Home - Nieuws - 2019

18-12-2019

Poly lanceert Savi 7200 Office DECT headsets voor bureautelefoon

Poly heeft de Savi 7200 Office Series gelanceerd. Een nieuwe draadloze DECT headset die geschikt is voor de bureautelefoon en compatible is met meer dan 800 analoge en IP-telefoons. Verkrijgbaar in zowel enkeloors als dubbeloors variant, met een maximaal bereik tot 120 meter* en een uitstekende geluidskwaliteit. Ideaal voor open kantoortuinen, helpdesk medewerkers en contactcenters.
 
Plantronics Savi 7200 series


De Savi 7200 Office Series volgt de Plantronics Savi 700 Series op. Sinds de fusie tussen Plantronics en Polycom lanceert het merk onder de nieuwe naam Poly kwalitatief hoogstaande producten die de gebruiker moet helpen bij zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. De Savi 7210 (mono) en Savi 7220 (duo) zijn niet alleen qua uiterlijk gemoderniseerd, ook de techniek is verbeterd!
 
Met een draadloos bereik tot 120 meter*, noise cancelling microfoon, comfortabele kunstlederen oorkussens en een spreektijd van 12 uur, zijn de Savi 7200 headsets ideaal voor langdurig telefoneren. De headset komt prima tot zijn recht in kleinere kantooromgevingen, maar ook in drukke of lawaaiige omgevingen voldoet het product ruimschoots aan de verwachtingen.
 
Met comfortabele kunstlederen oorkussens kunt u zich als gebruiker volledig afsluiten van de gesprekken die uw collega’s voeren, terwijl de microfoon met noise cancelling technologie het omgevingsgeluid filtert voor uw gesprekspartners. Door het grote bereik kunt u zich vrij bewegen of zelfs een kop koffie halen tijdens een gesprek. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over tussentijds opladen, want de accu biedt een spreektijd van maar liefst 12 uur. Ruim voldoende om de gemiddelde werkdag te voltooien.
 
De Savi 7200 Office Series is verkrijgbaar in een mono (Savi 7210) en duo (Savi 7220) variant en vanaf nu te bestellen. De headset wordt geleverd met een basisstation en de benodigde bekabeling. Wenst u inkomende gesprekken via de knop van de headset te kunnen aannemen? Neem dan contact met ons op zodat wij u de juiste EHS-kabel of hoornlifter kunnen adviseren. Voor meer informatie over de Savi 7200 Office Series zijn wij ook te bereiken via info@headsetwinkel.nl of 030-6691223.
 
* Het bereik is afhankelijk van de situatie bij u thuis of op kantoor.


13-12-2019

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:
Uw bestelling wordt geleverd* vanaf:
Dinsdag 24 december voor 16:00 uur
Vrijdag 27 december
Dinsdag 24 december na 16:00 uur
Zaterdag 28 december
Woensdag 25 december
Zaterdag 28 december
Donderdag 26 december
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december voor 21:00 uur
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december na 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Zaterdag 28 december
Dinsdag 31 december
Zondag 29 december
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december voor 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december na 21:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december voor 16:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december na 16:00 uur
Vrijdag 3 januari
Woensdag 1 januari
Vrijdag 3 januari
Donderdag 2 januari voor 21:00 uur
Vrijdag 3 januari

 * KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.

Gesloten

KommaGo is 25 en 26 december 2019 en 1 januari 2020 gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door (m.u.v. de weekenden) en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!


18-11-2019

Gratis chocoladeletter bij Jabra-bestelling

Jabra Sinterklaasactie

Het heerlijk avondje is in aantocht. Sint en zijn pieten zijn al druk bezig om iedereen van een cadeautje te voorzien en om hen een beetje te ontlasten speelt KommaGo in samenwerking met Jabra voor Sinterklaas!
 
Wanneer u in de periode van 18 november en 4 december voor minimaal € 299,- (excl. BTW) aan Jabra producten bestelt, krijgt u een gratis chocoladeletter bij uw bestelling! Het is dus een ideaal moment om nu uw bestelling te plaatsen, want naast de ontvangst van een kwalitatief goed product ontvangt u tevens een lekkernij (zolang de voorraad strekt).
 
De headsets en speakerphones van Jabra staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak en comfort. Voor iedere situatie is er wel een geschikte oplossing; of u nu bij een callcenter werkt, een kantoor aan huis heeft of vaak op weg bent. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en welke producten voor uw gewenste oplossing in aanmerking komen.


11-11-2019

Win uw Jabra aankoop!

Jabra Golden Ticket Actie - win uw aankoopbedrag terug
    
Stel u koopt Jabra headsets of speakerphones bij Headsetwinkel en u vindt een Golden Ticket in uw pakketje waarmee u het aankoopbedrag terugwint. Klinkt dat niet als muziek in uw oren? Tot en met 20 december 2019 maakt u kans op zo’n Jabra Golden Ticket bij uw zending!
  

Jabra Golden Ticket Actie

Om kans te maken op een Golden Ticket, dient u een bestelling te plaatsen met minimaal € 249,- (ex btw) aan Jabra apparatuur. Uw bestelling mag uit alle Jabra apparatuur bestaan die bij Headsetwinkel en KommaGo verkrijgbaar is; van headsets tot speakerphones en aansluitkabels.
  

Meer weten over deze actie?

Wilt u advies over het Jabra assortiment? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Meer informatie over de Golden Ticket Actie vindt u op de actiepagina >>
10-10-2019

Axitour presenteert AXIWI AT-350 communicatiesysteem

Fabrikant Axitour presenteert de AXIWI AT-350: een full-duplex communicatiesysteem voor 2 tot 6 gebruikers. Het systeem werkt op 863 MHz en stelt gebruikers in staat om gelijktijdig met elkaar te communiceren via een open verbinding. Het is vergelijkbaar met een telefoongesprek, maar dan zonder het gebruik van een telefoon.
 
Axiwi AT-350

Het AXIWI AT-350 systeem heeft 8 kanalen, een bereik van circa 300 meter en is IP54 gecertificeerd. Dit houdt in dat het apparaat stof- en waterdicht is. Het systeem wordt veelvuldig en met succes door scheidsrechters gebruikt, maar is ook zeer geschikt voor restaurants, winkels, magazijnen en de transportwereld.
 
Een AXIWI AT-350 systeem bestaat uit een aantal zenders/ontvangers, bijhorende headsets en oplaadsystemen. Daarnaast zijn er accessoires te verkrijgen die het draagcomfort van het apparaat vergroten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie en op zoek naar het juiste systeem? Neem dan contact op met de specialisten van de Headsetwinkel via info@headsetwinkel.nl of 030-6691223.


03-10-2019

Yealink lanceert nieuwe EHS40 adapter

Yealink heeft de EHS40 gelanceerd; een headset adapter die het gebruik van een draadloze headset in combinatie met een Yealink IP-telefoon vereenvoudigt. Met de Yealink EHS40 een EHS-adapter zijn inkomende gesprekken met slechts één druk op de knop van de headset aan te nemen. De plug & play oplossing is geschikt voor draadloze DECT headsets van Jabra, JPL, Plantronics en Sennheiser.
 
Yealink EHS40

De Yealink EHS40 is de opvolger van de welbekende EHS36-adapter. Het grote voordeel van de EHS40 is dat deze adapter gebruikmaakt van de USB-poort op het Yealink toestel. De adapter is daardoor compatible met een breed scala aan Yealink IP-telefoons, waaronder de T4x en T5x series.
 
De grote voordelen van de EHS40-adapter op een rij;
 
  • Plug & Play oplossing (toestel moet wel voorzien zijn van firmware versie 86 of hoger)
  • Geen extra bekabeling benodigd
  • Volledig compatible met draadloze DECT headsets van Jabra, JPL, Plantronics en Sennheiser
 
De Yealink EHS36 blijft verkrijgbaar voor de Yealink IP-toestellen die geen USB-poort hebben. Wilt u meer weten over de EHS-oplossing en de compatibiliteit met uw toestel en/of headset? Neem dan contact op met de specialisten van de Headsetwinkel via info@headsetwinkel.nl of 030-6691223.


18-09-2019

Nieuw: JPL headsets verkrijgbaar bij KommaGo

Sinds kort kunt u bij KommaGo terecht voor de zakelijke JPL headsets. Ons assortiment JPL headsets bestaat uit diverse modellen met een goede geluidskwaliteit en een prima prijs/kwaliteit verhouding. In combinatie met de noise cancelling microfoons maakt dit de headsets perfect voor gebruik op kantoor. Bovendien zijn de headsets lichtgewicht en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen. Een uitstekende keus dus voor iedereen die dagelijks veel telefoongesprekken voert!

JPL assortiment headsets

Naast de JPL 611-PM en Elements TT3 EVO headsets (voor bureautelefoons) en de JPL 400 en Blue Commander USB headsets (voor bureautelefoons en pc’s), levert KommaGo de handige en duurzame JPL Element X500 headset. Deze modulaire headset kunt u optioneel uitbreiden en bij een onverhoopt defect hoeft u slechts één onderdeel te vervangen in plaats van de hele headset.

Duurzame, modulaire JPL Element X500

De JPL Element X500 bestaat in de basis uit een draadloze mono DECT headset, basisstation en aansluitkabel met RJ-9 aansluiting. Dit basispakket is geschikt voor telefonie via bureautelefoons en kunt u geheel naar wens uitbreiden. Tover de headset bijvoorbeeld om tot een USB headset waarmee u ook gesprekken via een pc kunt aannemen of kies ervoor om er een dubbeloors variant van te maken.
 
JPL Element X500

Meer weten?

Wilt u meer weten over JPL headsets of bent u benieuwd naar het model dat voor u het meest geschikt is? Neem dan telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223, stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl of stel uw vraag in de chat op de website.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie