luchtvaart en worden nu gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 evenals door luchtverkeersleiders, alarmnummers en consumenten over de hele wereld. Van unified communications tot Bluetooth headsets, de Plantronics-producten vereenvoudigen communicatie. Kijk voor meer informatie op: www.plantronics.com.


13-05-2014

Waterpompstore.nl gelanceerd


Vandaag lanceert KommaGo haar 12e webwinkel: Waterpompstore.nl. Op deze site vindt u alles op het gebied van waterpompen en de bijbehorende accessoires. Het assortiment omvat onder andere dompelpompen, circulatiepompen, zwembadpompen en vijverpompen.

Dankzij ons uitgebreide en zorgvuldig samengestelde assortiment is er voor iedere situatie wel een geschikte waterpomp beschikbaar. Uiteraard kunnen wij u voorzien van een passend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Assortiment Waterpompstore.nl

Het assortiment van Waterpompstore.nl is onderverdeeld in de onderstaande productcategorieën. Klik op een categorie om de bijbehorende producten te bekijken.

 

Openingsaanbiedingen

Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren hebben wij 3 openingsaanbiedingen voor u. Ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting op de onderstaande producten (klik op product voor meer informatie):


Actie 1: DAB Nova Up 180M-A Schoon Water Dompelpomp met Vlotter
Nu voor €139,- (26% korting, excl. BTW)

Actie 2: Eurom TP1200R Schoonwater Tuinpomp
Nu voor €65,- (13% korting, incl. BTW)

Actie 3: Gardena Classic 6000 S Dompelpomp
Nu voor €49,95 (16% korting, incl. BTW)

Contactinformatie

Voor meer informatie en vragen over de producten op Waterpompstore.nl kunt u contact met ons opnemen. Onze productspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 9:00 uur tot 17:30 uur.

 • Telefoonnummer: 030 669 1416 
 • E-mail: info@waterpompstore.nl
 • Live chat: groene knop rechts onderaan de pagina
13-05-2014

Sennheiser introduceert de nieuwe MB Pro serie headsets

Met de nieuwe MB Pro serie introduceert Sennheiser een nieuwe lijn aan Bluetooth headsets. De nieuwe MB Pro headsets bieden gebruikers een unieke high definition audio kwaliteit. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om flexibel gesprekken te beheren door gemakkelijk te schakelen tussen laptops, smartphones of tablets.


Sennheiser MB Pro Sennheiser MB Pro UC Sennheiser MB Pro UC ML

Voordelen Sennheiser MB pro serie

Ultra noise-canceling microfoon 
Gesprekstijd van meer dan 15 uur 
Uitstekend draagcomfort 
Tot 25 meter bereik 
Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync
Geoptimaliseerd voor Unified communications

Sennheiser MB Pro modellen

De MB Pro serie van Sennheiser bestaat uit drie modellen. De MB Pro, de MB Pro UC en de MB Pro ML. Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar als enkelzijdige (MB Pro 1) of dubbelzijdige (MB Pro 2) headset. De Sennheiser MB Pro UC is geoptimaliseerd voor Unified Communications platforms. En de MB Pro UC ML is ontwikkeld voor organisaties die gebruikmaken van Microsoft Lync.


 

De Sennheiser MB pro series zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Headsetwinkel. 
01-05-2014

KommaGo op Regio Business DagenOp 21 en 22 mei is KommaGo op de
Regio Business dagen te vinden, hét businessevent van de regio Midden-Nederland! De Regio Business Dagen is een ontmoetingsplek voor leveranciers en klanten uit de regio Utrecht. Op de Regio Business Dagen demonstreren we met trots een uitgebreid assortiment van Sennheiser headsets. Daarnaast hebben we een zeer interessante videoconference oplossing en een design luchtreiniger op de stand. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

 

Bezoek ons op stand 174, waar we samen met Sennheiser en Huawei te vinden zijn. Onze productspecialisten Patrick van Rosengarten en Edwin Oskam brengen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij belichten op de beurs de onderstaande productgroepen.

 

Sennheiser headsets
Sennheiser headsets behoren tot de top van de zakelijke headsets. Sennheiser headsets brengen een uitstekende geluidskwaliteit gecombineerd met comfort en duurzaamheid.

 

Huawei videoconference

De Huawei videoconference systemen stellen bedrijven in staat om effectief te communiceren op afstand, ongeacht waar de deelnemers zich bevinden. De conference systemen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

 

Stadler form luchtkwaliteit

Het Zwitserse Stadler Form staat bekend om haar huis- en klimaatapparatuur, waarbij het design voorop staat. Een aanwinst voor het binnenklimaat, maar ook voor uw interieur.

 

Ook als u gewoon eens kennis wilt maken of advies wenst over één van onze andere productgroepen, bent u uiteraard van harte welkom.

 

Beursinfo

Meer informatie over de Regio Business Dagen vindt u op www.rbdutrecht.nl. De toegang tot de beurs is gratis, wel dient u zich voor uw bezoek aan te melden op de website.

 

Waar:
Wanneer: 
Jaarbeurs Utrecht
21 mei (14.00 - 20.00 uur) 

22 Mei (11.00 - 17.00 uur)

 

 

 
31-03-2014

Jabra wint Red Dot Design Award 2014De Jabra BIZ 2300 headset is bekroond met de Red Dot Award 2014, één van de belangrijkste internationale design awards. De bedrade headset van Jabra is speciaal ontwikkeld voor gebruik in grotere callcenters.

Bij het ontwerp van de Jabra BIZ 2300 heeft Jabra gekozen voor een nieuwe aanpak, waarbij veel aandacht is besteed aan de functionaliteit en esthetiek van het apparaat: de combinatie van high tech met een aantrekkelijk design. Daarbij is rekening gehouden met de eisen van zowel de eindgebruiker als de aankoopafdeling.

Het nieuwe ontwerpproces van de Jabra BIZ 2300 ging van start in Noord-Amerika. In samenwerking met het internationale designbureau Designit is een onderzoek uitgevoerd naar de ervaringen, wensen en behoeften van callcentermedewerkers met betrekking tot hun apparatuur. De conclusies van dit onderzoek zijn uiteindelijk succesvol verwerkt in het ontwerp van de Jabra BIZ 2300.

De Jabra BIZ 2300 is natuurlijk ook verkrijgbaar bij Headsetwinkel. Klik hier om naar alle producten van de serie te gaan.
25-02-2014

Barcodescanshop.nl gelanceerd

Vandaag is Barcodescanshop.nl gelanceerd, de 11e webwinkel van KommaGo. Op deze site vindt u een uitgebreid aanbod aan barcodescanners, labelprinters, mobiele computers en alle bijbehorende accessoires.  Allerlei oplossingen die uitermate geschikt zijn voor toepassing binnen o.a. warehousing, logistiek, retail en gezondheidszorg.

Net als de overige KommaGo winkels levert ook Barcodescanshop.nl haar producten uit eigen voorraad. Voor iedere bestelling geldt dat er geen verzendkosten worden verrekend en dat u recht heeft op een ‘30 dagen niet goed geld terug’ garantie.

Assortiment Barcodescanshop.nl
Het assortiment van Barcodescanshop.nl is onderverdeeld in de volgende productcategorieën. Klik op een categorie om de bijbehorende producten te bekijken.


Openingsaanbieding
Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren komen wij met twee openingsaanbiedingen:

Actie 1: Bij bestelling van een Dymo LabelWriter 450 Labelprinter ontvangt u gratis 3 etikettenrollen met een totale waarde van €70,-.

Actie 2: Bij bestelling van de startbundel bestaande uit de Zebra GK420D Direct Thermal Desktop Label Printer en de Datalogic QuickScan I QD2130 Handheld Barcode Scanner profiteert u van een voordeel van €30,-.


Contact informatie
Voor meer informatie en vragen over de producten op Barcodescanshop.nl kunt u contact met ons opnemen. De productspecialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden helpen u graag met het zoeken naar de juiste oplossing.


18-02-2014

Plantronics wint twee iF Design Awards

Plantronics is twee keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de prestigieuze iF Design Awards. De Voyager Legend CS won in de categorie Telecommunicatie en de RIG Gaming Headset in de categorie Audio/Video. De awards worden jaarlijks uitgereikt door het iF International Forum Design in Hannover. Eerder won Plantronics al twee iF awards voor de Voyager PRO Bluetooth (2010) en de EncorePro headset (2009).

Voyager Legend CS
Met de Plantronics Voyager Legend CS kunt u telefoongesprekken aannemen van uw zowel uw vaste bureautoestel als uw smartphone. De Plantronics Voyager Legend CS zit comfortabel om uw oor en geeft u 10 meter draadloos bereik en 7 uur spreektijd op een volle accu. Verkrijgbaar bij Headsetwinkel, klik hier voor meer informatie.

Plantronics Voyager Legend

RIG Gaming Headset
De Plantronics RIG is een veelzijdige multimediaheadset voor gamers. De unieke functie van de RIG is dat u kunt gamen en bellen zonder het spel te hoeven pauzeren. Het apparaat is niet alleen een gamingheadset, maar tevens een headset voor onderweg en een koptelefoon om muziek mee te luisteren. Verkrijgbaar bij Headsetwinkel, klik hier voor meer informatie.
Plantronics RIG06-02-2014

Nieuwe Jabra headsets nu verkrijgbaar bij headsetwinkel

Jabra heeft enkele nieuwe headsets toegevoegd aan de professionele headset series voor op kantoor en onderweg. De nieuwe Jabra BIZ 2300 serie welke is ontworpen met extreem robuuste materialen komt in verschillende varianten op de markt. Daarnaast heeft Jabra een nieuwe high-end bluetooth headset uitgebracht genaamd Jabra Motion.

Jabra BIZ 2300
Jabra BIZ 2300 office headsets
Jabra Motion
Jabra Motion bluetooth headset
 

BIZ 2300

De Jabra BIZ 2300 serie wordt geleverd in verschillende uitvoeringen. Zo is er een mono en een duo variant voor zowel de vaste telefoon als voor de PC beschikbaar. Daarnaast is er ook een mono en duo variant voor Microsoft Lync.

De Jabra BIZ 2300 serie onderscheiden zich van andere headsets door het gebruik van zeer robuuste materialen. Zo zijn de kabels voorzien van kevlar waardoor het praktisch bijna onmogelijk is om de kabels te breken. Daarnaast zijn de headsets zeer licht ( 49 gram ) waardoor ze de hele dag gedragen kunnen worden.

Klik op de onderstaande links om direct naar de product informatie te gaan.

Jabra BIZ 2300 mono vaste telefoon 
Jabra BIZ 2300 duo vaste telefoon
Jabra BIZ 2300 mono USB voor PC
Jabra BIZ 2300 duo USB voor PC
Jabra BIZ 2300 mono voor Microsoft Lync
Jabra BIZ 2300 duo voor Microsoft Lync

Jabra Motion

De Jabra Motion bluetooth headset is een professionele headset voor gebruik met uw mobiel. Deze headset is voorzien van een stevige accu waarmee u tot wel 7 uur kunt bellen. Ook ondersteund deze headset bluetooth 3.0 en NFC voor het snel pairen met uw smartphone. Dankzij de beste noise cancelling techniek is de Jabra Motion uitstekent te gebruiken in rumoerige omgevingen zoals in de auto. Dankzij deze functionaliteiten is de Jabra Motion de ideale bluetooth headset voor de zakelijke gebruiker.

Meer informatie over de Jabra Motion? Bekijk hier de uitgebreide productinformatie


14-01-2014

Jabra biedt volledig geïntegreerd gespreksbeheer met Cisco JabberVanaf nu zijn alle toonaangevende headset- en speakerphones van Jabra volledig geïntegreerd voor gebruik met de laatste versie van Cisco Jabber (versie 9.6) voor Windows. Jabra is hiermee de eerste headsetfabrikant die geïntegreerde drivers met Cisco Jabber levert. Tussenkomst van externe drivers is niet meer nodig, wat de installatie van de headsets veel eenvoudiger maakt.


Bovengenoemde ontwikkeling is de nieuwste stap in de verdere integratie van Jabra’s audioproducten met oplossingen van Cisco. Bedrijven kunnen zo de communicatie-infrastructuur vereenvoudigen en daarnaast de productiviteit van de gebruikers verhogen.


De samenwerking met Cisco en de hiertoe leidende compatibiliteitsupdates komen voort uit Het Cisco Developer Network, waar Jabra deel van uitmaakt. Het doel van dit netwerk is om Cisco en externe ontwikkelaars van hard- en software bij elkaar te brengen. Zodoende zal er voortdurend worden samengewerkt om nieuwe oplossingen en voordelen van Unified Communications bij de klant te brengen.
13-01-2014

Cleanairstore.nl gelanceerd

Cleanairstore logo

Cleanairstore.nl is de 10e webwinkel van KommaGo en is gespecialiseerd in luchtreiniging voor thuis en kantoor. Cleanairstore levert net als de overige KommaGo winkels uit eigen voorraad, rekent geen verzendkosten en hanteert een 30 dagen niet goed geld terug termijn.

Bij Cleanairstore.nl zitten productspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 
Wij helpen u graag met het zoeken naar een oplossing voor uw binnenklimaat problemen.

Assortiment Cleanairstore
Het assortiment van Cleanairstore bestaat uit:

Luchtbevochtiger


Openingsaanbieding
De nieuwe winkel vieren wij met twee openingsaanbiedingen.

Actie 1: Bij elke bestelling krijgt u een gratis Eurom ventilatorkachel voor op uw bureau.
Actie 2: Bij elke Zibro luchtontvochtiger leveren wij een gratis filterset zolang de voorraad strekt.


Bezoek KommaGo
Wanneer u voor 17:30 uur een product bestelt wordt deze de volgende werkdag geleverd.
Langskomen of afhalen bij KommaGo? Dat kan in onze showroom aan de Savannahweg 25 te Utrecht, de koffie staat voor u klaar!

Contact informatie
U kunt ons bereiken via onderstaande contactmogelijkheden.

Cleanairstore.nl
Savannahweg 25
3542AW 
Utrecht

Tel: 030 669 1402
E-mail: info@cleanairstore.nl
Live chat: (groene knop rechtsboven)


 Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie