Home - Nieuws - 2017

21-12-2017

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:

- vrijdag 22 december vóór 21:00 uur?
  Uw bestelling wordt zaterdag 23 december nog geleverd.*
 
- vrijdag 22 december na 21:00 uur?
   Uw bestelling wordt donderdag 28 december geleverd.*
 
- zaterdag 30 december?
   Bestellingen worden vanaf woensdag 3 januari weer geleverd.*
 
Gesloten
KommaGo is van 24 t/m 26 december, 31 december en 1 januari gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

* KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.
 


28-11-2017

Exclusieve Sennheiser aanbieding!

Gratis Sennheiser aansluitkabel of hoornlifter


Headsetwinkel.nl heeft nu een exclusieve Sennheiser aanbieding! U ontvangt namelijk t/m 31 december 2017 een gratis Sennheiser aansluitkabel of Sennheiser hoornlifter/EHS-kabel bij aankoop van geselecteerde Senheiser headsets. Uiteraard helpen we u bij het kiezen van een passende kabel, zodat u uw headset direct aan uw telefoon kunt koppelen.

Sennheiser headsets bij Headsetwinkel.nl

Headsetwinkel.nl biedt een breed assortiment Sennheiser headsets. Of u nu op zoek bent naar een headset voor op kantoor, voor in een callcenter, voor mobiel gebruik of voor thuisgebruik: voor iedere situatie is er een passend model. Een productexpert van Headsetwinkel.nl adviseert u graag bij uw keuze voor de juiste headset. Neem voor advies contact op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl

KommaGo gecertificeerd Sennheiser partner

Ook voor het jaar 2017 is KommaGo gecertificeerd als geautoriseerd reseller van Sennheiser producten. Dit betekent dat KommaGo onder andere via Headsetwinkel.nl originele producten van Sennheiser mag leveren. Hierdoor voeren we een actueel aanbod, voorzien we u van passend advies en volgen diverse producttrainingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.


27-11-2017

Gratis EHS-kabel bij de Jabra Pro 900 of Pro 9400 serie

Jabra Pro 900 en 9400 actie
 
Headsetwinkel.nl deelt uit! U ontvangt t/m 30 november 2017 een gratis EHS-kabel bij aankoop van geselecteerde Jabra headsets uit de Jabra Pro 900 en 9400 serie. Welke kabel passend is voor uw headset? Uiteraard informeren we u hier graag over!

Jabra headsets bij Headsetwinkel.nl

Headsetwinkel.nl levert een breed assortiment Jabra headsets in allerlei soorten en maten. Er zijn headsets die geschikt zijn om aan te sluiten op uw bureautelefoon, maar ook voor aansluiting voor u het beste werkt. Dit biedt u flexibiliteit en maakt Jabra headsets geschikt voor elke situatie. De productexperts van Headsetwinkel.nl adviseren u graag over de juiste headset voor uw situatie. Neem voor advies contact op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl

KommaGo als Jabra Silver partner

KommaGo is een officiële reseller van Jabra producten. Als Jabra Silver Partner heeft KommaGo uitstekende productkennis en krijgt u altijd het beste advies, zodat u het juiste product voor uw situatie in handen krijgt.


13-09-2017

Nieuwe Plantronics headsets: Voyager 8200 UC en Voyager 3200 UC

Nieuwe Plantronics headsets: Voyager 8200 UC en Voyager 3200 UC
 
Plantronics heeft een aantal nieuwe modellen headsets op de markt gebracht, waaronder de Voyager 8200 UC (in wit en zwart) en de Voyager 3200 UC. Met de Bluetooth headsets kunt u zich volledig concentreren op uw gesprek en verstaat uw gesprekspartner u uitstekend. Beide modellen beschikken over een interessante bewegingssensortechnologie, waardoor u oproepen kunt beantwoorden door de headset op te zetten of te muten door hem af te zetten.

Plantronics Voyager 3200 UC

Plantronics Voyager 3200 UC

Bent u op zoek naar een compacte Bluetooth mono headset mét ruisonderdrukking en een oplaadetui? Dan kunt u het best de Plantronics Voyager 3200 UC kiezen. Deze draadloze headset van klein formaat is zeer geschikt voor langdurig gebruik. Door de verschillende maten siliconen oordopjes zit de headset namelijk als gegoten. De 3200 UC is te verbinden met zowel een tablet als een pc en smartphone met Bluetooth. De gesprekstijd bedraagt tot 16 uur wanneer u gebruik maakt van het oplaadetui.
 

Plantronics Voyager 8200 UC

Met de Voyager 8200 beschikt u over een stoere Bluetooth duo headset waarmee u niet alleen gesprekken (automatisch) aanneemt en mute, maar ook muziek kunt luisteren in prachtige geluidskwaliteit. U heeft een gesprekstijd tot wel 20 uur. Net als de 3200 UC is deze draadloze headset voorzien van noise cancelling microfoons. De Voyager 8200 UC is verkrijgbaar in een zwarte en witte variant.
Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth headset (zwart)
Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth headset (wit)

Op zoek naar een headset?

Bent u op zoek naar een goede headset en wilt u advies? Of wilt u meer informatie over de Plantronics Voyager 8200 UC of 3200 UC? Neem dan contact op met een specialist van Headsetwinkel.nl via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.


12-09-2017

Plantronics Cashback Actie!

Plantronics Cashback Actie


Heeft u een Plantronics headset uit de CS500- en Savi700-serie op het oog? Dan profiteert u nu van een fijne korting! U krijgt na aanschaf van geselecteerde headsets €30,- of €35,- cashback. De cashback actie geldt voor maximaal 50 headsets per klant, aangeschaft tussen 1 augustus 2017 en 31 december 2017. Profiteer nu!

Uitgebreid Plantronics assortiment via Headsetwinkel.nl

Het uitgebreide Plantronics assortiment van Headsetwinkel.nl bestaat uit diverse modellen headsets, waaronder de CS500- en Savi700-serie, en verschillende toebehoren. Wilt u advies over welke headset in uw situatie het meest passend is? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl


KommaGo Plantronics Premium Partner 2017

KommaGo Plantronics Premium Partner 2017

Ook in 2017 is KommaGo benoemd tot Plantronics Premium Partner. Hieraan voorafgaande heeft de productspecialist van onder andere Headsetwinkel.nl diverse benodigde certificaten behaald. Daardoor kunnen we het eerder benoemde brede assortiment Plantronics producten aanbieden passend advies geven.15-06-2017

Koeltas cadeau bij Sennheiser headset

Sennheiser Koeltas Actie

Houd uw hoofd koel deze zomer! Bij aanschaf van een Sennheiser headset ontvangt u nu tijdelijk* een Sennheiser koeltas cadeau. Deze actie geldt ook bij aanschaf van een Sennheiser voordeelbundel.

Handige Sennheiser koeltas

In de handige Sennheiser koeltas blijven uw eten en drinken heerlijk koud. Het is een ideale tas wanneer u op locatie wilt werken, veel onderweg bent of wanneer u collega’s op een ijsje wilt trakteren. Uiteraard kunt u hem ook meenemen op vakantie of tijdens een dag in het park.

Sennheiser headsets bij Headsetwinkel.nl

Headsetwinkel.nl levert een breed assortiment Sennheiser headsets. Of u nu op zoek bent naar een headset voor op kantoor, voor in een callcenter, voor mobiel gebruik of voor thuisgebruik: voor iedere situatie is er een passend model voor handen. Een productexpert van Headsetwinkel.nl adviseert u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken. Neem voor advies contact op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.


02-06-2017

Jabra lanceert draadloze headset: Evolve 75

Jabra lanceert een nieuwe draadloze headset: de Evolve 75. De professionele headset beschikt over superieure Active Noise Cancellation en een geïntegreerde ‘busy lights’ om de productiviteit van medewerkers te verbeteren. De mogelijke connecties met twee Bluetooth apparaten zorgen ervoor dat u kunt telefoneren en muziek luisteren met één en dezelfde headset. Bovendien geeft de Bluetooth-connectie van de Evolve 75 extra vrijheid: u kunt zich tot op wel 30 meter afstand van uw verbonden device bevinden.
Jabra Evolve 75

Diverse modellen verkrijgbaar bij Headsetwinkel.nl

De Jabra Evolve 75 is in diverse varianten verkrijgbaar bij Headsetwinkel.nl. Zo zijn er de Evolve 75 UC (geschikt voor Unified communications) en de Evolve 75 MS (geoptimaliseerd voor Skype for Business. Deze worden opgeladen via een USB-kabel. Beide modellen kunnen ook geleverd worden met een extra laadstation:
 
Jabra Evolve 75 UC Jabra Evolve 75 ML
Jabra Evolve 75 UC
Jabra Evolve 75 ML
 

Advies?

Wilt u meer informatie over de nieuwe Jabra Evolve 75 modellen of heeft u graag advies over welke headset het best bij uw situatie past? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
 


02-05-2017

KommaGo Plantronics Premium Partner 2017

In 2017 mag KommaGo zich nogmaals Plantronics Premium Partner noemen. De productspecialist van onder andere headsetwinkel.nl heeft hieraan voorafgaande de diverse benodigde certificaten met succes behaald. Het voordeel voor u is dat wij een breed aanbod van Plantronics producten kunnen leveren en dat we u van een passend en goed advies voorzien.

Hoogste Plantronics Partner Status

De status van Premium Partner is het hoogste binnen het Plantronics Partner Programma. Wij zijn dan ook zeer tevreden dat deze is behaald en behouden. KommaGo maakt techniek immers graag toegankelijk en uit deze status blijkt dat wij over de juiste kennis beschikken en gedegen advies geven.

KommaGo Plantronics Premium Partner 2017

Plantronics verkrijgbaar via headsetwinkel.nl

Het brede Plantronics assortiment bestaat naast diverse modellen headsets ook uit verschillende toebehoren. Bent u benieuwd naar de Plantronics producten of wilt u advies over welke headset voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.


12-04-2017

Nieuw AXIWI AT-320M communicatiesysteem vervangt AT-320LD

Axitour heeft een nieuw AXIWI model: het AXIWI AT-320M duplex communicatiesysteem. Dit model vervangt het AXIWI AT-320LD communicatiesysteem, dat vanaf heden niet meer verkrijgbaar zal zijn.
 
Axitour AXIWI AT-320M Communicatiesysteem Axitour AXIWI AT-320M Communicatiesysteem Axitour AXIWI AT-320M Communicatiesysteem
 

Voordeel van de AXIWI AT-320M

Het uiterlijk van de AT-320M is niets veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Hij heeft dezelfde vorm en dezelfde afmetingen als de AT-320LD. Het voordeel van het nieuwe model is dat 6 mensen gelijktijdig duplex (twee richtingen) kunnen communiceren. Met de AXIWI AT-320LD was gelijktijdige communicatie met maximaal 5 mensen mogelijk.

Oude en nieuwe model niet compatibel

Voor huidige klanten kan het nieuwe model enigszins nadelig zijn. De nieuwe AXIWI AT-320M werkt helaas namelijk niet samen met de oude AXIWI AT-320LD, wat betekent dat het niet mogelijk is de huidige sets AXIWI communicatiesystemen uit te breiden.

Diverse toepassingsmogelijkheden

De mogelijkheden van de Axitour AXIWI communicatiesystemen zijn divers. De communicatiesystemen zijn ideaal voor gebruik in verschillende sectoren en voor situaties waarbij draadloze communicatie met één of meerdere personen gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan rondleidingen, events, workshops, live mondelinge vertalingen en sportwedstrijden. Bekijk een overzicht van de mogelijkheden op de Axitour Communication Systems pagina.

AXIWI AT-320M verkrijgbaar op headsetwinkel.nl

De AXIWI AT-320M is verkrijgbaar op headsetwinkel.nl en maakt deel uit van het uitgebreide Axitour assortiment. Heeft u interesse in de AXIWI AT-320M of wilt u meer informatie over de AXIWI communicatiesystemen? Neem dan vrijblijvend contact op met een productspecialist van headsetwinkel.nl via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie