Home - Nieuws - 2015

21-12-2015

KommaGo wenst u fijne feestdagen

Het jaar loopt weer op zijn einde. Tijd voor de laatste loodjes en natuurlijk de gelukswensen. Namens het hele team van KommaGo wensen wij u fijne Kerstdagen en een fantastisch nieuw jaar. Wij voorzien u ook in 2016 graag weer van goed advies en professionele oplossingen.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Wij doen ons uiterste best om u optimaal van dienst te zijn en bestellingen die geplaatst zijn tijdens de feestdagen worden zo snel mogelijk bezorgd.

De openingstijden tijdens de feestdagen
  • 24 december (Kerstavond): Geopend tot 15.00 (bestellingen worden tot 15.00 verzonden)
  • 25 december (1e Kerstdag): Gesloten
  • 26 december (2e Kerstdag): Gesloten
  • 31 december (Oudjaarsdag): Geopend tot 15.00 (bestellingen worden tot 15.00 verzonden)
  • 1 januari (Nieuwsjaardag): Gesloten

Bestellingen geplaatst tijdens Kerstavond (na 15.00), de Kerstdagen, Oudjaarsdag (na 15.00) en Nieuwjaarsdag worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Heeft u vragen over onze aangepaste openingstijden? Neem contact op via 030 6585 127.


11-12-2015

KommaGo genomineerd voor Tweakers Awards 2015/2016

KommaGo is genomineerd voor de Tweakers Award voor beste webwinkel van Nederland. Vanaf vandaag tot en met 17 januari kan er gestemd worden, waarna de winnaars op 4 februari bekend worden gemaakt. Stem nu op KommaGo!

Tweakers Awards 2015/2016

De Tweakers Awards worden voor de negende keer georganiseerd en ook dit jaar bepaalt het publiek wie er met de prijzen vandoor gaat. Dit jaar heeft de redactie, in samenwerking met de Tweakers community, in maar liefst 34 categorieën verschillende partijen genomineerd. KommaGo behoort dit jaar tot de kanshebbers in de categorie ‘beste webwinkel van Nederland’.
Tweakers awards

Stem nu en win prijzen

Iedereen met een Tweakers account kan tot en met 17 januari zijn stem uitbrengen. Stemmen doet u niet alleen om KommaGo aan de award te helpen, maar u kunt ook mooie prijzen winnen. Onder alle stemmers worden een aantal prijzen verloot, waaronder een Chromecast Audio en een Raspberry Pi 2. Daarnaast maken alle stemmers kans op twee kaartjes voor de feestelijke uitreiking op 4 februari in Boom Chicago te Amsterdam. Gedurende de uitreiking worden met een flinke dosis humor de winnaars bekend gemaakt .

Stem op kommago
03-12-2015

KommaGo geeft twee compleet verzorgde bedrijfsuitjes weg

Online specialist KommaGo heeft in samenwerking met Sennheiser twee compleet verzorgde bedrijfsuitjes weggegeven. MEOS Systeembeheer uit Haarlem en Arvato Benelux uit Abcoude ontvingen afgelopen week elk een cheque ter waarde van 750 euro om met 10 personen een dagje weg te gaan.

Headsetspecialist

KommaGo is het moederbedrijf van 22 verschillende webshops, waaronder Headsetwinkel. Headsetwinkel is de specialist op het gebied van headsets en hecht veel waarde aan een goede klantrelatie. Het opzetten van leuke winacties voor klanten hoort daarbij, in dit geval met headsetgigant Sennheiser. "Wij hebben veel trouwe klanten die we graag willen belonen voor hun vertrouwen in onze organisatie. Met de Sennheiser winactie konden we dit op een leuke manier realiseren,” aldus Patrick van Rosengarten, accountmanager bij Headsetwinkel.

Winactie KommaGo

Als gecertificeerd telecompartner beschikt KommaGo over een hoog kennisniveau en een uitstekende servicegerichtheid. Om de samenwerking te vieren werd de Sennheiser winactie opgezet. Uit de vele deelnemers werden MEOS en Arvato Benelux als winnaars getrokken. Zij gaan genieten van een compleet verzorgde dag bij de EventsBakery.

Arvato website

Arvato Benelux

Arvato Benelux is de specialist op het gebied van klantbeheer. Van werven van klanten tot het uitbouwen van het klantbestand of zelfs het terugwinnen van de klant. Dit doet Arvato middels marketingcampagnes, loyaliteitsprogramma's en social media. Zelfs service- en incassotrajecten en zeer complex internationaal logistiek verkeer worden verzorgd door Arvato.

Meos website

MEOS Systeembeheer

MEOS Systeembeheer is een middelgroot ICT-bedrijf dat ervoor zorgt dat bedrijfsprocessen gewoon blijven draaien. Als specialist in ICT wordt er in samenwerking met de klant gezorgd voor een optimaal ICT-systeem. Daarbij is de Cloud niet heilig, maar wordt er gezocht naar de best passende ICT-oplossing, hoe die er ook uit ziet.
22-09-2015

KommaGo opent Smartofficestore.nl

Vol trots presenteert KommaGo zijn nieuwe shop Smartofficestore.nl. Domotica liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want Smartofficestore.nl heeft een uitgebreid assortiment smart home & office producten. Denk hierbij aan slimme thermostaten die u kunt bedienen met uw smartphone, schakelklemmen die apparaten bedienbaar maken op afstand, en verlichting die automatisch inschakelt wanneer een persoon een woning of kantoor binnenloopt. U vindt op Smartofficestore een zorgvuldig samengesteld assortiment van onder andere de merken Fibaro, Philips Hue, Zipato, DigitalSTROM en Loxone. 


Openingsaanbiedingen
Bij de opening van een nieuwe shop mogen spectaculaire kortingen natuurlijk niet ontbreken. Ter kennismaking met Smartofficestore.nl profiteert u tijdelijk van de volgende aanbiedingen:

Fibaro Plugwise ThermoSmart

Uitstekende service
Net zoals bij de 21 andere webshops van KommaGo krijgt u bij Smartofficestore altijd de beste service. De productspecialisten van smartofficestore adviseren u graag over welk domotica oplossing het beste bij u past. Indien gewenst installeert de installatiedienst van KommaGo het product bij u thuis of op kantoor.


Voldoet het product toch niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling altijd binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren! Binnen de Benelux worden alle bestellingen gratis verstuurd.


KommaGo
KommaGo is al meer dan 15 jaar actief. In deze periode heeft het bedrijf zich mede dankzij uitstekende service en leveringsvoorwaarden ontwikkeld tot totaalleverancier voor MKB Nederland. Met de opening van Smartofficestore.nl beheert KommaGo 22 specialistische shops. Elke shop heeft zijn eigen productspecialisten die klanten voor, tijdens, en na aanschaf van een product bijstaan. 
31-08-2015

KommaGo bij Ondernemend Nederland

Afgelopen zondag presenteerde KommaGo bij het TV programma Ondernemend Nederland op RTL Z de Gigaset Maxwell 10. Dit is een ‘state-of-the-art’ VoIP telefoon met veel mogelijkheden. Tevens was er aandacht voor de bedrijfsstrategie van KommaGo, waarbij het doel is om veel productkennis in huis te hebben om zo klanten on- en offline goed te kunnen adviseren.

Een van de belangrijke ontwikkelingen die werd behandeld, is het samengaan van data en spraak. Veel ondernemingen beschikken over een netwerkaansluiting die ook voor telefonie steeds interessanter wordt. Zo heeft KommaGo telefoons in het assortiment zoals de Gigaset Maxwell 10. Hiermee kan de ondernemer met video bellen en tijdens een gesprek documenten opvragen. Een ondernemer kan zodoende veel tijd besparen en een behoorlijke efficiency slag maken.

KommaGo wil met zijn specialistische kennis zowel on- als offline uitstekende service leveren. Klanten worden voor, tijdens, en na aanschaf van een product actief bijgestaan. KommaGo heeft een showroom waar klanten altijd terecht kunnen voor vragen en verregaande technische ondersteuning. De tip die sales manager Edwin Oskam ondernemers meegaf, is hiermee in lijn: ‘lever niet alleen een doosje, maar een doosje plus-plus.’

 

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Gigaset Maxwell 10 VoIP-telefoon? Of wilt u dit toestel gratis testen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 669 1223 of info@headsetwinkel.nl.


22-07-2015

Win compleet verzorgd bedrijfsuitje (t.w.v. €800,-) met aanschaf Sennheiser headsets

In samenwerking met Sennheiser en Events Bakery organiseert Headsetwinkel.nl een speciale Sennheiser winactie. Koop twee of meer Sennheiser headsets met een minimaal bestedingsbedrag van €250,- en win een compleet verzorgd bedrijfsuitje ter waarde van €800,-.

Compleet verzorgd bedrijfsuitje

Om onze klanten te bedanken voor het getoonde vertrouwen heeft Headsetwinkel.nl een speciale winactie opgezet met Sennheiser en Events Bakery. Bij aanschaf van twee of meer Sennheiser headsets maakt u kans op een compleet verzorgde dag voor 10 personen. Daarbij heeft u de keuze uit vier activiteitenpakketten: Adrenaline Special, Family & Friends, Grip op de Situatie en Men’s Special. Een heerlijk XXL hamburgermenu van de BurgerBar is inclusief. Headsetwinkel geeft twee compleet verzorgde bedrijfsuitjes (ter waarde van €800,-) weg.

Sennheiser partner

Als officiële Sennheiser partner vindt u bij Headsetwinkel altijd de nieuwste en beste Sennheiser headsets. Daarnaast zitten de productspecialisten elke dag klaar voor al uw vragen over Sennheiser en kunnen zij u van professioneel advies voorzien. Zo bent u verzekerd van de beste Sennheiser oplossing voor uw omgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Sennheiser winactie, de activiteiten en de actievoorwaarden kijkt u op de speciale Sennheiser winactie informatiepagina. Voor vragen over Sennheiser headsets kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze productspecialisten via
030 669 1223.


21-07-2015

KommaGo opent nieuwe shop: Toughsolutions.nl

Onze nieuwste shop Toughsolutions.nl heeft vandaag zijn virtuele deuren geopend. Op Toughsolutions.nl vindt u een gevarieerd aanbod aan ruggedized en ATEX-producten: van beschermcases voor uw portofoon tot ATEX-proof elektronica. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat onder andere uit producten van hoogwaardige merken als Panasonic, Peli, Freecom, Perfectpro, Caterpillar en Otterbox.

Openingsaanbiedingen
Om de lancering van nieuwste winkel van KommaGo te vieren hebben we een aantal openingsaanbiedingen voor u. Maak kennis met Toughsolutions.nl en ontvang direct een leuke korting op de volgende producten:


Altijd de beste service
Bij Toughsolutions.nl kunt u altijd rekenen op de beste service. U profiteert altijd van gratis verzending binnen de Benelux. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling altijd binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren.


Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over ruggedized en ATEX-producten te beantwoorden. Van advies tot vragen over de producten, ons team van specialisten staat u graag te woord. Neem contact op via 030 303 6708 of mail naar info@toughsolutions.nl


Nieuwe shops
KommaGo wil zich de komende tijd ontwikkelen tot technisch totaalleverancier voor MKB Nederland. Om dit doel te bereiken zullen de komende jaren meerdere nieuwe online shops geopend worden. Iedere shop biedt een breed assortiment en deskundig advies. Zo kunnen wij maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten op de wensen van de klant. Zo leveren wij niet alleen producten maar zorgen wij met onze kennis voor tastbare vooruitgang bij bedrijven.  
03-06-2015

Draadloze headsets de oplossing voor meer beweging op kantoor

Mensen met een kantoorbaan bewegen te weinig. Experts stellen in het British Journal of Sports Medicine dat kantoormedewerkers tijdens elke werkdag minstens 2 uur zouden moeten bewegen. Dit verkleint de kans op ziektes.

Lichamelijke beweging

Onderzoekers van de University of Chester (Groot-Brittanië) hebben bewijs gevonden dat lichte lichamelijke beweging het risico op diverse ziektes verkleint. Het gaat om ziektes als hart- en vaatziekten, diabetes en een aantal vormen van kanker. Meer bewegen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De trap nemen in plaats van de lift of tijdens de lunch een mooie wandeling maken zijn enkele opties. Maar ook tijdens het werk is het mogelijk om meer te bewegen. Draadloze headsets zijn hiervoor de oplossing.

Draadloze headset

Met een draadloze headset kunt u rondlopen terwijl u klanten te woord staat. Het geeft uw werknemers niet alleen meer flexibiliteit, maar het zorgt ook voor fitter personeel en dus een verkleinde kans op ernstige ziektes. Headsetwinkel.nl is de specialist op het gebied van draadloze headsets. Wij hebben drie topmodellen op een rijtje gezet waarmee u voortaan 2 uur per dag kunt bewegen, terwijl u gewoon door kunt werken: 
Sennheiser D10
Sennheiser D10
CS520
Plantronics CS520
Jabra Pro 920
Jabra Pro 92020-05-2015

KommaGo opent 20e online shop: Ledlichtstore.nl

Met trots presenteren wij deze maand onze 20e online shop: Ledlichtstore.nl. U vindt op Ledlichtstore een groot aanbod professionele verlichtingsoplossingen voor thuis en op kantoor. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat onder andere uit producten van de merken Sharp, Osram en Steinel.

 

Openingsaanbiedingen

Om de lancering van onze twintigste webwinkel te vieren hebben we een aantal spectaculaire openingsaanbiedingen voor u. Tijdelijk ontvangt u bijvoorbeeld een mooie korting op de volgende drie producten:


Osram Lightify Starterkit Sharp LED paneel Streamlight Classic LED zaklamp

Klik hier voor nog meer openingsaanbiedingen.


Altijd de beste service

Bij Ledlichtstore kunt u altijd rekenen op de beste service. Zo hebben wij een eigen installatiedienst, die u bijvoorbeeld kan helpen bij het implementeren van uw LED-verlichtingsplan. Ook profiteert u altijd van gratis verzending binnen de Benelux. Voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling altijd binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren.

Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over LED-verlichting te beantwoorden. Van advies tot vragen over de producten, ons team van specialisten staat u graag te woord. Neem contact op via 030 303 6707 of mail naar info@ledlichtstore.nl

Nieuwe shops
KommaGo wil zich de komende tijd ontwikkelen tot technisch totaalleverancier voor MKB Nederland. Om dit doel te bereiken zullen de komende jaren meerdere nieuwe online shops geopend worden. Iedere shop biedt een breed assortiment en deskundig advies. Zo kunnen wij maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten op de wensen van de klant. Zo leveren wij niet alleen producten maar zorgen wij met onze kennis voor tastbare vooruitgang bij bedrijven. 07-05-2015

Sennheiser bestaat 70 jaar, win mooie prijzen

Sennheiser bestaat 70 jaar en viert dat samen met haar klanten. Via speciaal geselecteerde Authorized Sennheiser partners verloot het merk een aantal spectaculaire prijzen.


Goed nieuws, KommaGo is geselecteerd voor deze actie waardoor ook u kans maakt op mooie Sennheiser prijzen. Wat moet u hier voor doen? Koop nu een Sennheiser product bij Headsetwinkel.nl en u ontvangt een unieke code. Deze unieke code vult u in op de speciale actiesite van Sennheiser waarna u automatisch meedingt naar de prijzen. De actieperiode loopt tot en met eind juli.

Wat kunt u winnen?

De hoofdprijs van deze actie is een rondleiding door de fabriek van Sennheiser. U krijgt een kijkje achter de schermen en ziet waar uw favoriete producten worden gemaakt. Daarnaast kunt u ook diverse headsets winnen, waaronder de Momentum Wireless, de RS 185 en de MM 550.

Sennheiser 70 jaar


01-05-2015

KommaGo bereikbaar op 5 mei

Dinsdag 5 mei is het Bevrijdingsdag, een officiële feestdag dit jaar in Nederland. Desondanks staan wij ook op deze bijzondere dag graag voor u klaar. KommaGo is ook op Bevrijdingsdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.30 voor al uw vragen over producten of technische oplossingen.

Natuurlijk kunt u aankomende dinsdag ook gewoon uw bestellingen online plaatsen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes verwerkt wordt, zodat u binnen enkele werkdagen uw bestelling ontvangt. Toch nog vragen tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op via 030 658 5127.
30-04-2015

KommaGo opent Trackingstore.nl

Met trots presenteert KommaGo u onze nieuwste aanwinst: Trackingstore.nl, de specialist op het gebied van GPS tracking en RFID. Op deze site vindt u een breed assortiment voor het volgen van uw meest waardevolle bezittingen via GPS. Bijvoorbeeld voor het volgen van uw kinderen, maar ook voor het tracken van uw auto, motor of vrachtwagen. Voor indoor tracking bieden de nieuwste RFID UHF technieken uitkomst. Op Trackingstore.nl kunt u terecht voor professionele merken als TomTom, Sycada, TrackJack en Starcom.


Openingsaanbiedingen

KommaGo viert de opening van Trackingstore.nl graag samen met u met 3 spectaculaire openingsaanbiedingen. Maak kennis met Trackingstore.nl en ontvang direct een leuke korting:

Trax GPS Tracker TomTom Webfleet Intellifi Smartspot

Gratis verzending en advies

Trackingstore.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Daarom profiteert u bij ons altijd van gratis verzending binnen de Benelux. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een besteld product volledig naar wens is. Voldoet het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling binnen 30 dagen kosteloos omruilen of retourneren.


Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen over GPS tracking en RFID te beantwoorden. Van specialistisch advies tot vragen over de producten, onze productspecialisten staan u graag te woord. Neem contact op via 030 303 6705 of mail naar info@trackingstore.nl
30-04-2015

KommaGo opnieuw Plantronics Premium Partner

KommaGo, de organisatie achter onder andere Headsetwinkel.nl en Voipshop.nl, mag zich voor het tweede jaar op rij Plantronics Premium Partner noemen. Dit betekent dat u terecht kunt bij KommaGo voor de nieuwste Plantronics producten en gedegen advies omtrent de Plantronics oplossingen.


Plantronics Premium Partner worden betekent het volgen van uitgebreide trainingen in de Plantronics University. In deze trainingen worden de producten en de toepassingen van Plantronics uitvoerig toegelicht. De productspecialisten van KommaGo hebben de trainingen met zeer goed gevolg afgerond, met als beloning de hoogst haalbare certificering: Plantronics Premium Partner.


Headsetwinkel.nl en Voipshop.nl richten zich voornamelijk op telefoon- en headsetoplossingen, een terrein waar Plantronics producten uitstekend in te passen zijn. Als Premium Partner kunnen de productspecialisten van KommaGo u perfect voorlichten en adviseren over de meest geschikte Plantronics oplossing voor uw situatie.
29-04-2015

Jabra Evolve 80, de ideale headset voor op kantoor

Op kantoor worden er vaak meerdere gesprekken tegelijk gevoerd, waardoor uw medewerkers snel afgeleid kunnen raken. Een headset met Active Noice Cancelling technologie biedt dan uitkomst. Active Noice Cancelling houdt in dat omgevingsgeluid op de speakers wordt gereduceerd, waardoor uw medewerkers niet gestoord worden door andere gesprekken. De Jabra Evolve 80 headset is de eerste telecom headset die deze technologie ondersteunt. Daarnaast beschikt de headset over noise cancelling, waarmee ruis wordt onderdrukt door de microfoon.

Unieke telefoniebundel voor drukke werkomgevingen

De Jabra Evolve 80 headset is eigenlijk bedoeld om aan te sluiten op de PC of een laptop, maar op kantoor maakt u waarschijnlijk gebruik van bureautelefoons. KommaGo heeft daarom meerdere tests uitgevoerd om te kijken of de headset ook te gebruiken is op bureautelefoons. Uit deze tests bleek dat de Jabra Evolve 80 perfect combineert met de SNOM 760 VoIP telefoon. Deze telefoniebundel is de oplossing voor de drukke werkomgeving.

De Jabra Evolve 80 headset wordt ‘klaar-voor-gebruik’ geleverd. U hoeft niet in de weer met software, maar kunt direct gebruikmaken van de headset. Wat direct opvalt, is de hoge geluidskwaliteit. Zowel lage als hoge tonen worden perfect weergegeven. Daarnaast wordt achtergrondgeluid onderdrukt op zowel de speakers als de microfoon. Uniek is de speciale knop waarmee u kunt aangeven dat u in gesprek bent. Met het indrukken van deze knop, gaat er een rood lampje branden op de headset, zodat collega’s weten dat u in gesprek bent.

Premium look

Deze headset beschikt over comfortabele oorkussens en een verstelbare hoofdband. Bij het ontwerp hiervan is niet alleen gedacht aan de kwaliteit, maar ook aan het uiterlijk. De Jabra Evolve 80 headset heeft namelijk een premium look meegekregen. Handig is ook de afstandsbediening met anti-slip laag, waarmee u diverse functies van de koptelefoon kunt aansturen.

VoIP telefoon + Jabra Evolve 80 headset

De Jabra Evolve 80 headset is een ideale headset voor op kantoor, wanneer u de USB-headset combineert met een VoIP telefoon. KommaGo heeft speciaal voor u een bundel samengesteld, bestaande uit de SNOM 760 VoIP telefoon en de Jabra Evolve 80 headset. Met de telefoon kunt u tot 12 gelijktijdige gesprekken voeren en dankzij de Jabra headset worden uw medewerkers niet afgeleid door andere collega’s. Daarmee is deze bundel ideaal voor op kantoor.
17-04-2015

Microsoft lanceert Skype for Business

Microsoft heeft de webapplicatie Skype for Business deze week officieel gelanceerd. Deze zakelijke versie van Skype gaat Microsoft Lync vervangen in de Office 365-cloudpakketten en Office 2013. Gebruikers van Lync 2013 worden automatisch geüpdatet naar Skype for Business. Microsoft streeft ernaar de veranderingen eind mei wereldwijd voltooid te hebben.

 

Nieuwe naam, layout en meer functionaliteiten
Lync heet nu officieel Skype for Business en krijgt een uiterlijk dat meer op Skype lijkt. Daarnaast wordt het programma uitgerust met een aantal Skype-functies, zoals het maken van verbindingen voor instant messaging, audio en video. Daarnaast heeft de zakelijke gebruiker de mogelijkheid om met reguliere Skype-gebruikers gesprekken te voeren. Verder heeft deze Skype-variant een hoger beveiligingsniveau dan de particuliere versie en mogelijkheden voor systeembeheerders om bepaalde functionaliteiten in te perken.

 

Ondersteuning voor instandhouding Lync
Microsoft blijft huidige gebruikers echter de mogelijkheid bieden om Lync te gebruiken. Op deze manier komt Microsoft tegemoet aan organisaties die de overgang van Lync naar Skype for Business te snel vinden gaan. Zij kunnen Lync in stand houden binnen hun kantoorsoftware-infrastructuur door de standaardgebruikersinterface voor Lync Online en Lync Server 2013 aan te passen. Voortaan is dit namelijk de Skype-gebruikersinterface.  

 

Automatische update voor sommige Office-gebruikers
Microsoft kondigde deze veranderingen voor Lync eind 2014 al aan, maar nu worden deze daadwerkelijk doorgevoerd. Office-gebruikers kunnen door middel van de maandelijkse systeemupdates de veranderingen doorvoeren. Klanten met Office 2013 Pro Plus of bepaalde varianten van het cloudabonnement Office 365 ontvangen de nieuwe software dus automatisch.

Alles voor een optimale Skype for Business-ervaring
Gebruikt u ook Microsoft Lync of Skype for Business? Headsetwinkel heeft een uitgebreid assortiment draadloze headsets, bedrade headsets, telefoons en vergadertelefoons om uw gesprekken te optimaliseren. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact op via 030 669 1223 via info@headsetwinkel.nl voor meer informatie over onze producten of een oplossing op maat.
01-04-2015

KommaGo opent Toegangshop.nl

Met trots presenteert KommaGo Toegangshop.nl, uw specialist op het gebied van toegangscontrolesystemen, entree-techniek en intercoms. U vindt hier maatoplossingen voor (biometrische) tijdsregistratie, gebouw- en sleutelbeheer. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit producten van professionele merken zoals Nemef, Suprema en Kaba.

Openingsaanbiedingen

Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren hebben wij 3 openingsaanbiedingen voor u. Ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting op de onderstaande producten:


Gratis verzending en advies op maat
Bij Toegangshop.nl profiteert u bij elke bestelling van gratis verzending binnen de Benelux. Daarnaast geldt op al onze producten het ‘Niet goed, geld terug’ principe. Binnen een termijn van 30 dagen kunt u uw bestelling kosteloos omruilen of retourneren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze producten? Neem telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030-3036706 of mail naar info@toegangshop.nl.
15-01-2015

KommaGo opent Bedrijfsveiligheidstore.nlMet trots presenteert KommaGo u Bedrijfsveiligheidstore.nl, onze nieuwste aanwinst. Bedrijfsveiligheidstore.nl is uw partner voor alarmsystemen, beveiligingsoplossingen, kluizen en brandkasten, melders, brandbestrijding en bijbehorende accessoires. Onze specialisten hebben zorgvuldig het assortiment samengesteld dat bestaat uit producten van professionele merken zoals Ajax, Ei Electronics, Jablotron, Kidde en Mobeye.

Openingsaanbiedingen

Om u op een aantrekkelijke manier kennis te laten maken met het assortiment van Bedrijfsveiligheidstore.nl en om de opening te vieren, hebben wij voor u drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen:Gratis verzending en advies op maat
Bij Bedrijfsveiligheidstore.nl profiteert u bij elke bestelling van gratis verzending binnen de Benelux. Daarnaast werken wij via het principe ‘Niet goed, geld terug’ binnen 30 dagen voor al onze producten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze producten? Neem telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030-3036703 of mail naar info@bedrijfsveiligheidstore.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie