Home - Nieuws - 2016

29-12-2016

KommaGo gecertificeerd partner van Sennheiser

Ook voor het jaar 2017 is KommaGo weer gecertificeerd als geautoriseerd reseller van Sennheiser producten. Dit betekent dat wij via onze webshops originele producten van Sennheiser aan u mogen leveren. Wij voeren een actueel aanbod, voorzien u van passend advies en volgen diverse producttrainingen.

Logo Sennheiser Authorised Partner
 

Sennheiser verkrijgbaar op headsetwinkel.nl

Sennheiser is één van de grootste producenten van headsets en andere communicatieapparatuur, zoals hoofdtelefoons, microfoons, kantoorheadsets, multimedia headsets en producten als conferentiesystemen, speakers en versterkers. Nieuwsgierig naar het brede Sennheiser assortiment? Of wilt u meer informatie over de verschillende Sennheiser headsets? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.


03-10-2016

Sennheiser lanceert geavanceerde kantoorheadset MB660

Sennheiser heeft een nieuwe headset uitgebracht, de Sennheiser MB660 Wireless. Deze zakelijke headset is ideaal voor bedrijven met veel mobiele medewerkers en luidruchtige kantooromgevingen. Nieuwe features zoals Adaptive Active Noise Cancellation, Advanced Own Voice Detector en de tiptoets-bediening op het oorstuk maken de headset bijzonder. De MB660 Wireless is tevens gecertificeerd voor Skype voor Business en andere UC-applicaties.
 


Er is ruim twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de Sennheiser MB660 en het resultaat mag er wezen. De innovatieve functies maken deze headset een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een headset die net iets geavanceerder is dan de oudere modellen. De Sennheiser MB660 is via Bluetooth, USB en NFC te verbinden met smartphones, tablets en andere apparatuur.

Adaptive Active Noise Cancellation

Het toestel beschikt over Adaptive Active Noise Cancellation, waarbij de demping van omgevingsgeluiden wordt aangepast aan de hoeveelheid rumoer die aanwezig is. Zo laat de MB660 in rustige omgevingen meer geluid door, maar zal de noise cancellation automatisch versterken naarmate het omgevingsgeluid toeneemt.

Advanced Own Voice Detector

Een andere nieuwe functie op de Sennheiser MB660 is de Advanced Own Voice Detector. De drie richtmicrofoons in de headset filteren alle omgevingsgeluiden weg en pikken alleen de stem van de spreker op. De microfoons zoomen als het ware in op de stem van de gebruiker zodat de luisteraar geen last heeft van achtergrondgeluiden.

Tiptoetsbediening

Met de tiptoetsbediening op het oorstuk kan de gebruiker de Sennheiser MB660 eenvoudig bedienen. Zo kan het volume geregeld worden en kan men tijdens het luisteren naar muziek eenvoudig nummers pauzeren of overslaan.

Meer informatie

De Sennheiser MB660 is nu te koop bij Headsetwinkel en is beschikbaar in twee versies: het Skype voor Business model en het standaard model voor integratie met andere UC-platformen van bijvoobeeld Avaya, Cisco, Polycom, Unify en grandstream. Neem voor meer informatie contact op met onze productspecialist op 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
 


30-08-2016

Gratis aansluitkabel of hoornlifter bij Sennheiser headset

Tot het einde van het jaar ontvangt u een gratis aansluitkabel bij uw bedrade headset of een hoornlifter bij uw draadloze headset van Sennheiser. De eindejaarsactie geldt voor een aantal geselecteerde modellen.

Gratis aansluitkabel

Bij een bedrade headset heeft u altijd een aansluitkabel nodig. Wanneer u nu een Sennheiser bedrade headset aanschaft, ontvangt u deze aansluitkabel helemaal gratis. Neem hiervoor contact op met Headsetwinkel. Deze headsets zijn ideaal voor op kantoor of in call centers vanwege de combinatie van premium audio en gebruiksgemak. De geselecteerde modellen voor deze actie staan onder dit bericht.

Gratis hoornlifter

Wilt u vrijuit kunnen rondlopen tijdens het bellen met uw Sennheiser headset? Dan is een draadloos model beter geschikt. Tijdelijk ontvangt u een gratis hoornlifter bij aanschaf van een draadloze Sennheiser headset. Met een hoornlifter kunt u telefoongesprekken aannemen en ophangen op afstand met één druk op de knop. Bekijk de geselecteerde modellen hieronder.
 
Deelnemende bedrade headsets: Deelnemende draadloze headsets


 

Actievoorwaarden:
  • Deze actie loopt tot en met 31 december 2016
  • Voor deze actie geldt OP = OP
  • Eén aansluitkabel of hoornlifter per headset
  • Sennheiser behoudt zich het recht voor om de actie tussentijds te wijzigen22-08-2016

Jabra presenteert nieuwe Evolve 30 II headsets

Headsetspecialist Jabra introduceert 4 nieuwe headsets: de Jabra Evolve 30 II serie. Deze headsets zijn de opvolgers van de populaire Evolve 30 modellen en zijn verkrijgbaar in UC- en Skype for Business-varianten. Ook kunt u kiezen uit mono of stereo headsets.

Jabra Evolve 30 II: 3,5mm jack

Het grootste verschil met zijn voorganger is dat de Jabra Evolve 30 II beschikt over een 3,5mm jack. Hierdoor kunt u voortaan de headset ook aansluiten op uw smartphone of tablet. Dankzij deze aansluiting kunt u deze headset ook probleemloos onderweg gebruiken, met dezelfde audiokwaliteit als u van uw softphone gesprekken op kantoor gewend bent. Daarmee bent u flexibeler dan ooit met de nieuwe Jabra Evolve 30 II headsets.

Uitstekend geluid, optimale demping

Verder geniet u natuurlijk van uitstekende HiFi audiokwaliteit, grote oorkussens voor de optimale demping van omgevingslawaai en een professionele noise cancelling microfoon. Bij Headsetwinkel vindt u de complete Jabra Evolve 30 II serie. Dat houdt in dat u kiest uit een headset met het geluid op één of beide oren. Daarnaast heeft u de keuze uit de standaard UC variant voor softphone applicaties of de headsets die geoptimaliseerd zijn voor Skype 4 Business.

Headset advies Jabra

Wilt u weten wat de best mogelijke headsetoplossing voor uw omgeving is? Of wilt u meer weten over de Jabra Evolve 30 II headsets? Neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of mail naar info@headsetwinkel.nl.


28-06-2016

Plantronics Voyager 5200 UC nu verkrijgbaar

De Plantronics Voyager 5200 UC is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Headsetwinkel. Deze comfortabele Bluetooth headset is niet alleen ideaal voor op kantoor, maar ook voor onderweg. U verbindt de headset eenvoudig met uw laptop of PC en kunt gebruikmaken van alle standaard UC applicaties. De geavanceerde noise-cancelling met WindSmart technologie gaat wind en andere storende achtergrondgeluiden tegen zodat uw stem altijd helder klinkt.

Bluetooth headset met spraakherkenning

Met een Bluetooth bereik tot 30 meter geniet u met de Plantronics Voyager 5200 UC van een optimale draadloze vrijheid. De headset is met uw stem te bedienen voor handsfree gebruiksgemak. Zo krijgt u bij een binnenkomende oproep de naam van de beller te horen en kunt u de oproep met uw stem beantwoorden via de opdrachten 'Answer' of 'Ignore'. Ook kunt u met één druk op de knop verbinding maken met spraakapplicaties als Siri en Google Now.

WindSmart technologie
Uniek aan de Plantronics Voyager 5200 UC is de WindSmart technologie. Deze technologie bestaat uit zes lagen die de windrichting detecteren en daarop reageren door het geluid weg te filteren. Zo komt uw stem altijd helder door, ook als u buiten bent.Hoog draagcomfort
De headset is zo ontworpen dat hij de hele dag door te gebruiken is. Dankzij de ergonomische pasvorm merkt u nauwelijks dat u hem op heeft. Bovendien is de Plantronics Voyager 5200 UC voorzien van een nano-coating van P2i die de headset beschermt tegen lichte regen, vocht en zweet. De Plantronics Voyager 5200 UC gaat 7 uur mee op een volle accu. 

Meer informatie
Wilt u de Plantronics Voyager 5200 UC bestellen of meer informatie over deze headset? Ga dan naar de productpagina van de Plantronics Voyager 5200 UC of neem contact met ons op via 030-6691223.
 


24-06-2016

Pre-order: Jabra Halo Smart

De nieuwste Jabra Bluetooth headset, de Jabra Halo Smart, is vanaf nu beschikbaar als pre-order bij Headsetwinkel. Deze trendy headset is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en op zoek zijn naar een goede draadloze headset voor gesprekken en muziek. Op een volle accu gaat de Jabra Halo Smart 17 uur mee, wat voldoende is voor een hele dag gebruiksplezier.
 


Hoog comfort
De Jabra Halo Smart valt op door zijn bijzondere ontwerp en wordt gekenmerkt door een hoog draagcomfort. Zo is de nekband buigbaar voor de optimale pasvorm en weegt de headset slechts 38 gram. De 10 mm speakers staan garant voor een geweldige sound tijdens het voeren van gesprekken en het luisteren naar muziek. Dankzij de windbescherming en waterdichte behuizing is de Jabra Halo Smart ook prima te gebruiken wanneer u bijvoorbeeld door de regen fietst.

Siri en Google Now
Wat de Jabra Halo Smart ook speciaal maakt, is de integratie met Siri en Google Now. Deze applicaties zijn simpelweg te activeren via een knop op de headset. Android-gebruikers kunnen agenda-items en berichten zelfs laten voorlezen. Een complete handsfree ervaring dus.

Pre-order nu
De Jabra Halo Smart is in juli leverbaar, maar is al te bestellen bij Headsetwinkel. De headset verschijnt in de kleuren zwart, rood en blauw.
14-06-2016

Jabra BIZ 1500 nu verkrijgbaar

De nieuwe Jabra BIZ 1500 headsets zijn sinds kort verkrijgbaar bij Headsetwinkel. De Jabra BIZ 1500 lijn bestaat uit 4 professionele bedrade headsets die worden gekenmerkt hun comfortabele pasvorm en betaalbaarheid. Hierdoor vormen ze een aantrekkelijke keuze voor callcenters en andere omgevingen waar veel gebeld wordt.

Geschikt voor langdurig gebruik
De Jabra BIZ 1500 headsets zijn gemaakt voor langdurig gebruik. De schuimrubberen oorkussentjes voeren warmte af en zorgen voor een hoog draagcomfort. Daarnaast is de microfoonarm 270 graden te draaien, zodat deze volledig naar wens kan worden afgesteld.Uitstekende geluidskwaliteit
Alle modellen zijn voorzien van een geluidsonderdrukkende microfoon waarmee storende achtergrondgeluiden beperkt worden tot een minimum. Tijdens uw gesprekken geniet u van high-definition geluid met HD Voice voor een heldere communicatie.

Uitvoeringen
De Jabra BIZ 1500 headsets zijn verkrijgbaar in enkeloors en dubbeloors variant waarbij u kunt kiezen tussen een USB of Quick Disconnect (QD) aansluiting. Wilt u meer informatie over deze headsets? Klik op onderstaande afbeeldingen om naar de productpagina's te gaan of neem contact met ons op.
 

http://www.headsetwinkel.nl/jabra-biz-1500-qd-duo-headset/pid=45775
Jabra BIZ 1500
USB Duo
Jabra BIZ 1500
USB Mono
Jabra BIZ 1500
QD Duo
Jabra BIZ 1500
QD Mono06-04-2016

Sennheiser D10 headset wint Red Dot design award

Sennheiser d10

De Sennheiser D10 headset heeft de prestigieuze Red Dot design award gewonnen. De Red Dot design award wordt ieder jaar uitgereikt aan een product dat innovatief is en een design van uitzonderlijke kwaliteit.

Red Dot award

De Sennheiser D10 serie is beloond voor diverse eigenschappen. De jury was onder de indruk van de uitstekende geluidskwaliteit in combinatie met draagcomfort en een spetterend design. De toonaangevende Red Dot awards worden uitgereikt door een internationale jury van 41 ontwerpers, deskundigen en gespecialiseerde journalisten. Dit jaar deden er in de categorie design maar liefst 5200 een gooi naar de titel, maar het was de Sennheiser D10 die er met de award vandoor ging.

Sennheiser tevreden

“Wij zijn vereerd met deze waardering voor onze D10 series,” aldus Andreas Bach, directeur van Sennheiser Communications. “We hebben deze serie ontworpen met het idee om de vrijheid van draadloze communicatie en uitstekend geluid toegankelijk te maken voor de alledaagse gebruikers. De headset combineert exceptioneel geluid met een prachtige vormgeving, waardoor de headset voor elke situatie geschikt is.”

Verkrijgbaarheid Sennheiser D10

De Sennheiser D10 serie is verkrijgbaar bij Headsetwinkel. Bij ons kunt u terecht voor professioneel headsetadvies en de nieuwste Sennheiser headsets. Wilt u vrijblijvend advies voor uw situatie? Neem contact met ons op via 030 669 1223.
 


25-03-2016

Gewijzigde openingstijden rond PasenIn verband met Pasen hebben wij gewijzigde openingstijden. Tweede Paasdag (maandag) zijn wij gesloten en is er geen telefonisch contact mogelijk. Online bestellen is natuurlijk geen probleem. Alle bestellingen die dit weekend en Tweede Paasdag gedaan worden, worden woensdag bij u afgeleverd.

Namens heel KommaGo,

Vrolijk Pasen


14-03-2016

Plantronics BackBeat Sense valt wederom in de prijzen

De Plantronics BackBeat Sense heeft de Product Design Award van het International Forum Design (iF) in de categorie audio gewonnen. De BackBeat Sense volgt hiermee het voorbeeld van eerdere Plantronics ontwerpen die deze prijs wonnen, waaronder de BackBeat FIT en de BackBeat PRO.
 

iF Design Awards

De jaarlijkse iF Design Awards zijn een belangrijke graadmeter voor onderscheid design. Dit jaar ontving de jury maar liefst 5295 inzendingen uit 35 jaar. Voor het bepalen van de winnaar werden de producten beoordeeld op onder andere innovatie, kwaliteit, materiaal, functionaliteit, ergonomie en milieuvriendelijkheid. In de categorie audio stak de Plantronics BackBeat Sense volgens de jury met kop en schouders boven de rest uit.
 

Design belangrijk

Darrin Caddes, vice president Corporate Design van Plantronics was uiteraard content met de onderscheiding: “Bij Plantronics hebben we kwaliteit en prestaties hoog in het vaandel staan. Het is een kernwaarde van ons merk en de drijfveer bij alles wat we doen.” Caddes vervolgt: “Onze missie met de BackBeat SENSE was om dat uitmuntende niveau te halen door middel van het ontwerp, de materialen, de afwerking en de pasvorm. We wilden een product maken dat niet alleen op het hoogste niveau in zijn klasse presteert, maar dat er zo goed uitziet en voelt dat je nergens heen zou willen zonder. Als ontwerper zien we deze erkenning van iF als de hoogst mogelijke waardering in ons vakgebied en we zijn er zeer door vereerd.”
 

Meer informatie Plantronics BackBeat Sense

Naast de Product Design Award van het International Forum Design heeft de Plantronics BackBeat Sense ook de CES Innovation Award 2016 gewonnen in de categorie hoofdtelefoons. Meer weten over deze bekroonde headset. Bekijk dan de productpagina van de Plantronics BackBeat Sense.

Plantronics BackBeat Sense


02-03-2016

Sennheiser SENNsationele actie: win een citytrip!

SENNsationele actie

Om u kennis te laten maken met de headsets en speakerphones van Sennheiser heeft de Duitse audiofabrikant een SENNsationele actie opgezet. Probeer één maand een Sennheiser-product naar keuze uit en deel uw ervaring. U maakt dan automatisch kans op een citytrip in Europa voor twee personen ter waarde van €600,-!


Wilt u ook gebruikmaken van deze spectaculaire actie? Ga dan naar de SENNsational promotiepagina van Sennheiser waar u uw aanvraag kunt indienen. De actie is van toepassing op bekabelde, draadloze en Bluetooth headsets en speakerphones. Doorloop de volgende stappen om mee te doen:
 
  • Stap 1: Ga naar de actiepagina en vul uw e-mailadres en de unieke resellercode 4QQCRZ in.
  • Stap 2: Kies één of twee Sennheister producten die u wilt uitproberen en vraag de testunits aan.
  • Stap 3: U ontvangt de aangevraagde testunits binnen 1 week van Sennheiser
  • Stap 4: Probeer de geselecteerde Sennheiser-producten 1 maand vrijblijvend uit.
  • Stap 5: Deel uw ervaring en maak kans op een citytrip in Europa voor 2 personen.
De actie loopt van 16 februari t/m 30 april 2016.

Kijk hier om het Sennheiser-assortiment van Headsetwinkel te bekijken.


02-03-2016

Sennheiser verbetert gebruiksgemak en comfort Presence headsets

Sennheiser, één van de marktleiders op het gebied van headsets, heeft op het Mobile World Congres in Barcelona nieuwe onderdelen voor de Presence Mobile headsets gepresenteerd. Eén van de nieuwe accessoires is een hoofdband, die zorgt voor extra draagcomfort.
 

Kantoor headsets

De Duitse fabrikant richt zich meer en meer op de zakelijke markt. De Presence Mobile serie is net als de MB Pro uitermate geschikt voor op kantoor. Andreas Bach, president bij Sennheiser licht de behoefte aan zakelijke headsets toe: “Om binnen moderne organisaties en teams beter, flexibeler en mobieler te kunnen werken, zijn er nieuwe oplossingen nodig. De afgelopen jaren is er dan ook een enorme vraag ontstaan naar nieuwe mobiele communicatiemiddelen voor de zakelijke markt. Ons portfolio voor de zakelijke markt is erop gericht om communicatie op de steeds complexer wordende werkplek te stimuleren, altijd met geluidskwaliteit en design als uitgangspunt.”
 

Sennheiser Presence hoofdband

Een manier om die communicatie te stimuleren is het ontwikkelen van accessoires die het draagcomfort van de Sennheiser headsets bevorderen. Een voorbeeld daarvan is de hoofdband voor de Presence headset. Hierdoor hoeft u de headset niet meer standaard over het oor te dragen, maar kunt u het toestel ook comfortabel over het hoofd plaatsen. Bekijk het product hier. Behoefte aan professioneel headset advies? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223.


11-02-2016

Onze shops hebben een nieuw design!

Nieuw design

We hebben afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuw design voor al onze online shops. Het nieuwe design is gebruiksvriendelijker geworden en sluit beter aan bij onze missie: ‘Techniek toegankelijk maken’.

Nieuwe koers

Twee jaar geleden hebben we een nieuwe koers ingezet. We profileren ons als technisch specialist en ontzorgen onze klanten met professioneel advies en een eigen installatiedienst. We willen echt totaaloplossingen kunnen bieden. Vanuit deze gedachte hebben we ook het nieuwe design ontwikkeld en zijn er diverse grafische en technische verbeteringen aan de shops doorgevoerd.

Kennis toegankelijk maken

We wilden onze kennis toegankelijker maken omdat we weten dat dit wordt gewaardeerd. Dat blijkt wel uit het feit dat we het afgelopen jaar met 25% gegroeid zijn. In het nieuwe design is er nog meer ruimte om deze kennis te delen.

Nieuwe zoekfunctie

Ook de nieuwe zoekfunctie en gedeelde winkelwagen vergemakkelijken het winkelen in onze shops. Het is nu mogelijk om op één webshop, bijvoorbeeld Routershop, ook producten van andere shops direct aan te klikken en af te rekenen.


01-02-2016

KommaGo verruimt openingstijdenOm u voortaan nog beter van dienst te zijn, verruimen wij vanaf vandaag onze openingstijden! Alle shops van KommaGo zijn nu van maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 21:00 uur. Bestellingen die vóór 21:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Wilt u contact met ons opnemen? Wij zijn tot 17:30 uur bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. 

Uitbreiden bezorgopties
Op korte termijn gaan wij in samenwerking met PostNL ook onze bezorgopties uitbreiden. Dit betekent dat u binnenkort bijvoorbeeld zelf een afhaalpunt kunt kiezen en/of een tijdvak kunt selecteren waarin u het pakket bezorgd wilt hebben. Zo sluiten wij onze service nog beter aan op de wensen van de klant.

Over KommaGo
KommaGo heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van e-commerce. Inmiddels hebben wij 20 online shops onder ons beheer met een breed assortiment aan technische oplossingen en kwaliteitsproducten. Onze productspecialisten voorzien u graag van een passend advies. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan het shopoverzicht op onze website.
 
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie