Home - Nieuws - 2020

15-10-2020

Poly introduceert Poly Sync USB Bluetooth speakerphones

Poly introduceerde tijdens het virtuele Zoomtopia 2020 event een nieuwe serie USB/Bluetooth speakerphones onder de naam Poly Sync. De Poly Sync speakerphones maken van ieders werkruimte een vergaderruimte en zijn dan ook ontworpen met de hybride werkomgeving in gedachten. De speakerphones zijn perfect voor zowel thuiswerkers als voor personeel dat op kantoor aan de slag gaat.
  

Bekijk de Poly Sync serie USB speakerphones

   

Heldere gesprekken, eenvoudig in gebruik

De Poly Sync speakerphones kennen een consistente gebruikerservaring door de gehele serie heen. Uiteraard voert u heldere gesprekken en luistert u muziek in uitzonderlijke Poly audiokwaliteit. De intelligente microfoons detecteren stemgeluiden vanuit de omgeving, waardoor u duidelijk te verstaan bent voor gesprekspartners. De speakerphones zijn plug and play en bieden de mogelijkheid om uw smartphone op te laden. De Poly Sync 20 is het eerste product uit de familie die een Zoom certificering ontving.
 

Verkrijgbaar bij KommaGo

Wilt u ook gestroomlijnde vergaderingen houden met behulp van een Poly Sync USB Bluetooth speakerphone? Zodra de speakerphones op voorraad zijn, kunt u deze verkrijgen bij Headsetwinkel.nl (onderdeel van KommaGo). Neem voor vragen of meer informatie contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer +3130 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.


24-09-2020

Walkie Talkie functie beschikbaar in Microsoft Teams

Teams Walkie Talkie functie

Microsoft heeft een Walkie Talkie functie toegevoegd aan de Microsoft Teams app voor Android. De functie verandert smartphones en tablets in een walkie-talkie middels een push-to-talk (PTT) ervaring. Net als bij traditionele walkie-talkies houdt men een PTT-knop ingedrukt om te spreken en laat men deze los om te luisteren. Dit kan de PTT-knop zijn op de app zelf, op een headset (Jabra BlueParrott) of op een telefoontoestel (Samsung Galaxy XCover Pro). Gebruikers kunnen alleen communiceren met personen die zich in dezelfde groep bevinden.

De Walkie Talkie functie is met name handig voor eerstelijnswerkers en maakt het voor hen eenvoudig om contact te houden met teamleden op verschillende afdelingen en locaties. Volgens Microsoft is dit een veiligere manier dan communicatie via een ​​traditionele walkie-talkie. Bovendien hoeven gebruikers geen rekening te houden met afstanden en is het niet meer nodig om een aparte portofoon mee te nemen.

Walkie Talkie werkt via WiFi of mobiele data en is alleen geschikt voor Android apparaten. De functie is beschikbaar voor alle betaalde licenties van Teams in Office 365. Om deze functie in te schakelen, moet Walkie Talkie worden toegevoegd aan het App-installatiebeleid vanuit het Teams Admin Center. Eenmaal ingeschakeld, kan het tot 48 uur duren voordat de Walkie Talkie app beschikbaar is voor alle medewerkers.
 

Bekijk ons Microsoft Teams assortiment

Op Headsetwinkel vindt u diverse headsets en andere communicatiesystemen die geschikt zijn voor Microsoft Teams. Bekijk ons Microsoft Teams assortiment of neem contact met ons op voor advies. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via 030 669 1223 en info@headsetwinkel.nl of via de online chat.24-08-2020

Nieuw: Logitech MS Zone Wireless Bluetooth headset

Naast de Logitech Zone Wireless en Logitech Zone Wireless Plus (met dongle) is nu ook de Microsoft Teams variant van de draadloze Bluetooth headset verkrijgbaar bij Headsetwinkel! De Logitech MS Zone Wireless is gecertificeerd voor het bekende communicatieplatform, wat betekent dat het naadloos met elkaar werkt. De bekabelde Zone Wired voor Microsoft Teams was eerder al beschikbaar.
  

Logitech MS Zone Wireless in het kort:

Draadloze dubbeloors Bluetooth headset
Inclusief Bluetooth dongle voor uw pc
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Ook geschikt voor Skype for Business
Voor computer, laptop, tablet en smartphone
Active noise cancellation en kwalitatieve audio
Met flip-to-mute noise cancelling microfoon
Comfortabel, lichtgewicht en functioneel design
Logitech MS Zonde Wireless

Optimale concentratie in rumoerige omgevingen

Met active noise cancelling technologie, 30 meter Bluetoothbereik en een Microsoft Teams certificering is de Logitech MS Zone Wireless de perfecte headset voor optimale concentratie in rumoerige, zakelijke omgevingen. Verbind de dubbeloors headset met uw pc, laptop, tablet of smartphone en start eenvoudig een conversatie via Teams of Skype for Business.
    

Compleet met accessoires

De draadloze Bluetooth headset wordt compleet geleverd met accessoires. U krijgt naast de headset een USB-A ontvanger (USB-dongle), USB-C adapter en een oplaadkabel (130cm; USB-A naar USB-C). U kunt na ontvangst dus direct aan de slag. Is uw werkdag om, dan kunt u de headset opbergen en meenemen in het meegeleverde reistasje.
  

Interesse in een draadloze Bluetooth headset?

Heeft u interesse in een Logitech MS Zone Wireless of heeft u liever een Zone Wired headset? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en bieden desgewenst advies op maat. Neem hiervoor contact op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
 


20-08-2020

EPOS introduceert: EXPAND 80 Speakerphone

Begin augustus 2020 onthulde EPOS zijn eerste productserie voor vergaderruimtes onder de eigen naam: de EPOS EXPAND 80 serie. Deze serie bestaat uit een hoogwaardige Bluetooth speakerphone in Unified Communication en Microsoft Teams variant. Beide modellen zijn uitbreidbaar met twee expansion microfoons om ook in grotere vergaderruimtes kwalitatieve audioconferenties te houden. Het op de markt brengen van de EXPAND 80 ondersteunt de missie van EPOS om eersteklas audio-ervaringen te leveren door middel van hoogwaardige technologie en modern design.
   

      

EXPAND 80 serie

De nieuwe speakerphones verbeteren de samenwerking tussen teams op kantoor en medewerkers en zakenpartners elders. U kunt met 2 tot 6 personen in een ruimte deelnemen aan een vergadering, waarbij de kwaliteit van de spraakopnames en de verstaanbaarheid van audio uit de speakers behouden blijft. Met uitbreiding in de vorm van maximaal twee expansion microfoons zijn zelfs teams tot 16 personen mogelijk. De EPOS EXPAND 80 serie is dus zowel een uitkomst voor kleine huddle rooms als voor middelgrote vergaderruimtes. Koppel een speakerphone via USB(-C) of Bluetooth aan maximaal drie devices (pc, laptop, smartphone of tablet) en start de vergadering.
 

Kwalitatieve audio en een stijlvol design

De EXPAND 80 speakerphones nemen audio op via de zes omnidirectionele microfoons en isoleren vervolgens spraak van het omgevingsgeluid. Hierdoor verstaan gesprekspartners iedereen uit het team duidelijk. Daarnaast klinken de stemmen van gesprekspartners zeer natuurgetrouw uit de speakers. Het Scandinavisch design is niet alleen stijlvol, maar is ook uitgerust met een Kensington lock slot.
EPOS EXPAND 80 UC

Ook in premium audiokwaliteit vergaderen?

Houden u en uw collega’s ook (audio)conferenties met medewerkers en zakenpartners buiten het kantoor? Dan is de EXPAND 80 speakerphone wellicht voor u de juiste vergaderoplossing! Bij twijfel of voor advies op maat kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Bel naar 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.


04-08-2020

Plantronics C5220 direct uit voorraad leverbaar

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede USB headset die u kunt gebruiken in combinatie met Microsoft Teams? Werkt u momenteel thuis en vergadert u op afstand? Of staat u in contact met uw relaties via de mobiele telefoon? Dan heeft Headsetwinkel een goede oplossing; de Plantronics Blackwire C5220 die direct uit voorraad leverbaar is.
 
Plantronics Blackwire C5220
 

Stereo USB headset

De Plantronics Blackwire C5220 is een stereo USB headset met 2 oorschelpen, een goede audiokwaliteit en een noise cancelling microfoon die geschikt is zowel laptop en pc als smartphone en tablet. In het snoer is een call control unit verwerkt waarmee u gesprekken kunt aannemen en het volume van de luidsprekers kunt regelen. Daarnaast is de headset ook te gebruiken met een 3,5mm jack aansluiting.

SoundGuard technologie

SoundGuard is de technologie die de Plantronics C5220 een unieke headset maakt. De headset beschermt de gebruiker tegen hoge tonen en eventuele kans op gehoorbeschadiging. Dat betekent dat audio boven de 118dB standaard wordt onderdrukt. Daarnaast zorgt de Noise Cancelling technologie in de microfoon voor ruisonderdrukking wat de kwaliteit van het gesprek met uw businesspartner bevordert.

Optimaal gebruikscomfort

De pasvorm en de kunstlederen oorkussens zorgen voor een optimaal draagcomfort. De hoofdband is uiteraard verstelbaar, evenals de microfoon die u zowel links als rechts kunt dragen. Bovendien werkt de headset samen met relevante softphone clients zoals Microsoft Teams, Skype for Business, Xelion, 3CX en Zoom.

Bestel nu

De Plantronics Blackwire C5220 is direct uit voorraad leverbaar en via deze pagina te bestellen. Heeft u nog vragen over dit product of heeft u advies nodig over de juiste headset voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl. Ook zijn wij bereikbaar via de chat op onze website.


31-07-2020

USB headset Jabra Evolve 2 40 uit voorraad leverbaar!

Bellen via een softphone applicatie zoals Zoom, Microsoft Teams en Google Meet was nog niet eerder zo relevant als tegenwoordig. In een periode waarin de meeste mensen thuiswerken en op afstand met elkaar communiceren, vormt de Jabra Evolve2 40 UC Stereo een uitkomst. Met deze USB headset kunt u eenvoudig online telefoneren en vergaderen.
 
 

Nu uit voorraad leverbaar

De Jabra Evolve2 40 UC Stereo is direct uit voorraad leverbaar! De headset bevat 2 grote oorschelpen die de oren goed afsluiten en u helpen om geconcentreerd te werken. De audiokwaliteit is bovendien uitstekend voor zowel het voeren van telefoongesprekken als voor het luisteren naar muziek. Met het noise cancelling filtersysteem in de microfoon worden hinderlijke achtergrondgeluiden voor uw gesprekspartners gefilterd.
 
Jabra Evolve2 40 UC Stereo USB headset
Headset Startklaar Service

Headset Startklaar Service
 
 

Direct bellen na ontvangst?

De headset is geschikt voor alle relevante belprogramma’s zoals Microsoft Teams, 3CX en Zoom, maar communiceert ook met applicaties zoals YouTube, Spotify en Deezer. Wilt u direct aan de slag wanneer de headset bezorgd wordt? Kies dan voor de Headset Startklaar Service en wij installeren voorafgaand aan de levering de laatste firmware update voor u.
  
 

Advies nodig?

Bent u er nog niet uit of bovengenoemde USB headset de headset uit het complete Jabra Evolve2 40 assortiment is welke u nodig heeft voor uw specifieke situatie? Of heeft u vragen over een andere headset? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag bij uw keuze voor een passende headset. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 030 669 1223 en per e-mail via info@headsetwinkel.nl.


24-07-2020

De beste headsets direct uit voorraad leverbaar!

In een periode dat thuiswerken meer plaatsvindt, is het ook van belang dat u de juiste producten in uw bezit heeft. Producten waarmee u op afstand kunt vergaderen en het contact met uw klanten kunt onderhouden. Bij Headsetwinkel.nl zijn momenteel de beste USB headsets uit voorraad leverbaar!
 
Het op afstand vergaderen en communiceren met uw businesspartner gaat vaak via een laptop of pc en met behulp van applicaties zoals Zoom en Microsoft Teams. Een kwalitatief goede headset is dan zeker geen overbodige luxe. Heldere communicatie zorgt uiteindelijk voor een constructief gesprek en het maximale resultaat. Maar welke headset past het beste bij u? En wellicht nog belangrijker; welke headsets zijn direct uit voorraad leverbaar?
  
De Sennheiser SC 660 ANC is een lichtgewicht headset met premium audiokwaliteit en Ultra Noise Cancelling microfoon. U kunt zich met deze headset van de lawaaiige omgeving afsluiten door gebruik te maken van de Active Noise Cancelling technologie. Daarnaast is het een USB headset met 2 oorschelpen en een call control unit die in het snoer is verwerkt.
Sennheiser SC 660 ANC Stereo USB headset
    
 
Sennheiser SC 660 ANC headset + Foscam W21 webcam Bent u op zoek naar een complete oplossing waarmee u niet alleen duidelijk met uw gesprekspartner kunt communiceren, maar waarmee u ook kunt videobellen? Dan is de bundel met een Foscam W21 en de Sennheiser SC 660 ANC een geschikte keuze voor u.
   
  
Wanneer u een simpele doch effectieve oplossing zoekt om duidelijk met uw gesprekspartner te kunnen communiceren, is de Sennheiser SC 135 een ideale oplossing. Het is een zeer aantrekkelijke geprijsde USB headset met 1 oorschelp en een Noise Cancelling microfoon. Deze microfoon filtert ongeveer 70% van het omgevingsgeluid voor uw gesprekspartner. Daarnaast is het product compatible met relevante applicaties zoals Zoom en Microsoft Teams en u heeft de mogelijkheid om de headset met 3,5mm Jack aan te sluiten op een mobiele telefoon.
Sennheiser SC 135 Mono USB headset
    
 
Jabra Evolve2 65 MS Stereo Bluetooth USB-A headset
Als u op zoek bent naar een draadloze oplossing om op afstand te kunnen vergaderen via de pc of laptop, dan is de Jabra Evolve2 65 MS Stereo een oplossing. Deze Bluetooth headset is niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar heeft ook de benodigde functies om de communicatie via een applicatie zoals Microsoft Teams vlekkeloos te laten verlopen. Het is het nieuwste model van Jabra dat pas sinds kort verkrijgbaar én ruimschoots op voorraad is.
 

Advies nodig?

Bent u er nog niet uit welke headset u nodig heeft voor uw specifieke situatie? Of heeft u vragen over een bepaalde headset? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag bij uw keuze voor een passende headset. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 030 669 1223 en per e-mail via info@headsetwinkel.nl.
 


30-06-2020

Microsoft Teams certificering voor Jabra Evolve en Engage

Jabra Evolve Teams


Skype for Business zal per 31 juli 2021 compleet worden opgevolgd door Microsoft Teams. Gebruikers van Skype for Business gecertificeerde Jabra Evolve en Engage headsets, kunnen echter gebruik blijven maken van hun bestaande producten. Jabra biedt namelijk een Value Pack update aan waarmee men deze producten kan upgraden naar Microsoft Teams. De update is naar verwachting vanaf augustus 2020 beschikbaar. 

Nieuwe software op bestaande MS-modellen

Jabra zal de nieuwe software ook implementeren op de bestaande MS-modellen en dit op de verpakking aanduiden met een Microsoft Teams sticker. Bestelt u dus een Jabra Evolve of Engage MS-product, dan betekent dit dat u deze ook direct kunt gebruiken voor Microsoft Teams. De wijziging is niet van toepassing op UC-modellen. Ook zullen er geen fysieke wijzigingen zijn, zoals een dedicated Teams-button op de Jabra Evolve2 serie.
 
Headset model Update beschikbaar vanaf:
Evolve 65 3 augustus 2020
Evolve 75 3 augustus 2020
Evolve 20 15 augustus 2020
Evolve 30 II 15 augustus 2020
Evolve 40 15 augustus 2020
Evolve 80 15 augustus 2020
Evolve 65e Q4 2020
Evolve 75e Q4 2020
Evolve 65t Q4 2020
Engage 50 3 augustus 2020
 

Bekijk ons Microsoft Teams assortiment

Op Headsetwinkel vindt u een uitgebreid scala aan headsets van Jabra, Sennheiser en Poly/Plantronics die geschikt zijn voor Microsoft Teams. Bekijk ons complete Microsoft Teams assortiment of neem contact met ons op voor advies.


09-06-2020

Poly introduceert Blackwire 8225 headsets

Headsetfabrikant Poly introduceert de Blackwire 8225 headsets. Deze nieuwste aanvulling van de Blackwire-serie is nu te bestellen bij Headsetwinkel.nl. Met de toevoeging van een compleet nieuw product speelt Poly slim in op de wens van de gebruiker. Op dit moment zijn geconcentreerd werken en een premium audiokwaliteit namelijk de belangrijkste beweegredenen om een headset aan te schaffen.
 

Sluit omgevingsgeluid buiten

Door de nieuwe hybride Active Noise Cancelling technologie kunt u met de Poly Blackwire 8225 geconcentreerd werken en uzelf volledig afsluiten van de omgeving. Elimineer bijvoorbeeld het geluid van pratende collega’s op kantoor of van de kinderen die tijdens het thuiswerken aanwezig zijn. Het ANC systeem is intelligent en optimaliseert het geluidsniveau, waardoor het concentratievermogen wordt gestimuleerd. Uiteraard bevat de microfoon ook Noise Cancelling technologie, die omgevingsgeluiden filtert voor uw gesprekspartners. Zo hoort u niet alleen de ander goed, maar bent u ook uitstekend verstaanbaar.
 

Comfortabele USB headset voor UC of Microsoft Teams

Zachte kunstlederen oorkussens en een gevoerde hoofdband zorgen voor optimaal draagcomfort. Ondertussen stelt de duidelijk zichtbare indicator op de headset uw collega’s of gezinsleden op de hoogte van het feit dat u in gesprek bent. Een optimale toevoeging om niet tijdens het werk te worden gestoord. De Poly Blackwire 8335 headset is verkrijgbaar met zowel een USB-A als een USB-C aansluiting en voor de Microsoft Teams gebruikers zijn er ook Microsoft Teams gecertificeerde modellen te verkrijgen, de Blackwire 8225-M.
 
Poly Blackwire 8225 USB-A headset
Poly Blackwire 8225 USB-C headset

Poly Blackwire 8225 USB-A
Unified Communications headset >>

 

In-line call control met dedicated Teams knop

Met de dedicated Microsoft Teams button op de call control unit van de gecertificeerde headset, wordt het gebruik van de applicatie nog eenvoudiger. De knop correspondeert met functies binnen het Microsoft Teams platform. Zo kunt u eenvoudig gemiste oproepen raadplegen, uw lijst met contactpersonen oproepen of direct deelnemen aan een geplande vergadering.
 
Poly Blackwire 8225 USB-A Teams headset
Poly Blackwire 8225 USB-C Teams headset

Poly Blackwire 8225-M USB-A
Microsoft Teams headset >>

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Poly Blackwire 8225 headsets of wilt u een proefplaatsing aanvragen? Bekijk dan alle Poly Blackwire 8225 of neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Headsetwinkel.nl via telefoonnummer 030-6691223 of per e-mail via info@headsetwinkel.nl.


20-05-2020

Axitour: helder communiceren op 1,5 meter afstand

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen is op afstand communiceren nu belangrijker dan ooit tevoren. Dit is ook te merken op de werkvloer: directe communicatie in bijvoorbeeld een fabriekshal of magazijn is met de opgestelde maatregelen vanuit de overheid immers een uitdaging geworden. Met de AT-350 systemen van Axitour is dit probleem eenvoudig op te lossen, zoals de volgende video laat zien:

 

Fabrikant Axitour is dé specialist op het gebied van open communicatiesystemen waarmee u eenvoudig op afstand kunt communiceren. Het draadloze AT-350 systeem is makkelijk te dragen, gebruiksvriendelijk en biedt een uitstekende audiokwaliteit. Er zijn diverse headsets en oortjes met microfoons verkrijgbaar, waarbij Axitour recentelijk de vernieuwde HE-006 headset heeft geïntroduceerd. Daarnaast is het systeem uit te breiden met talrijke accessoires zoals oplaadsystemen, draagbanden en transportkoffers.

 
AXIWI AT-350
Axitour AXIWI AT-350

 • 2-weg communicatie met max. 6 personen
 • Tot 250 personen kunnen meeluisteren
 • Draadloos bereik maximaal 300 meter
 • Geheel handsfree communiceren
 • 8 communicatiekanalen
 • Uit te breiden met diverse accessoires
 • Gewicht: 70 gram (inclusief batterij)
 • Afmeting: 78 x 38 x 19 mm
 • Werkt vergunningsvrij
Lees meer >>


Meer weten?

Bent u benieuwd hoe de producten van Axitour u kunnen helpen tijdens het werk binnen de 1,5 meter samenleving? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de specialisten van Headsetwinkel via info@headsetwinkel.nl of 030-6691223.

Axitour banner


15-05-2020

Nieuw: Logitech Zone Wired

De nieuwe Logitech Zone Wired headsets zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Deze comfortabele USB-headsets leveren niet alleen eersteklas audio, maar zijn ook voorzien van talloze features die van pas komen in een drukke werkomgeving. Zo kunt u met deze headsets optimaal en geconcentreerd werken; of dit nu thuis of op kantoor is. Er zijn 2 modellen beschikbaar: een Unified Communications (UC) en een Microsoft Teams (MS) variant.

 


Perfecte communicatie

Met de Logitech Zone Wired communiceert u in heldere audiokwaliteit met uw collega’s en klanten. De premium audiodrivers zorgen voor een perfecte geluidsweergave, terwijl de 2 ruisonderdrukkende microfoons achtergrondgeluiden minimaliseren. Met de handige control unit in het snoer beheert u de gesprekken efficiënt: hiermee kunt u o.a. eenvoudig het volume aanpassen of oproepen beantwoorden, beëindigen en afwijzen. De Microsoft Teams variant heeft daarnaast een speciale Teams knop voor snelle synchronisatie.
 
Logitech Zone Wired UC
Logitech Zone Wired Teams
Logitech Zone Wired UC
Gechikt voor o.a. Zoom en Jabber
Bedieningsunit aan het snoer
USB-A en USB-C aansluiting
Logitech Zone Wired MS
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Bedieningsunit met Teams-knop
USB-A en USB-C aansluiting


Hoog draag- en gebruikscomfort

Sluit de Logitech Zone Wired via USB-A of USB-C aan op uw pc of laptop en u kunt meteen aan de slag via platformen als Microsoft Teams (MS variant), Zoom, Cisco Jabber en BlueJeans. De headset is ontworpen om de hele dag door te gebruiken. Voor langdurig draagcomfort is hij dan ook voorzien van een siliconen hoofdkussen (in de hoofdband) en oorkussens van traagschuim. De gevlochten kabel voegt extra stevigheid toe en raakt bovendien niet in de knoop.
Logitech Zone Wired


Wilt u meer informatie?

De Logitech Zone Wired headsets zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie over deze serie of advies over headsets in het algemeen, kunt u contact opnemen met onze productexperts. Stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl, bel naar 030 669 1223 of spreek ons aan op de chat. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de juiste oplossing.


10-04-2020

Aangepaste levertijden rond feestdagen in april en mei

Rond de feestdagen in april en mei hanteert KommaGo aangepaste levertijden. De levering van uw besteling kan hierdoor iets langer duren dan u normaal gesproken van ons gewend bent.

Hieronder vindt u een overzicht van onze aangepaste levertijden:
 
Besteldatum (vóór 21:00 uur) Verwachte leverdatum
Zaterdag 11 april & Zondag 12 april Woensdag 15 april
Maandag 13 april (Tweede Paasdag) Woensdag 15 april
Maandag 27 april (Koningsdag) Woensdag 29 april
Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) Donderdag 7 mei
Donderdag 21 mei (Hemelvaart) Zaterdag 23 mei
Zaterdag 30 mei & Zondag 31 mei Woensdag 3 juni
Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) Woensdag 3 juni
 

Gesloten

KommaGo is naast de weekenden gesloten op bovengenoemde feestdagen. Op deze dagen zijn wij dus helaas niet bereikbaar. Voor nu alvast fijne feestdagen toegewenst!

* KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om deze leverdatum waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.


06-04-2020

Jabra presenteert de nieuwe Jabra Evolve2 headsets

Jabra heeft een geheel nieuwe serie headsets op de markt gebracht: de Jabra Evolve2. Met de Jabra Evolve2 headsets wil het bedrijf de concentratie en samenwerking van kenniswerkers verbeteren en de flexibiliteit verhogen. Want hoewel werkomgevingen veranderen en samenwerken voor veel medewerkers een groot deel van het dagelijkse werk omvat, is het ook belangrijk dat men zich in een open kantoor goed kan concentreren. Daarbij is de flexibiliteit van de manier waarop we werken toegenomen en is het wel zo prettig als men een headset in meerdere werkomgevingen kan gebruiken.
 

Evolve2: de nieuwe standaard

Om de uitdagingen van de moderne kenniswerker op te lossen kwam Jabra niet met vernieuwingen, maar met de nieuwste standaard voor headsets. En dat allemaal in de vorm van de Jabra Evolve2 40, Jabra Evolve2 65 en de Jabra Evolve2 85. Met een nieuwe digitale chipset, noise cancellation, krachtige microfoontechnologie en een premium design verhogen de headsets ieders productiviteit, concentratie en flexibiliteit.
  

Jabra Evolve2 40, 65 en 85

Het Jabra Evolve2 assortiment bestaat uit de Jabra Evolve2 40 USB headsets, de Jabra Evolve2 65 Bluetooth headsets en de professionele Jabra Evolve2 85 Bluetooth headsets met ANC. Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar in een UC variant en een variant die gecertificeerd is voor Microsoft Teams. Verder bevat het assortiment enkeloors en dubbeloors modellen en varianten met een USB-A of USB-C aansluiting of Jabra Link 380 Bluetooth USB(-C) adapter. De Evolve2 65 en 85 headsets zijn zelfs leverbaar in een zwart of beige design. Genoeg keuze dus voor iedereen!
 
Jabra Evolve2 40 USB headsets
Jabra Evolve2 65 Bluetooth headset
Jabra Evolve2 85 Bluetooth ANC headsets
Jabra Evolve2 40
USB headsets
Jabra Evolve2 65
Bluetooth headsets
Jabra Evolve2 85
Bluetooth ANC headsets
 
 

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in een Jabra Evolve2 headset of wilt u weten welke headset het beste bij uw (werk)situatie past? Neem dan contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1223, stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl of stel uw vraag in de chat op de website. We helpen u graag bij uw keuze!
20-03-2020

Nieuw: Logitech Zone Wireless (Plus) Bluetooth headsets en Video Collaboration kits

Vanaf heden zijn de comfortabele Logitech Zone Wireless (Plus) headsets en de Collaboration kits inclusief 4K of Full HD webcam verkrijgbaar bij KommaGo. Perfecte oplossingen wanneer u zich in een rumoerige omgeving wilt concentreren en voor het communiceren met collega’s op afstand.
 

Geconcentreerd zelfstandig werken

De comfortabele Logitech Zone Wireless headsets maken geconcentreerd werken een stuk eenvoudiger. De dubbeloors Bluetooth headsets zijn snel te verbinden met uw smartphone en tablet. En bovendien is het met de meegeleverde Bluetooth dongle ook mogelijk om de headsets met uw pc te koppelen. Bij de Zone Wireless Plus ontvangt u een dongle via welke u nog vijf andere Unifying apparaten met uw pc kunt verbinden, zoals een draadloos toetsenbord of een muis.
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Plus Bluetooth headset
Bekijk deze headset >> Bekijk deze headset >>
 

Videoconferentie op afstand

Voor kenniswerkers die op afstand met elkaar willen vergaderen heeft Logitech de (Pro) Personal Video Collaboration kits. Deze bestaan naar de Zone Wireless headset uit een kwalitatieve webcam. U raakt niet afgeleid door uw omgeving, verstaat uw gesprekspartner uitstekend en ziet elkaar duidelijk via de webcams. De Logitech Personal Video Collaboration kit wordt geleverd met de Full HD C925e webcam. De Pro variant van de Collaboration kit bevat de Brio 4K webcam voor nog scherpere beeldkwaliteit.
Logitech Personal Video Collaboration kit met Zone Wireless en C925e
Logitech Pro Personal Video Collaboration kit met Zone Wireless en Brio
Logitech Personal Video Collaboration kit
 
Logitech Pro Personal Video Collaboration kit
 
 • Logitech Zone Wireless headset
 • Logitech C925e Full HD webcam
 • Logitech Zone Wireless headset
 • Logitech Brio 4K webcam
 

Ook geconcentreerd werken of videovergaderingen houden?

Heeft u interesse in één van de headsets of Collaboration kits? Voor meer informatie over deze oplossingen of voor advies over headsets in het algemeen, kunt u contact opnemen met onze productexperts. Stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl, bel naar 030 669 1223 of stuur een berichtje in de chat. We helpen u graag bij uw keuze voor de juiste oplossing.


17-03-2020

KommaGo Corona-update

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er enkele maatregelen getroffen met betrekking tot de bezorging en het afhalen van uw bestelling bij KommaGo:
 
 • PostNL vraagt bij het bezorgen niet meer om uw handtekening, maar noteert de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs op het handtekeningveld. Houd deze dus bij de hand als u een pakketje verwacht.
 
 • Afhalen is niet meer mogelijk op onze locatie in Utrecht.
 
Wij blijven tot uw dienst
Ondertussen blijven wij gewoon voor u klaarstaan en nemen wij uw bestellingen in behandeling. In verband met de huidige situatie werkt het merendeel van onze medewerkers thuis en zijn wij net als gewoonlijk bereikbaar via telefoon, e-mail en chat. Er verandert voor u dus weinig, behalve dat het niet meer mogelijk is om bestellingen af te halen op onze locatie in Utrecht.

Het is nog niet bekend hoe lang deze maatregelen van kracht zullen zijn. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen wij de adviezen op van de overheid en het RIVM. Voor nu wensen wij u het allerbeste!


16-03-2020

Jabra Cashback Actie t/m 30 april 2020

Jabra cashback

U ontvangt nu tijdelijk tot €40,- cashback* op diverse dubbeloors Jabra headsets!

Schaft u in de periode van 15 maart t/m 30 april 2020 één of meerdere deelnemende headsets aan bij Headsetwinkel.nl of KommaGo en gaat u deze zelf gebruiken? Claim dan uw cashback vóór 15 mei 2020 via https://www.jabra.com/c/emea/cashback.


Bekijk alle deelnemende headsets >
 
*Actievoorwaarden:
 • Alleen geldig bij aankopen in de periode van 15 maart t/m 30 april 2020
 • Maximaal 15 cashbacks per klant
 • Geldt alleen voor eindklanten die de headset zelf gebruiken
 • Geldt alleen voor eindklanten woonachtig in Nederland, België of Luxemburg
 • Deze actie geldt niet voor resellers en installateurs
 • Cashbacks kunnen alleen worden geclaimd via: https://www.jabra.com/c/emea/cashback
Bekijk alle actievoorwaarden


02-03-2020

EPOS Sennheiser ADAPT Bluetooth headsets verkrijgbaar bij Headsetwinkel.nl

Eerder al lieten we weten dat het zakelijk portfolio van Sennheiser verdergaat onder de merknaam EPOS | SENNHEISER. En onder deze naam kondigde de headsetfabrikant vandaag de allernieuwste EPOS Sennheiser ADAPT headsets aan. De diverse Bluetooth headsets zorgen met Active Noise Cancellation (ANC) voor heldere zakelijke gesprekken en bieden de beste audiokwaliteit voor het luisteren van muziek. De ADAPT headsets zijn naar verwachting medio april verkrijgbaar bij Headsetwinkel.nl.
 
Bekijk de EPOS Sennheiser ADAPT headsets 

EPOS Sennheiser ADAPT series

De nieuwe headsetlijn bestaat uit meerdere series, waarvan de ADAPT 300, ADAPT 400, ADAPT 500 en ADAPT 600 bij Headsetwinkel verkrijgbaar zullen zijn. De Bluetooth headsets zijn geoptimaliseerd voor UC, Microsoft Teams of beiden en vormen een uitkomst voor mobiele werkers die veelal onderweg zijn en overal gefocust willen werken. Daarnaast zijn de headsets ideaal voor kantoormedewerkers die wat extra concentratie en bewegingsvrijheid kunnen gebruiken. Qua design is er voor ieder wat wils, zoals over-ear headsets in het wit of zwart en een in-ear model met nekband.
 

Interesse in een EPOS Sennheiser ADAPT headset?

Heeft u interesse in een EPOS Sennheiser ADAPT Bluetooth headset? Bekijk dan het gehele assortiment en plaats een pre-order, zodat u bij voorraad als eerste bericht ontvangt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze productspecialisten via info@headsetwinkel.nl, telefonisch via 030 669 1223 of stuur een berichtje via de chat op de website.


14-01-2020

Zakelijk portfolio Sennheiser verder als EPOS | SENNHEISER

De samenwerking tussen Demant A/S en Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, Sennheiser Communications A/S, zal ten einde komen in 2020. Demant startte het bedrijf EPOS, dat de huidige zakelijke oplossingen en gaming headsets van Sennheiser Communications overneemt. Deze audioproducten zullen voortaan onder de merknaam EPOS | SENNHEISER op de markt komen, waarnaast ook een nieuw EPOS portfolio verschijnt. Sennheiser electronic GmbH & Co. KG neemt de mobiele muziekheadsets voor zijn rekening.
 
Søren Nielsen, CEO van Demant: “The establishment of EPOS marks the start of a new independent company specializing in audio solutions with a premium sound experience. We are very happy to have EPOS and the strong competencies in the company as an integrated part of the Demant family. We are certain that the R&D synergies within the Demant Group will become even stronger going forward with the emerging trend of intelligent audio, low power connectivity and small form factors. I believe that EPOS, in the future, will play an important part in creating audio experiences to meet the unique needs of its customers.
 Sennheiser Communications wordt EPOS

EPOS behoudt de kennis en kwaliteit

Met de splitsing komt er officieel een einde aan de samenwerking tussen de twee bedrijven. De verkoopmedewerkers van de zakelijke oplossingen (Sennheiser Enterprise Solutions) stappen over naar het nieuw opgerichte EPOS. Deze onafhankelijke organisatie valt onder de Demant Group, die eerder ook al deels verantwoordelijk was voor de kwalitatieve audioproducten. Tevens gaan alle competentieteams omtrent de zakelijke en gaming oplossingen over naar EPOS, waarvan het hoofdkantoor zich ook in Ballerup bevindt.
 
We will move forward with a united team of experts, designing premium solutions with excellent audio experiences for both - businesses and gamers,” aldus Jeppe Dalberg-Larsen, President at EPOS/Sennheiser Communications.
 

EPOS | SENNHEISER verkrijgbaar bij KommaGo

KommaGo zal binnen het headsetportfolio met name de headsets voor ondernemingen aanbieden. Dus bent u regelmatig op zoek naar een zakelijke headset voor bijvoorbeeld callcenters of kantoren, dan zal u de naam EPOS in de toekomst vaker zien. Direct advies op maat ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten via info@headsetwinkel.nl of bel naar 030 669 1223.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie